πανάξια ο ολυμπιακος, μακάρι να βάλει και άλλο.
τραγική η Mu. μια προσωπική ενεργεία σε 61 λεπτά και αυτή από τον εβρα.και ετσι όπως καλύπτει ο ολυμπιακος, αμα δεν ξαφνιάσει ενας, δεν γίνεται τίποτα.
*πάρε ρε πουλέν μου τσορι
πανάξια ο ολυμπιακος, μακάρι να βάλει και άλλο.
τραγική η Mu. μια προσωπική ενεργεία σε 61 λεπτά και αυτή από τον εβρα.και ετσι όπως καλύπτει ο ολυμπιακος, αμα δεν ξαφνιάσει ενας, δεν γίνεται τίποτα.
*πάρε ρε πουλέν μου τσορι
αυριο στη χρυση ευκαιρια της ουεφα:
πωλειται ομορφο παλικαρι ονοματι κωστακης μανωλας για να στηριξει την αμυνα σας. δεχτες προτασεις ανω των 12 εκατομυριων ευρω.
Πρωτη φορα ειδα την ομαδα να σκυλιαζει ετσι! Γυαλιζε το ματι τους λεμε! Μετα το 25-30 που ειδαμε οτι δεν πατανε καλα στο γηπεδο σχεδον τους πατησαμε! Καλα, κατι Smalling και κατι τετοιοι προσεφεραν πολυ γελιο με τις τουμπες τους! Ερωτηση: Ο Μογιες φταιει που οι μισοι πεφτουν μονοι τους και οι αλλοι μισοι εχουν ξεχασει πως γινεται το κοντρολ?
Ο Χολεμπας συνεχιζει να ειναι απαραδεκτος, αμυντικα δεν του εχεις εμπιστοσυνη και επιθετικα ειναι σχεδον ανυπαρκτος επειδη μονιμως προσπαθει να γινει ηρωας. Μεχρι και κορνερ εκτος χρονου εδωσε ο βλαχος!!! Αν υπηρχε λιγη συγκεντρωση παραπανω και βαζαμε ακομα ενα θα μπορουσαμε να μιλαμε για προκριση, υπαρχει ομως ενα ακομα πολυ δυσκολο παιχνιδι εκει μεσα.
ο χολεμπας εκανε τη τσουκα στο τελος. γενικα δεν ηταν τοσο κακος. δεν εκανε τοσο κακο παιχνιδι.
αλλα κωστακης πηρε μεταγραφη σημερα. ηταν τρομερος…με εξαιρεση το γκολ που πηγε να βαλει στο ρομπερτο βεβαια…:lol:
ο καμπελ ηταν φλυαρος, αλλα εβαλε τη γκολαρα. γενικα ειχαμε τη τυχη να βαλουμε εκεινο το γκολ. μπηκαμε πιο δυνατα στο β’ και παπαλα. μια ευκαιρια και νατο. αν εβαζε το αλλο ο ολαιταν καλα θα ηταν.
οπως και να’χει εγω δεν περιμενω να νικησουμε στο μαντσεστερ. μου φτανει που νικησαμε σημερα.
Ολόσωστος ο Syl. Πάμε τώρα με το κεφάλι χαμηλά στον επαναληπτικό για να μην κάτσουμε σε κάνα κλαρίνο κι έχουμε άλλα
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αυτος ο περεζ(-θ?) απο που τον πήρατε? θέλει δουλειά ακόμη το παλικάρι. βέβαια όταν είχε μπάλα όποτε περίμενε για βοήθεια δεν ύπαρχε καμία.
Θα πάθω εγκεφαλικό.
περες επειδη ειναι παραγουανος και δεν προφερουν το Ζ ως θ στο τελος!! χαχαχα! απο βιγιαρεαλ τον πηρε, ε ακομα δεν εχει πολυ προσαρμοστει, αλλα οκ χρειαζομασταν παιχτη εκει.
scourge εχω πεθανει στα γελια!!!
Καλά το μουστάκι του Μασαντάκη έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Μην τον κράζετε ενδέχεται να κρύβει ένα πολυβόλο εκεί μέσα και να μας γαζώσει όλους.
το παστέλωσε ο κοσταρικανός την ώρα που έλεγα πως έχει χάσει όλες τις μονομαχίες κατά μέτωπο… τεράστιος Κωστάκης, ήταν, είναι και θα είναι το πουλέν μου.
Ιδιος ο Πετρος Ξανθοπουλος ο Μασαντο
Τεραστια εμφανιση αυτο που ειπα πριν το ματς, οι παικτες επαιξαν με δυναμη και ψυχη. Τα εδωσαν ολα και εφτασαν παναξια στη νικη. Ειχαμε τον ελεγχο καθολη την διαρκεια του αγωνα και θα μπορουσαμε να πετυχουμε και αλλο γκολ. Και πολυ βασικο που κρατησαμε το 0 πισω. Ολοι οι παικτες ηταν θετικοι, αλλα ο κορυφαιος του γηπεδου ηταν ο εξαιρετικος Τσορι Ντομινγκες. Απιστευτη εμφανιση, αψογος σε ολους τους τομεις. Ο Καμπελ αν και ηταν μετριος και εκανε αρκετα λαθη, εβαλε γκολαρα, ο Ρομπερτο εμπνεει σιγουρια και οι Μανωλας, Μαρκανο ηταν βραχοι. Μαγικη και ιστορικη βραδια, σοβαροτητα και μεθοδικοτητα τωρα και προετοιμασια για τη ρεβανς.
…μαγικήμ βραδιά που θα την θυμόμαστε…από αύριο θα σκεφτούμε την δύσκολη ρεβάνς:):!:
Μέγιστος Μίτσελ σήμερα, πιθανόν το καλύτερο στήσιμο/πειθαρχία/προσήλωση που έχω δει σε ευρωπαϊκό ματς του Θρύλου.
Τσόρι, Εντινγκά, Μανωλάς τρομεροί, αλλά εκεί που έτριβα τα μάτια μου ήταν ο Μαρκάνο, τι να πω ας είναι πάντα να κάνω τέτοιες κωλοτούμπες.
και απο εδω κωλοτουμπα γιατί σας κορόιδευα οταν πήρατε τον μανωλα οτι δεν κάνει για κανένα λογο, ενας παίχτης που κάνει τον ψευτομαγκα σαν παίχτης της αεκ.
έπεσα εξω σαν βολή του σακιλ.γιου φαουλ
Σκατα…
Ο Στράτος Περπέρογλου δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.
Ο 29χρονος φόργουορντ, που δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο ματς με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, έχει ακόμα ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θεωρείται αμφίβολος εν όψει της αναμέτρησης των Πειραιώτων με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, την Παρασκευή (19.00) στην «Ulker Sports Arena», στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας.
Πολλοι βιαστηκαμε να βγαλουμε αχρηστο τον Εντιγκα, τελικα μας εβαλε τα γυαλια. Ηταν αλανθαστος, βραχος με σωστες/σιγουρες μεταβιβασεις και χωρις αγχος.
Επισης, ποσο μεγαλο πραγμα ειναι να εχεις τερματοφυλακα που να εμπνεει εμπιστοσυνη και σιγουρια!!! Θυμαμαι παλιοτερα με Ελευθεροπουλο, ακομα και με Νικοπολιδη, οταν πλησιαζαν οι αντιπαλοι(για ΤΣ.Λ. μιλαω) στην περιοχη κοντευα να παθω εμφραγμα! Καλα κατι Λεμενς, Κονσταντζο δεν τους αναφερω καν… Γεια σου ρε Ρομπερτο ΓΙΓΑΝΤΑ!
Καλά από κωλοτούμπες άλλο τίποτα χτες γενικότερα…
Θεωρώ ακόμη πάρα πολύ δύσκολη την πρόκριση, αλλά αν τα καταφέρουν θα πρόκειται για κάτι τεράστιο.
α και παλι καλα να λεμε που εμεινε ο σαμαρης στον παγκο!! χαχαχα