Ολυμπιακός

Ο Χρυσικόπουλος δεν μας αρέσει γιατί:

1. Δεν έχει ούτε τα τυπικά, ούτε τα ουσιαστικά προσόντα για να κανει την δουλειά που κάνει, έχει προσληφθεί με μόνο κριτήριο την “αφοσίωση” στον πρόεδρο.
  2. Όταν λέμε δεν έχει τα ουσιαστικά προσόντα: Δεν μιλάει καν Αγγλικά #-o, μιλάει λέει μόνο λίγα Ιταλικά…
  3. Η ασχετοσύνη του πληρώθηκε με την αργοπορία στις μεταγραφές που είναι από τους κύριους λόγους του αποκλεισμού από το Ch.L.
  4. Ήταν δική του εισήγηση η απομάκρυνση του Λούα Λούα που μας κόστισε και κατ’ εμένα μας κοστίζει ακόμα: ¨Εχουμε μείνει με τρεις φορ (όλοι ψηλοί…) και προσευχόμαστε να μην τραυματιστεί κανείς.
  5. Δεν μπορώ να το τεκμηριώσω όπως για τον φορ, αλλά για μένα και η απομάκρυνση του Σηφάκη ήταν λάθος.

α) κάτσε μη γυρίσει τώρα κανένας Λούα Λούα και τρίβουμε τα μάτια μας

β) Λεντέσμα πρέπει να ήταν απόφαση κόουτς

γ) Νούνιεζ και εγώ είχα ελπίδες, αλλά με τόσα που κόστισε, ήταν πολύ ακριβές ελπίδες. Η πρόταση ήταν καλή και θα έρθει άλλος μωρέ. Παπαδόπουλος είναι στους σίγουρους και δεν αποκλείεται Γενάρη να ακουστεί πάλι ο Λούα^2

Σόρρυ, δεν είδα το ποστ σου πριν και για αυτό και δεν απάντησα:
Koίτα, η εποχή που ανδρώθηκε ο Σάββας μπορεί να πέρασε αλλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει γίνει και ένας κυριλέ, πεντακάθαρος χώρος.
Η ερώτηση λοιπόν είναι: Πέρα από πρόσωπα, δεν πιστέυεις πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάποιον να ασχολείται με τα παιχνίδια που παίζουν (διαφορετικά ο καθένας) οι διάφοροι Αντωνίου, Ντέμηδες (μέχρι πρόσφατα), ΓΧ, Πηλαδάκηδες, Κασναφέρηδες, Βατσινάδες, Οικογένεια (πλέον) Γκαγκάτση, και μπορώ να αναφέρω πολλούς ακόμα…

α) ΑΜΗΝ! :roll:

β) Δεν είναι τυχαίο που δεν τον ανέφερα: Ήταν η πιό δικαιολογημένη απόφαση λόγω των πολλών -και για μερικούς “επιλεκτικών”- τραυματισμών

γ) Εγώ τον Παπαδόπουλο τον θέλω, το λέω από τώρα! :slight_smile:

αν γυρίσει ο Λούα και παίξει μπάλα, τότε κανείς δε διώχνει Χρυσικόπουλο, γιατί θα έχει κάνει πραγματικά το κόλπο γκρόσο. Τα λεφτά που έπρεπε να σκάσουμε για να κρατήσουμε Λόυα ήταν τεράστιο ποσό (σχεδόν ένας Ντιόγο), ενώ με αυτό το τρικ…

Σωστό!
Αλλά οι ευθύνες του για το κάζο του αποκλεισμού από το Ch.L. παραμένουν, όπως και η οικονομική ζημιά από αυτόν, που είναι επίσης σημαντική.

σε αυτό συμφωνώ. Άλλο που με αυτές τις εμφανίσεις ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 3 μήνες με όλους τους παίκτες στις επάλξεις, θα γινόμασταν ρόμπα στο Τσου Λου…

Ξεκάθαρα Ναι. Χρειαζόμαστε κάποιον , απλά δεν αντέχω τον Σάββα.

Όσο για Παπαδόπουλο και εγώ ψηφίζω υπέρ. Καλός παίκτης και (αν έρθει) στο δεύτερο γύρο έχει ένα γκολ για τον Πάο στο Καραισκάκη…

Σωστό και αυτό αλλά μάλλον με τα δεδομένα των περασμένων ετών: Κακά τα ψέματα φέτος το Τσου Λου είναι πολύ πεσμένο, πάιζουν απίθανες πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες και παίρνουν και βαθμούς εκεί που τα προηγούμενα χρόνια θα ήταν απλά σάκοι του μποξ…

ΕΤΣΙ! :stuck_out_tongue:
Και με τρελούς πανηγυρισμούς! :p:lol:

:lol: Ετσι ειναι πιο σωστο :stuck_out_tongue:

:lol:

Έχει και η Ουντινέζε γλυκές αναμνήσεις από την πρώτη της εμφάνιση στο Τσου Λου! 6 βαθμούς και έφτιαξε και συντελεστή τερμάτων! :wink:
Και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η συγκομιδή της Ανόρθωσης!

Μολότοφ στο EXTRA 3 την ώρα της “Θύρας 7”

Λίγο μετά τη 1:00 τη νύχτα και μετά το τέλος της εκπομπής «Θύρα 7», με τον Τάκη Τσουκαλά, περίπου είκοσι νεαροί προξένησαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στον προθάλαμο του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3.

Όπως δήλωσε στη zougla.gr o Φίλιππος Κοντούδης, συμπαρουσιαστής της εκπομπής, δύο άτομα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του ιδίου και του Τάκη Τσουκαλά όταν έβγαιναν από τον τηλεοπτικό σταθμό. Οι ίδιοι κατάφεραν να φύγουν ωστόσο οι άγνωστοι προξένησαν αρκετές ζημίες σε αυτοκίνητα εργαζομένων του σταθμού.

Οι δράστες έριξαν βόμβες μολότοφ στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός, έκαψαν 2 σταθμευμένα Ι.Χ. που ανήκουν σε εργαζομένους του σταθμού, ενώ με πέτρες και καδρόνια έσπασαν και προξένησαν σοβαρές φθορές σε τέσσερα ακόμα σταθμευμένα Ι.Χ.

Μετά την καταδρομική επίθεση οι νεαροί διέφυγαν με μηχανές από το σημείο, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε συνολικά εννέα άτομα, όλους χούλιγκανς, ομάδας με την οποία έχει αντιπαλότητα ο παρουσιαστής του καναλιού.
[B]

«Αντίποινα για τον Φιλόπουλο η χθεσινή επίθεση » λένε οργανωμένοι φίλαθλοι[/B]

«Δεν ήταν μια κίνηση που απλά κατέβηκε στο κεφάλι κάποιων. Είχε συζητηθεί και οργανωθεί από 10-15 άτομα, δηλωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο μεταξύ των οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται συχνότερες. Δεν ήταν όμως μια απλή «επίθεση». Είναι μια μικρή απάντηση στα όσα συνέβησαν με τον Μιχάλη Φιλόπουλο και στο γεγονός ότι οι πραγματικοί ένοχοι καλύπτονται και δεν πρόκειται να «δοθούν» ποτέ από τον Ολυμπιακό» ισχυρίζεται στη zougla.gr οργανωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

Η φορτισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, λόγω του ντέρμπυ της περασμένης Κυριακής, αλλά και η γενικότερη φόρτιση που έχει επέλθει μετά τη δολοφονία του φιλάθλου του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, φαίνεται πως οδηγεί σε ακραίες πράξεις τους οπαδούς. Δεν είναι λίγοι μάλιστα όσοι υποστηρίζουν ότι οι οργανωμένοι Παναθηναϊκοί ψάχνουν την ευκαιρία για να δημιουργήσουν ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο προκειμένου να «εκδικηθούν» για τη δολοφονία του Φιλόπουλου. Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι Ολυμπιακοί περιμένουν «στη γωνία» τους Παναθηναϊκούς. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και καιρό από το πλαίσιο των ομάδων και έχει περάσει σε φάση ακόμη και προσωπικής κόντρας. Οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων γνωρίζουν αρκετά καλά ο ένας τον άλλον και σε πολλές περιπτώσεις συγκρούσεων διαλέγουν τον «προσωπικό» τους αντίπαλο για να «αναμετρηθούν» μαζί του.

«Ήταν περίπου 10-15 άτομα στην επίθεση στο EXTRA 3. Ήθελαν να τα κάνουν γυαλιά καρφιά στην εκπομπή του Τσουκαλά, τώρα που άλλαξε κανάλι για να συζητηθεί πολύ το επεισόδιο. Μιλάμε μόνο για υλικές ζημίες έτσι; Όχι να χτυπήσουν κανέναν. Τα πράγματα πάντως έχουν αλλάξει. Δεν είναι όπως παλιά που μαζευόμασταν τσούρμο 100-150 άτομα και πηγαίναμε για φασαρία. Τώρα οι ομάδες «κρούσης» είναι μικρές, το πολύ 20 άτομα, συνήθως πολύ λιγότερα για να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία διαφυγής αλλά και για να κρατιούνται τα στόματα κλειστά» συμπληρώνει ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού.

Τα λεγόμενά του επιβεβαιώνει και ένας οπαδός του Ολυμπιακού: «Όταν γνωρίζεις προσωπικά και τους 15 με τους οποίους είσαι μαζί ξέρεις ότι δεν θα μιλήσει κανείς προς τα έξω. Όταν είσαι σε ένα τσούρμο με 200 άτομα, τους περισσότερους τους ξέρεις φατσικά, δεν είναι άτομα εμπιστοσύνης. Αυτό βέβαια συμβαίνει με όλους τους οργανωμένους όλων των ομάδων. Η κατάσταση έχει γίνει ζόρικη και επικίνδυνη. Όσον αφορά τα video, πριν τη δολοφονία του Φιλόπουλου ήταν ουσιαστικά ένα «τρόπαιο», το τράβαγες και έβλεπες τα «κατορθώματά» σου. Μετά τον Φιλόπουλο όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας τα video της δολοφονίας, οι περισσότεροι «καρφώθηκαν» από αυτά, οπότε οι οργανωμένοι αποφεύγουν να τραβάνε video σε διάφορα επεισόδια».

Σεχετικά με το αποπάνω: απλά ΕΜΕΤΟΣ. Οι “στρατοί” των ΠΑΕ ανδύουν όλη τη μπόχα και τη σαπίλα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου “made in Greece”. Προσωπικά κάθε φορά που ακούω ή διαβάζω κάτι τέτοια ντρέπομαι που υποστηρίζω την ίδια ομάδα με αυτά τα αποβράσματα. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τους λογικούς από σας εδώ πέρα.

Sorry κι όλας που σας διακόπτω την “εσωτερική” συζήτηση αλλά ως “αλλόθρησκος” πρέπει να απαντησω (έστω και κάπως καθυστερημένα) στο Mule. Αδερφέ εσύ άμα γουστάρεις Σάββα εμένα μου περισσεύει. Αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό σου στερεί δια παντός τη δυνατότητα να κράζεις ΠΑΟ, ΑΕΚ κτλ. για τη “νοοτροπία τους που πάει το ποδόσφαιρο πίσω” (δεν ξέρω αν λες εσύ κάτι τέτοιο γενικά, αλλά εγώ έχω βαρεθεί να το ακούω από γαύρους). Εφ’ όσον το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι πάντα πρώτος με κάθε τρόπο όχι μόνο δεν έχεις το δικαίωμα να κατακρίνεις τη συμπεριφορά άλλων ομάδων (αφού αποδέχεσαι το νόμο της ζούγκλας), αλλά χάνεις και το όποιο δίκιο σου για τα χρόνια που όπως λες ήσουν στην απ’ έξω (το οποίο απ’ όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω μια και είμαι και νεότερος, δεν μπορώ να αμφισβητήσω, τουλάχιστον όχι εξ ολοκλήρου), αφού απλά κάνεις τα ίδια που σου έκαναν προκειμένου να επιστρέψεις (και να μείνεις) στην κορυφή. Προσωπικά ως Παναθηναϊκός δε θέλω να επιστρέψω στην κορυφή με “πλάγια” μέσα (όσο κι αν υποτίθεται ότι “δε γίνεται κι αλλιώς”, “μόνο έτσι” κτλ.- με τη σαπίλα αρνούμαι να συμφιλιωθώ) και τολμώ να πω ότι περιμένω το ίδιο και από τους γαύρους, τους αεκτζήδες κ.ο.κ.

1. Προσυπογράφω τα όσα γράφεις πάνω περί ιδιωτικών στρατών
  2. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε για τον Σάββα για τι απά ο Σάββας δεν έχει σχέση με την “σαπίλα” που λες. Είχε ο Σάββας ποτέ σχέση με παράγκες κλπ; Όταν ο Σάββας καταγγέλει που βρήκε λεφτά για πριμ ο Βατσινάς που βρίσκεται η σαπίλα; Στα άγνωστης προέλευσης πριμ ή σε αυτόν που τα καταγγέλει; :-k
    Νομίζω πως ο ρόλος του Σάββα στον Ολυμπιακό είναι παρεξηγημένος.; Όταν πριν 4 χρόνια κατάφερε να ηρεμήσουν τα αποδυτήρια και να μην πλακωθούν οι λατιν με τον Μπάγεβιτς, αυτό δεν είναι μία καλή υπηρεσία στον Ολυμπιακό που δεν αφορά στους αντιπάλους μας;

Το τί έκανε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού προφανώς και ποσώς με ενδιαφέρει, εξετάζω τις ενέργειες και τη συμπεριφορά του όταν εμπλέκονται τρίτες ομάδες (η δική μου εν προκειμένω). Ρωτάω λοιπόν: όταν σε κάθε ντέρμπι και σε κάθε συνεδρίαση της Super League τα κάνει όλα π…άνα με εμπρηστικές δηλώσεις για ΠΑΟ, ΑΕΚ και δε συμμαζεύεται, δεν εκτρέφει το φανατισμό και το χουλιγκανιλίκι τύπου Πρωταθλητής, Θύρα 7 κτλ.; Η σαπίλα περιορίζεται στις εκδηλώσεις τις που υπάγονται στις διατάξεις του ποινικού κώδικα, βλ. “έκνομες” πράξεις και συμπεριφορές; Η ηθική αυτουργία για τις καφρίλες δεν υφίσταται; Πρόσεξε, δεν αθωώνω τους δικούς μου “Θεοδωρίδηδες”- εγώ όμως δεν τους υποστηρίζω κι όλας! Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι οι κολλημένοι (δεν αναφέρομαι σε σένα) βάζουν πάνω από όλα το “συμφέρον της ομάδας τους” (λες και δε μιλάμε στην ουσία για το συμφέρον του ΧΨΩ μεγαλομέτοχου/ιδιοκτήτη ΠΑΕ- εξ ου και τα περί των “ιδιωτικών στρατών”) και δικαιολογούν με αυτό τον τρόπο κάθε ταρζανιά των “δικών τους” εγκάθετων με προπέτασμα καπνού την “υπεράσπιση του έννομου συμφέροντος”. Με άλλα λόγια, οι ΠΑΕ (αυτές οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, δηλαδή) πατάνε επί πτωμάτων για να διασφαλίσουν τα κέρδη τους (και ΤΙΠΟΤΑ άλλο) και εμείς σαν τους μ…άκες τις χειροκροτάμε και λέμε ότι είναι “για το μεγαλείο της ομάδας”. Είμαστε άξιοι της τύχης μας, κύριοι.

Γιατι συνεχιζετε μια κουβεντα διχως νοημα…?? Για τους μεν θα ειναι ετσι και τους δε γιουβετσι… και αντιστροφα… ασχοληθειτε λιγο με τα αγωνιστικα και αφηστε τα εξωαγωνιστικα…

Τα καθαρά αγωνιστικά είναι άστα να πάνε.:stuck_out_tongue: Πάλι καλά που υπάρχει και ο κυρ Σάββας ο Γραφικός για να γίνεται και λίγο τζέρτζελος…

o Σάββας ρίχνει τις μάσκες των Παναθηναϊκών. Για αυτό δε τον συμπαθούν!

Σαν χθες πέθανε ο Ατίλλιο! Πριν από 14 ολόκληρα χρόνια!!! Ας είναι καλά εκεί που είναι!

Αύριο Cozy + Giannis… θα’ναι ΣΕΦ 8)