τεταρτη ειναι σημερα ρε! εισαι μπροστα στις εξελιξεις??
ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
Μεγάλη η χθεσινή βραδιά…
Εκπληκτική εμφάνιση, τεράστια νίκη…μέχρι την επόμενη…
Και ναι, η αποθέωση της κωλοτούμπας…ας αρχίσω να απαριθμώ τις δικές μου…
Μίτσελ, Σαλίνο, Μανωλάς, Ντιγκά, Τσόρι…και όλο και κάποιον θα ξεχνάω…
Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, ο πόλεμος συνεχίζεται την Παρασκευή…
μεγαλη νικη σιγουρα (αααλεχαντρο ντομιιιιινγκεεζ), αλλα αυτο το πραμα δεν ειναι μανγιου
τσορι χθες ηταν απο τις καλυτερες εμφανισεις που εχω δει στον ολυμπιακο
Ναι ναι, αλλος ενας ψηλος μας λειπει! Οχι ενα guard στο στυλ του Law… #-o
παντως αντι να παιζει ο κολλινς χιλιες φορες να βαζει τον κατσιβελη.
για τον σερμαντινι ειχα ακουσει οτι τελικα δεν θα γινει.
Ήμαρτον με τον Κατσίβελη, φιλότιμο παιδί αλλά χαμηλού επιπέδου. Καλός αμυντικός, χρήσιμος για κάνα τρίλεπτο όπως στον περσινό τελικό, αλλά μιλάμε για γκαρντ με ανύπαρκτη δημιουργία και ελάχιστη σχέση με το καλάθι.
Έδιτ: Όσο για τη μεταγραφή Σερμαντίνι τι να πω, αν αυτή ήταν η έλλειψη που είχαμε και τώρα την καλύψαμε, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
…και τώρα που άρχισε να ανεβαίνει ο Μπέγκιτς?:):!:
φέρτε πίσω ντορόν πέρκινς τώρα
παιζεται ακομα
…δεν είναι κακή ιδέα, αλλά πόσες αλλάγές θα κάνουμε:):!:
Προφανώς και είναι κακή ιδέα. Η ομάδα ΦΩΝΑΖΕΙ πως χρειάζεται ένα δυνατό και μάχιμο γκαρντ όπως λένε και τα παιδιά πάνω. 5άρι με τίποτα, ειδικά απ’ τη στιγμή που δεν είναι καμιά παιχτούρα.
O από κει πήρε Ζακ Ράιτ και παραλίγο να κερδίσει χαμένο ματς και ο από δω είναι ευχαριστημένος με τον Μάρντι Κόλινς.
Παράνοια.
Κάτσε να δούμε και αυριο την ομαδα στην πόλη . Εγω δεν προτρέχω . Έχω ο μαλακας εμπιστοσύνη στην ομαδα . Και ο λόγος , ο ένας και μοναδικός λόγος ακούει στο όνομα , Βασίλης σπανουλης
Metalheart
Στην ομάδα όλοι έχουμε πίστη, στον Μάρντι Κόλινς όμως;
Το αυριανό ματς εξελίσσεται σε κομβικό με τα σημερινά αποτελέσματα.
Kομβικό το ματς και με τη Φενέρ να παίζει τα ρέστα της.
Αν νικήσουμε είμαστε κοντά στη 2η θέση.
Το Σερμαντίνι τον πήρε για γούρι φαίνεται.
Στο μεταξύ ο βάζελος έχασε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ιταλών να του δώσουν τη νίκη στο τέλος.
Εβλεπα το ματς χθες που στο τελος πήγαινε για ρεσιτάλ ηλιθιότητας, κυριως απο πλευρας Μιλανο, και μας μούντζωνα που πηγαμε κει μεσα και μαζέψαμε πραμα καθώς και οτι χασαμε στο ΟΑΚΑ. Κομβικές ήττες αυτες.
Αποψε για οτι καλύτερο. Ή που θα ξαναπαίξουν μπασκετ και θα φυγουμε αεράτοι ή που θα μας βγει η παναγία και οτι κατσει
Τα γκαρντ της Φενέρ δεν έχουν τα γρήγορα πόδια για να ακολουθήσουν Σπανούλη (κυρίως) και σία… Στην πραγματικότητα όλο το ρόστερ της Φενέρ υπολοίπεται σε ταχύτητα και δύναμη… Με γρήγορο ρυθμό το παίρνει αέρα ο Ολυμπιακός και με διαφορά, στην αντίθετη θα δούμε ρώσικη ρουλέτα.
Ο Vspan έχει κίνητρο να παίξει καλά σήμερα και ψιλιάζομαι οτι θα το κάνει.
Πιο κομβικό είναι το ματς με την Αρμάνι…αν και μια νίκη σήμερα δεν μας χαλάει, ε;