Ο Κατσίβελης πρέπει να προσπαθήσει παραπάνω γιατί έχει μείνει στάσιμος. Δε ξέρω αν είναι ψυχολογικό το θέμα του αλλά ρε γμτ έχει δυνατότητες για παραπάνω. Ελπίζω να παίζει πιο συγκεντρωμένα και πιο τσαμπουκαλεμένα από δω και πέρα. Βέβαια διαβάζω πως κοιτάμε να αλλάξουμε τον Κόλινς…
Ντάξει ο Παπαπέτρου δεν μπορούσε να μπει πιο γρήγορα στην ομάδα. Έχει μπροστά του Περπέρογλου, Λοτζέσκι που και οι 2 είναι σημαντικοί. Μακάρι του χρόνου ο Λοτζέσκι να έχει θέση Γκετσεβίτσιους και o Παπαπέτρου να είναι μπακ απ Στράτου.
Ο Παπανικολάου επί Ίβκοβιτς τέτοια εποχή δεν είχε αρχίσει να κάνει καλές εμφανίσεις ή θυμάμαι λάθος ; ; ;
Δεν έχει γινει καποιο λαθος στην εισοδο του Παπαπετρου στο ροτεισον…
Δεν γινόταν να μπει πιο γρήγορα και το θετικο είναι ότι ανταποκρινεται οπως πρεπει…
Ας είναι (τουλαχιστον το δειχνει) και λίγο προσγειωμενος, γιατί κατά τον ελληνικό τύπο, ο Κούκοτς μπροστά του δεν ήταν και κάτι τρομερό…
Ο Κατσίβελης, σόρυ παιδιά, αλλά ας ψαχτεί με τον εαυτό του λιγάκι…μεγάλη στασιμότητα, δεν γίνεται να πετάει στις προπονήσεις, πχ και να ψάχνουμε παίκτη στη θέση του…
Το μαλακιστηρι ο Σαρρης ειχε και υφακι μετα, αει στο διαολο αρχιδακι…
Παντως για την κουβεντα που υπηρχε για το αν η φετινη χρονια στην μπαλα ειναι επιτυχημενη και αν γουσταρω την ομαδα η απαντηση δεν ειναι ευκολη. Ναι η χρονια ειναι επιτυχημενη και γουσταρα που παιζαμε στα ισια ολες τις ομαδες στην Ευρωπη. Αλλα αυτη η ελλειψη ψυχης και παθους στα ντερμπι μου γυρναει τα αντερα… Σε αλλες εποχες θα μετραγαν 5αρες με βαση την δυναμικοτητα των ομαδων φετος…
Θεωρω οτι ο Παπαπετρου θα μπορουσε να ειχε παρει και νωριτερα περισσοτερες ευκαιριες. Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα.
Τετοια ελλειψη τσαμπουκα στην επιθεση απο παιχτη με τετοια αθλητικα προσοντα ειναι κριμα, μιλωντας για Κατσιβελη. Τον βλεπεις απο εκει που ειναι αθωο χαμομηλακι στο γηπεδο να εκρηγνυται σε καποια φαση και να μοιραζει chasedown φυστικι σε παιχτη 7-8 ποντους ψηλοτερο και σε πιανει το παραπονο. Εχεις πολυ μακρια χερια, εισαι ψηλοτερος απο το μεσο 2αρι και με γερο πρωτο βημα, παρε καποιες προσπαθειες! Και μαλλον τον εχει παρει και λιγο απο κατω τον Κατσιβελη γιατι χθες με Ελευσινα ειχε 0/4 τριποντα, ενω ο Παπαπετρου εκανε πλακα στην επιθεση, ακριβως επειδη εχει τσαμπουκα και εμπιστοσυνη στα χερια του, σημαδια που τα ειχε δειξει εξαρχης. Ο Κατσιβελης παιζει οντως να εχει στο μυαλο του τον Παπανικολαου που σωστα ειπε ο zouglau οτι ειχε εκραγει παρομοια εποχη (αν θυμαμαι καλα στα προημητελικα με Σιενα που απο εκει που ηταν σχεδον μονο τριποντακι ελευθερο, εγινε μηχανη του πολεμου) και να κανει συγκρισεις, who knows.
Επισης γουσταρω τερμα Αγραβανη (απο τη ματσαρα που ειχε κανει με Γαλατα στην Τουρκια ακομα, εστω και για λιγο), με τετοια σωματοδομη αν δουλεψει μπορει να γινει κεφαλαιο στο 4.
Και γενικα η πενταδα Κατσιβελης-Παπαπετρου-Χριστοδουλου-Αγραβανης-Καββαδας ηταν ονειρωξη.
Zouglau για Παπαπετρου μονο εμενα μου φαινεται οτι ειναι καλυτερος για 2αρι παρα για 3αρι?
Ο Κατσίβελης γενικά φαίνεται λιγότερο συγκεντρωμένος και τολμηρός απότι θα περιμέναμε. Ίσως φταίει το ότι πέρσι στους τελικούς με Πάο πήγε χάλια ή ότι έφυγε ο κολλητος του ο Παπανικολάου ή ότι απλά δεν το χει. Ίσως πρέπει να παει κάπου ως δανεικός δε ξέρω. Το ότι ο Μπαρτώκας προτίμησε να δώσει χρόνο στον οσιομάρτυρα Κόλινς δεν είναι για καλό πάντως…
Ο Αγραβάνης είναι ακόμα φουλ ανέτοιμος αλλά εχει καλά στοιχεία. Μακάρι να εξελιχτεί. και να δούμε καμιά πεντάδα σαν και αυτή που λες.
Ο Παπαπέτρου μου αρέσει σαν τριάρι. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο το χει ή όχι με την τρίπλα και την πάσα, Πάντως μου θυμίζει Παπανικολάου γιατί έχει θράσος. Μακάρι να παίξει.
Καλά έτσι και γίνει κανά μπραφ και περάσουμε 8αδα με Ντάνστον 4αρι και Παπαπέτρου 3αρι θα μιλάμε για έπος
To ότι ο Παπαπέτρου ήταν στο Τέξας και ο Παπανικολάου στον Άρη αρκεί για τη διαφορά και ωριμότητας στο παιχνίδι τους και αθλητικών προσόντων (στην Αμερική δεν πας πουθενά αν δεν δουλέψεις και το σώμα σου).
Από κει και πέρα και μόνο το γεγονός ότι δίπλα στο όνομά του μπήκε η λέξη “ηγέτης”, ακόμα και μα το επίθετο “μελλοντικός” μπροστά δείχνει πόσο κακό μπορούν να κάνουν ποδοσφαιροφυλλάδες με μαρινάκεια νοοτροπία που νιώθουν υποχρεωμένες να γράψουν και για μπάσκετ. Ο μικρός θα έχει πολλά δύσκολα βράδια και πολλή θάλασσα να πιει ακόμα μέχρι να γίνει -αν γίνει- πραγματικά μεγάλος παίκτης.
Κάτι που δεν θα γίνει ποτέ ο Κατσίβελης, εκτός κι αν συμβεί κάποια μεταφυσική αλλαγή στην ψυχοσύνθεσή του. Δε μπορεί να παίζει με αντίπαλο την Ελευσίνα όπου έκανε πάρτι ο Καββαδάς και να στέλνει πέντε ελεύθερα τρίποντα 2 εκατοστά πριν το airball.
Για αυτό σας θερμοπαρακαλώ, μην ξαναγράψετε “γιατί δεν παίζει πιο πολύ ο Κατσίβελης”. Το παιδί αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
Διπλό ποστ, όμως αξίζει για τον αποχαιρετισμό στον κ. Σταύρο Νταϊφα, τον άνθρωπο που άφησε παρακαταθήκη στον σύλλογο αρκετά τρόπαια, αλλά κυρίως μια ομάδα που ήταν ο Ολυμπιακός του Αναστόπουλου, του Μητρόπουλου, του Νοβοσέλατς και πολλών άλλων.
Για μας τους λιγο μεγαλύτερους υπηρχε και αυτός ο Ολυμπιακός. Του Γκορσκι, του Παναγουλια και κυρίως του Νταιφα. Μεγάλη μορφή της εποχής του και στιγματίζει οσο λιγοι τη δεκαετία του 80 για την ομάδα που ακόμα ηταν βασισμενη στο λαϊκο στοιχείο.
καλό ταξίδι κυρ - Σταύρο…
πω και ατίλιο από πίσω, πάνε 20 χρόνια που έφυγε, κάθε κυριακή εκεί αλλά και στις εκδρομές, θα θυμάμαι πάντα τα αγγουράκια που έκοβε στο πούλμαν σε εκδρομή για Βουλγαρία σε ματς με την Μπότεφ στη Φιλλιπούπολη “[I]πάρτε ρε παιδιά, μου τα έδωσε η γυναίκα για το δρόμο[/I]” :lol:
Δε διαφωνω για το δευτερο σκελος,για τον Μητροπουλο παντως εχω αρνητικη γνωμη χρονια τωρα και οχι τοσο για τα ποδοσφαιρικα πεπραγμενα του.Σαν ανθρωπος πρεσβευει πολλα απο τα πιο σιχαμερα σε εμενα χαρακτηριστικα,παραδοπιστος μεχρι αηδιας(πχ το προσφατο μαγαζι ‘’‘αγορας χρυσου’’ που ανοιξε).Ασε που ηγετης και Ολυμπιακαρας που εχει παιξει στον Βαζελο και την ΑΕΚ,δε μου κολλαει.
Στο μπασκετ Μπομπυ Μπραουν για το πρωταθλημα,οποτε μενει αναγκαστικα εξω ο Σερμα.Για γελια ο φετινος σχεδιασμος της ομαδας,αλλα ομολογω οτι φτιαχνομαι λιγο στην ιδεα διδυμου με Σπανουλη.
To εβγαλε το eurohoops και το αναπαραγουν ολα τα σαιτ που εχω δει πλην γκαζεττα.Ο Μπομπυ μαλιστα εκανε retweet το αρθρο του eurohoops σχετικα με τη μεταγραφη.