Ολυμπιακός

Μωρέ μπράβο, ακόμα στο ματς της τρίτης ήμασταν. Δικαίως χάσαμε. Αναρωτιέμαι πόσα χρόνια έχουμε να χάσουμε έτσι με κάτω τα χέρια

…καλά θα την θυμόμαστε για πάντα αυτή την νύχτα:p…δικαότατη νίκη του Π.Α.Ο. με πολύ σωστό τρόπο παιχνιδιού, και με πάθος και ψυχή
…εμείς τώρα αυτό που χάσαμε είναι την περηφανιά μας και το περιβόητο αήτητο, και με πολύ εκκωφαντικό τρόπο, και τώρα, που δεν υπάρχει αυτός ο στόχος, του αήτητου, να αναμένουμε κιάλλες γκέλες…μας εύχομαι κουράγιο:p
…κανένα παράπονο, απλά μια απορία, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω…ο Ιμπαγάσα ήταν τιμωρημένος ή τραυματίας?
…αυτός που πέταξε το αντικείμενο στον Αναστασίου, να πα να γαμηθεί

:):!:

Έρποντας μπήκαν, πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός, λογική η ήττα. Αυτά.

Επικη τσοντα, τι τα θες

Τέλος ο Μουν. χα χα χαρ χαρ. έπος.

Να την βάλετε στον κώλο σας την με την γιουνάιτεντ, ακόμα και φέτος κατορθώσατε να κάνετε τη χρονιά αποτυχημένη.

Ψυχραιμία!
Όλοι όσοι με γνωρίζετε χρόνια και από το φόρουμ και από παραέξω ξέρετε πως δεν είμαι μετριοπαθής, “casual” οπαδός του Θρύλου. Προφανώς και η χθεσινή εμφάνιση με ενόχλησε και σας διαβεβαιώνω περισσότερο από τον μέσο όρο, το πιεσόμετρο που έβαλα χθες βράδυ επιστρέφοντας από το γήπεδο το ξέρει…
Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως τα “απόνερα” του Ch.L. είναι ένα υπαρκτό φαινόμενο και δεν έχει να κάνει μόνο με τον Ολυμπιακό, οπότε ας μην προσπαθούμε να ψάξουμε για κάποια βαθύτερη παθογένεια εκεί που δεν υπάρχει.
Την περασμένη εβδομάδα η Μπάρτσα και η Ατλέτικο στην Ισπανία είσης έχασαν με βαριά σκορ επιστρέφοντας από μεγάλα διπλά στο τσου-λου.
Έγιναν κακές ή προβληματικές ομάδες;
Ή μήπως οι παίχτες τους “δεν συναισθάνθηκαν το βάρος των αγώνων” τη στιγή που στην Ισπανία το πρωτάθλημα ακόμα διεκδικείται ενώ εδώ αυτοί οι ίδιοι παίχτες το έχουν τελειώσει από τον Νοέμβριο;
Προφανώς και ήταν ατυχέστατο πως αυτή η η εμφάνιση έγινε απέναντι στον βάζελο αλλά θα καθίσει κανείς να ασχοληθεί σοβαρά με τους σημερινούς κομπασμούς του κάθε φλούφλη;
Aς ισχυροποιηθεί και ο ΑΛαφούζος στην διοίκηση τους και ας κάνει το χθεσινό αποτέλεσμα σημαία. Μακροπρόθεσμα σε βάρος τους είναι αυτό για όποιον καταλαβαίνει και θέλει να δεί τον βάζελο να μικραίνει και άλλο.
Ή μήπως θα προτιμούσατε να ήταν τα αποτελέσματα της εβδομάδας αντίστροφα, να είχαμε χάσει 0-3 από την Man Utd και να είχαμε κερδίσει με ένα άνετο 2-0 τη βαζέλα; Πολύ 2001 αυτά τα σκορ, ε;
Kακά τα ψέματα, αυτή τη στιγμή η ομάδα κυνηγάει κάτι μεγάλο. Στην Ελλάδα δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν και αυτό το ξέρουν όλοι. Θα έχουμε ευκαιρίες να ανταποδώσουμε και με το παραπάνω.
Όσο και να πικραθήκαμε δεν είναι ώρα για γκρίνια και αφορισμούς.

[COLOR="#FF0000"][SIZE=5]ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ![/SIZE][/COLOR]

Ρε συ mule χαλάνε την καρδάρα με το γάλα όμως. Εντάξει ήθελε και τύχη για να χασεις ετσι, αλλά το επιτρεψαμε να συμβεί. Χασε, αλλά μην το παρατας το παιχνιδι, κάνανε αγγαρεία τρελή προς το τέλος.

Δεν χωράει αμφιβολία. Αλλά θεωρώ πως η αγγαρεία δεν χαρακτηρίζει την φετινή ομάδα, κάνε και την σύγκριση με πέρυσι. Απλά έκαναν το χειρότερο τους παιχνίδι της χρονιάς σε ένα ματς με μεγάλη συμβολική σημασία. Να τους γαμήσουμε τώρα;
Mεγάλη ευθύνη έχει και ο Μίτσελ που δεν φρέσκαρε την ομάδα. Αλλά στη νίκη της Τρίτης έχει το μεγαλύτερο ίσως μερίδιο ευθύνης. Να αρχίσουμε να τον κράζουμε;
Ψυχραιμία! :wink:

Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης σε νίκες και ήττες. Ο τροπος όμως είναι κάτι που μένει.

Γιώργο, κακά τα ψέμματα, ο φετινός στόχος του Ολυμπιακού ήταν το να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος και χτες αυτός ο στόχος χάθηκε. Μέσα στην έδρα του, με βαρύ σκορ, από τον μεγάλο του αντίπαλο. Το γιατί έγινε αυτό σίγουρ εξηγείται, όμως σίγουρα δεν ήταν μόνο θέμα τύχης. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα “κούρασης”, σιγά μην ήταν κουρασμένοι επαγγελματίες παίχτες που παίζουν στο Τσ.Λ. επειδή έπαιξαν ένα ματς την Τρίτη και το επόμενο την Κυριακή, χωρίς καν να κάνουν ταξίδι εκτός έδρας. Βγάλτε το αυτό από τη λίστα, άλλα πράγματα έφταιξαν. Ίσως τελικά να μην είναι τόσο καλός όσο νομίζουν μερικοί αυτός ο Ολυμπιακός. Η νίκη με τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το οποίο όμως βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση φέτος. Μεγάλη νίκη σίγουρα, όμως μπορεί να φούσκωσε λίγο ακόμα το “εγώ” των παιχτών (δε συζητάμε για το “εγώ” των υπολοίπων στην ομάδα, αυτό είναι μεγαλύτερο κι από την κοιλιά του Μαρινάκη) και να πήραν αψήφιστα το χτεσινό ματς, νομίζοντας ότι θα κάνουν περίπατο, όπως στα υπόλοιπα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης, οι δικοί μας μπήκαν στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια. Στα ντέρμπι έχει φανεί πάρα πάρα πάρα πολλές φορές ότι δε μετράει η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες την περίοδο εκείνη, αλλά διάφοροι παράγοντες. Τέλος πάντων, αυτό στο οποίο ήθελα να καταλήξω είναι ότι μη λες “μακροπρόθεσμα θα είναι εις βάρος τους”, “ο βάζελος θα μικρύνει κι άλλο” και λοιπά. Η γνώμη μου είναι ότι εφ’ όσον όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Ολυμπιακού έχουν τέτοια χάλια, σύντομα θα τραβήξουν και τον Ολυμπιακό κάτω, οπότε μη χαίρεστε που μας έχετε καταντήσει έτσι, έρχεστε κι εσείς εδώ που είμαστε :).

δεν ξερω αν ειμαι λιγοτερο ολυμπιακος απο ολους αυτους που κραζουν απο χθες ή απλα επειδη ειμαι χουπης εχω συνηθισει σε τετοια στραπατσα :stuck_out_tongue: αλλα ειλικρινα χθες δε χαλαστηκα καθολου και νομιζω οτι ειναι υπερβολικες οι αντιδρασεις

σε μια χρονια που πας να περασεις στους 8 αποκλειοντας τη γιουναιτεντ, κλαιμε σα τις χηρες επειδη χασαμε 0-3 απο το βαζελο σε ματς χωρις καμια σημασια, με τους παικτες του βαζελου να κανουν διωξιμο και τελικα να γινονται ασσιστ. καλυτερα να τους κερδισεις στο τελικο του κυπελλου παρα χθες

Και στη τελικη ρε μαγκες αφηστε και καναν αλλο να χαρει λιγο, 18 χρονια απο πισω κι απο μπρος εντος κι εκτος δε βαρεθηκατε; :stuck_out_tongue:

