Αϊ στο διάολο πια…
Μολις γυρισα απο ΣΕΦ.
Ματσαρα αρχικα.
Απο κει και περα τετοιο ΑΙΣΧΟΣ με βολες δεν εχω ξαναδει ποτε, μιλαμε για φρικη.
Ο Σπανουλης γλιτωσε απο παααρα πολυ κραξιμο με τα τελευταια 2 καλαθια, μεχρι τοτε ηταν οριακα καλυτερος απο το μαρντι κολινς.
Τσιμπουκια ΟΛΟΙ στο Ντανστον που επαιζε μονος του για 3 περιοδους (με ματζαρη μοναδικο συμπαραστατη αρχικα κ το σλουκα να ξυπναει μετα). Επισης απιστευτη σκαστη πασα στον Πετγουεη που θα ζηλευαν πολλοι γκαρντ,
Και σεβασμος για το μαρντι κολινς που εκανε μια ακομη μεγαλη εμφανιση.
Και τελος ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΤΡΩΕΙ 17 ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ
:lol3:
:’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’)))
Κι αυτό, κι αυτό.
[SPOILER] Κοίτα αγωνία το ζωντανό στο βάθος :p[/SPOILER]
Απαράδεκτη εμφάνιση παντως για ακόμη μία φορά απέναντι στο βάζελο. Ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος σήμερα και γενικά μου άρεσε όπως έπαιξε (για πρωτη φορά τα τελευταία 3 χρόνια)μέχρι που βραχυκύκλωσε.
Ουσιαστικά το πήρε ο Σλούκας το ματς. Ελπίζω να έφυγε λίγο η Λουζεριά, γιατί οι 7/19 βολές μόνο τυχαίες δεν είναι…
Μάντζαρης αρχηγέ μου, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ.
Όλα τα 'κανε πάλι ο παικταράς, κι ας έχασε 2-3 ελεύθερα τρίποντα.
Μαζί με Σλούκα πρέπει να μείνουν για δεκαετία στην ομάδα.
Το τμήμα του συλλόγου με τη διοίκηση που βγάζει υγεία για να μην ξεχνιόμαστε ε!
Anyway, πέρα απ’ όλες αυτές τις μικρότητες που τόσο μας αρέσουν μετά από τέτοια παιχνίδια, μπράβο σας για τη νίκη σας απόψε, μάλλον την αξίζατε μόνο και μόνο λόγω υπέρτερου πάθους.
Έχω την αίσθηση ότι η ειδοποιός διαφορά απόψε, το στοιχείο που ίσως και να έκρινε τον αγώνα, ήταν το κοντράστ στην ψυχολογική κατάσταση των δύο ομάδων:
Ο μεν Ολυμπιακός μου έδειξε προσωπικά ότι ήταν πολύ συνειδητοποιημένος και στοχοπροσηλωμένος στη νίκη. Μάλλον επειδή ξέρει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.
Οι δε δικοί μου, μου φάνηκαν λίγο αναποφάσιστοι. Σαν ο Φράγκι να ήταν (τουλάχιστον για αρκετή ώρα) παγιδευμένος στο δίλημμα: και τώρα τι κάνεις; Χάνεις όσο πιο διακριτικά γίνεται για να παίξεις με τη Ρεάλ που πες ότι κοιμάται ο θεός, καταστρέφεις το run n gun της και της κλέβεις το f4 (σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ που μάλλον θα σε τσακίσει μέσα-έξω); Ή βγάζεις απ’ το μυαλό σου τους όποιους τακτικισμούς, λες “δε γαμιέται” και παίζεις για τη νίκη γιατί αιώνιος, γόητρο μπλαμπλαμπλά, και βλέπουμε;
Εν τέλει, νομίζω πως διάλεξε το δεύτερο. Αλλά ψυχικά ο Ολυμπιακός ήταν ήδη πιο έτοιμος. Τεσπα.
Καλή επιτυχία και στις δύο ελληνικές ομάδες στα play off!
Δε βγάζει υγεία η διοίκηση του τμήματος, το τμήμα συνολικά βγάζει υγεία, βλέπεις πόσο δεμένοι φαίνονται οι παίκτες, πόσο αποφασισμένοι να μη χάσουν είναι ακόμα και σε ματς που στραβώνουν κτλ.
Η διοίκηση δυστυχώς, ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει από πέρσι την back-to-back ευρωλίγκα κάνοντας κινήσεις που θα μεγάλωναν το όνομα του συλλόγου παγκόσμια, αναλώθηκε σε κλαψουρίσματα για το παρασκήνιο (και μιλάμε για περσινούς τελικούς με καθαρό 50-50, γι αυτό άλλωστε τρελάθηκε και ο τράκης και ζητούσε τα ρέστα από Φούφη, Αναστόπουλο). Επίσης δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει την ντροπή του τρίτου τελικού και έριξε το μπάτζετ σε επιπέδα πολύ χαμηλά φέτος.
