Ο Γκαρσία μία αγωνιστική θα φάει (2 κίτρινες):!:
Ε ναι, τέτοιο εκτός φάσης χτύπημα μόνο με Κυργιάκο-Μόρις συγκρίνεται…
Aλλες εποχές, άγριες…
Η αλήθεια είναι πως η FIFA και η UEFA το προστατεύουν πολύ καλύτερα το προϊόν τους σε σχέση με τότε και οι οδηγίες στους διαιτητές είναι πολύ σαφείς για την προστασία των μπαλαδόρων από τα “δρεπάνια”.
Τότε πέρα από τον Σουμάχερ που δεν είχε πάρει ούτε κίτρινη όταν σακάτεψε τον Μπατιστόν, υπήρχε και ο περιβόητος "χασάπης του Μπιλμπάο"΄, ο Γκοϊκοετσέα που κόντεψε να κόψει την μπάλα στον Μαραντόνα την πρώτη του χρονιά στην Μπάρτσα, και είχε τραυματίσει σοβαρά και πολλούς άλλους. Σήμερα η UEFA δεν τα αφήνει αυτά έτσι, να κάνει το κάθε κριάρι καριέρα σακατεύοντας αντιπάλους.
Μόνο στη Σούπερ Λίγδα επιτρέπονται αυτά μήπως και ανταγωνιστεί κανείς τον Ολυμπιακό…
Καλα τα λετε σοβαρα η σας ξεφευγουνε;;;; Αυτα τα ξεχασαμε;;;
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου ο Καρεμπέ (στην πανω εικονα εφαρμόζει κεφαλοκλείδωμα στον Οκκά, ενώ ο Ζέτερμπεργκ προσπαθεί να τον αποτρέψει υπό το βλέμμα του Καραδήμου) κλήθηκε σε απολογία γιατί «συνεπλάκη με τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Οκκά, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό με χειρολαβή και τον έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας Καφέ». Το ίδιο όργανο όμως αθώωσε τον Γάλλο του Ολυμπιακού λόγω «μη αναγραφής των πειθαρχικών παραπτωμάτων στο φύλλο αγώνα»… Τότε όμως γιατί τον κάλεσαν σε απολογία;
Καλά του έκανε ο Καρεμπέ ο παίκτουρας όχι μόνο του άμπαλου του χαζογκόλη του Οκκά αλλά και του Καφέ . Τζάμπα μάγκες και οι δύο. Λάθος έκανε ο Κόκκαλης που τους έφερε στον Ολυμπιακό. Κανονικά έπρεπε να τιμωρηθεί ο Οκκάς αλλά το κράτος της Θεσσαλονίκης για άλλη μια φορά ενίκησε
Oλοι τα θυμομαστε εκτος απο τα ψαρια.
Σε πληροφορω οτι εχω σταματησει να βλεπω αθλτικη κυριακη,αν θες με πιστευεις.ημουν μεσα καραισκακη και ειδα με φιλους και την αγκωνια και την μπουνια και ολα…παντως δεν μπορω να καταλαβω το γεγονος γιατι δεν μπορει να τιμωρηθει ενα παικτης για πειθαρχικο παραπτωμα αν δεν εχει γραφτει στο φυλλο αγωνα ή αν το εχει δει ο διαιτητης και απλα εδωσε κιτρινη.καλα για τον καρεμπε τι επρεπε κανουν δλδ?η για τον βιτολο και τον γεωργιαδη?μηπως οι νομοι εφαρμοζονται μονο εκει που θελουν?να φαει 5 αγωνιστικες πρεπει ο γκαρσια αλλα οταν βιτολο,βαλλας,ντιογκο και παει λεγοντας βγαζουν την αλητεια που εχουν μεσα τους κανουμε τουμπεκι
Α και ανεφερα εγω οτι ηταν το ιδιο του ντιογκο με του γκαρσια???.αλλο καταλαβες.απο την στιγμη που κατηγοριοποιειτε τις αντιθλητικες ενεργειες ασ’το …
που το θυμηθηκες?8O
Ξαναδιάβασε το ποστ μου αν θέλεις.
Αναφέρομαι σε επικίνδυνο παιχνίδι και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα (π.χ. Μπαρκαουάν, Σέμος κλπ.) και εσύ μου απαντάς για τσαμπουκάδες και μανούρες που γίνονται εκτός φάσης
Αφού θες να μιλήσουμε για αυτά πάντως δεν έχω πρόβλημα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμουν όχι απλά μέσα αλλά καθόμουν σε απόσταση 15-20 μέτρων από τη φάση. Έχω λοιπόν ξεκάθαρη άποψη πως το γνωστό τσουτσέκι και βουτηχτής ο Γιαννάκης όπως και ο μέγας φλώρος των Ελληνικών γηπέδων ο Καφές έβρισαν και προκάλεσαν τον Καρεμπέ, έναν παίχτη που έχει κερδίσει στην καριέρα του Champions League, μουντιάλ, Euro, Πρωταθλήματα Γαλλίας και Ισπανίας, που ποτέ δεν έδωσε αφορμές πέρα από αυτό το συμβάν και που με την παρουσία του ανέβασε στα 3 χρόνια που έπαιξε το επίπεδο του πρωταθλήματος μας.
Προσυπογράφω όσα λέει ο Ζουγκλάου πιό κάτω λοιπόν: Kαλά τους έκανε ο Κριστιάν, και θαυμάζω την υπομονή του και τήν καλοσύνη του που ανέχτηκε τον Καφέ ένα χρόνο ως συμπαίχτη. Ατυχέστατη επιλογή να έρθουν αυτοί οι δύο παίχτες στον Ολυμπιακό, ειδικά του Καφέ που ήρθε και με 600.000? τον χρόνο.
Ευτυχώς έχουν και οι δύο καταλήξει πλέον εκεί που αξίζουν να είναι… :lol:
Τέλος, για τα περί ισονομίας να θυμίσω πως ο Κριστιάν έφαγε τότε 3 με 4 αγωνιστικές ενώ οι άλλοι δύο παρ’ όλο που με βάση το βίντεο μπορούσαν να ενοχοποιηθούν έμειναν ατιμώρητοι. Στην προσπάθεια να φάει ο Καρεμπέ όσο μεγαλύτερη τιμωρία γινόταν, είχαν πρωτοστατήσει όλα τα ελεγχόμενα από τον βάζελο media με μπροστάρη τον καραγκιόζη τον Χατζηνικολάου -που μας έρχεται και στα επίσημα στο Καραϊσκάκη και το παίζει Ολυμπιακός#-o- και το δελτίο του Mega που έδινε ρεσιτάλ υποκρισίας καθε βράδυ απαιτώντας την εξοντωτική τιμωρία του Καρεμπέ. Όταν όμως τον καλούσε στο talk show του μαζί με την Αντριάνα για να κάνει νούμερα ήταν καλός ο Καρεμπέ!
Έτσι!
O zouglaou προφανώς κάνει χαβαλέ. Και μάλιστα καλό. Τα δικά σου τα γραφόμενα είναι πραγματικά άξια λύπησης. Όποιος και να τα διαβάσει θα γελάσει ή θα κλάψει. Και φυσικά ο Καρεμπέ ΔΕΝ τιμωρήθηκε. Αλλά και να ετιμωρούτο 3-4 αγωνιστικές θα ήταν πολύ λίγο. Kαι όσο και κοντά να ήσουν νομίζω το βίντεο δεν μπορεί να το αμφισβητησει ούτε ο Καρεμπέ. Όσο για την καριέρα του Καρεμπέ θα πω ότι παίκτες σαν τον Ζιντάν (που ο Σκλεναρίκοβας δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα αχαμνά του) τιμωρήθηκαν βάσει βίντεο με πολλές αγωνιστικές κάνοντας ούτε τα μισά του μεγάλου σας παικταρά. Πραγματικά τέτοιες απόψεις δεν περίμενα ούτε από τον Τσουκαλά!!! #-o
Τιμωρηθηκε 3-4 αγωνιστικες γι’αυτο το περιστατικο??? Σε ποια διασταση???
Και ναι, βεβαια, βαλαμε παλι το επιχειρημα του πολυνικη αθλητη που καλα εκανε. Φουτσες μπλε δηλαδη.
ρε crabsody o zuglaou το λεει για χαβαλε… εσυ γιατι το ειπες για χαβαλε?
οντως παντως που το θυμηθηκες??
Μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοεις ακριβώς. Ο Zouglaou έκανε χαβαλέ ότι ο Καρεμπέ καλά έκανε ότι έκανε. Ο Mule όμως όχι. Υπερασπίστηκε τον παικταρά που κόσμησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν έκανα πουθενά χαβαλέ. Ε και;;;
οτι κουραζει η ολη φαση μηπως? το πες σε post δεν χρειαζεται να τονιζεις περαιτερω. να βγαινεις και να λες πραγματα του στυλ “εκανε ο καρεμπε τοτε αυτο??” αρα και και τι εγινε αν το κανε ο γκαρσια??
λαθος λογικη γενικα νομιζω. σημασια εχει η μπαλα πανω απόλα και οχι ποιος αδικειται περισσοτερο και προπαντων να το δικαιολογει κιολας…
Δεν ξεκίνησα εγώ να γράφω για αδικίες κτλ κτλ. Ο Mule έγραψε αυτό
Και δεν κρατήθηκα να μην απαντήσω…
Παιδιά σας παρακαλώ όχι χαβαλέ εδώ μιλάμε για σοβαρά θέματα.
Τι λες ρε?? Αφου ο τιτλος του τοπικ ειναι “Ολυμπιακος”! Πως γινεται να εχουμε κατα βαση σοβαρα ποστς εδω???
δωσε τοπο στην οργη!!! :lol:
Δεν γινόταν. Ήθελα να ποστάρω και την φώτο. Ο Οκκάς έχει κλάσει μέντες
Παίδες μου φαίνεται πως τελείωσε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και πλέον το έχουμε ρίξει στο σορολόπ
Μπασκετάκι τώρα. Ο Πάο έχασε άρα είναι καλή ευκαιρία για διπλό στο ΟΑΚΑ. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Ο Πάο αντίθετα αν χάσει αποχαιρετάει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα της έδρας.
καλα ο karembeu δεν κρατιοταν εκεινη την μερα… λογικο να χεστει ο γιαννακης ασχετακης χαζογκολακης…!!!:lol: θυμαμαι παντως την απολυτη ομορφια εξαιτιας του στις κερκιδες… :D:D αχ αχ…
Zouglaou συμφωνω για το μπασκετ… αλλα ειμαστε και μεις ακομα στο 50% απ’οτι μπορουμε να παιξουμε…
ιδωμεν…