//μπραβο και στη πρασινη, σε σχεση με τις “αντικειμενικες” πολυ ηπιο πρωτοσελιδο εχει

Έχετε δίκιο παιδιά, τρίμπαλο από τον βάζελο μέσα στο Καραϊσκάκη με ρόστερ Ατζαγκούν και Νάνο, δεν έγινε και τίποτα.
Με στόπερ Σίλντεφελντ που του έχουν κάνει πλάκα όλοι μεσοι-επιθετικοί της ελλάδας ΟΥΤΕ ΜΙΑ φάση, δεν έγινε και τίποτα.
Δύο νίκες με τον βάζελο στα τελευταία οκτώ ματς, δεν έγινε και τίποτα.

Μόνο όταν ο Μπαρτζώ χάνει από τον Άρτζι γίνεται κάτι. Στη μπάλα όμως μόκο γιατί, προσέχτε το καλά ε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

Οπότε τα τρίμπαλα από τον βάζελο είναι δεκτά, και η Μπαρτσελόνα χάνει άλλωστε από τη Σοσιεδάδ, ακριβώς το ίδιο πράμα είναι.

Όχι και σε ματς χωρίς σημασία, τα είπαμε. Μην πάτε να υποβιβάσετε τη συγκεκριμένη ήττα, ήταν ΜΕΓΑΛΟ κέρασμα. Έχασες από μια ομάδα με το 1/10 του μπάτζετ σου που τυχαίνει να είναι ο μεγάλος σου αντίπαλος, εντός έδρας, με 0-3, χάνοντας τον στόχο σου για τη φετινή χρονιά.

Η δεύτερη παράγραφος αντιλαμβάνομαι ότι γράφτηκε για πλάκα, γιατί τα παιδιά που πήγανε να μπούνε μέσα πάλι χτες, μάλλον δε βαρεθήκανε ακόμα :), απλώς έχουμε βαρεθεί όλοι οι υπόλοιποι, γι’ αυτό το προϊόν της Σούπερ Λίγκας έχει απομείνει με τόσους πολλούς πελάτες.

Και κάτι για την πράσινη, στον πρεζάκια αναφέρεται με το μικρό του όνομα :lol:.

ρε συ chris απο τα 8 ματς που λες τα 3-4 πρεπει να ναι χωρις βαθμολογικη σημασια αν θυμαμαι καλα

και ναι προσωπικα αυτο που μου λειπει ειναι να παω στους 8 του τσ λου, οχι να νικησω αλλη μια φορα το βαζελο. Δεν ειμαι ο κοκκαλης

Ωραια σου βαλε μια φορα 3 γκολ ο βαζελος, την προηγουμενη φορα που το κανε αυτο ησουν 10 χρονια μικροτερος. Καθε 10 χρονια σου βαζει 3 γκολ και χεστηκε η φοραδα στ αλωνι

Καλά, αν πάμε τελικό τσ.λ. θα τους το συγχωρήσω, την 8άδα πραγματικά τη χέζω πατώκορφα.

Τα ντέρμπι με τον βάζελο είναι τα σημαντικότερα σημεία της ποδοσφαιρικής σεζόν, έτσι μάθαμε εμείς στα 80ς-90ς.

Ποστ όλα τα λεφτά. Από κάθε άποψη. :smiley:

Οι γάβροι δεν ήταν, τα παλιά τα χρόνια, που θεωρούσαν δικαιολογίες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του βάζελου στο τσουλου, όταν ο τελευταίος δε μπορούσε να σταυρώσει νίκη στην Ελλάδα ή με γελά η μνήμη μου; :-k

Ρισπέκτ στα ποστ ChrisP, γιατί βγάζουν τον καλώς εννοούμενο και μαγκιόρικο γαύρικο οπαδισμό.

Όλα τα ποπ-κορν του κόσμου είναι λίγα για να απολαύσεις το σουπερεπικό ποστ Mule! :lol:
Βασικά ο ποιητής χτυπιέται γιατί κατά βάθος ξέρει αυτό που είδε χτες όλη η Αγγλία από το κανάλι της United. Πόσο εύκολο είναι δηλαδή να αλλάξει το μομέντουμ μιας ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι χτες κι εγώ πίστευα πως η πρόκριση στο Ολντ Τράφορντ δε χάνεται με τίποτα. Αλλά…