Ολυμπιακός

Και γιατί να μείνει το παλικαράκι ; Για να μην παίζει λεπτό στους τελικούς;

Εγώ θέλω να μείνουν αυτοί οι τρεις παίκτες μόνο, όχι να πάρουμε άλλους στη θέση αυτών που θα φύγουν.

Πρίντεζης, Ντάνστον, Παπαπέτρου και 9 παιδιά από την U16 ομάδα.

Προπονητής Ευθύμης Μπακατσιάς.

Τίποτε άλλο.

Η μάλλον κάτι ακόμα, 10/48 σουτ (3/27 στις τρείς ήττες) σε σειρά 5 τελικών και ακόμα συζητάμε.

Καληνύχτα μπάσκετ, να φύγει ο σατανάς μπαρτζώκας και όλα καλά.

Ε μια χαρά λοιπόν, ανέλαβε την ευθύνη ως… αρχηγός και φεύγει κύριος για την Εφες του Ίβκοβιτς που υπάρχει ο μποναμάς. Παίρνουν κι αφοί τα λεφτά τους κι όλοι ευτυχισμένοι.

Δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος οτι φευγει. Τεσπα θα δουμε κιολας στις επομενες μερες.

Οταν εχεις φτασει σε σημειο να σε βριζουν βαζελοι και γαυροι, το μονο που σου μενει ειναι να φυγεις. Η αληθεια ομως να λεγεται. Σηματοδοτησε την επιστροφη στις επιτυχιες ο Σπανουλης. Σιγουρα με τη συνεισφορα αλλων παικτων, αλλα αυτο ειναι επομενο. Φετος, δεν ειχε αξιους συμπαραστατες και δεν ειναι ο Κομπυ, να κουβαλησει ΟΛΗ την ομαδα στις πλατες του. Για το ψυχολογικο παντως, δεν δικαιολογειται, απο τη στιγμη μαλιστα που καμωνεται οτι εχει υψηλο εγωισμο και εφυγε για να αποδειξει την αξια του και για να ηγηθει προσπαθειας. Και επιπλεον επαγγελματιας λεει οτι ειναι, τοσα μωβ που παιρνει, ας εφερνε τον καλυτερο ψυχολογο του συμπαντος να τον ‘‘φτιαξει’’.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε, ούτε αχαριστία ούτε αγνωμοσύνη, ο Σπανούλης είναι ο παίκτης που άλλαξε όλον τον Ολυμπιακό την τελευταία τριετία και τον ευχαριστούμε για όλα. Τώρα που έχω ηρεμήσει λίγο έχω να πω ότι για μένα το ιδανικό σενάριο θα ήταν να μείνει με λιγότερο χρόνο συμμετοχής μιας και η απόδοση του έχει πέσει αισθητά, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να φύγει από την Εθνική και να ξεκουραστεί επιτέλους ένα καλοκαίρι όπως κάνει εδώ και 4 χρόνια ο παραλίας δδ. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η αλλαγή προπονητή, στα μάτια μου επί εποχής Μπαρτζώκα η ομάδα το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το περσινό εκπληκτικό final 4, είναι άρρωστος Ολυμπιακός και φαίνεται αλλά το άγχος του και οι σπασμωδικές του αντιδράσεις φαίνεται να επηρεάζουν την ομάδα. Στα των μεταγραφών να πάρουν πόδι Σίμονς, Σερμαντίνι, Πέτγουει, Κόλινς, να πάρει ΕΝΑΝ σέντερ κλάσης να πλαισιώσει τον Ντάνστον (Χάινς το ιδανικό αν και σιγά μην σπάσουν οι Αγγελόπουλοι το συμβόλαιο του, με τρίτο πεντάρι τον Καββαδά), ένα δυναμικό τεσσάρι (θέλω Καιμακόγλου) και έναν ή δύο (εξαρτάται από την κατάσταση του Law) αμερικανούς αεράτους guard στο στυλ του Bobby Brown ή του DJ Cooper.

Ο Μπαρτζώκας έχει κάνει λάθη (φυσικά οποιοσδήποτε προπονητής θα έκανε λάθη) αλλά αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι προσπαθεί να τα διορθώνει,προσπαθεί να προσαρμόζεται όσο μπορεί στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι ΠΑΝΤΑ μέσα από την προσπάθεια κάποιος μπορεί να γίνει καλύτερος.
Αυτό νιώθω ότι επιδιώκει ο Μπαρτζώκας από την πορεία των 2 ετών που έχει κάνει στον Ολυμπιακό (μπόρει να κάνω και λάθος)
Προσωπικά από τη θέληση που δείχνει θα ήθελα να μείνει.
Το να αλλάξει η ομάδα προπονητή και να πάρουμε έναν άλλο απλά καλό θα προτιμούσα τον ίδιο.Ολοι γνωρίζουμε ότι με το μπάτζετ και το σκεπτικό των αδελφών δεν θα έρθει κάποιος καλύτερος.Αρα προτιμώ κάποιον που προσπαθεί και ας απέτυχε αυτή την χρονιά.

