Ολυμπιακός

Βγαίνουν σήμερα οι κοντυλοφοροι και παρουσιαζουν ως κερδος και μονο, το ταξιδι στο Μαντσεστερ.
Αρχιδια.
Η ομάδα είχε τη μεγαλύτερη ως τώρα, ευκαιρία να κάνει το ένα βήμα παραπάνω. Είχε υπέρ της σκορ, είχε θεωρητικά καλή ψυχολογία, είχε αντίπαλο σε κακή κατάσταση (όχι τόσο ψυχολογικά, όσο αγωνιστικά). Δεν μπορείς να έχεις κάτι περισσότερο από αυτά, πηγαίνοντας εκεί…
Και εγώ είδα μια ομάδα που, αν χρειαζόταν να φάει 6 γκολ για να αποκλειστεί, θα τα έτρωγε…

Και το έλεγε ο Ζουγανέλης “τον Φαν Πέρση…”

οκ ολοι μας απο τον γαυρο ενημερωνομαστε και ολοι μας ταυτιζομαστε με τις αποψεις του.
να φανταστω το ιδιο ισχυει για εσενα με καθε εξωφυλλο της πρασινης ρε παντελη? :lol:

…συμφωνώ και επαυξάνω…έτσι είναι…η ομάδα είχε κακή αμυντική λειτουργία, και στην επίθεση δεν είχε καλή τελική προσπάθεια…όλα πάνω στον ΝτεΧέα πήγαν, και τον έκαναν ήρωα

…πέρα αυτού, παίκτες σαν τον Γκιγκς, τον Τότι, τον Πουγιόλ, τον Τζέραλντ που έμειναν στις ομάδες τους και έγιναν σύμβολα, με κάνουν και χαίρομαι το ποδόσφαιρο…και στις δηλώσεις του ο Γκιγκς, κύριος, άψογος
…σαυτήν την ομάδα παικτών συμβόλων, πιστεύω ότι πρέπει να μπουν και οι Σαβέβσκι, Βαζέχα, Τζόλε…τηρουμένων των αναλογιών

:):!:

Μόνο για γέλια οι οπαδικές εφημερίδες. Ακόμα χειρότερες οι δήθεν αντικειμενικές, όπως η SportDay.

Εδώ μέσα κάποιοι αναφέρθηκαν στη διαιτησία. Μου είναι ακατανόητο το ότι ενδέχεται να συμβαίνει κάτι άλλο πέραν του ότι έχουν κάποιου τύπου πρόβλημα. Η διαιτησία ήταν όπως δεν έχετε συνηθίσει, γι’ αυτό ίσως. Αλλά αν έχεις συνηθίσει όπως σφυράνε στην Ελλάδα, έχεις πρόβλημα.

Τέλος πάντων, εγώ είμαι και Λίβερπουλ, δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα κιόλας που μπήκε η ManU, αλλά το προτιμούσα από το να έμπαινε ο Ολυμπιακός. Ήταν ευκαιρία για τον Ολυμπιακό φέτος να προχωρήσει γιατί στους 16 είχε ίσως την πιο καλή κλήρωση, αλλά ο επιχειρηματίας στον οποίο ανήκει η ποδοσφαιρική ΑΕ του Ολυμπιακού προτίμησε να πουλήσει τον παίχτη που έκανε φέτος τη διαφορά και μετά να χαϊδέψει τους οπαδούς λέγοντας “ονειρευόμαστε” και λοιπές πίπες, τις οποίες ξεστόμιζε με γεμάτες τις τσέπες. Τίποτα άλλο πέραν του κέρδους του δεν ονειρεύεται ο συγκεκριμένος.

Φυσικά δεν είδα το ματς, δεν παρακολουθώ γενικώς ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, ελληνικό δεν παρακολουθώ από τότε που ο Μαρινάκης δίδαξε πολιτισμό (και πραγματικά τον ευγνωμονώ που με απάλλαξε από το να ασχολούμαι με αυτόν τον βόθρο που λέγεται “ελληνικό πρωτάθλημα”), αλλά πάντα καλό είναι όταν η έπαρση κόβεται με βίαιο τρόπο.

Του χρόνου πάλι. Έτσι κι αλλιώς, η συμμετοχή στο Τσ.Λ. και τα λεφτά είναι δεδομένα για τη συγκεκριμένη ελληνική ομάδα.

^^ Ε πες τα ρε ανθρωπε να ξεσκάσεις. Τα χεις ήδη σημειώσει από το βράδυ οτι θα τα πεις. Τι το φέρνεις γύρω γύρω και μας έπηξες στην παπάτζα.

εντιτ: όχι τπτ άλλο, λες και αλήθειες.

Μην τον ξεσυνερίζεστε μωρέ τον Παντελή είναι μικρός και δε θυμάται όταν ο Καπετάνιος δίδασκε πολιτισμό με τα πιστόλια του.

Και τα Λουλουδια του !

Metalheart

Συγκινήθηκα ! Τελικά σας πέτυχε ; Γιατι μάλλον ξεκινήσαμε με περισσότερα πρωταθλήματα όταν την ανέλαβε αυτή την ομαδα και τελικά την άφησε δεύτερη και καταϊδρωμένη και χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο.
Και κατι κοσκωταδες - σαλιαρελιδες ακόμα και νταιφαδες τους έχετε σβήσει απο την μνήμη σας όλοι εσεις που θυμάστε με τόσες λεπτομέρειες την δεκαετία του 80 και το τι έκανε μονο ο Παναθηναϊκός.
Και επίσης πολυ χαίρομαι που θέλετε να προοδεύσετε στην Ευρώπη σαν ομαδα αλλα θέλετε να κάνετε τα ίδια και χειρότερα με αυτά που καταλογίζετε οτι σας έκαναν 30 χρόνια πριν. Άλλο ενα δάκρυ μόλις κύλησε …

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βαρέθηκα ήδη. Δε μιλάμε για μπάλα πάλι; Έστω λίγο

Κρατά τα δάκρυα σου για τον τελικό στο κύπελλο . Καλα να ειμαστε μέχρι τότε ! Αμήν

Metalheart

Μπα εκει έκλαψε πέρυσι αρκετά ο Αστέρας , φτάνει.

Φταίω επειδή γράφω και εγω το μακρύ και το κοντό μου , αλλα συμφωνω με karvou.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και εγω συμφωνώ για αστέρα . Κρίμα τα παιδιά :wink:

Metalheart

Πρώτος τελικός αύριο στο μισοάδειο ΣΕΦ.

Και ο Πρίντεζης δεν έχει πρόβλημα στη μέση…αλλά έχει πρόβλημα…

Κάποιοι κομπογιαννίτες πήραν νύχτα τα διπλώματα…

Γουσταρεις να φας ακομα ενα τριμπαλο;;;

Κανε το Σταύρο σου να βρεθούμε τελικό …κοιτά να περάσεις ντουντου και νουνιεζ

Metalheart

Νούνιεζ ρε φίλε, τι γκολάρα τους είχε βάλει το παλικάρι.
Από σέντρα-διαβήτη του ΤΑΣΑΡΟΥ της καρδιάς μας.

Περασμένα μεγαλεία…

Ξέρουμε πότε προβλέπεται να γυρίσει ο Πρίντεζης ?

…ξέρουν οι γιατροί της ομάδας, για να ξέρουμε κιεμείς:?:

:):!:

Αμφιβάλλω αν οι γιατροί ξέρουν ποιος είναι ο Πρίντεζης :stuck_out_tongue: