Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριαζανε!
Εν τω μεταξύ απείλησαν να μην πάνε οι παίχτες στην εθνική στο τέλος?
Το δυστυχές της υπόθεσης είναι ότι ο κοκάκιας την έκανε τη δουλειά του κι έσυρε και τους άλλους στον ίδιο χορό: οι ομάδες σέρνονται αμφότερες και εναλλάξ ο χαμένος θεωρεί μαλάκες τους πελάτες του και τα φορτώνει αλλού γι’ αλλού.
αυτο εχει να κανει με την ασφαλιση, γινεται καιρο αυτη η μανουρα. απλα με λογικη μοντυ παηθον αυτο συνδυαστηκε με το σημερινο αποτελεσμα/την διαιτησια. go figure
Εντάξει θα γεμίσει το γηπεδο μεθαύριο κι όλα καλά. Αν κάτι μου άρεσε στους Αγγελόπουλους ηταν οτι δεν πολύ μιλούσαν. Τώρα κλαφτα.
Μαλακα σπανουλη . Χρωστάς ρε καργιολη τα βραβεία σου στους άλλους που σκίζονται και σε έκαναν μαγκα . Μεγάλος παίχτης , είναι ο άλλος βρε μαλακα , που δεν κολλάει πουθενα . Ο μπαρτζω τα είπαμε . Θα χάσει απο εφτά παίχτες και προπονητή φραγκι!!! Αν είναι δυνατόν . Τα γράφω και δεν το πιστεύω .
Σπανουλη πουλο . Τέλος .
Σαμη καμια σχεση η ποιοτητα των Αφων και του Τρακη αλλα ως προεδροι τις εχουν κανει κι αυτοι τις γραφικοτητες τους επικοινωνιακα(ασχετα που ειχαν δικιο και που δεν ειχαν).Εγω το περιμενα.
11 βολες και 18% 3p σε ματς - τιτλου και ομως εισαι 2-3 φορες στο τσακ να τα φερεις τουμπα.Και καπου κει, εμφανιζεται ο Μπιλ και γαμαει τα παντα.Κι ενω ο ζελας χανει ολες τις βολες που πρεπει καθαρα λογω παλμου, οι δικοι μας ειναι λες και παιζουν εκτος εδρας.Δε καταλαβαινω τιποτα.Ρε μαλακες ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ ειχε το μεγαλυτερο νευρο απο ολους.
Μπαρτζωκας μονο απο αυτο που κανει με τα χερια στην αναταση και τη ταυτοχρονη συσπαση ολων των μυων του προσωπου καθε 2.5 δευτερολεπτα πρεπει να χανει γυρω στις 300 θερμιδες ανα δεκαλεπτο.Φτανει με τη καρμιρια, μπασκετικο ADD εχει αναπτυξει.Βλεπω μονο στρες οταν γυρναω να κοιταξω στον παγκο.
…με την πλάτη στον τοίχο πάλι, όπως και στο ξεκίνημα της σαιζόν, με τους -2 πόντους…και τότε και τώρα από δικές μας βλακείες…δεν μας φταίει κανείς…πάμε να ξανακάνουμε την ανατροπή, κάτι που απόψε μοιάζει νά’ναι αδύνατο, και μετά αλλάγές και στήσιμο της ομάδας πάνω στους Έλληνες, εξαιρουμένου του Σπανούλη
:):!:
Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί.
ενταξει μαγκες οι παικτες φταινε ειναι χεστες
οπως ηταν οι χαινς, αντιτς, κλειζα, τσιλντρες, παπαλουκας, πεν, ντομερκαντ και παει λεγοντας
νικησε παλι η μεγαλη ψυχη των winners γκιστ και λασμε που πριν ερθουν στη βαζελα ηταν ο περιγελος των ψηλων της ευρωπης, του γιανκοβιτς, του μαυρονιαουριδη, του καρυ και του ραιτ
και το προπονητικο σχεδιο του διερμηνεα Αλβερτη
οταν καταλαβετε οτι το αθλημα που διοργανωνει ο εσακε δεν ειναι μπασκετ μπορει να μη σπαζεστε τοσο
ευτυχως καποιοι δε παραμυθιαστηκαμε απο διπλα και μαλακιες και πηγαμε σινεμα χθες
καλημερα, ζητω η παναθα και ο βασιλακοπουλος
ΧΕΣΤΕΣ…
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Ναι μεν οι βαζελες επαιζαν με 8 παιχτες,αλλα και εμεις ειμασταν αχρηστοι,δεν μπηκαμε ποτε στο γηπεδο. Δεν εχω να πω πολλα…οπως δεν θα παρετε ΠΟΤΕ πρωταθλημα στην μπαλα, ετσι και εμεις στο μπασκετ
ΣΠΑΝΟΥΛΗ παρε τον ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ και φυγετε απο την ομαδα,φτανει πια…
Τι, θέλει ο Τράκης να βγει δήμαρχος ή θέλει να πάρει τα λεφτά του Champions League;
Τι ψωροδήμαρχος ρε, ολόκληρο γ.γ. κυβέρνησης είχε ο Τράκης. Τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ δεν πιάνουν μία μπροστά στα εικονικά συμβόλαια της ΚΑΕ ΠΑΟ των τελευταίων ετών.
