Ολυμπιακός

Χαλια μαυρα χτες, ντροπιαστικη ηττα, δεν βλεπομασταν. Αργησαν πολυ να ξυπνησουν, μπηκαν μεσα χεσμενοι. Με μια νικη παιρναμε πρωταθλημα απεναντι στον χειροτερο ΠΑΟ των τελευταιων “δεν ξερω και εγω ποσων” χρονων… Αλλα δεν…

Ευθυνες εχουν ολοι ανεξαιρετως, οι προεδροι, ο Μπαρτζωκας, οι παικτες, ολοι… Τραγικες οι δηλωσεις των Αγγελοπουλων μετα το ματς, πανε οι μαλακες και πεφτουν στο επιπεδο του Τρακη…

Νομίζω πως είστε υπερβολικοί με τον Σπανούλη και γενικότερα με την ομάδα. Όποτε κάνει μια κακή εμφάνιση φτάνετε στο άλλο άκρο με τεράστια ευκολία και καταλήγετε να είστε το ίδιο υπερβολικοί με όσους δε βλέπουν τίποτα το αρνητικό στον Σπανούλη ή την ομάδα.

Χθες όλη η ομάδα μπήκε με τρισάθλια ψυχολογία. Η άμυνα μας ήταν [B]ανύπαρκτη[/B] για 25 λεπτά, παίκτες κλειδιά για την άμυνα μας φορτώθηκαν γρήγορα με φάουλ (5 φάουλ στις 5 επαφές που είχε ο Μάντζαρης στα 8 λεπτά που πρόλαβε να μείνει μέσα, σε ένα παιχνίδι που για 40 λεπτά έπαιζαν ξύλο οι υπόλοιποι). Ο Σπανούλης είναι ένας από τους παίκτες και όχι ο μόνος παίκτης. Όταν είδε πως δε του βγαίνει τίποτα μείωσε και τις επιθέσεις που πήρε και δεν κόστισε στην ομάδα. 10 σουτ σε 30 λεπτά αγώνα πήρε όλα κι όλα. Ο Κόλινς σε 15 λεπτά πρέπει να πήρε παραπάνω επιθέσεις από τον Σπανούλη.

Εννοείται πως αν φύγει ο ο Σπανούλης, δεν χάθηκε ο Ολυμπιακός. Αλλά ο Σπανούλης να φύγει για τους σωστούς λόγους. Όχι γιατί μας εκνευρίζει που χάνουμε από τον ΠΑΟ όταν τον παίζει αποτελεσμάτικη άμυνα. Από την ομάδα που πήρε τις Ευρωλίγκες έχουν μείνει μόνο 2-3 παίκτες και όλοι χρειάζονται και του χρόνου. Μην τα εκμηδενίζετε όλα σε κάθε δεύτερο ματς. Δηλαδή τι θέλουμε; Να γίνουμε σαν την ομάδα του χοντρού στο ποδόσφαιρο όπου όλοι έρχονται για να φύγουν;

Τα τελευταία 3 χρόνια ο Σπανούλης έχει τραβήξει μεγάλο κουπί (Εθνική+Ευρωλίγκα+Ελληνικοί τελικοί) και όποτε όλη η ομάδα σέρνεται προσφέρει ασυλία σε όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μαζεύοντας όλη την γκρίνια. Δε θα φτιάξει ο Ολυμπιακός αν φύγει ο Σπανούλης. Ειδικά όταν ακόμη κι αν μείνει, χρειαζόμαστε να καλύψουμε τόσες θέσεις.

…να αγιασει το στόμα σου…

Μα ο ίδιος ο Σπανούλης ζήτησε και πήρε όλο αυτό το βάρος. Κέρδισε μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό επειδή επέλεξε να πάει στον αιώνιο αντίπαλο για να γίνει το αντίβαρο του Διαμαντίδη. Αν δε το σηκώνει το βάρος ας σηκωθεί να φύγει. Αν το σηκώνει, ας αλλάξει μυαλά και ας μείνει . Ο αρχηγός της ομάδας δεν δικαιούται να κρύβεται, ούτε να είναι αρνητικός σε σειρές τελικών με τον Πάο. Και αν δεν του βγαίνει επιθετικά το παιχνίδι, ας σκυλιάσει και λίγο αμυντικά. Δεν θα πάθει τίποτα…