Α. Τότε μάλλον εγώ θα τα μπέρδεψα. Mea culpa. :roll:
@ Κρισπ. Τα χουμε ξαναπεί για Μαντζαρη, αλλά ομολογώ πως θέλω πλεόν αυτά τα 2-3 κρίσιμα που σουτάρει να αρχίσει να τα βάζει ή τουλάχιστον να νοιώθει πως θα τα βάλει. Σαν τον Σλούκα.
Μιας και το ανέφερε ο Γράκχος, το ξέρω πως θα ακούστει μαλακία στους περισσότερους, αλλά εγώ προτιμούσα Ρεάλ… Επίσης για τον ΠΑΟ νομίζω πως θα του ταίριαζε καλύτερα η ΤΣΣΚΑ. Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω σύντομα:
Η Ρεάλ παίζει γρήγορο μπάσκετ και κάνει ψηλά σκορ που ο Ολυμπιακός στην καλη του μέρα μπορεί να το ακολουθήσει. Ο ΠΑΟ (μακάρι να βγω ψεύτης ειλικρινά) δεν μπορεί. 68 έφαγε σήμερα και έχασε. Μόλις θα περνάει τους 75 μαξ η Ρεάλ αυτομάτως θα πηγαίνει για το επόμενο. Ε ειδικά στην Μαδρίτη δεν βλεπω τον τρόπο που δεν θα το κάνει.
Η ΤΣΣΚΑ εάν δεν το κυνηγήσει ο αντίπαλος θα παει σε χαμηλό σκορ και λίγες επιθέσεις, γεγονός που προφανώς βολεύει τον ΠΑΟ και βραχυκυκλώνει τον Ολυμπιακό.
Επίσης δεν βλέπω τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε τα θηρία της ΤΣΣΚΑ στο σετ παιχνίδι. Τα ματς θα μοιάζουν πολυ με αυτό της Κωνσταντινούπολης, κατι σαν Δαυιδ με Γολιάθ και σε σειρά 3 νικών μου δείχνει πολυ δύσκολο στο μυαλό μου. Το μόνο που φτιάχνει την κατάσταση λίγο είναι η απουσία άσσου στην Τσσκα, ειδικά μετα τον τραυματισμό του μουρλο Μιλος.
Νομίζω ότι διαφωνώ σε όλα και ειδικά στο ότι θα είναι πρόβλημα για την ΤΣΣΚΑ η απουσία του Μίλος.
Ε βασικά κι εγώ τα θηρία της ΤΣΣΚΑ που λες spawn σκιάζομαι και λέω, μπα δεν παίζει να τους κοντράρουμε. Εδώ μας παίρνατε όσα ριμπάουντ θέλατε εσείς απόψε μ’ αυτούς που έχετε τέλος πάντων. Με την ΤΣΣΚΑ ποιός θα πάρει ριμπάουντ; Οι Λάσμε, Γκιστ, Μπατίστ και ΛΟΥΚΑΣ; Mark my words, αν κάνει κάνα περίεργο αύριο η Ρεάλ και παίξουμε εμείς με την ΤΣΣΚΑ, θα πηγαίνουνε σε 4-5-6 επιθέσεις συνεχόμενες. Όσο για επιθετικά ριμπάουντ δικά μας, ούτε για πλάκα. Καταστροφή εκ προοιμίου.
Αντίθετα η Ρεάλ πες ότι μπορεί (ΜΠΟΡΕΙ λέω) να αποδιοργανωθεί απ’ αυτό το σφιχτό παιχνίδι μας που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να τρέξει. Εσείς πάλι, με το συμπάθειο, δε νομίζω ότι μπορείτε να συγκρατήσετε τις τρεχάλες τους σε ολόκληρη σειρά αγώνων.
Τέλος πάντων, θα δούμε. Έτσι κι αλλιώς το f4 μάλλον απ’ τα σπίτια μας θα το δούμε κι οι δυο και θα λέμε “πω, κοίτα να δεις, it’s 2008 all over again”.
Το περίμενα αυτό. αλλά άσχετα με το πως τον έχουμε εμείς στο μυαλό μας, o Μεσίνα στηρίζεται πολύ πάνω του και δεν έχει άλλο αξιοπιστο γκαρντ. Παίζει ο Μίλος, μετά ο Φριτζον και λίγο ο …Παργκο, χωρίς κανεις τους να τον αντικαθιστά επάξια. Γενικα από οσο έχω δει , ο Μίλος έχει κάνει πολυ καλή Ευρωλιγκα.
Τώρα τα άλλα είναι σκέψεις ανάλογα με το πως παίζει καθε ομάδα. Μπορει (πολυ πιθανο δλδ) και να πεσω τελείως έξω.
πονοκεφαλος ο ολυμπιακος σχεδον σε ολη τη διαρκεια του αγωνα εκτος απο ενα ξεσπασμα που εκανε στο 3ο δεκαλεπτο και πετυχε ενα σερι 12-0
αλλα και στο τελος του αγωνα με 2 καθοριστικα καλαθια του σπανουλη ειδικα το τριποντο
μεγαλη αστοχια ελευθερων βολων και συγκεκριμενα ο ντανστον
θυμιζει εποχες σακιλ ο νιλ:)
αλλα το παλικαρι επαιξε αμυναρα οπως και ο μαντζαρης
μεχρι και τα λαθη ηταν παρισσοτερα απο του παναθηναικου
και οπως προαναφερθηκε ο ολυμπιακος δεχτηκε 17 ποντους απο τον μαυροκεφαλιδη:?
παμε γερα τωρα στους 8
-
Σιγά τα θηρία της ΤΣΣΚΑ. Οι Κρίστιτς, Κριάπα έχουν βαρύνει πολύ, ο Χάινς είναι λατρεία αλλά ούτε φόβητρο είναι ούτε σαφή ρόλο έχει βρει ακόμα στην ομάδα και ο Καούν είναι απλά ένας συμπαθής παίκτης. Δε λέω ότι πρόκειται για μέτρια φροντλάην, αλλά δεν προκαλεί και κανέναν τρόμο. Αντίθετα, κάτι Γουίμς, Πάργκο, Φριτζόν άμα πάρουν φωτιά δε σταματιούνται με τίποτα (ειδικά ο πρώτος, καλαθομηχανή λέμε).
-
Στα ματσαρίσματα, ο Γράκχος έχει δίκιο, η Ρεάλ ταιριάζει πιο πολύ στον ΠΑΟ και η ΤΣΣΚΑ σε μας. Και οι δύο βέβαια είνια τα ακλόνητα φαβορί.
-
Προσωπικά, ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι ο Θρύλος μπορεί να πάει Φ4, είναι ότι τη μέρα του τελικού παίζουν KAWIR/CHAOSBAPHOMET στο Κύτταρο, οπότε για να με τεστάρουν οι σκοτεινοί θεοί του bm θα μου βάλουν κι αυτή τη δοκιμασία επιλογής όπως πριν δυο χρόνια με INQUISITION/EMBRACE OF THORNS.
Εδιτ:
Κάπου εδώ να κάνω ειδική μνεία σε Παπαπέτρου που ενώ έχει χάσει 2 βολές στο 56-62, έχει το καθαρό μυαλό να παρακολούθησει τη φάση μετά το ριμπάουντ, να διαβάσει την πάσα και να κλέψει για να κάνει ο Σλου το 59-62. Κίνηση που περνάει στα ψιλά αλλά δείχνει πολλά για το potential και τη θέληση του παίκτη.
Μια ανάλογη φάση είναι στον τελικό της Πόλης, όπου ο Παπανικολάου ξεκινά απ’ το τρίποντο για να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ, πετώντας πάνω από Κιριλένκο και σία, διαβάζοντας όλη την πορεία της μπάλας μετά από άστοχο τρίποντο του Σπανούλη . Αντί για καλάθι και φάουλ, βάζει μόνο μία βολή για το 60-56, αλλά δεν έχει σημασία, αυτή η φάση έχει προδιαγράψει όλη τη συνέχεια εκείνου του αγώνα.
Να πω για το μπολνταρισμένο συγκεκριμένα ότι σε ένα άρθρο που διάβασα κάπου σήμερα, έλεγε πως επειδή ο Μεσίνα βγαζει σπυρια να τρώει πόντους στο τρανζισιον, σχεδόν τους απαγορεύει να πηδάνε για επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει ολοι να γυρνάνε πίσω. 65 επιθέσεις μαξιμουμ σου λέει θα πάει το ματς.
[SPOILER] Ταμάμ για σας είναι σου λέω. :!: :p[/SPOILER]
Ο Σερμαντίνι γιατί τα πήρε τόσο με τον Λασμέ? Πόσο χριστούλης είναι ο Κόλινς? Ποιος θα σταματήσει τον Γουιμς? Ο Πρίντεζης πότε επιστρέφει επιτέλους ; O Διαμαντίδης έπαιζε χτες ;
Επιτέλους πήραμε ματς απέναντι στον Πάο( τι κόμπλα και αυτή ) και παράλληλα τον ρίξαμε στα λιοντάρια της Ρεάλ. Στα επόμενα ματς με τσσκα αλλά και στη σειρά των τελικών της Α1 θα καταλάβουμε αν θα έχουμε τον ίδιο κόουτς και του χρόνου. Σίμονς, Κόλινς, Κατσίβελης έχουν ήδη φύγει .
Έλα ντε, για τον αντίπαλο είναι πρόβλημα η απουσία του :lol:!
Καλές οι αναλύσεις, αλλά ας βάλουμε κάπου στο βάθος του μυαλού μας ότι μπορεί να παίξουμε κεκλεισμένων καμιά αγωνιστική…υπότροποι γαρ…
Βασικά δεν ρίξαμε κανέναν στη Ρεάλ. Η Ρεάλ αποφασίζει με ποιον θα παίξει. Αν κάτσει κ χάσει απόψε με μας παίζει.
Αν κάτσει και χάσει τότε ρίξαμε τον Πάο στα βουνά της Τσσκα