Ο μπασκετικός Πάο είναι καρμπόν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός με την διαφορά πως οι Αγγελόπουλοι αδυνατούν να ελέγξουν τους διαιτητές . Για αυτό και βγαίνει ο πρεζάκιας και δηλώνει πως "δεν θα κάτσω να με γαμάνε στο σπίτι μου"¨. Οκ μεγάλε πρέζουλα, το πιάσαμε το νόημα. …Η φάση στο τέλος που θέλουμε να σταματήσει ο χρόνος και φάουλ δεν δίνεται για κανένα λόγο είναι ενδεικτική. Αλλά αφού το θέλετε έτσι, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Πέρα από τις παπάρες, νομίζω ότι αν θέλουμε να επιστρέψουμε σε τοπ επίπεδο, πρέπει να αντικαταστήσουμε Λο, Χαινς και Παπανικολάου. Χάσαμε 3 ψυχάρες παίκτουρες και δεν τους αντικαταστήσαμε ποτέ . Οκ στο 5 ο Μπαρτζώκας έκανε άθλιες επιλογές αλλά οι πρόεδροι αντί να σκάσουν κανά φράγκο μας τα πρήζουν με τον Βασιλακόπουλο. Τώρα το μάθανε πως είναι βάζελος ; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Σιγά …Στην τελική δεν θα τους φάμε αν δηλώσουν πως δεν γουστάρουν να δώσουν άλλα φράγκα . Αλλά ας κόψουν την κοροιδία. Κρίμα τα 2 συνεχόμενα ευρωπαικά…
Παρόλα αυτά , το μεγαλύτερο λάθος των Αγγελόπουλων είναι ότι έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας στον Σπανούλη ο οποίος [B]την ψώνισε τελείως μετά τα 2 ευρωπαικά[/B] . Ο [B]Φραγκούλης [/B]τοποθέτησε τον εαυτό του πιο ψηλά από την ομάδα. Πιο ψηλά από τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του και τον κόσμο. Πιστεύω πως αν καταφέρει να βρει καλύτερο συμβόλαιο κάπου αλλού θα την κάνει για εξωτερικό .
Y.Γ. 1 : Θέλω και εγώ λίγη ντόπα σαν κ αυτή που παίρνει ο Διαμαντίδης. Ξαφνικά, στο τέλος της σεζόν , ανέβασε την αντοχή και την ταχύτητα του 30 % . Εύγε Βιανέξ
Υ.Γ. 2 : Η Σιένα διαλύθηκε για οφειλές /ματσακονιές στην εφορία. Ο μπασκετικός Πάο απλά έχασε τον Ζοτς και έγινε και μια μανουρίτσα με τον Μπατίστ πέρσι στο αεροδρόμιο.
Ααααακριβως αυτο. Για μενα ο Σπανουλης θα πρεπει να φυγει απο την ομαδα οπωσδηποτε,δεν χωραει πως να το κανουμε. Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος,χεστης και αβανταδορος. Ας βαλουν λοιπον μυαλο οι Αγγελοπουλοι γιατι θα συνεχισουμε να τρωμε τα σκατα που τρωμε εως σημερα. Επιτελους και εναν καλο προπονητη, εναν προπονητη που θα ειναι ο ηγετης μιας απο τις μεγαλυτερες ομαδες της Ευρωπης. Ποιος Μπαρτζωκας και μαλακιες,φερτε επιτελους προπονητη.
Μα για να φέρουν προπονητή ανώτερο του Μπαρτζώκα πρέπει να σκάσουν λεφτά. Γιατί έφυγε ο Ίβκοβιτς πριν 2 χρόνια ; Επειδή δεν τα βρήκαν στην αμοιβή και στο μπάτζετ… Για αυτό δεν κράτησαν Χαινς, γιαυτό και ξεπούλησαν τον Παπανικολάου.
ετσι
να φερουν επιτελους ενα προπονητη με αρχιδια
οχι σα το κλοουν τον γκερσον, οχι σαν το γραφικο το Γιαννακη, οχι σα το κωλογερο τον Ιβκοβιτς του 10-11, οχι σα το γελοιο το Μπαρτζωκα
να φερουν Αλβερτη και Πεδουλα που σηκωνουν τις κουπες γιατι εχουν μαχητικη ψυχη και σχεδιαζουν καλυτερες αμυνες απο τον Ποποβιτς
αρχιζει και ξεφευγει λιγο η κουβεντα. οπως και να’χει αλλαγες θα γινοντουσαν. τωρα θα γινουν ετσι κι αλλιως απο πεμπτη, αναλογως το αποτελεσμα. αν και καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι και στο ματς της πεμπτης αλλα και σε μεταγραφες.
γιατι οπως και να εχει αποτυχια θεωρειται οπως εξελισεται η χρονια εδω και καιρο, και απλα με νεα αποτυχια μεθαυριο μαλλον βρισκουν και πατημα και οι αγγελοπουλοι να μην σκασουν χρημα. καλα τα θελουμε ολα εμεις, αλλα αυτοι κανουν κουμαντο.
Οκ έψαξες ώρα να ξεθάψεις κάποια random posts σε διαφορετικές συγκυρίες , διαφορετικών ανθρώπων, έβαλες και τα bold σου και όλα καλά.
Για πες λοιπόν που διαφωνείς με το δικό μου? Να θυμίσω πως είναι μετά τον τελικό με τη Ρεάλ πέρσι.
Οπότε διαφωνείς με το ότι ο Σπανούλης σε εκείνο το Φ4 ήταν [U]ηγέτης [/U]ή με το ότι δικαιώθηκε που πήγε στον Ολυμπιακό και πήρε δύο κολλητες Ευρωλίγκες? Ειλικρινά περιμένω απάντηση γιατί απορώ.
Γενικά εγώ πέραν του ότι είναι πολυ καλός παίχτης δεν έχω μπλεχτεί ποτε σε συγκρίσεις με ΔΔ π.χ. , ώστε να αγχώνομαι για το πόσο καλύτερα παίζει. Επίσης θεωρώ πολύ γελοία αυτή την ιστορία και την κόντρα που ακολούθησε την φυγή του από τον ΠΑΟ. Ήμουν χαρούμενος βέβαια που είχα τον για δύο χρόνια (πιθανώς) καλύτερο γκαρντ της Ευρώπης, αλλά ως εκεί.
Για τα χθεσινά πριν πω και εγώ την αποψάρα μου θα περιμένω το τελευταίο ματς, γτ για εμένα δεν είναι καθόλου διαδικαστικό, κάθε άλλο θα έλεγα.
Ηγέτης ο Σπανούλης ούτε ήταν ούτε θα γίνει ποτέ - και μιλάω και για εποχές Παναθηναϊκού. Είναι παίκτης ρυθμού ο οποίος δεν μπορεί να αλλάξει ο ίδιος το ρυθμό ενός match. Σε εκείνο το Final Four ήταν όντως πολύ καλός (και κυρίως πολύ εύστοχος), το κουπί όμως όπως σωστά είπαν κι άλλοι πιο πίσω το τράβηξαν Law, Hines και Παπανικολάου. Αν σου φτάνουν δύο ματς καλού σκοραρίσματος για να τον χρίσεις captain, ενώ ουσιαστικά στην πλειοψηφία των κρίσιμων παιχνιδιών σου είναι απών, εμένα μου περισσέυει. Για να μην πω κιόλας ότι με βολεύει, ως αντίπαλος, να το πιστεύει κι ο ίδιος. Δικαιώθηκε που πήγε στον Ολυμπιακό γιατί πήρε το ρόλο (και το μισθό) που ήθελε (και που ποτέ δε θα μπορούσε να έχει στον ΠΑΟ). Τις Ευρωλίγκες τις πήρε και τις δύο ο Ντούντα, όχι ο Βασίλαρος, μη μπερδεύεσαι.
Η αποψάρα μου:
To πρόβλημα δεν είναι αν ο Σπανούλης είναι ή όχι ηγέτης. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα εν έτει 2014 ακόμα νομίζουμε ότι στα ομαδικά αθλήματα χρειάζεται ηγέτης. Μου θυμίζει στο ποδόσφαιρο, τις εποχές που μεσουρανούσαν (και ακόμα ίσως το κάνουν) τα αμυντικά χαφ, που στην Ελλάδα ψάχναμε ακόμα το 10άρι-ηγέτη.
Μακριά νυχτωμένοι…