ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα βόλευε τον Ολυμπιακό, τέτοιο ταμπούρι δυσκολεύομαι να θυμηθώ πότε είχε ξαναπαίξει.
έχει σαφέστατο προβάδισμα που το έχει πάρει κατά βάση λόγω των αποτελεσμάτων μας με Ηρακλή και Εργοτέλη. 5 βαθμοί.
ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα βόλευε τον Ολυμπιακό, τέτοιο ταμπούρι δυσκολεύομαι να θυμηθώ πότε είχε ξαναπαίξει.
έχει σαφέστατο προβάδισμα που το έχει πάρει κατά βάση λόγω των αποτελεσμάτων μας με Ηρακλή και Εργοτέλη. 5 βαθμοί.
Ταμπούρι τέτοιο έχει ξαναπαίξει επί Σόλιντ ξανά. Όχι πως ο Πάο μας βομβάρδιζε με ευκαιρίες και είχε τα ηνία του αγώνα κάνοντας διαρκώς επιθέσεις αλλά λέμε τώρα…Σαφέστατο προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός επειδή δεν έχει χάσει στα μέχρι τώρα ντέρμπι και επειδή στο Καραισκάκη πάει τρένο. Και φυσικά πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς στην έδρα του από ομάδες τύπου Εργοτέλη.
δεν συμφωνώ.
με Σόλιντ πάντα είχε ένα επιθετικό σύστημα.
χτες δεν υπήρχε κανένα σύστημα ανάπτυξης.
μια φάση από στημένο.
ναι δεν θα χάσει από Εργοτέλη, αλλά στο Χαριλάου εγώ πέρασα, εσύ όχι, πέρασα από Ν. Σμύρνη και έχω βγάλει πιο δύσκολο πρόγραμμα.
δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα 2 γκέλες κοστίζουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε τελικά.
δεν ξερω πως φαινοταν απο την τηλεοραση…παντως απο μεσα ρε γμτ ολοι πισω απο τη σεντρα…πανω απο 4 μπαλιες δεν μπορουσατε να αλλαξετε…νταξει και μεις δεν φτιαχναμε παπαδες εκανε μπαμ οτι κατεβηκατε για χ.ηθελα ενα πιο κλασσικο ντερμπι αναμεσα στους δυο αιωνιους.
Δεν είναι θέμα αν συμφωνείς ή όχι:
O Σόλιντ πριν δύο χρόνια, σεζόν 06-07, στο ματς που χάσαμε με τον Μαυρογενίδη, κατέβασε την ομάδα πιό αμυντικά και από χθες, χωρίς να κάνει μισή ευκαιρία.
Ο μεγάλος προβληματισμός μου πάντως είναι ότι βλέπουμε πλέον τεράστια κενά στην ομάδα. Τόσο στο έμψυχο δυναμικό όσο και στον τρόπο παιχνιδιού της. Τραυματίστηκε ο ¶ντζας και κλασικό στόπερ έχουμε μόνο τον Αβραάμ. Αντιγκαλέτι δεν υπάρχει. Αντιστολτίδης ομοίως. Μηδενική ανάπτυξη και πλάνο παιχνιδιού. Κάθε πέρσι και καλύτερα…
Όχι ακριβώς: Η περυσινή ομάδα (07-08) ήταν καλύτερη από τις ομάδες των δύο προηγούμενων ετών (του Σόλιντ δλδ).
Μετά την απόλυση του Τάκη ξανάρχισε η φθορά… [-X
βαρετό το ματς.
Μου τη δίνει το εξωφυλλο του Πρωταθλητη σήμερα. Το παρουσιάζουν λες και είιναι θετικο αποτελεσμα η ισοπαλία. Για μας μόνο η νίκη είναι θετικό αποτελεσμα στο πρωταθλημα. Επίσης, ας αφήσουμε τον ΠΑΟ και την Αεκ και ας κοιτάμε τον Πάοκ που είναι μόλις ένα πόντο πίσω. Για την ώρα αυτός είναι ο κυριος ανταγωνιστης μας. Αλλά με νικη την Κυριακή πάμε στο +4.
Α, κι ο Λέτο να ελεγχει καλυτερα τα νευρα του. Τα f*** you έπεφταν συννεφο, και οι διαιτητες δεν θέλουν και πολύ.
και κάτι τελευταιο:
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/219340.html
Χτες η ομάδα παρουσιάστηκε παθιασμένη, όπως απαιτούσαν οι συνθήκες ενός τέτοιου ντέρμπι, αλλά από το κέντρο και μπροστά παραήταν νωθρή. Δεν πιστεύω οτι ο Βαλβέρδε τους είπε να παίξουν με σβηστές τις μηχανές και να κρατήσουν το Χ. Τουλάχιστον όχι από την αρχή.
Αυτό που φαίνεται οτι δεν δουλεύει με τίποτα, είναι η παρουσία του Ντιόγο ως μοναδικού σέντερ φορ. Πόσες μονομαχίες να κερδίσει και πόσες φορές να γυρίσει στο κέντρο να πάρει την μπάλα; Οι προσθήκες σε έμψυχο υλικό είναι απαραίτητες και δη αμυντικό χαφ δίπλα στον Ντουντου, ώστε να απελευθερώνεται ο παιχταράς Μπελούτσι και να μοιράζει την μπάλα και επίσης, εναν περιφερειακό επιθετικό που να παίζει ή σαν αντι-Μπελούτσι ή σαν κρυφός σε σύστημα 4-3-3.
Βγαίνει και το Manager όπου να’ναι και όλα αυτά θα φανούν στην πράξη :!:
Για τον Θεοδωρίδη ακόμα και ένας κολλητός μου, τρελλός γαύρος έχει πεί ότι είναι το ρεζίλι τους. Τον κρατάνε μόνο και μόνο για να χαίρονται τα χουλιγκάνια της 7…
χαχαχαχαχχα
Απαράδεκτο να παίζει ο Θρύλος για το 0-0 σε ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
Ξενέρα…
Ούτε με νοιάζει το πρωτάθλημα αν είναι να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις στα μεγάλα ματς.
Αχμ, αστεία τα παράπονα των βάζελων για τη διαιτησία…
Ο Βαλβερδε φανηκε πολυ ικανοποιημενος απο το Χ.Ισως να φοβηθηκε τυχον απολυση σε περιπτωση ηττας.
Κακια νοοτροπια η χτεσινη απεναντι στην πιο αστεια αμυνα του βαζελου που θυμαμαι.
Παμε για ντερμπυ πρωτοπορων τωρα!
o Rivaldo δήλωσε πως ο καλύτερος προπονητής που είχε στην Ελλάδα ήταν ο Ντούσαν.
Τι λες ρε Νταλάρα? Σοβαρά? Τώρα το θυμήθηκες? Χαίρω πολύ Τραγανόπουλος
Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις εκτός από το “δεν με νοιάζει το πρωτάθλημα”.
Όχι και να το χαρίσουμε.
Αλλά ξενέρωσα πολύ με το στήσιμο της ομάδας για το Χ και τις αργοπορημένες αλλαγές
Ο Ριβάλντο είναι αστείος, έχει την ωριμότητα 4χρονου και την νοημοσύνη αμοιβάδας.
Κρίμα γιατί αδικεί το ποδοσφαιρικό ταλέντο του.
Ας βγεί να μας πεί και ποιοί (Κουντούρης, Γλου, Χελάκομπάμπηδες) του έγραφαν τις ανακοινώσεις κατά του Μπάγεβιτς το 2005.
@ διάφοροι “αλλόθρησκοι” που γράφετε σε αυτό το θρεντ κατά του Σάββα:
Σας καταλαβαίνω να μην τον γουστάρετε γιατί πράγματι υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και χαλάει τα επικοινωνιακά/διαιτητικά παιχνίδια των ομάδων σας.
Αλλά μην προσπαθείτε να τον βγάλετε και γραφικό επικαλούμενοι “ολυμπιακούς φίλους που δεν τον γουστάρουν” και δεν ξέρω τι άλλο: Όποιος παρακολουθεί χρόνια Ολυμπιακό και ξέρειε πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο καταλαβαίνει καλά και την χρησιμότητα και την προσφορά του Σάββα.
Μιά χαρά είναι ο Σάββας και πέρυσι είχε λείψει από την εκπροσώπηση μας στη Σούπερ Λίγκα και από τα αποδυτήρια.
Καλά ο Ριβάλντο είναι μεγάλος κωλοτούμπας. Τεράστιας αξίας παίκτης αλλά κωλοτούμπας. Για τον Σάββα mule θα διαφωνήσω. Τον θεωρώ γραφικό όσο δεν πάει και με ενοχλεί κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση. Λαικιστής και εξυπνάκιας και φερέφωνο του προέδρου. Για αυτά που πληρώνεται καλά την κάνει τη δουλειά του, αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και όντως υπάρχουν πολλοί γαύροι που σιχτιριάζουν Σάββα.
Δηλαδή οι γαύροι που σιχτιρίζουν Σάββα προτιμούν στελέχη τύπου Χρυσικόπουλου και Μώραλη, για να καταλάβω; :-k Ειδικά τον πρώτο…[-X
Λαϊκιστής μπορεί να είναι αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιά είναι η προέλευση αυτής της ομάδας και σε ποιές εποχές ανδρώθηκε ο Σάββας. Εξυπνάκιας, δεν νομίζω, αντίθετα είμαι σε θέση να ξέρω πως είναι άνθρωπος με παιδεία, ενδιαφέροντα και επίπεδο στην προσωπική του ζωή. “Φερέφωνο του προέδρου” τώρα: H αλήθεια έιναι πως έχουν στενή προσωπική φιλία. Πιστεύω πως για αυτό και ποτέ δεν θα διαφωνήσει δημόσια μαζί του. Δεν είναι πάντως “έμμισθος” σαν άλλους…
Δηλαδή αν εκφράζω την απέχθεια μου για τον Σάββα αυτόματα επιλέγω τον Χρυσικόπουλο?? Δεν το νομίζω. Ούτε τον Μητρόπουλο θέλω για παράγοντα, ούτε τον Σάββα και φυσικά ούτε τον Χρυσικόπουλο. Η εποχή που ανδρώθηκε ο Σάββας έχει περάσει αυτό είναι σίγουρο. Δεν ξέρω τι κάνει στη προσωπική του ζωή, αλλά αυτά που αναφέρεις δεν τα δείχνει σε καμία περίπτωση όταν μιλάει στις κάμερες. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι τυχαίο το κράξιμο που πέφτει στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ας κάτσει σπίτι του να βλέπει τηλεόραση…
Ο Χρυσικόπουλος, γιατί δε μας αρέσει ρε παιδιά?
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Πέρασε και το φετινό λούκι, του να πρέπει να κάνει μεταγραφές ενώ δεν έχει ιδέα από τα ποδοσφαιρικά (θυμίζω πως είναι Πολιτικός Μηχανικός ή κάτι τέτοιο και εκτιμήθηκε η δουλειά του στο Στάδιο Καραϊσκάκη και για αυτό προωθήθηκε) και έφερε και καλούς παίκτες.
Αβραάμ, Ντούντου, Ντιόγο, Λέτο. Μόνο ο Όσκαρ ακριβοπληρώθηκε και δεν έπιασε…
Γιατί δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.Δηλαδή στον Ολυμπιακό πρέπει να μάθει??? Ας ήξερε από πριν…
Γιατί έφερε μεν καλούς παίκτες ,αλλά μας έβγαλε τη παναγία μέχρι να τους φέρει.
Γιατί έδιωξε τους Νούνιεζ , Λούα Λούα και Λεντέσμα που για μένα δεν έπρεπε να φύγουν. Ο όσκαρ όντως μεγάλο παλτό , αλλά οκ όλοι κάνουν λάθη