…οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν την δουλειά τους…οι δικοί μας τι έκαναν…κιότεψαν…οι περρισότεροι είναι φλώροι μισθοφόροι
:):!:
…οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν την δουλειά τους…οι δικοί μας τι έκαναν…κιότεψαν…οι περρισότεροι είναι φλώροι μισθοφόροι
Φλώροι και μουνοπανα ! Θα τα πουμε καργιολες . Είναι και μεγάλη εβδομάδα Γάμω το μπελά μου
…και τώρα διακοπούλες τα παλικάρια…θά’ρθουν και οι δανεικοί…θα ξαναφήσει μουστάκι ο Μασάντο…θα πάρει και το δήμο ο χοντρός…πολλά λευτά8O…κ.ο.κ.
Έχετε και χιούμορ μερικοί απο εσάς ! Εντάξει respect !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρ’όλα αυτά,
[SPOILER][/SPOILER]
Μια φωτοβολίδα έπεσε και αμέσως να κρυφτούν στ’ αποδυτήρια τα γατάκια.
Δεν τους χάλασε το τρίμπαλο μετά :!:
Έλα ντροπή είναι και Μεγάλη Βδομάδα γαμω το μπελά μου
Ευτυχώς που πήγα σινεμά! Χαχα, άντε καλες διακοπές στα παιδιά, η υποχρέωση βγήκε και θα φάνε όσο αρνί θέλουν, αφού τελείωσαν τα ματς.
Ρε συ δεν στηριζω κανεναν Μαρινακη και εγω σπαζομαι απειρα που δεν εβγαλαν ψυχη και τσαμπουκα οι παικτες, αυτο ελεγα και στην παρεα μου. Ξενερωσα με την συμπεριφορα πολλων παικτων, παρακαλαγα να επαιζε ο Ιμπαγασα και οι διαφοροι παικτες με αρχιδια που ειχαμε πριν καποια χρονια. Αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ηταν κολαση στην Τουμπα σημερα και δεν μιλαω μονο για τους οπαδους στις εξεδρες. Μιλαω για τους ιδιους τους παικτες του ΠΑΟΚ που επαιζαν μονο ξυλο.
Αυτό που ένας παίκτης πρέπει να ειναι αρχιδατος και μάγκας καραμπουζουκλης για να παίξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ξεπερνάει. Σημασία δεν έχει να ξέρει μπάλα αλλά να ειναι κομαντο και να μπορεί να παίζει σε πόλεμο, ειναι υποχρεωμένος δηλαδή. Άλλα φυσικά με αυτή την απλή λογική διωχνουμε τις ευθύνες από οπαδούς και ομάδες και τις περνάμε στους παίκτες που ειναι αναλώσιμοι. Και φυσικά πετυχαίνουμε τον απώτερο στόχο, να γινόμαστε ως φίλαθλοι-κάφροι συμμέτοχοι σε κάτι που θα έπρεπε να είμαστε απλώς θεατές. Και το καλύτερο, αφαιρούμε και κάθε δικαιολογία από τους αντιπάλους όταν κάνουμε τα ίδια. “δε φταίμε εμείς, οι κότες οι παίκτες σας φταίνε που δεν είχαν αρχιδια”.
Θα ηταν τραγικό αν δεν ηταν τόσο αστείο να προέρχεται από ανθρώπους που πέρα από το πληκτρολόγιο ζήτημα ειναι αν έχουν υψώσει ανάστημα στη ζωή τους.
Εσυ δεν εισαι που πας γηπεδο; Που δηλαδη εκτος απο τον χρονο σου, δινεις και τα χρηματα σου στον Μαρινακη; Ναι, δεν τον υποστηριζεις (εστω και εμμεσα), ΟΚ…
Αν θες να ξερεις ψαχνω καθε φορα τροπους (προσκλησεις κτλ) για να αποφυγω να δωσω λεφτα στον Μαρινακη, αλλα και οταν θα τα δωσω το κανω γιατι αγαπαω την ομαδα μου, οχι για τον μαλακα τον χοντρο…
Εγω προσωπικα δεν μιλησα για μαγκα καραμπουζουκλη, μιλησα για παικτες με ψυχη και τσαγανο, για παικτες που βαζουν το ποδι τους στην φωτια. Δεν γινεται να σε βριζει ενα ολοκληρο γηπεδο, να πετανε μπανανες και ψαρια και να παιζεις απαθης λες και παιζεις σε φιλικο. Αυτο δεν εχει να κανει με μαγκια οπως την εννοεις.
Όλοι δίπλα στην ομάδα , γερά να βγει ο Μώραλης δήμαρχος Πειραιά .
ρε τι κόμπλεξ σας έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα και δε θέλετε τον μώραλη για δήμαρχο? αφού και η ιερά μητρόπολη με τον δημοκράτη αρχιεπίσκοπο είναι με τον πρόεδρα!
Θέλω να βγει ο Μιχαλολιάκος γιατί μαρέσουν οι κένταυροι
Στο μπάσκετ σήμερα να βάλει Μπέγκιτς και Μάρντι και Καββαδά να τους τρελάνει
…όταν λέμε νά’ναι μάγκας, εννοούμε να μην κολόνει, να έχει την μαγκιά να παίξει την μπάλα του, και να κερδίζει…όχι να προκαλεί, όχι νά’ναι κότα λυράτη, όχι να μην τηρεί το φερ-πλέη, και φυσικά να μην πουλάει φθηνό οπαδιλίκι…παίκτες τέτοιους δεν έχει ο Ολυμπιακός του χοντρού…μόνο μισθοφόρους και χαραμοφάηδες, και παίκτες που έπαιξαν καλά στην Ευρώπη, ή για να πάρουν μεταγραφή ή για να γυρίσουν στις ομάδες που ανήκουν…οφείλω για νά’μαι δίκαιος να πω ότι όταν η ομάδα αλλάζει τόσο συχνά, και οι παίκτες μένουν μικρό χρονικό διάστημα, δεν δένονται με την ομάδα, και απλά κοιτάζουν την πάρτη τους…απ’όλα αυτά εξαιρείται ο Ιμπαγάσα, που δυστηχώς όμως δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει άλλο
Αν εμπαινε παντως του Μαρκανο στο τελος δεν εβγαινε κανεις ζωντανος απο κει μεσα.
Εκεί να δεις ήθη. Και έθιμα και ταφικές τελετές
δεν λες παλι καλα. αλλα εχουμε πει (γενικα αυτο οχι μονο για εμας η για αλλους συγκεκριμενα) πρεπει δυστυχως να γινει το μοιραιο για να παρουν αποφασεις. παντως ο κοσμος γυριζει την πλατη του στο σπορ, οσοι γουσταρουμε μπαλα δεν πειραζει εχει κι αλλα πρωταθληματα. προσωπικα φετος δεν ασχολιεμαι τοσο απλα τωρα μπηκε η τελικη ταφοπλακα. το οτι τυχαια εγινε λαμπογυαλο η καφετερια του τζαβελλα σημερα που το πας? αυτοι ολοι θα παιξουν εθνικη το καλοκαιρι σιγουρα?
Ναι γιατι αν τα ειχαν καλα ολα αυτα τα ταγαρια στοχευαμε σε ημιτελικα…