Διαφωνω καθετα σχεδον σε ολα οσα ειπες,ειδικα για τον Σπανουλη. Πες μου σε ποσα ματς ο “ηγετης” Σπανουλης σε εχει ξελασπωσει. Πες μου ενα ματς που πηρε την τελευταια κρισιμη επιθεση και καταφερε να πετυχει το καλαθι. Πες μου την συνολικη του συγκομιδη,απεναντι στον Ποα. Εαν ο Σπανουλης και ο καθε Σπανουλης τραβανε λουκι οπως λες, να πανε σπιτι τους και οχι να τσεπωνουν τα 2μυρια και να το παιζουν αρχοντες. Φταινε φυσικα και οι Αγγελοπουλοι γι’αυτο,οχι μονο οι παιχτες,αλλα αμα θες να λεγεσαι ηγετης , πρεπει να το αποδειξεις κι’ολας.
Λες οτι οταν ειδε οτι δεν του βγαινει τιποτα μειωσε τις επιθεσεις…προσωπικα τι να το κανω αυτο? Σε πιο ματς του βγηκε δλδ κατι για να του βγει χθες? Επειδη εβαλε το 3ποντο στην Ευρωπη νομιζει οτι κατι εκανε? Μας εδειχνε και το αφτακι του το παιδακι.
Εγω ειμαι Ολυμπιακος, οποιος δεν προσφερει, οποιος και να ειναι, πουλο. Οποιος δεν σεβεται την φανελα, ειτε ειναι προεδρος,ειτε προπονητης ειτε οτι θελει,πουλο.
Ολα αυτα ειναι γνωμες βεβαια και φυσικα υπαρχουν διαφορετικες για να κανουμε και διαλογο.Προφανως και εσυ δεν θα συμφωνησεις μαζι μου…

Το ότι το βάρος αυτό το ρίχνεις στην ομάδα εσύ κι εγώ, γιατί δε το προσμετράς; Γιατί πρέπει να ψάχνουμε παίκτες που θα σηκώνουν το βάρος της άδικης γκρίνιας μας αντί να ψάχνουμε παίκτες που παίζουν καλό μπάσκετ και να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για χαζά πράγματα που δεν προσφέρουν τίποτα; Και το επιχείρημα με τα λεφτά, δεν το κατάλαβα ποτέ. Αλλάζει η μπασκετική αξία ενός παίκτη με το overpriced/underpriced συμβόλαιο;

Εγώ τον είδα να βγάζει 7 ασίστ, να κατεβάζει σωστά την μπάλα και στο τέλος να είναι ο μόνος που έχει σκεφτεί τι πρέπει να γίνει με την εύστοχη βολή του Λάσμε και να είναι σε θέση για να προσπαθήσει να κάνει το buzzer beater. Δεν ήταν καλός αλλά δεν ήταν αυτός το πρόβλημα.

Χθες το ματς χάθηκε από όλους. Αγγελόπουλους, Μπαρτζώκα, παίκτες. Χάσαμε από μια ομάδα που είχε προπονητή που έδωσε σε τάιμ άουτ την φοβερή οδηγία “Φώτση, ρίξε ένα ελεύθερο τρίποντο” (γιατί τόσην ώρα ο Φώτσης δε βαρούσε ελεύθερα τρίποντα γιατί δε του το είχαν πει…). Πλάκα κάνουμε; Αεροπλάνο προσγείωνα στην ρακέτα μας στο 2ο δεκάλεπτο, δίχως να το πάρει χαμπάρι η πεντάδα μας και οι περισσότεροι που έπαιζαν φοβόντουσαν να πάρουν την ευθύνη για το οτιδήποτε. Ελεύθεροι ήταν και δε βαρούσαν σουτ για να μην χαθεί η επίθεση εξαιτίας τους. Δηλαδή αν δεν είχαμε τον Σπανούλη θα είχαν μπει με άλλη ψυχολογία;

Η μπασκετική αξία δεν αλλάζει, αλλά σίγουρα αλλάζουν οι απαιτήσεις. Όσο μεγαλύτερο το συμβόλαιο, τόσο μεγαλύτερες οι απαιτήσεις.

Η γκρίνια πηγαίνει γενικά σε διοίκηση , σπανούλη, και μπαρτζώκα(με αυτή τη σειρά) . Αν την Τετάρτη το σηκώσουν ( χαρ χαρ χαρ ) εκείνοι θα πάρουν και όλη την δόξα.Έτσι πάνε αυτά… Επίσης ο Σπανούλης επέλεξε να σμπρώξει πολιτικά τον χρυσαυγιτοχορηγό Βαγγέλα, ως αρχηγός του ολυμπιακού, οπότε ας πρόσεχε :slight_smile:

Τέλος, κάθε ομάδα χρειάζεται ένα μπουστάρισμα από τον ηγέτη της. Διαφωνώ κάθετα με τον mandrake που έγραψε νωρίτερα πως αυτά είναι ξεπερασμένα.

Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι ο Σπανούλης. Είναι ο χοντρός. No problem with that, αλλά να το λες εξ’αρχής μωρέ για να μη γράφω σεντόνια :stuck_out_tongue:

Χθες, υπήρξε στιγμή στο ματς που πρότεινα να φέρουμε πίσω τον Σχορτσιανίτη, μπας και βάλουμε καμιά βολή. Η ψυχολογία της ομάδας είχε πιάσει πάτο. Για μένα ευθύνη έχουν όσοι προετοίμασαν την ομάδα για αυτό το ματς. Για αυτό και βάζω τον Σπανούλη μετά τον Μπαρτζώκα.

Ένα ματς έμεινε. Πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα. Αν παίξουμε ξανά σοβαρά, μπορούμε να κάνουμε break στο ΟΑΚΑ. Οι καταστροφολογίες πριν τον 5ο τελικό δεν βοήθησαν ποτέ καμιά ομάδα. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία είναι.

έχω θέμα με το Σπανούλη και δεν είναι μόνο ο χοντρός. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του. Φτάνει όμως με τον Σπανούλη τον βρίζω 20 ώρες

Όσο για τη ψυχολογία που λες , άστα…

ποστ ψυχοθεραπείας :

Οσοι έχετε ακόμα νεύρα με τη φάση και έχετε χρόνο για σκότωμα, βρείτε ποστ τέτοιων ημερών πριν 3 χρόνια. Τότε οι [B]Παπαλουκάς[/B] ( ο τότε ηγέτης έφαγε τη περισσότερη γκρίνια) , Σπανούλης, Μίλος τα έκαναν μούτι, ο Ντούντα κοιμόταν και είχαμε τραυματισμούς Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλου…

Νομίζω πως η συγκυρία του να έχουμε Χαινς, Λο, Παπανικολάου δεν πρόκειται να ξανάρθει σύντομα. Την άλλη δεκαετία πάλι. Μεθαύριο πάμε για ήττα καρμπόν , εκτός αν η ομάδα αυτή έχει μια τελευταία ανατροπή να κάνει ( δεν το πιστεύω) .

…δεν θά’ναι κάθε βραδιά της ανατροπής:?..δύσκολα θα ξανασπάσουμε την έδρα, και θα πάρουμε τον τίτλο

:):!:

Κανονικά πρέπει να γίνει υπερτούμπανη ανατροπή με μπροστάρηδες Σερμαντίνι, Κόλινς και Σπανούλη :lol:

…με τους πρώτους δυο δεν θά’ναι και μεγάλη έκπληξη, για τον Σπανούλη μόνο αν ο εγωισμός και η αξιοπρεπιά του, του δείξει τον δρόμο, για την ανατροπή…όχι μόνο της σειράς, αλλά και της μίζερης εικόνας του, εναντίον της πρώην ομάδας του:):!:

3 μηνες στους Αγγελόπουλους…χαχαχα…για τις δηλώσεις μετά το 4ο ματς…

…απλά σου λέει δεν θα πάει ο Γιαννακόπουλος, να μην πάνε και οι Αγγελόπουλοι…αν και ο Γιαννακόπουλος πιστεύω ότι θά’ναι μέσα:):!:

Λογικά έτσι έγινε ναι, αλλά από την άλλη προτιμώ να συζητήσω για το μουστάκι του Μασάντο παρά για την άπειρη γελοιότητα των γουρλομάτηδων. οκ έχουν φράγκα. οκ έφεραν 2 ευρωλίγκες και παιχταράδες. Αυτό όμως δεν μπορεί να κρύψει το ότι είναι γελοίοι !

Καημενε μου Λοτζεσκι

εδιτ, κοιταξτε μονο μη σπασουν τους 35 ο Ραιτ και ο Ουκιτς ετσι οπως εχει κρεμασει το σωβρακο μεχρι το παρκε. Και πολυ θα γουσταρα ενα μπατσο στη μουρη του Χριστοδουλου Γκιοργκι μου, οχι μονο φωνες. ελπιδα δεν υπαρχει ουτως η αλλως, κανε μια θεαματικη εξοδο

Παρα πολυ εντυπωσιακη εμφανιση σε αυτο το πρωτο μερος.

Ειναι δυνατόν να έχετε 13 προσπάθειες για τρίποντο στα πρωτα 12 λεπτα ; Πραγματικα δηλαδή μας το χαρίζετε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εβδομάδα ντροπή για την ομάδα που τόσο αγαπάμε :frowning:

Να περάσει ο επόμενος. (προπονητής)