Ολυμπιακός

To ματς με το Μιλάνο είναι must-win ειδάλλως δεν έχει νόημα να συζητάμε καν για πρόκριση.

Το σημερινό είναι κομβικό γιατί με νίκη ξεμπλέκουμε με +1 βαθμό από το γκρουπ που θα παλέψει για την πρόκριση και πάμε την επόμενη εβδομάδα να περάσουμε δεύτεροι. Επίσης στέλνουμε τη Φενέρ να πάρει πάση-θυσία όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της για να προκριθεί.

Αντίθετα με ήττα μπλέκουμε σε μια τετράδα ομάδων με ρεκόρ 4-4 και έναν πόντο πίσω από την Αρμάνι με την οποία δεν μας αρκεί απλή νίκη για να την καβατζάρουμε.

…και με Μουν από σήμερα…αυτά τα δυο παιχνίδια, πρέπει να τα κερδίσουμε:):!:

χωρις Σπανουλη τελικα αλλα δε πειραζει γιατι πλεον εχουμε 8 παιχτες στις θεσεις 4-5. great success

…ακόμα πιο δύσκολα, για να δούμε:):!:

Ευτυχώς κάνει μεγάλο ματς ο Μάρντι μέχρι τώρα και δε φαίνεται το κενό.
Από κοντά και ο απροσπέλαστος Πέτγουεϊ.

Μεταφεροντας τα λογια σοφιας του drill sergeant hartman προς τον Πετγουει

JUST QUIT YOU SLIMY FUCKING WALRUS LOOKING PIECE OF SHIT.

Επισης ο Περπερογλου οχι μονο μοιαζει με τον Ιησου, αλλα υποφερει και για τις αμαρτιες ολων των αλλων μεσα στο παρκε. Πραγματικα μαγικο

εντιτ, επισης ας βαλει καποιος τον Σιμμονς (και τον Ντανστον) να βαρανε 100 βολες μετα την προπονηση για χαλαρωμα. δεν κανει κακο και δε θα μας προκαλει καταθλιψη καθε φορα που πατανε τη γραμμη της φιλανθρωπιας. Ειναι κριμα να ειναι τοσο καλοι σε ριμπαουντ κοψιματα και αναλογα το ματς μια χαρα στην επιθεση και να πετανε βολες εξω με τετοια συχνοτητα. γενικα αν ημασταν ελαχιστα πιο σοβαροι στην επιθεση μπορει να πηγαιναμε και με το προβαδισμα αποδυτηρια αλλα νταξει…προβλεπω να γινομαστε βεγγος στα τελευταια ματς γιατι μαλλον το σημερινο αν πατησει λιγο γκαζι η φενερ στο β’ μερος παπαλα…

ξσνανετιτ Αυτο με τα 2 4αρια τι ειναι παλι??? χολι σιτ…

Μάρντι Κόλινς κύριοι, ο γκαρντ-σύμβολο του μοντέρνου μπάσκετ.

Σκέφτομαι να χαρίσω το διαρκείας μου μιας και δεν είμαι άξιος να παρακολουθώ τέτοιο ταλέντο από κοντά.

Διωξτε αυτον τον Κόλινς κ βαλτε τον κατσιβελη ρε γμτ. Τζάμπα ξένος

Απέλαση σε Κόλινς. Μην γυρίσει καν Ελλάδα, δώστε του εισιτήριο για Αμερική να ησυχάσουμε.

για ακομα μια φορα θα καταπνιξω το συναισθημα συγγραφης σελιδων και θα περιμενω τη σουμα. γιατι αυτη η ομαδα με εχει κανει σαολιν.

εδιτ, η μονη φαια ουσια που θα σπαταλησω ποτε για κολλινς ειναι για να πω οτι ειναι ενας χοντρος ντομερκατ χωρις σουτ και τριπλα παιδικου επιπεδου. δεν το λεω για πλακα, ειναι ΟΝΤΩΣ παιδικου, αν τον συγκρινεις με τριπλα αναπληρωματικου σε ομαδα Β ΕΣΚΑΝΑ η διαφορα ειναι χαοτικη υπερ του δευτερου.

Και γενικα ας τον αφησουμε μεσα και αυτον και τον Πετγουει 16 λεπτα. γιατι ετσι. γιατι ο θεος ειναι γαυρος

…τουλάχιστον κρατήσαμε την διαφορά…ο Κόλινς είναι τουλάχιστον αρνητικός, αν μπορεί να τον αλλάξει, τότε αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα

:):!:

Τι σας φταίει ο Πετγουει μερικων δεν μπορω να καταλαβω. Γενικα η παρουσια του κανει την αμυνα μας καλυτερη, το ίδιο και στον τομεα των ριμπάουντ. Εχει και τις αδυναμίες του όπως ολοι, αλλα οκ υπαρχουν αλλα πιο εξόφθαλμα

Για παραδειμα ο χειρισμός του ματς απο Μπαρτζώκα. Παλι φαινόταν οτι το ματς πηγαινε στα μετρα σου και εκείνος εκανε οτι μπορουσε για να το κανει δυσκολο. Οι επιλογές στην περιφέρεια ηταν αστείες, δεν ξερω τι καλυτερο εχει ο Κολινς απο τον πολυ καλο Μάντζαρη… Περπέρογλου ανοιξε ταμείο στο δευτερο μισο λιγο πριν το τελος… Τζαμπα ηττα αλλα κάκιστο κοουτσάρισμα και μοιρασμα για μενα, και η αιτια που χασαμε

Απο τη στιγμη που τον έβγαλε τον κολινς κι έβαλε μαντζαρη πήγαμε να το γυρισουμε , κρίμα. Κακή άμυνα του ντανστον όταν ενω ημασταν στους δυο στις αλλαγές στα μαρκαρίσματα άφησε τον μακαλεμπ μονο του να σουτάρει.

Eίναι απλό, αποδεικνύεται ελάχιστος για επίπεδο Ευρωλίγκας.
Στην πρώτη φάση κάτι έκανε, στο τοπ-16 όμως είναι για κλάματα.

Οχι οτι αμα ειχες Μαντζαρη μεσα πχ πιθανως να μην χρειαζόταν να τρεχεις και να μη φτάνεις.

Και δεν νομίζω οτι έγινε και κανα κρακ πισω, ειδικα σε κατι φάσεις οι αλλοι βαρουσαν οτι να ναι σουτ, ενω στο πρωτο ημίχρονο η λειτουργία σου ηταν καλη και το υψηλο σκορ δικαιολογούταν απο τον ρυθμο (ουτως ή άλλως δεν ειναι οτι εχανες με διαφορα, στα ισα ηταν)

Εγώ από τον Οκτώβριο γκρίνιαζα για Πετ -εκτός φόρουμ- μάρτυρας μου ο Giannis… [-X

Aλλά δεν είναι για τώρα αυτή η κουβέντα. Ας κάνει ο Μπαρτζώκας ό,τι καλύτερο μπορεί με το ρόστερ πο έχει.

Aς γλεντήσουμε τουλάχιστον αυριο να ξεχαστούμε

Έχω έρθει κάπου κοντά στο καιμακτσαλαν. Ρε σεις δεν έχει νοβα ουτε το ξενοδοχείο . Μιλούσα με κατι τύπους στο χωριό και δεν ξέρανε καν τι ματς έχει αυριο !! Μου φαίνεται οτι την πατήσαμε

Metalheart

Απ ό,τι φαίνεται, ίδια ενδεκάδα με M. United. Discuss.

…πίεση μπροστά δηλαδή για να κάνουν αμυντικά λάθη
…ίδια εντεκάδα, μα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι
:):!: