Ολυμπιακός

Και 2-3 ο Μαγουλάς.

Καλά παλέψτε για τα μπαράζ και αφήστε το Μαγουλά το μεταλά να πετάξει ελεύθερος :!:

Τελικά ασχολείσαι με μπαράζ και μπάλα ή σε αηδιάζει ο χοντρός μόνο όταν ξεφτιλίζεσαι;

Όποιος λεει πως :

Φταίει ο Κολινς ή γενικα κάθεται και κράζει αυτόν

και

Ο Μπαρτζώκας πήρε έτοιμη ομαδα και απλώς τα σκάτωσε φέτος

να βάλει να δει κρίκετ ή τένις. Μπάσκετ σίγουρα όχι.
Άρχισε η αποκαθήλωση, βοήθα παναγιά

Έλρικ, βεβαιώθηκα!

Με μπαράζ τι να ασχοληθώ δεν θα δώσουμε ποτέ :stuck_out_tongue:
Ο Μαρινάκης είναι ξεφτίλας και γιαυτό παρακολουθώ ελάχιστα ποδόσφαιρο .

Εγω δε τα λεω φετος για μπαρτζω εγω, απο περυσι ελεγα σε φιλους γαυρους οτι δε μου γεμιζει το ματι(τρωγοντας και κραξιμο προφανως). Ειμαι συνεπης στις θεσεις μου κι ετοιμος να λαβω μερος σε δημοσιο διαλογο περι του θεματος :stuck_out_tongue:

Μαγκια σου και δικαίωμα να μην σ’αρεσει (οπως εμενα ο Πεδουλακης πχ) αλλά δεν γίνεται να λες οτι πέρσι δεν διακόρευσε στην Ευρώπη. Ups and downs έχουν όλοι, συγκεκριμένα δεν γίνεται να μην έχουν έτσι οπως στήθηκε η Ευρωλίγκα.

Τι έτοιμη ομάδα πήρε από τον Ντούντα; Αυτό που έκανε ο Ντούντα, και μπορούσε να το κανει μονος αυτος στην Ευρωπη, είναι οτι έκανε κάτι παιδάκια να πιστέψουν πως μπορούν να γίνουν πρωταθλητες. Και το κατάφερε. Δεν τους έκανε Dr J και Larry Bird, ούτε και ο Ολυμπιακός έγινε σε 3 μήνες L.A. του 1987.

O Μπαρτζώκας το ίδιο υλικό πήρε και μάλιστα με μια έξτρα δυσκολία : αυτή της διαχείρισης της πρωτοφανούς επιτυχίας. Και εδώ πιστώνονται τα αρχίδια του Σπανούλη παρεμπιπτόντως.
Μια χρονιά την έβγαλε απόλυτα επιτυχημένα για μενα, το τι έγινε στην Ελλαδα εν τελει δεν μου μειώνει την δουλειά του. Στο πως χάνουμε το πρωταθλημα φταίνε αρκετά και οι Αγγελόπουλοι.

Φέτος υπάρχουν προβλήματα στην προσαρμοστικότητα παικτών σε υψηλό επίπεδο. Ακόμα και ο Ντάνστον που ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ παίκτης έχει κάποια θεματάκια κυρίως σχετικά με το πως στήνει τα σκρην κλπ, θεμα που Χαινς και Αντιτς δεν ειχαν πχ. Πετγουει και λοιποί δεν είχαν ιδέα τι πάει να πει Ευρωλίγκα και σε συνδυασμό με τον κακό, εως τώρα, χειρισμό του ροστερ από Μπαρτζώκα δεν αποδίδουν στην δεύτερη φαση.

Μακαρι να του βγει οτι έχει στο μυαλό του αλλά τέτοιο ροτέισον είναι μαλλον κακό.

Είχε γίνει και πριν 20 χρόνια.

Γιατί επιλέγεις να “ενημερώνεσαι” από οπαδικά sites;

Μιλώντας για Ευρωπαικό μπασκετ το bold τα λεει ολα

Από ομάδα χωρίς ξένους, που έπαιζε τα εντός έδρας παιχνίδια της [U]σε άλλη χώρα[/U] :).

Άλλο μπάσκετ ρε Παντελη, άλλο ομως. Δεν γίνεται να γίνει σύγκριση στο έτσι. Δεν μειώνω τίποτα.

Τεράστιο πραγματικά το επίτευγμα του Ολυμπιακού το 2012. Τα υπόλοιπα, ήταν εκ του περισσού. Άλλο μπάσκετ τότε, ναι. Η Παρτιζάν έπαιζε με έδρα μια απίθανη πόλη στην Ισπανία, όμως. Αντίστοιχο επίτευγμα ήταν αυτό που έκανε τότε και δε χρειάζεται να τα βάζουμε σε ζυγαριά να δούμε ποιο ήταν σημαντικότερο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, όπως τό 'πες κι εσύ. Το κάθε ένα έχει το μεγαλείο του.

Ο Παναθηναικος πήγε και τσίμπησε τον Ράιτ ο οποιος είναι σχετικά μυαλωμένο παικτάκι, καλός και οργανωτής. Από δω κάτω στο Ρεθυμνο ήδη είχε δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής. Εμείς τι κάναμε; [-X

Τρομερά τα λάθη από το προπονητικό τημ μέχρι στιγμης, ΤΡΟΜΕΡΑ.
Από την απουσία του Λο και μετά η διαχείριση στις επιλογες ειναι τραγικη.

Πήραμε τον Μάρντι εμείς, μην έχετε παράπονο.

…ποιος έχει παράπονο…εδώ είδαμε για ένα φεγγάρι, τον Φεγγάρι…Moon:p :slight_smile: :!:

Ο Μάρντι είναι σύμβολο. Αυτός θα θυσιαστεί, αυτός θα πάρει πάνω του όλες τις αμαρτίες παιχτών, κόουτς και διοίκησης. Θα κάνει θαύματα. Να ,για παράδειγμα σήμερα έβαλε τη Κάχα να κερδίσει τον Πάο στο ΟΑΚΑ.

ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ

Ευτυχως που υπάρχει και ο βαζελος και ξεχνιόμαστε βλέποντας λιγη Α ΕΣΚΑ

Καλά, θα παίζεται η πρόκριση τελευταίο ματς και θάρθει κάνα νέο κλαρίνο με σκορ 40-44, να σου πω εγώ ποιοι θα ΕΣΚΑσουν από το τρέξιμο :!:

ας μην τους κατηγορούμε…δεν μπορούν και πολύ παραπάνω…