Ολυμπιακός

για να τους δούμε με Μάλαγα…

Απαντώ σε όλα:

Ναι, για τη γενικότερη κουβέντα τα έγραψα.

Προφανώς ένα ευρωπαϊκό κάζο στην αρχή της χρονιάς είναι ελάχιστα σημαντικό σε σχέση με ένα (εντός έδρας κιόλας) τρίμπαλο σε ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Για το ότι η εκείνη η Λυόν ήταν καλύτερη από την τωρινή (στο μέλλον δεν ξέρω) Παρί βασίζομαι σε ό,τι μου λένε τα μάτια μου και η ποσότητα του ποδοσφαίρου που έχω δει. Πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές, καλοδουλεμένη και σοβαρή.

Η Παρί έχει Ίμπρα, Τιάγκο Σίλβα, Καβάνι και Λαβέτζι, το κέντρο της είναι μετριότατο και η άμυνά της (πλην Τιάγκο) παιδική με αποτέλεσμα ένας όχι ιδιαίτερα καλός Ολυμπιακός να απειλήσει με διπλό μέσα στο γήπεδό της.

Για την εικόνα του τότε αγώνα δεν διαφωνώ, αλλά όσο μαλακία ήταν του Σόλιντ να μην έχει στόπερ άλλο τόσο ήταν και του Μίτσελ να βάλει την ομάδα στο πρώτο της ματς να τρ΄χει σαν τρελή στην αρχή του αγώνα με αποτέλεσμα από το 30 και μετά να σέρνονται.

Ακριβώς επειδή το επίπεδο της μαλακίας ήταν ίδιο, ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα.

Μα δεν με ενδιαφέρει ο Σόλιντ καθαυτός, εγώ συμφωνώ ότι ο Μίτσελ αποδεικνύεται σαφώς καλύτερος (κυρίως ως μάνατζερ, γιατί και αυτός από κοουτσάρισμα για κλάμματα είναι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).

Συνολικά σε εκείνη την ομάδα αναφερόμουν, γιατί είναι και το τελευταίο πρωτάθλημα που πραγματικά χάρηκα ακριβώς επειδή τους γαμήσαμε όλους χωρίς σάλιο.

Όχι νίκες σε φιλικά με ΠΛατανιάδες και Εργοτέληδες και στα ζόρικα κλαρίνο.

Ναι, δεν την ανέφερα ως κατόρθωμα έτσι κι αλλιώς. Μέσα στη σούμα της ευρωπαϊκής χρονιάς την έγραψα.

Στην συγκεκριμένη σύγκριση ο Σαλίνο είναι το ίδιο μισθοφόρος με τον Ριβάλντο αλλά δεκαεπτά κλάσεις χειρότερος.

Όσο για την τιμιότητά του δεν περιμένω να τη δω στα ευρωπαϊκά ματς που όλοι ψάχνουν μία μεταγραφή, αλλά στα ζόρικα ματς που όμως δεν τα παρακολουθεί κανένας εκτός Ελλάδας.

Ο Σαλίνο, ο Πέρες, ο Χολέμπας, ο Ντινγκά, ο Μανωλάς είναι παίκτες που έχουν τεράστια διαφορά απόδοσης μεταξύ τσ.λ. και πρόσφατων ντέρμπι.

Δεν καίγομαι για το τι θα κάνει η ομάδα στη συνέχεια αλλά αν με διαψεύσουν ως γνωστόν και αποδεδειγμένα δεν φοβάμαι την κωλοτούμπα.

Για το ματς της Τούμπας είδα μόνο το 2ο ημίχρονο, αν αναφέρεσαι σε αυτό τότε μάλλον βλέπαμε άλλα παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν ο Ντινγκά να τρώει μπουνιά και να απέχει λίγο από “γυρίστε του και το άλλο μάγουλο”. Άπαξ και βλέπεις ότι δεν του βγάζει κόκκινη, στην επόμενη φάση τον σημαδεύεις και του κόβεις τη μπάλα. ΡΟΪ ΚΙΝ, πώς το λένε :!:

Στο 3-2 θυμάσαι καμιά μανσέτα μήπως ή θυμάσαι μόνο των αντιπάλων :);

Το θέμα για φέτος είναι απλό και το ψειρίζετε πολύ. Ο Ολυμπιακός είχε μοναδική ευκαιρία να περάσει στους 4, ο ΚρισΠ έχει δίκιο ότι είχε μεγάλη τύχη στην Ευρώπη. Οι ελληνικές ομάδες για να προχωρήσουν δεν αρκεί να είναι καλές, χρειάζονται και την τύχη και φέτος την είχατε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν αναφέρομαι μόνο στα ματς με Άντερλεχτ και Μπενφίκα, αλλά και στην κλήρωση με τη ΣΑΠΙΑ φέτος Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Και ο Μαρινάκης τι πάει και κάνει; Πουλάει τον σέντερ φορ του και δεν τον αντικαθιστά. Δώσε ρε 5 εκ. και πάρε έναν σέντερ φορ, κι ας μην είναι τόσο καλός όσο ο Μήτρογλου (ο οποίος μπορεί να είναι καλός, αλλά δημιούργησε και τρελλή υπεραξία φέτος, βάσει της οποίας ο Ολυμπιακός πληρώθηκε τόσα λεφτά για να τον δώσει). Αλλά ο σκοπός του Μαρινάκη δεν είναι να κάνει έναν μεγάλο Ολυμπιακό, απ’ ό,τι φάνηκε. Μπορεί να σας κοροϊδεύει λέγοντας “ονειρευόμαστε” και λοιπές πίπες, αλλά αυτός άλλα πράγματα ονειρεύεται. Φέτος είχατε ιστορική ευκαιρία να περάσετε στους 8 αποκλείοντας ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό όνομα. Τη χάσατε χωρίς να φταίει κανένας άλλος εκτός από εσάς. Ένα σέντερ φορ να είχατε, δεν υπήρχε περίπτωση να μη βάζατε γκολ σε αυτή τη Γιουνάϊτεντ. Το θέμα είναι ότι αυτοί πού έπρεπε, δεν έκαναν αυτό που έπρεπε. Κράξτε τους.

Για Ελλάδα δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί, βλέπουμε ποιοι άνθρωποι σφύραγαν “αντικειμενικά”, ο Τσίκινης :lol:. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, τον διέλυσε ο Ολυμπιακός για να βγαίνει κάθε χρόνο στο CL και για να λατρεύονται κάποιοι πρόεδροι με καισαρικά σύνδρομα.

Τα 2 σέντσια μου.

Μόνο των αντιπάλων θυμάμαι.

Εσύ όμως αν συνεχίσεις λίγο παραπάνω, θα γυρίσεις μόνος σου το ματς της κλάψας υπέρ των βάζελων. Θα σε λέμε Μαραντόνα της διαμαρτυρίας :!:

Ο Τζόλε έχει κάνει μεγάλη ζημιά…

Παντελή μήπως είσαι ο Παντελίδης?

…αυτός και ο Στολτίδαρος:):!:

@Chrisp: Πράγματι το ξύλο από μέρους μας στο α’ ημίχρονο παίχτηκε, αν το είχες δεί ίσως να μην έβαζες τον Μανωλά ανάμεσα σε αυτούς που κρύβονται στα ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Και η δική μου αντίδραση αν σερβιέτα του βορρά μου έριχνε μπουκέτο θα κινούνταν σε γραμμές Roy Keane (αγαπημένη παιχτούρα και Ιρλανδάρας!) Ζιντάν, ή και Zio για να ευλογούμε και τα γένια μας.
Ο Ντινγκά δεν είναι τέτοιο στυλ δυστυχώς.

Παντελή γιατί ρε συ τέτοια πρεμούρα να κράξουμε τους παίχτες μας ή να πούμε πως μας κοροϊδεύει ο χοντρός;
Aν και συμφωνώ με την ουσία όσων λες για την πώληση του Μήτρογλου (και η Πόρτο και η Λυών όταν ανέβαιναν και πουλούσαν ταλέντα για να μαζεύουν χρήμα το έκαναν πάντα καλοκαίρι, ποτέ Ιανουάριο), τι πας να μας πείσεις πως μας κοροϊδεύει ο Μαρινάκης που είναι ο μόνος πρόεδρος που εξακολουθεί να βάζει χρήμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Δηλαδή θα έπρεπε να είχαμε και εμείς κανέναν "όλοι μαζί μπορούμε¨ή κανέναν που να έριχνε την ομάδα στη Γ’ Εθνική για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη;
Γιατί αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης.
Και όχι η χρονιά δεν είναι αποτυχημένη. Πέρυσι τον Απρίλιο μας είχε μαζέψει (τους κατόχους διαρκείας) ο χοντρός στο Καραϊσκάκη και μας είχε πεί ξεκάθαρα "εδώ δεν θα γίνουμε Μάλαγα να κάνουμε μία χρονιά-πυροτέχνημα και την επόμενη να μην μπορούμε να πάρουμε άδεια. Μας αναγκάζει το financial fair play της UEFA να προσέχουμε τον ισολογισμό πάνω απ’ όλα. Με βάση τις οικονομικές δυνατότητες μας λοιπόν, [B]στόχοι είναι το νταμπλ στην Ελλάδα, πρόκριση από τον όμιλο στο Champions League και καλές εμφανίσεις και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια[/B].
Αυτούς τους στόχους τους έχει πετύχει η ομάδα από τον Δεκέμβριο (το νταμπλ ακόμα παίζεται, θα περάσετε από τον… Βαν Περογαμβράκη να παίξουμε τελικό;).
Αγγίξαμε μία ιστορική πρόκριση και την χάσαμε από την αφελή στρατηγική του Μίτσελ στη ρεβανς που συνοψιζόταν στο "πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας και του πούστη ένα γκολ θα το βάλουμε"
Παρ’ όλη την πίκρα του αποκλεισμού πάντως είμαι περήφανος που η ομάδα μου δεν πήγε να παίξει παιχνίδι σκοπιμότητας και καραγκιοζιλικιού, που οι Άγγλοι έβγαλαν man of the match τον De Gea και ήταν εκείνοι που στο τέλος έπεφταν για καθυστέρηση.
Σιγά μην κράξουμε κιόλας την ομάδα μας!

Συγγνώμη που σας χαλάω την ιλουζιόνα αλλά αυτός που “έπεσε για καθυστέρηση”, χάνει τελικά όλη την υπόλοιπη χρονιά από τη γονατιά που έφαγε.

Γαυρος ξεστομισε “Βαν Περογαμβρακης” …ντακς, κλειδωστε το. :lol:

Όταν καταλάβεις ότι η γκρίνια είναι για τον ρέφερι που για 5 λεπτά δε φώναζε το φορείο να μπει στο γήπεδο και όχι για τον Φαν Πέρσι το ξανασυζητάμε.

έδιτ: Μιούλ και όποιος άλλος, κράξτε Φελαϊνί και Γκιγκς που έκαναν τακουνάκια στο κόρνερ κλπ αλλά όχι Φαν Πέρσι για καθυστέρηση που ΦΑΝΗΚΕ ότι έφαγε δυνατή γονατιά.

Τα ανέλυσε και ο Τσίκινης άλλωστε, το είπε καθαρά ο άνθρωπος, έπρεπε ο διαιτητής να κρατήσει 8 λεπτά καθυστέρηση αντί για 5. Ε μα κι ο άλλος, μέσα στο γήπεδο βρήκε να ψοφήσει, δεν πήγαινε λίγο πιο έξω;

Καταρχάς, μεγάλος αλήτης ο Ρόϊ Κιν. Έκοψε τη μπάλα στον Χάαλαντ εξ’ αιτίας μιας μαλακίας που είχε κάνει ο ίδιος ο αλητάμπουρας ο Κιν.

Δεν είπα να κράξετε τους παίχτες, αυτοί δε φταίνε σε τίποτα. Ο χοντρός [B]εννοείται[/B] ότι σας κοροϊδεύει. Το επόμενο που περιμένω να ακούσω είναι ότι βάζει δικά του λεφτά :lol:. Ο άνθρωπος μια χαρά επιχειρηματίας είναι, κέρδος βγάζει από τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και είναι εκεί. Ο αποκλεισμός έτσι όπως ήρθε, φάνηκε ότι έγινε γιατί δεν είχες έναν σέντερ φορ της προκοπής να βάλεις ένα γκολ σε μια αστεία άμυνα μιας αστείας φέτος ομάδας, το ξαναλέω. Δε φταίει κανένας διαιτητής, κανένας παίχτης, κανένας προπονητής. Η κεφαλή φταίει. Και σου ξαναλέω ότι είναι κρίμα για εσάς, γιατί ήταν ιστορική ευκαιρία να περάσετε.

Βέβαια, βλέποντας την κλήρωση, ίσως τελικά ήσασταν κωλόφαρδοι ακόμα και στο χρονικό σημείο που ήρθε ο αποκλεισμός σας, πηγαίνατε για διψήφιο στα δύο ματς με τους Γερμανούς :lol:.

Για τους άλλους απατεώνες που αναφέρεις, δεν έχω να πω κάτι. Ο τίγρης είναι μαφιόζος χειρότερος από τον Μαρινάκη, ο τουΐτυ ο δικός μας θέλει να κάνει κουμάντο με ξένα λεφτά. Τι ψάχνεις τώρα, ποιο από τα σκατά είναι καλύτερο; Και το δικό σας το σκατό, σκατό είναι, άσ’ τα τώρα, μην τα ψάχνεις. Πραγματικά, δεν ξαναθυμάμαι τόσα πολλά λαμόγια μπλεγμένα με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή όντως έχεις θέμα και δεν καταλαβαίνεις. Γράφω ρε φίλε πουθενά κάτι εναντίον του Φαν Πέρσι? Λέω ότι εφόσον ο παίκτης τραυματίστηκε και δε μπορούσε να σηκωθεί για να συνεχίσει ο διαιτητής πρέπει να φωνάξει το φορείο για να πάει ο παίκτης για εξετάσεις ή για οτιδήποτε άλλο και για να συνεχιστεί και το παιχνίδι. Τουλάχιστον σε όλα τα άλλα ματς που έχω δει αυτό έχει γίνει σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη. Τι διάολο κινέζικα είναι?

Για τις καθυστερήσεις δεν ξέρω με σιγουριά αλλά αν ήταν 4-5 λεπτά στο χορτάρι ο Φαν Πέρσι, και υπολογίζοντας φάουλ και λοιπά του υπόλοιπου ημιχρόνου θα 'πρεπε να ‘χει δοθεί ένα δίλεπτο παραπάνω απ’ ό,τι δόθηκε.

και να δίνουμε το 100% στα ντέρμπι είτε έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον είτε όχι

Edit, να κάτι τέτοιο εννοώ:

…άλα χατ-τρικ ο Βαλντέζ?..ένα προχθές δεν μπορούσε να βάλει?:):!:

Αλλο φιλικο ματς ρε κι αλλο επισημο.

αυτοί παραήταν φιλικοί

[SPOILER]https://www.youtube.com/watch?v=8gnki06Epok[/SPOILER]

…καλά εντάξει, μην μας χαλάς την ονείρωξη:p…στην πορτοκαλιά την μπάλα, σαν να άρχισε η άνοδος του Παπαπέτρου:):!:

Ναι έχει κάνει 2 συνεχόμενα καλά ματς ο Παπαπέτρου. Μακάρι να μπορέσει να μας βοηθήσει στη συνέχεια αν και δεν εχω απαιτήσεις από αυτόν για φέτος. Για να δούμε την ομάδα με τη Μάλαγα. Πρέπει να μπούμε και να τους καθαρίσουμε. Αλλιώς καλύτερα να μείνουμε εκτός συνέχειας.

Πάντως μου αρέσει που μπήκε στο rotation o Παπαπέτρου,το σχήμα με τους 2 “πύργους” και το ότι επιτέλους προσπαθούμε παραπάνω στην άμυνα. Τα ποσοστά μας στα τρίποντα πρέπει να τα ανεβάσουμε λίγο ε !

ευτυχως να λεμε που τον θυμηθηκε και δεν μας φορτωσε αλλον αμερικανο παλι. αντε τωρα να διωξει και την αμπαλη τσιτα να παιζει λιγο παραπανω ο κατσιβελης.
μια χαρα παντως ειναι η νεολαια απο πισω, απλα αντι να ανεβασουμε αυτους με 2 δυνατους αμερικανους καθομασταν και περναμε τον καθε εναν. χρηματικα ιδια θα βγαινανε.