…ω ρε φίλε…είσαι εγκάθετος…τι είπες τώρα;;

Και ποιον θα βρίζει ο κόζμος;;

Στην πυρά…στην πυρά…

Δεν θα πω εγω αν ειναι καλός ή κακός ο Μπαρτζώκας , ετσι κι αλλιώς πιστεύω οτι θα μπορει να κουμαντάρει την ομαδα καλυτερα χωρίς Σπανούλη αλλα θα πρεπει να σταματήσει να κλαίει για διαιτησίες με τον τροπο που το κανει και να μην προεξοφλεί το αποτέλεσμα ενός αγώνα 3 μέρες πριν. Να δίνει λιγο ψυχολογία στους παίχτες του.

Sent from my iPhone using Tapatalk

οσο χαιρομασταν περσι και προπερσι, αλλο τοσο μιζερια σου βγαζει τωρα. οκ φταινε πολλα, αλλα περισσοτερο, αλλα λιγοτερο. ας παρουν αποφασεις αυτοι που πρεπει. ας φυγουν οσοι δεν γουσταρουν να δινουν το 100% τους. αν ειχε πετυχει η ομαδα περσι κ προεπρσι, ηταν γιατι ειχαν φυγει αυτοι που λεμε “λιγοι” . οπως φαινεται, αυτο ξαναγυρισε. οποιος δεν μπορει λοιπον κι αυτο βαζει μεσα και τη διοικηση (οπως εχω ξαναπει, ευκολα κρυβεσαι πισω απο μια δικαιολογια προκειμενου να την κανεις), ας παει σπιτι του, διακοπες η οπου αλλου γουσταρει.

οσο για τον πολεμο λογω της εθνικης, εδω τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα. προσωπικα χεστηκα αν θα πηγαιναμε φετος στο μουντομπασκετ, στο κατω κατω οι πιο πολλοι δεν γουσταραμε να παει κιολας με αυτο το τροπο, με αγορα wild card δηλαδη.
αλλα οχι ξαφνικα να ειμαστε εμεις πολογοι για κακο κλιμα και ενδεχομενο τιμωριας. οκ κι αλλοι δεν πανε εθνικη πλεον ενω θα μπορουσαν αλλα δεν πανε.

αν ειχαμε ορεξη θα μιλουσαμε για καμια ωραια μεταγραφη τυπου νοτσιονι που εμεινε ελευεθρος. αλλα που τετοια ορεξη τωρα.

…αν μπορεί νά’ρθει ως ελεύθερος, πρέπει να την βρούμε την όρεξη:):!:

Μερικές σκόρπιες σκέψεις για διοίκηση, κόουτς, σπανούλη , ρόστερ κλπ. :

Μεγαλύτερη ευθύνη απ’όλους για τη φετινή μούχλα έχουν οι [B]αγγελόπουλοι[/B]. Αυτοί πληρώνουν, αυτοί επιλέγουν παίκτες και προπονητή. Την ψωνίσανε άσχημα μετά τη δεύτερη ευρωλίγκα και θεώρησαν ότι μπορούν να βρίσκουν λαβράκια Λο-Ντόρσει κάθε χρόνο. Η φυγή των Χαινς και Παπανικολάου που έδιναν πνοή στην ομάδα ήταν απλά εγκληματική . θα τους το συγχωρούσα αν δεν έπαιζαν με τον πρέζουλα χαρτοπόλεμο και αν δεν κλαιγόντουσαν τόσο για την διαιτησία. Ο καθένας διαλέγει τους αντιπάλους του…

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο στήθηκε η ομάδα. Πάρε και την γκαντεμιά με το Λο, πάρε και τις κακές επιλογές στο 4 λιγότερο και κυρίως στο 5(βρε κόουτς…) , πάρε και το κόλινς(τίμιος προς στο τέλος και μπράβο του), πάρε και τον Σπανούλη να μην μπορεί να αποδώσει τόσο καλά με Πάο…Ε οκ…Δυστυχώς ο [B]Μπαρτζώκας[/B] δεν άντεξε το βάρος με τον Πάο και έκανε και κακές επιλογές παικτών, ο Μάντζαρης έδωσε ότι μπορούσε μετά από τον τραυματισμό αλλά δεν έφτανε , ο Σλούκας έμεινε στάσιμος όταν περιμέναμε να ανέβει και να ηγηθεί…

Αν είναι να φύγει ο Μπαρτζώκας , να έρθει κάποιος αποδεδειγμένα ανώτερος και φυσικά πιο ακριβός… Αν είναι να ρθει κανάς σφαιρόπουλος, με τίποτα. χίλιες φορές ο Μπαρτζώ με τα καλά του και τα κακά του.Για εύκολο θύμα ψάχνουμε ?? Αλλιώς κόβουμε και το μπάσκετ και το γυρνάμε στο βόλει :stuck_out_tongue:

Για τον Σπανούλη τι να πω. Αρχηγος που κομπλάρει απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο είναι τεράστιο πρόβλημα. Φανταστείτε πχ τον Τζόλε να τον δουλεύει η Θ13. Δε νομίζω…Παρ’όλα αυτά παραμένει μεγάλος παίκτης. Για να μείνει όμως πρέπει να αλλάξουν πολλά. Δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζει, αλλά με ένα-δυο καλούς γκαρντ δίπλα του μπορεί να προσφέρει πάρα πάρα πολλά (αποδεδειγμένο αυτό νομίζω) . Ίσως να πρέπει να πουληθεί, ίσως πρέπει να μείνει μόνο αν γουστάρει ο ίδιος πλέον, δε ξέρω…

Ο Λοτζέσκι για μένα κέρδισε την θέση του και για του χρόνου. Οι σερμαντίνι, σίμονς, πετγουει,κόλινς, κατσίβελης είναι για να φεύγουν. Σίγουρα ο Παπαπέτρου μπορεί να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και αυτό κάνει περίεργα τα πράγματα στο 3. Δεν έχω ιδέα τι μπορούν να καταφέρουν Καββαδάς, Χριστοδούλου,Αγραβάνης. Αυτά .

Το ιατρικό τιμ μάλλον είναι για πέταμα…

Α ρε Λο τι μας έκανες…

ΑΞΙΟΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…αυτο,τιποτ’αλλο!!!

zouglau τίποτα περίεργο στο 3. Ο Περπέρογλου είναι με το ένα πόδι στην Εφες οπότε ελαφραίνεις από συμβόλαιο και βάζεις και Παπαπέτρου να παίξει - που για μένα έχει μεγάλες προοπτικές όσο τον είδα φέτος.

Όσον αφορά τα άλλα, κόβοντας την πλάκα για Σπανούλη, πέρα από καλό υπόλοιπο back court, ίσως χρειάζεται πιο πολύ έναν πιο δερβέναγα προπονητή. Θυμάμαι ότι επί Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς ήταν πολύ πιο ουσιαστικός στις επιλογές του. Ακόμα και το '12 που ήταν ξεκάθαρα το πρώτο όνομα. Πιθανά έτσι αποφορτίζεται και από το βάρος του ηγέτη. Δε θα μου κάνει έκπληξη αν ακολουθήσει κι αυτός τον Περπέρογλου.

δυσκολα θα φυγει ο σπανουλης με τετοιο συμβολαιο. εκτος κι αν τα σκασουν χοντρα και θελει να φυγει. εδω εκατσε κι εμεινε απο περσι, ενω ειχε καλυτερες προτασεις. αρα η προτεραιοτητα του εδω ειναι. εφοσον μεινει ομως ας κανουν τον κοπο αυτοι στα διοικητικα και ας δουν γιατι εχει πεσει η αποδοση του. ο ζουγκλας το ειπε. λογς του Λο φυσικα. με καλο Λο διπλα του δεν ειχε θεμα, τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλο. ενταξει ειχαμε τους κακεντρεχεις περσι που οταν αρχισαν οι ενοχλησεις και δεν επαιξε στα πλει οφ, ενω ειχε κανει τρομερο φαιναλ φορ και χαρη σε αυτον πηραμε την κουπα (για εμενα αυτος ηταν ο MVP), ακουγες για φαρμακα, στεροειδη, και λοιπα. σιγα μην ειναι σαν τον τρακη του παρκε ρε παιδια. εχει χαλασμενο ποδι ο ανθρωπος κι αμεσως να πουν την καλη κουβεντα οι καλοθελητες.
στο δια ταυτα, χρειαζομαστε παιχτη σαν αυτον, αν οχι τον ιδιο σε καλη κατασταση που δεν ξερω κατα ποσο ειναι πιθανο.
για παπαπετρου συμφωνω, θελει δουλεια ομως. στα σεντερ κανει καραμπαμ οτι θελουμε παιχτη.
πετγουει, σιμονς και σερμαντινι να πανε στο καλο. ειδικα τον τελευταιο τον πηραμε οταν ξαφνικα αρχισε να παιζει λιγο ο μπεγκιτς και τελικα δεν επαιξε κ τπτ.
να γυριζε ο χαινς ειναι θεμιτο για μενα, αλλα κοματακι δυσκολο το κοβω αν δεν μεινει ελευθερος.

Και να πάρουμε προπονητή τον Πεδουλάκη.

τον κωστα πολιτη καλυτερα

…αυτός είναι μεγαλοπράκτορας ασφαλειών:p :slight_smile: :!:

Nα ρωτησω εγώ ο αδαής γιατι ο Μπέγκιτς είναι στα αζήτητα;

Μόνο Άρτζι παιδιά, αυτός μπλόκαρε τον Σπανούλη, αυτός θα τον ξεμπλοκάρει.