κολπο ειναι ρε αστοιχειωτε.
…πανωλεθρία…δουλεύουν και τον Σπανούλη, κιεμείς βαράμε τρίποντα#-o
:):!:
μυθικο τριποντο στον αιφνιδιασμο απο τον αρχηγο
Παίζεται καλυτερα χωρις τον λαρισαίο μεσα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ε μην ανησυχεις, τωρα που εκλεισε λιγο η ψαλιδα ξαναμπηκε.
-11 με 4μιση λεπτά δεν είναι και τίποτα τραγικό αν σοβαρευτείτε πάντως
Πέρυσι ανανέωσε ο σπανουλης ; Δηλαδή αν φέτος έρθει πρόταση θα πάρουν τα αδέρφια λεφτα ενω πέρυσι δεν θα έπαιρναν τιποτα ;
…αργάμιση ξυπνήσαμε[-X
Ακριβώς.
Μάλλον εμεις κουραστήκαμε και έχουμε και κακές επιλογές.
…μπράβο Βασίλη#-o
μπραβο αρχηγε, πολυ ωριμη επιλογη. “ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΦΥΓΕ”
Ντροπή, αυτό και μόνο. Όχι γιατί χάθηκε το πρωτάθλημα, αλλά γιατί χάθηκε με αυτόν τον τρόπο - με απάθεια και χαλαρά - απέναντι σε μία ομάδα που έχασε φέτος από τη μισή Ευρώπη, χωρίς προπονητή και 2ο play maker, αλλά που από ό,τι φάνηκε είχε τουλάχιστον πολλά περισσότερα @@ από εμάς (και μπράβο της για αυτό). Losers
“ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΦΥΓΕ”.
Σπανούλη φύγε, μπαρτζώκα μείνε.
Αν δεν έδειχνε τοσο κομπλεξικος απέναντι μας πιστεύω οτι θα ηταν πολυ πιο θετικός χωρις τον v-span
Ποιος, ο μπαρτζωκας;
Στα τσακίδια κι αυτός βασικά, μόνο πρίντεζης, ντάνστον και παπαπέτρου να μείνουν.
Αν είναι λόγω των λεφτών που δίνουμε στον Σπανούλη να παίρνουμε πλέον μόνο παίκτες Β διαλογής, τότε καλύτερα να φύγει και να πάνε τα λεφτά σε 3 παίκτες. Αν είναι να αλλάξουν λίγο λογική φέτος οι Αδελφοί, τότε προφανώς και πρέπει να μείνει. Το 2ο το βλέπω πιο χλωμό βέβαια.
Ο Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής και ξέρει μπάσκετ αλλά αντικειμενικά έκανε λάθη, δε διόρθωσε κάποια πράγματα ενώ είχε χρόνο και ευκαιρίες, οπότε τον ευχαριστούμε πραγματικά πολύ - και κυρίως γιατί αυτό που έκανε στο Λονδίνο ίσως να μην το έκανε κανείς άλλος (ναι, ούτε ο Ντούντα) - αλλά καλύτερα κάπου εδώ να χωρίσουν οι δρόμοι.
…+++Σλούκας , Μάντζαρης και καναδυό πιτσιρικάδες…πάνω εκεί να κτίσουμε, την νέα ομάδα
Το κόμπλεξ που έβγαλε ο Μπαρτζώκας φέτος σε όλα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ είναι εμετικό. Περισσότερο οπαδός παρά προπονητής. Με σοβαρότερο προπονητή και τρεις προσεγμένες μεταγραφές συν την διατήρηση του καλού υπάρχοντος κορμού, ο Ολυμπιακός θα είναι μια χαρά του χρόνου. Τι λείπει; Ένας άσος επιπέδου (πχ ο Ντιλέινι), ένα σκληροτράχηλο τεσσάρι με μπασκετικό ΙQ (π.χ. ο Καιμακόγλου) και ένα ΜΑΠ πεντάρι για εναλλαγή με τον Ντάνστον (π.χ. ο Εμπάκουε της Ρόμα) και βουρ για το ΦΦ της Μαδρίτης.
Έχω βαρεθεί τον μπασκετικό Ολυμπιακό, όλο κλάψα και κομπλεξ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ που είναι φανερά πιο αρχιδάτη ομάδα από τη δική μου.
Σπανούλη στο καλό λεβέντη μου, δεν μπορείς και δεν μπορώ κι εγώ να σε βλέπω άλλο.