Μα πως θέλει να προκριθεί χωρίς Κόλινς δεν το καταλαβαίνω. Με τον Μάρντι μέσα ο Ρούντι θα μετράει τα δόντια του.
Γιώργο μπαρτζω το ξέρουμε οτι τα χαρτιά σου είναι κλειστά . Γνωρίζουμε οτι θα μας φέρεις μια μεγαλειώδη πρόκριση . Ο μαρντυ κόλινς είναι ο άσσος στο μανίκι σου . Πλάκα κάνω . Αλλα θα τους περάσουμε .
ΥΓ - σημερα βλέπω πρόκριση της ομάδας στο φλεγόμενο μπουγατσοοχυρο!!!
Το οτι εχουν καλυτερο ροστερ και οτι ειναι καλυτερα ομαδα,το γνωριζουμε καθ’ολη τη διαρκεια ομως.Το οτι θελησαμε να παρουμε το ματς προσπαθωντας να παιξουμε στο παιχνιδι τους ομως ποιανου ευθυνη ειναι?
Το χθεσινο παιχνιδι χαθηκε κυριως απο τον παγκο.Πας να παιξεις απεναντι σε μια Ρεαλ με τρομακτικη περιφερερια,χρησιμοποιωντας τρια γκαρντ σε ολο τον αγωνα,τα οποια μαλιστα την περισσοτερη ωρα παιζουν μαζι.Και ζητας απο αυτους,αμυνα,δημιουργια,σκορ και αφηνεις εκτος δωδεκαδας τον Κατσιβελη που θα ηταν χρησιμοτατος για πιεστικη αμυνα πανω στα γκαρντ τους,προκειμενου να παρεις τον κολλινς και δεν τον βαζεις κιολας.
Εκθετει επισης τον ανετοιμο και κακο σε αμυνα και επιθεση Περπερογλου κρατωντας τον μεσα για ολο το τριτο δεκαλεπτο με τον Ρουντι να κανει παρτυ,αφηνοντας τον Παπαπετρου εκτος απο την πρωτη περιοδο και επειτα.Και για το τελος φυσικα,ο Πριντεζης δεν επαιξε σχεδον σε ολο το δευτερο ημιχρονο,αν και,παροτι ανετοιμος,ηταν ο μοναδικος που τους επαιρνε ποντους απο κοντα στο καλαθι.Μαεστρικο κοουτσαρισμα.
Με 3 γκαρντ όντως δύσκολα θα έχουμε κάποια τύχη… Από την άλλη και κατσίβελης και κόλινς σέρνονται. Ο Παπαπέτρου είναι λίγος ακόμα για τέτοιες σειρές και οι Πρίντεζης Περπέρογλου είναι ανέτοιμοι . Πληρώνουμε νομίζω τον κακό μεταγραφικό σχεδιασμό και τους τραυματισμούς. Και φυσικά παίζουν και οι αντίπαλοι μπάσκετ ε…
Η τελευταια σου προταση τα λεει ολα…
Αν παίζαμε εμείς κομπλέ βέβαια, θα μας έκλανε μια μάντρα ο Μπουρούσης και ο τσουλούφης. Α ρε Λο τι μας έκανες
NBA 2K13-14 έχεις παίξει?
Να δω ποτε θα ξεπεραστει αυτο το αναιτιο και παθολογικο κομπλεξ σας απεναντι στους Ισπανους σταρς.
όταν δούμε φαφούτη το ρούντι
Οι υπόλοιποι ισπανοί είναι γαμάτοι κατά κύριο λόγο, μόνο ο Ρούμπιο είναι λίγο χλεχλεδόφατσα.
Παντως χθες ο Ρουντι εβγαζε απυθμενο κομπλεξ σε καθε φαση ο ιδιος.Οπως και ο Μιροτιτς.
Οι Ισπανοί μπασκετμπολίστες μου είναι απείρως αντιπαθεστεροι των ποδοσφαιριστών…
Παρότι είναι τρομεροί και φοβεροί παίκται…
…άντε τώρα να βάλεις γκολ…δεν πάμε για ψάρεμα λέω γω:):!:
Καλα ρε . Εχουν τον γραφικο τον Τζαβελλα οι αλλοι , εσεις που πατε με Μασαδο χωρις μουστακι ;
Διαρκείας του χρόνου όλοι παιδιά, παραλίγο να αποκλείσουμε τη μάντσεστερ φέτος.
…άντε μωρέ γιατί το έλληξε…πάνω πού’χε αρχίσει να μαρέσει:lol:
…πάει το νταμπλ χοντρούλη:bye: ας μην γέμιζες την ομάδα με φλώρους μισθοφόρους
:):!:
Ναι να μην ξεχάσουμε Να βάλουμε κανα φράγκο στην άκρη …,. Άντε τα μουνοπανα. 1 τελική στο ματς ρε ; Ασχολησου με τα πολιτικά χοντρε .
Πάντως σε αυτή τη ζούγκλα μπάλα δεν παίζεις… Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα είχαν μπει στο γήπεδο με μόνο σκοπό να ρίχνουν κλοτσιες και να μην παιχτεί ποδόσφαιρο ούτε για 5 λεπτά. Και μετά τους φταίει η διαιτησία που έπρεπε να αποβληθουν 3-4 παίκτες τους σήμερα.
Εγώ θυμάμαι πολλές ομάδες του Ολυμπιακού να παίζουν σε ζούγκλες και να ρίχουν τρίμπαλα και βάλε. Υπήρχε μια διαφορά με σήμερα βέβαια, αυτές οι ομάδες είχαν παίκτες με αρχίδια.
Συνεχίστε να στηρίζετε τη ντροπή του μαρινάκη και να βρίσκετε δικαιολογίες, το βαρέλι δεν έχει πάτο άλλωστε τα τελευταία χρόνια.
Στα @@ μου που αποκλειστηκαμε, ακομα ενα κυπελλο δε λεει τιποτα. Σαββα ψοφα ρε πουστη μου να ησυχασουμε! Ζημια στην ομαδα κανεις ρε βλακα!!! Ο Τζαβελλας φτανει σε εμετο τον Φερναντεθ. Ο κοσμος του παοκ ειναι καννιβαλος και μερικοι ειναι και μειωμενης αντιληψης( μπανανα), καλα τους κανει ο Σαββιδης και ο καθε Σαββιδης και τους πουλαει φουμαρα, σε καμια 5ετια που θα εχει κανει οσες επιχειρηματικες κινησεις θελει, θα αφησει μια ομαδα με χρεη και ενα βημα πριν την Β’. Επισης καλα τους κανουν κατι απιθανοι Ουρουγουανοι, Ισραηλιτες, Σερβοι, Πορτογαλοι, και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, που τους πουλανε οπαδιλικι και αυτοι το τρωνε. Ναι ρε μεγαλε, ο Μουσλιμοβιτς ηταν απο μικρος παοκ!!!Δηλαδη ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ρε!!! Αν δεν καταλαβαινουν οτι αυτα τα καραγκιοζιλικια μικραινουν την ομαδα τους τοτε καλα τους κανουν.