Ε όχι δα, ΠΑΝΤΖΕΡ λέμε :!:
Θα έβλεπες Μαρντυ! Το ίδιο είναι!!
ragequit του Ρουντι και αντιαθλητικα προβλεπω
ΦΑΒΟΡΙ Η ΡΕΑΛ
…ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ρεάλ, θα πάρει και σφυρίγματα, θα ρίξουν και καμιά κλάψα σε κανά σκληρό φάουλ του Μαρντι…απ’την άλλη εμείς θα το παλέψουμε και ότι γίνει…όπως και νά’χει είμαστε περήφανοι γιαυτήν την ομάδα, ότι και να γίνει απόψε:):!:
Λουίτζι είσαι ο άνθρωπός μας
έδιτ…γιατί ρε παιδί μου το έκανες αυτό;
Δεν καταλαβαινω ποιον ψηλο εχει η Ρεαλ κι ο Ολυμπιακος παιζει τοσο μακρια απο το καλαθι.
Επισης, πρεπει να της κοψει λιγο το τρεξιμο …αν δεν μπορει καλυτερες επιστροφες, γιατι η Ρεαλ τρεχει απιστευτα, να το κανει με καλυτερες επιλογες στην επιθεση. Δεν ειναι δυνατον να τρως αιφνιδιασμο μετα απο χαμενη βολη.
Γενικα, δε φοβιζει η Ρεαλ, παντως …κι αν ο Ρουντι ηταν εκτος στο 1ο, δε θα συνεχισει να βαζει επ’ απειρον ο Γιουλ.
Νταξει χανεται μεγαλη ευκαιρια απο [B]μαλακιες[/B]
…ναι…αλήθεια είναι…
.εδιτ…δυστυχώς Γιώργο χάσαμε…
Ένα ριμπάουντ ρε παιδιά. Αλλά αντικειμενικά, άξια η Ρεάλ.
Τέλος πάντων, αγάπη και μόνο σε αυτή την ομάδα. ΜΟΝΟ.
Τουλάχιστον δε θα έχουμε αγωνία σε final 4 μετά από καιρό. Αν και έχω μία αγωνιά:
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ.
Φτάσαμε αυτή τη Ρεάλ σε 5ο παιχνίδι. Οκ. Πλέον η χρονιά θα κριθεί στους τελικούς με Πάο.
…αγαπαμε την ομαδα αυτή…και μόνο περηφάνια…
Κρίμα . Μεγάλη προσπάθεια αλλα … Δεν πειράζει θρυλε μου . Εμεις εδω ειμαστε , πιστοί ακόλουθοι σου για μια ζωή .
ΥΓ- Γάμω το θεό μου!!!
Σορυ αν προς βάλουμε και κανέναν!
Και μιας και η χρονιά ουσιαστικά τελείωσε -γιατί με Τράκη και ΟΑΚΑ πρωτάθλημα δεν έχει - ας πω τι θέλω για του χρόνου: Τζαμόν Γκόρντον στη θέση του Μάρτυ, κάποιο πιο δυνατό 4άρι στη θέση του υπερτίμιου κατά τα άλλα Πέτγουεη και ένα σοβαρό 5άρι στη θέση είτε του Σίμμονς, είτε του Σερμαντίνι.
Το πρώτο σίγουρα, στα δύο τελευταία συμβιβάζομαι
Γενικά να μείνει ο κορμός με: Σπανούλη, Σλούκα, Μάντζαρη, Παπαπέτρου, Πέρπε, Ντάνστον, Πρίντεζη και 2-3 καλές μεταγραφές ακόμα.
Κρίμα και σεβασμός. Αυτό μόνο τίποτα άλλο…
Πως αποκλείστηκανε τα παληκαρια σημερα ; Άρε θρυλε Γάμω τα φράγκα που μάζεψα και τα κουμαντα μαζι με τα τικετα για φάιναλ φορ!!
…υπερηφάνια, αγάπη, σεβασμός:):!:
Οπως τα λετε και οι υπολοιποι. Μονο υπερηφανια και σεβασμος για αυτην την ομαδα και τις δυνατες συγκινησεις που μας εχει χαρισει. Αυτα που ζησαμε τα 2 τελευταια χρονια θα τα θυμομαστε για μια ζωη, θα ανατριχιαζουμε και θα νιωθουμε περηφανοι.
πριν 2 μερες καθομουνα και εβλεπα στο youtube το τελευταιο λεπτο του προπερσινου τελικου
και στιγμιοτυπα απο το περσινο τελικο
μεγαλες συγκινησεις:cry:
μπραβο για την προσπαθεια τους και μεγα σεβασμος για την ομαδα:respect:
αν δεν χαναμε τοσα ριμπαουντ ισως και το σκορ να ηταν διαφορετικο
αλλα τεσπα παμε για το πρωταθλημα τωρα
Η φάση είναι “δεν ξενερώνουμε ποτέ”.
Δύο πολύ καλούς παίκτες θέλουμε, έναν σέντερ να μοιράζεται τον χρόνο με Ντάνστον και έναν κοντρολαρισμένο περιφερειακό. Ο Ζαμπόν Γκόρντον Λούκας που λέει ο Κόζι είναι εξαιρετική περίπτωση αν δεν έχει συμβόλαιο.
Επίσης σημειώστε το όνομα Ντούμπλιεβιτς από Βαλένθια, το παιδί θα απασχολήσει πολύ κόσμο στα επόμενα χρόνια.
Χθες δυστυχως φανηκε η ανεπαρκεια και η ελλειψη εμπειριας καποιων παικτων.Με τον τροπο που χτιστηκε η ομαδα φετος και με τους τραματισμους που προεκυψαν στην πορεια,ειναι θαυμα το οτι καταφεραμε να φτασουμε σε αυτο το σημειο και σαφως και δεν ξενερωνουμε με αυτη την ομαδα.Αλλα δε χωνευεται να το χασεις απο την ανεπαρκεια στα ριμπαουντ ρε γαμωτο.Ας ειναι…
Για Γκορντον που λετε,θα συμφωνουσα,αλλα εχω την αισθηση πως ο αμερικανος μας εκτος απο καλος αμυντικος και δημιουργος,πρεπει να ειναι και σκορερ,γιατι ο Σπαν μεγαλωνει και μετα το Παγκοσμιο το καλοκαιρι θα ειναι ακομα πιο επιβαρυμενος.Χρειαζεται οπωσδηποτε να μας ξεκολλαει καποιος στο σκοραρισμα,οταν ο Σπαν ειναι εκτος παρκε.
Σεντερ καλο οπωσδηποτε και μην εκπλαγειτε αν του χρονου ειναι ο Ντανστον διδυμο με εναν παλιο μας γνωριμο.
Για εμενα θελουμε και ενα δυνατο 4αρο-5αρι στο στυλ του Περο,Λοβερν απο Παρτιζαν ή και Ντουμπλιεβιτς που ειπε ο Κρις.
Το λαθος ηταν οτι φτιαξαμε την ομαδα φετος με στοχο να ματσαρουμε τον Παο,μεγα εγκλημα κατ’εμε.Ας παρουμε το πρωταθλημα τουλαχιστον,αν και να πω την αληθεια θα το δω λιγο ξενερωμενος.