Εγω εβλεπα Brooklyn Nine Nine παντως και ειδα μονο τα στιγμιοτυπα του ματς οποτε δεν μπορω να κρινω και πολλα.Ειδα σωστο γκεημπλαν απο τον Αναστασιου και το απολυτο τιποτα απο την δικια μας μερια.Θεωρω οτι τα μυαλα των παρατρεχαμενων της ομαδα εχουν παρει πολυ αερα.Προκριθηκαμε στους 16 με μπολικη τυχη,πετυχαμε την πιο ανευρη και νεροβραστη Μαντσεστερ που θυμαμαι εγω και ξαφνικα παμε για την κουπα.
Καλο θα κανει η τριαρα.Να σφιξουν μερικοι κωλοι αν και δεν το βλεπω.
ούτε ο Ολυμπιακός μίκρυνε, ούτε ο βάζελος μεγάλωσε
υπάρχουν τριάρες που κρίνουν τίτλους, υπάρχουν και τριάρες που αποτελούν απλά ένα στατιστικό στοιχείο
δυστυχώς χάθηκε το αήττητο αλλά η πανάθα έκανε ένα σημαντικό βήμα γιά την παραμονή στην πεντάδα
ο καθένας ότι ήθελε περισσότερο…
…βαίβαια αυτή η τριάρα θα την θυμούνται όλοι, κυρίως οι Παναθηναικοί, δικαία, όπως εμείς το 1-4 ή την Ριζούπολη, ή την 35άρα στο μπάσκετ, την χρονιά μάλιστα που ο Π.Α.Ο. είχε κατακτήσει την πρώτη Ευρωπιακή κούπα…γράφτηκε ιστορία χθες, με την θριαμβευτική νίκη του Π.Α.Ο., και όντως αμαύρωσε την μέχρι χθες θριαμβευτική χρονιά μας
Θα φέρουμε και τίποτα αποτελέσματα-φόλες με ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα/κύπελλο τώρα που καθάρισαν τον Στέφενς και είναι άνετοι, φυσικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί “ποιο κυπελλακι τώρα μωρέ” και στο τέλος θα έρθει και κάνα τετράμπαλο από τη μαν. γιου. όπου θα φταίει ασφαλώς το ότι κάποιοι δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα παραμονές ενός τόσο κρίσιμου ματς. :lol:
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το χθεσινό. Αυτό που λέω, απαντώντας στον Chrisp που τα έχωσε στην ομάδα είναι να μην τρελαινόμαστε και απαξιώνουμε τα πάντα!
Κατά τα άλλα, αν θέλεις να συγκρίνεις την ομάδα που είναι 23 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο με τους Γκουμομπασινάδες που ζητούσαν να μην παίξουν στα Γιάννενα με το μεγαθήριο του Αναστό επειδή είχαν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό ματς και δικαιολογούνταν έτσι για τα πρωταθλήματα που [B]δεν[/B] έπαιρναν, τι να σου πώ… #-o
Ποιός το είπε αυτό πως το άηττητο ήταν ο #1 στόχος φέτος; Ήταν ένας από τους στόχους, όπως και η βαθμολογική διαφορά ρεκόρ, όπως και το πρωτάθλημα το ίδιο που είναι και ο κύριος στόχος στην αρχή κάθε χρονιάς άλλο αν έχουμε φτάσει να θεωρείται δεδομένος λόγω της αδυναμίας των υπολοίπων (εκεί έχει βάση και το τελευταίο που γράφεις για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα).
Κακά τα ψέματα, πλέον οι Ευρωπαϊκές νίκες/προκρίσεις πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος για κάθε Ελληνική ομάδα ακόμα και για λόγους οικονομικής βιωσιμότητας και μόνο!
Αν δεις το ποστ μου πουθενά δεν έγραψα για σωματική “κούραση”, λέγοντας “απόνερα του Ch.L.” εννοώ αυτό το φαινόμενο της ανώμαλης προσγείωσης στα εθνικά πρωταθλήματα για το οποίο υπάρχουν πολλές ερμηνείες, πάντως είναι τελικά τόσο κοινό που πρέπει να το έχουμε υπ’ όψη μας και να μην αρχίζουμε να τρελαινόμαστε πως τρέχει κάτι βαθύτερο, ο Red Rum γράφει/εύχεται για “απώλεια μομέντουμ” και άλλα τέτοια βαρύγδουπα.
