:lol: :lol:
…τρου στόρυ:):!:
άτσα η ρεάλ, μας διάλεξε για να πάρει εκδίκηση για πέρσι. Πλάκα θα χει
…ατύχησε:lightsabre: :):!:
Για μαγκες είναι αυτη η σειρά…
μην μας σκουπισει να λες. παιζει το καλυτερο μπασκετ φετος. αλλα μας διαλεξαν για να αοφυγουν το νοκ αουτ ματς μετα η απλα μας βλεπουν πιο βατους.
αν ειχαμε λο και αντιτς καλα θα ηταν…
Άρα ρεάλ , μπάρτσα και αρμάνι πρέπει να κερδίσουμε σειριακά για να πάρουμε το θρη πητ. Οκ . Τιμιότατο μου φαίνεται. Μάρντι Κόλινς κάνε τα δικά σου :!:
Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω για Λο και Αντιτς.
Φαινεται παντως πως δεν εμαθαν να μας σεβονται μετα απο δυο χρονια.Πιστευω πως ολοι θα πρεπει να πανε στη Μαδριτη τρελαμενοι.
Αυτη η ομαδα προκειται ουτως ή αλλως να μεινει στην ιστορια.Οπως ηρθαν τα πραγματα,της δινεται η ευκαιρια να θριαμβευσει με τον πιο εμφατικο τροπο,γραφοντας το πιο μαγκικο κεφαλαιο στην ιστορια της.Ας κοπιασει και ο Ρουντι και ο Μπουρουσακος.
θα κράξετε μπουρούση στο σεΦ?
…το να μην ασχοληθούμε ή το ένα χαλαρό χειροκρότημα, πιστεύω ότι είναι καλύτερες, και πιο αξιοπρεπείς λύσεις:):!:
Πάμε λοιπόν σήμερα για το πρώτο ΠΟΛΥ μεγάλο ματς…
Πάμε να κανουμε αυτο που ξέρουμε καλυτερα απο τον καθενα…να πολεμήσουμε…
…πάμε σήμερα να πολεμήσουμε και να τους αιφνιδιάσουμε…και ότι γίνει:):!:
Μια χαρά το χαμε γυρίσει το ματς, αλλά δυο λάθος επιθέσεις και δύο λάθος άμυνες στο τέλος τους έδωσε διάφορα. Πολύ καλός ο Σίμονς απόψε.
Του άνοιξε του Φερνάντεθ κ μετα το παρατησαμε μου φαίνεται
Απελπιστικά λίγοι σήμερα, με μεγάλη ευθύνη Μπαρτζώκα στη διαχείριση του τρίτου δεκάλεπτου.
Κοιτά να δεις που θα τους κοπανησουμε την Πέμπτη …
δεν μπορω να βλεπω να δινουν πασα και απο το πουθενα να πεταγεται ενα χερι απο παιχτη της ρεαλ και να κλεβει την μπαλα:twisted:
μα καλα ειναι δυνατον τοσα κλεψιματα?:blow::x
Ο μπουρουσης επρεπε να παιζει στην εθνικη ισπανιας.
…εγώ λέω ότι απλά δεν τους έχουμε…
…ας με βγάλουν ψεύτη…
Μπορεί να μην τους έχουμε, αλλά μια αγκωνιά του Σίμονς στον Ρούντι μέσα στο ΣΕΦ θα είναι σχεδόν ισάξια της πρόκρισης.
…αυτό το πιστεύω κιεγώ:):!: