Ολυμπιακός

Ακόμα η ομάδα δεν έχει ρολάρει. Το ντέρμπι είναι ακόμα δύσκολο για τον Θρύλο, ειδικά αν κάνει πάλι ένα από αυτάτ α νεκρά πρώτα δεκάλεπτα. Σε βάθος χρόνου όμως και ειδικότερα με τον νέο χρόνο θα (απο) δείξουμε την σαφέστατη ανωτερότητά μας.

Χορτάσαμε (μπάσκετ) το μεσημέρι…

Πριν από το ματς την Κυριακή το μεσημέρι στο ΣΕΦ, μια μικρή ανησυχία υπήρχε …όσο να΄ναι. Τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον ΑΝΤ1, που είχαν από κοινού την ιδέα διεξαγωγής ενός αγώνα πρωταθλήματος, σε μια παντελώς άγνωστη ώρα για φιλάθλους και τηλεθεατές.

Οι άνθρωποι της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ είχαν αγωνία για το αν θα ανταποκρινόταν ο κόσμος, καθώς υπήρχε και η συγκυρία της διεξαγωγής και του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, την ίδια μέρα, αλλά …πέντε ώρες αργότερα.

Και το κανάλι του Αμαρουσίου, όμως, έπεφτε ουσιαστικά σε άγνωστα νερά. Αθλητικό γεγονός στις 2μμ, σε απευθείας μετάδοση, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, εκτός αν πρόκειται για ένα γκραν-πρι της φόρμουλα ένα, ή τελικό σε κάποιο από τα μεγάλα τουρνουά του τένις. Εκτός των άλλων ο αγώνας έπεφτε και πάνω στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η ανταπόκριση, ωστόσο, φιλάθλων και τηλεθεατών σκόρπισε, τελικά, χαμόγελα για ένα εγχείρημα που μάλλον κρίνεται επιτυχημένο και σίγουρα θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον. Στο ΣΕΦ βρέθηκαν περίπου 8.000 άνθρωποι (τελική εκκαθάριση 8.013 εισιτήρια), καθώς εκτός από τους κατόχους διαρκείας που πήγαν στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός πούλησε και όσα εισιτήρια είχε βγάλει στα εκδοτήρια (κάπου 2.000). Μπαμπάδες (αλλά και μαμάδες) με τα παιδιά τους ήταν πιο πολλοί από ποτέ.

Και υψηλή τηλεθέαση εις διπλούν!

Αλλά και στον ΑΝΤ1 έδειχναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Ο αγώνας του ΣΕΦ έφτασε σε τηλεθέαση μέχρι και 18%, απόδειξη του σωστού προσανατολισμού να οριστεί ο αγώνας σε τέτοια ώρα, όπου ουσιαστικά αποτελεί και “παρθένα περιοχή” για τους διαφημιστές και την ίδια την τηλεόραση. Το νούμερο είναι πολύ υψηλό, αν αναλογιστεί κανείς την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και ανάλογες τηλεθεάσεις σε τέτοια ματς, τα τελευταία χρόνια.

Η συγκυρία για το κανάλι ήταν ευτυχής, καθώς ακολούθησε ένα ακόμη συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Πανελλήνιο και Παναθηναϊκό, που επίσης συγκέντρωσε μεγάλη τηλεθέαση, καθώς ξεκίνησε με 12% και έφτασε μέχρι και το 20%, αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι και, εντέλει, στην πρώτη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1.

Καλές μετρήσεις είχε και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, που επίσης έγινε νωρίς (4μμ) με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να έχει βρει … πλέον ξεκάθαρη “ζώνη” για να βάζει τα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος που από φέτος έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα. Η ικανοποίηση στο κανάλι ήταν έκδηλη, ενώ σημειώνουν ότι όλα τα παιχνίδια πάνε πολύ καλά από διαφημιστική άποψη, εξ ου και τα …γεμάτα από σποτ τάιμ-άουτ, που καμιά φορά “τρώνε” και δυο-τρεις φάσεις από τη ζωντανή μετάδοση.

Εν όψει, μάλιστα, του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (το οποίο πάντως θα ξεκινήσει σε καθαρά “πράιμ-τάιμ ώρα”, δηλαδή στις 9μμ) τα διαφημιστικά σποτ (που στοιχίζουν πανάκριβα) έχουν ήδη πουληθεί και όπως έλεγαν στο Μαρούσι δεν υπάρχει ούτε … δευτερόλεπτο διαθέσιμο.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται

Την ίδια ώρα ικανοποιημένοι δηλώνουν και στον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μίλησε στο ημίχρονο του ματς υπογραμμίζοντας την αθρόα προσέλευση και το βράδυ … βλέποντας το ματς σε βίντεο, μιλούσε ακόμη με θαυμασμό για τον κόσμο της ομάδας. Υπήρξαν αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια, όσοι πήγαν στο ΣΕΦ είδαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και δεν έκρυβαν ότι θα ξαναπάνε στο γήπεδο, σε περίπτωση “επανάληψης”. Ένα ματς με συνολικά 25 τρίποντα, ωραία καρφώματα και εντυπωσιακές φάσεις, προφανώς συνιστά ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό μεσημέρι.

Καθώς, άλλωστε ο Ολυμπιακός ετοιμάζει ολοένα και μεγαλύτερες εκπλήξεις για να προσελκύσει τον κόσμο του. Την Κυριακή, έγινε κλήρωση όπου ένας τυχερός (ή τυχερή) θα ακολουθήσει τους “ερυθρολεύκους” σε εκτός έδρας ταξίδι που θα διαλέξει ο ίδιος. Στα επόμενα ματς το … δώρο αναμένεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι στην 8η αγωνιστική, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Πιθανότατα και αυτό θα γίνει μεσημέρι, αν και η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού, έδειξε τον δρόμο και σε άλλες ομάδες και φυσικά στον ίδιο τον ΕΣΑΚΕ. Τόλμη χρειάζεται. Και ιδέες…

sport24.gr

Επειδή διαφωνεις είναι για λύπηση; :-k
Δεν έχετε μάθει να ακούτε αντιθετες απόψεις, έχετε μάθει να σας κοροϊδεύουν και να σας χαϊδεύουν τα αυτιά εκείνοι που σας τρώνε τα λεφτά και εκείνοι που εκμεταλλεύονται τις ψήφους σας. :wink:
Δεν πειράζει, καλή δύναμη, ένα τέταρτο του αιώνα είναι πράγματι πολύς καιρός!

Εγώ δεν έγραψα πουθενά για αδικίες, έγραψα για βρώμικη αντιμετώπιση μέσα στο παιχνίδι από αντιπάλους που δεν μπορούν να μας ανταγωνιστούν.
Εξακολουθείς να μην έχεις καταλάβει πως το ποστ μου αναερόταν σε σκληρό παιχνίδι και όχι σε εκτός φάσης τσαμπουκάδες.

Για να τελειώνει η ιστορία περί Καρεμπέ:
1)Φυσικά και το γεγονός πως ήμουν εκεί μου επιτρέπει να έχω δεί τι συνέβαινε εκτός φάσης πριν να πάει εκεί το τηλεοπτικό πλάνο ΑΦΟΥ είχε αρχίσει η αψιμαχία. Νομίζω είναι αρκετά εύκολο να το καταλάβει κανείς αυτό…
2)Μην επιμένετε πως ο Καρεμπέ δεν τιμωρήθηκε τότε με αγωνιστικές, είχε φάει μία μικρή ποινή αρχικά με βάση το φύλο αγώνα και μετά του έριξαν και άλλες με βάση το βίντεο.
3) Κάποιος ανέφερε τον Ζιντάν σαν αντίθετο παράδειγμα από τον Καρεμπέ. Καλό παράδειγμα. Προφανώς εκτός από εμένα είναι Τσουκαλάς και “για λύπηση” και ο Σιράκ που δημόσια δικαιολόγησε τον Ζιντάν για την κουτουλιά στον καραγκιόζη που του έβριζε το σπίτι και ας κόστισε στη Γαλλία ένα ολόκληρο μουντιάλ.

Aπό άποψη πίεσης και άγχους δίκιο έχεις. Από την άλλη είναι σαφώς πιό έμπειρη ομάδα και συνήθως οι έμπειρες ομάδες μετά τα στραπάτσα συνέρχονται…:-k

+1000

Όταν ο Καρεμπέ είχε χτυπήσει τους Οκκά-Καφέ, είχαμε βαρεθεί να ακούμε και να διαβάζουμε απόψεις του στυλ ‘‘να του κόψουν την μπάλα’’, ‘‘γελοιοποίησε το ελληνικό ποδόσφαιρο’’ κλπ.

Δεν μιλάει κανένας για αδικία αλλά αν χθες ο Αβραάμ έριχνε γροθιά σε παίκτη του ΠΑΟΚ, δεν θα φώναζαν όλοι για παράγκα, Κοκκαλιστάν και άλλα τέτοια όμορφα;

Ειναι αληθεια οτι ο Ντιογκο δηλωσε οτι τον κρατησανε γι αυτο δεν εδειρε τον Γκαρσια;;

:D:D:D:D:D:D:D:D:D #-o

η ιστορία πάντως έγραψε, πως ο Ντιόγο έβαλε γκολάρα και του έσπασε και 2 δόντια. Χατ-τρικ δηλαδή :stuck_out_tongue:

η ιστορία πάντως έγραψε, πως ο Ντιόγο έβαλε γκολάρα και του έσπασε και 2 δόντια. Χατ-τρικ δηλαδή :stuck_out_tongue:

Την έξοδο του χαλκιά στο ντιογκόλ ,πως και δεν την έχουμε σχολιάσει μέχρι τώρα ???:stuck_out_tongue:

τι να σχολιασουμε απο την “τελεια” εξοδο του χαλκια…το παλληκαρι εκανε εξοδο αλα μεσολλογγι!!!:p:p
στην τυχη βγηκε!!!

Πρώτοι παντού.

Βαρετό καταντάει…

εχεις δικιο, γιαυτο καθε φορα που χανουμε γκρινιαζουμε συνεχως

:lol3::lol2::lol:

Τί ακούμε ρεεεεε.

Μαζευτείτε λίγο ρε σεις κάθε χρόνο τα ίδια; Ακόμα δε μάθατε;

Κατά τα άλλα, οι γαύροι είναι ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου αλλά για τον Καρεμπέ μάλλον έχουν δίκιο. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, άμα ο άλλος ο τζάμπα μάγκας σου βρίζει τη γυναίκα εγώ θα λεγα ότι είναι δείγμα αντρισμού να τα πάρεις στο κρανίο και να τον πλακώσεις στο ξύλο, τον κερατά!

Οπως είχε κάνει κι ο Καντονά άλλωστε που δε νομίζω να θεωρεί κανείς ότι είχε “ξεφτιλίσει” το αγγλικό ποδόσφαιρο ή δεν ξέρω γω τί… :wink:

Τα περί μπάσκετ δεν τα σχολιάζω. Κυριακή κοντή γιορτή :stuck_out_tongue: Προβάδισμα έχει ο Πάο αλλά βλέπουμε…
Για τα ξύλα και τα συναφή είναι δεδομένο πως πάντα παίρνουμε το μέρος αυτού που το αξίζει. Ο Καρεμπέ και ο Καντονά όπως και ο Ζιντάν είναι παίκτουρες. Για αυτούς βλέπουμε μπάλα. Ούτε για τον Γκαρσία, ούτε για τον Καφέ, ούτε για τον Ματεράτσι. Σιγά μη κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρη ανάλυση τώρα :stuck_out_tongue:

Ελα ντε…!

Μπα εγώ παίρνω πάντα το μέρος αυτού που έχει το δίκιο, κι ας μην τον ξέρει η μάνα του. Και όπως έχει φανεί δεν το έχει πάντα εκείνος που έχει φάει το βρωμόξυλο. :stuck_out_tongue:

ΑΚΡΙΒΩΣ! 8)

Ρε, ο Mule συμφώνησε σε κάτι μαζί μου. Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά.

Kαι δεν είναι και σε μουσικό topic!! :wink::smiley:

Ελα ντε! 8O