Τέλος, πιστεύω πράγματι πως ο Αφραγκούζος σας μκραίνει, όχι μόνο λόγω του ρόστερ, αλλά και της μετακόμισης στη λεωφόρο και της συνεχούς κλάψας για την διαιτησία που δυστυχώς την έχει αρχίσει μέχρι και ο εργατικός και ποδοσφαιράνθρωπος Αναστασίου.
Το αν αυτό είναι υπέρ ή κατά του Ολυμπιακού είναι μία άλλη μεγάλη κουβέντα. Ναί μεν δεν έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από την άλλη το να καταλήγουν σε εμάς όλοι οι νέοι διεθνείς Έλληνες παίχτες χωρίς να μπαίνουμε καν σε πλειοδοσίες, σίγουρα δεν μας χαλάει.
Ωχ ρε Χρήστο όταν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι γράφω!
Αν μη τι άλλο, στο θέμα του Μπαρτζώκα έχω την συνείδηση μου ήσυχη και δεν νομίζω αυτό να το έγραψες για εμένα. Το καλοκαίρι του '12 είχα γράψει πως ήθελα πιό έμπειρο προπονητή, μετά το βούλωσα και τον στήριζα ακόμα και όταν έπεφτε γκρίνια και τελικά στο Λονδίνο δικαιώθηκε ο άνθρωπος. Και εννοείται πως και τώρα τον στηρίζω, νομίζω τα έχω γράψει και μετά την ήττα της Παρασκευής σε αυτό το θρεντ.
Δεν ξέρω για τον Chrisp εγώ πάντως δεν με νοιάζει να με θεωρούν οι βάζελοι μαγκιόρο οπαδό, προτιμώ να σας κουρδίζω και να σας έχω να αφρίζετε!
Όσο για το πως δεν έχει κριθεί η πρόκριση στους 8 εγώ από το σφύριγμα της λήξης την Τρίτη το λέω και προσγειώνω κόσμο! Και δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα του ντέρμπυ ή τι θα γίνει στην Τούμπα. Αεράτοι να πηγαίναμε με νίκες στα ντέρμπυ πάμε σε δύσκολη αγγλική έδρα ενάντια σε βαριά φανέλλα. Δεν θέλει την παραμικρή χαλάρωση, θα βρούμε απέναντι μας και παίχτες που δεν έπαιξαν στο Καραϊσκάκη και είναι πεινασμένοι να αποδείξουν πράγματα.
Μιουλ εγώ τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη τον έχω απαξιώσει προ πολλού, δεν χρειαζόμουν την χτεσινή ντροπή για να το κάνω.
Οι ευρωπαϊκές νίκες είναι μια παρηγορία και ασφαλώς είναι διασκεδαστικό να βλέπεις πάσης φύσεως αντιολυμπιακάκια να περιμένουν πώς και πώς μια νέα ευρωπεντάρα για να δικαιωθούν ότι “έτσι όπως καταντήσατε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τρώτες τις σφαλιάρες μία-μία στην ευρώπη”.
Άλλο αυτό όμως και άλλο η συνολική εικόνα μιας ομάδας που μέσα σε μια τετραετία έχει αλλάξει ριζικά το DNA της, βασίζεται σε δανεικούς που την άλλη χρονιά δε θα είναι εδώ, δεν έχει πλέον ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ παίκτη-ηγέτη, ταυτόχρονα μπαλαδόρο και τσαμπουκά (με την εξαίρεση του τεράστιου Αριέλ βέβαια) να ταυτιστεί κάποιος μαζί του και να γουστάρει.
Για να μην πιάσω τα εξωαγωνιστικά που ξεκινάνε από την ντροπή του Καλόπουλου, τα “I screwed you” και τα κολλητιλίκια με τον Μπέο και καταλήγουν στο φετινό 90-10 που παίζει κάθε διαιτητής τα ματς μας με αποκορύφωμα το χτεσινό πέναλτι-ανέκδοτο που έδωσε ο Σιδηρόπουλος.
Έτσι τα βλέπω εγώ, δεν υποχρεώνω κανέναν άλλο τα δει το ίδιο αλλά για μένα η ντροπή αυτή ξεπλένεται μόνο με ισοπέδωση στον τελικό του κυπέλλου. Τώρα ποια κοπελιά απ’ αυτές που στα ευρωπαϊκά ματς σκίζονται για να κονομήσουν καμιά μεταγραφή στο Κατάρ θα έχει τον εγωισμό και τ’ αρχίδια να οδηγήσει την ομάδα σε αυτόν τον στόχο (γιατί ούτε τον ΠΑΟΚ δεν βλέπω να περνάμε) μου είναι άγνωστο.
Δεν ξέρω πόσο καλά τα θυμάσαι, θα σου τα θυμήσω εγώ. Πέμπτη παίζει ο ΠΑΟ στην Πορτογαλία, κερδίζει 0-1. Κυριακή με Αιγάλεω, κερδίζει 3-0. Πέμπτη με Πόρτο στη Λεωφόρο, χάνει και αποκλείεται. Είχε ζητήσει το εκτός έδρας ματς με τα Γιάννενα να πάει για Δευτέρα, αλλά δεν είχε δεχτεί η ΕΠΟ και το είχε αφήσει Κυριακή. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει ισοπαλία το ματς, αν θυμάμαι καλά είχε καταλογιστεί πέναλτυ κατά του …Χένρικσεν (από τους πιο καθαρούς παίχτες που έχουν παίξει μπάλα εδώ). Επίσης, τότε τα Γιάννενα είχαν απίστευτα χρέη και ήταν να τους αφαιρεθούν πάρα πολλοί βαθμοί, τόσοι που θα έπεφταν σίγουρα. Η απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών που έριξε τα Γιάννενα πάρθηκε μετά το ματς του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, αλλά φυσικά, πριν το ματς του Ολυμπιακού, ο οποίος τα βρήκε πεσμένα και τα κέρδισε εύκολα. Η χρονιά αυτή τελείωσε με το αίσχος της Ριζούπολης. Να χαίρεστε εκείνο το πρωτάθλημα, χάρισμά σας.
Όποιος Ολυμπιακός λέει ότι δεν τον πείραξε η ήττα είναι ψεύτης και υποκριτής. Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε “έλα μωρέ,εμείς χτυπάμε οκτάδα και εσείς χαλιέστε επειδή φάγαμε τρία απ’τον βαζελο” τότε κάτι χάνω. Ντροπιαστική εμφάνιση, ούτε μια σοβαρή ευκαιρία ενάντια σε μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Έχει ευθύνη ο.Μιτσελ που δεν φρεσκαρε την 11αδα αλλά δεν θα τον κραξουμε κιόλας, η ξευτίλα ανήκει στους παίκτες. Ο παο εξαιρετικός, ειδικά με το πρεσινγκ ψηλά εντυπωσιάστηκα, μακάρι να κρατήσει την ίδια ομάδα και του χρόνου και να κάνει και 2-3 ποιοτικές προσθήκες μπας και δούμε κάνα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα, γιατί με βασικό ανταγωνιστή τον παοκ δεν πας πουθενά…
Κατάλαβες τώρα Mule, γιατί θα πρέπει σε ΚΑΘΕ ντέρμπι με τον βάζελο, ανεξαρτήτως βαθμολογικής σημασίας και ευρωπαϊκής πορείας, να παίζουμε σα να μην υπάρχει αύριο;
Για ποστ σαν το από κάτω που διαιωνίζουν την πράσινη κλάψα.
Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ γιατί ο ΠΑΟ έπρεπε να έχει ειδική μεταχείριση ώστε μετά από εντός έδρας αγώνα του να πάει το επόμενο ματς μια μέρα μετά δήθεν για ξεκούραση.
Επίσης, από που προκύπτει ότι επειδή ο Χένρικσεν γενικά ήταν καθαρός παίκτης δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πέναλτυ (το οποίο μάλιστα δεν έπαιξε ρόλο και στο αποτέλεσμα που ήταν 0-0)?
H δε απόφαση για την αφαίρεση βαθμών στα Γιάννενα πάρθηκε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Τα Γιάννενα έπαιζαν κανονικότατα την παραμονή μέχρι τελευταία αγωνιστική όταν και κέρδισαν τον ΠΑΟΚ 3-2 με γκολ στο 87’ και τις καθυστερήσεις.
Και τέλος, για το πρωτάθλημα-“χάρισμα” η πιο απλή απάντηση έρχεται από τον Φιλιππίδη που αποκάλεσε τους παίκτες “κότες” και τους ίδιους του οπαδούς σας που κυνηγούσαν στην Παιανία τον κακομοίρη τον Μαρκαριάν, ακόμα και τον Βαζέχα. Σαφώς και το χαρίσατε με όλη σας την καρδιά! :lol:
Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω ούτε το ματς με Μάντσεστερ αλλά ούτε με ΠΑΟ (ευτυχώς για το 2ο) κι έτσι δεν έχω άποψη για τα ματς. Ξέρω όμως πως τα ματς με τον ΠΑΟ είναι δύο από τα 4-5 σημαντικά ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Το 0-3 είναι τραγικά κακό αποτέλεσμα και το θεωρώ εξίσου ξενερωτικό με το να χάσω σε τελικό Κυπέλλου με 0-3. Το “οι κούπες μετράνε” δε βρίσκει ούτε εμένα σύμφωνο. Όλα μετράνε.
Η ομάδα αυτή φτιάχτηκε φέτος το καλοκαίρι, δείχνει να έχει πολλές δυνατότητες για το μέλλον και επειδή πολλοί παίκτες δεν ξέρουν τι τους ζητείται καλό θα είναι να τους εξηγήσει κάποιος το τι ακριβώς ζητάει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Το πρώτο γκολ που τρώμε είναι απαράδεκτο. Ο Ρομπέρτο και οι 2 αμυντικοί έμειναν ολομόναχοι και στο πλάνο δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ 4ος αμυνόμενος. Αυτή την υπεροψία καλό θα είναι να την κόψουν άμεσα. Στα ματς με ΠΑΟ πρέπει να βάζουν το 100% τους.
Κατά τα άλλα, θλίψη μου προκαλούν και τα ζώα στις εξέδρες μας. Δε βλέπω κανένα φως στο τούνελ. Αν αυτός ο Ολυμπιακός δεν θέλει να εκπολιτίσει τις εξέδρες του, δε βλέπω το πώς θα τις εκπολιτίσουν οι υπόλοιποι. Πάντα βάρβαρο βλαχουριό θα μείνουμε.
edit: σύμφωνα με τη μπασκετική θεωρία, στο ματς με τον ΠΑΟ φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Νομίζω κι εγώ πως το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι έβαλε τους ίδιους παίχτες με την Μαντσεστερ, θα μπορούσε να κάνει μια-δυο αλλαγές έστω.
Το παιχνίδι πήγε στραβά όμως, και από την στιγμή που βλέπεις έναν συμπαίκτη σου να πέφτει ξερός από το πουθενά ε λίγο σε ταράζει. Έτσι έχουμε και δυο αναγκαστικές αλλαγές( ο Μαρκάνο βγήκε με τράβηγμα) σου χαλάει όσο να ναι το πλάνο. Ο παο έκανε το παιχνίδι της ζωής του χωρίς να έχει και κάτι να χάσει παρά μόνο να κερδίσει και έτσι ήρθε το μοιραίο.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως(υπάρχουν μερικοί που το έχουν κάνει επάγγελμα πια) δεν μπορεί την μια μέρα να κάνουμε πίπες στους παιχταράδες μας που πάτησαν την Μαντσεστερ και μετά να τους κράζουμε και να λέμε ότι δεν θα περάσουμε τον μπαοκ στο κύπελλο…ήμαρτον!
Καλό είναι να τρώμε και καμιά σφαλιάρα που και που για να μην παίρνουν και τα μυαλά των παιχτών αλλά και του Μιτσελ αέρα.
Τέλος δεν χρειάζεται να πω ότι με έτσουξε πολύ η τριάρα αλλά πως να το κάνουμε η ομάδα έχει πιο σοβαρούς στόχους από το να πάρει τον τίτλο αήττητη, και η ήττα όμως μέσα στο παιχνίδι είναι .
Υ.Γ Και 4 να φάμε από την Μαντσεστερ(που δεν είναι καθόλου απίθανο) η βραδιά που μας χάρησαν την περασμένη Τρίτη δεν ξεχνιέται.
Όλοι οι οπαδοί κλαίνε, αλλά [U]κανείς σαν εσάς[/U] :). Είσαι μικρός και δεν τα θυμάσαι τα κλάμματά σας, όμως επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα, θα τα δεις κι εσύ και θα με θυμηθείς :lol:.
Ζήτησε μια εξυπηρέτηση τότε, για να έχει μια μέρα ξεκούρασης. Αν η ΕΠΟ ήθελε, μπορούσε να του την κάνει, δεν ήταν παράτυπο. Απλώς δεν ήθελε.
Αναφέρθηκα στον Χένρικσεν γιατί το πέναλτυ που δόθηκε δεν ήτανε :).
Θυμάμαι ότι η απόφαση πάρθηκε ανάμεσα στο δικό μας και στο δικό σας παιχνίδι, αλλά δεν παίρνω και όρκο για αυτό, πιθανότατα έχεις δίκιο αφού λες και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Φιλιππίδης ήταν και είναι εξαιρετικά δημοφιλής τις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού :lol:. Επίσης, ο Φιλιππίδης περιμένει να γίνει η δίκη του για ορισμένες από τις κλεψιές που έχει κάνει και ενδέχεται να μπει στη φυλακή :). Αντίθετα, ο αγαπημένος σας Σωκράτης, αυτός που μας αποκαλούσε κότες και πελάτες… Κοίταξε, φιέστες για Ριζούπολες και χάρτινα, ένας έχει κάνει, που σημαίνει ότι τα χαίρεται κιόλας. Μέχρι να πάρει και κάποιος άλλος τέτοια πρωταθλήματα και να τα γιορτάσει 100 φορές πιο φανατικά από το να ήταν κανονικά, μόνο εσείς είστε αυτοί που τα χαίρεστε :).
Στα αρχίδια μου το αήττητο, μακάρι να είχε σπάσει προ πολλού, τέτοιες μαλακίες είναι που μας πρήζει ο κάθε κομπλεξικός, με πρώτο τον Μαρινάκη - επομένως καλά του έκατσε του κήτους. Αυτή η ψύχωση να διαλύσει τον βάζελο του γυρνάει μπούμερανγκ - και αυτό είναι το δίκαιο. Πραγματικά ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου το αήττητο όμως. Αυτά τα ρεκόρ και να μοστράρω στην σειρά κούπες για να βλέπουν οι άλλοι, να πιάνω επόπτες μην γίνει καμιά στραβή κλπ είναι πραγματικά το αντίθετο του Ολυμπιακού που έχω μέσα μου. Καλύτερα λοιπόν έτσι, μπας και τους γίνει μάθημα (αν και δεν το βλέπω με τον Βαγγέλα δυστυχώς)
Ο βάζελος κέρδισε αντρίκεια και θύμισε το ματς με την Μάντσεστερ στην ανάποδη. Μόνο που τώρα εμείς είμασταν οι υποτονικοί και άβουλοι και δεύτεροι στην μπάλα, ενώ αυτοί μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και μην έχοντας τίποτα να χάσουν. Ανύπαρκτο κέντρο, κρίμα με τις αναγκαστικές αλλαγές, πολύ ωραίος ο Μπεργκ - αυτά.
Αναρωτιέμαι πόσες φορές έλεγε ο κόσμος “α, ρε Μήτρογλα… αντί να καρφώνεις την ζέλα ζεσταίνεις τον πάγκο της Φούλαμ…”. Εντωμεταξύ, αυτή τη στιγμή έχουμε το εξής 1 φορ υγιές, ε;
Μιτσελάρα λατρεία, άτυχος αλλά και το πρώτο σοβαρό στραβοπάτημα σε κοουτσάρισμα. Λάθος η ίδια 11άδα (εκ των υστέρων εκ του ασφαλούς βέβαια), λάθος ο αποκλεισμός του Ιμπαγάσα.
Είχε ζητήσει (και;) αναβολή για το παιχνίδι ανάμεσα στα δύο με την Πόρτο (Αιγάλεω ήταν; Δε θυμάμαι) για να προετοιμαστεί για τη ρεβάνς με την Πόρτο που έδινε πρόκριση στους 4. Από την ΕΠΑΕ λογικά και όχι την ΕΠΟ. Φυσικά και θα μπορούσε να είχε γίνει, (στην Αγγλία οι αγωνιστικές συμπληρώνονται μετά από εβδομάδες μερικές φορές) και φυσικά δεν έγινε.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο Μπασινάς στο παιχνίδι αυτό, να μην παίξει με την Πόρτο και να χάσουμε.