…οργασμός μεταγραφών στο ποδόσφαιρο, με μόνο αυτή του Αμπιντάλ, γράφω για τους ξένους, και λίγο η αγορά του ήδη παίκτη μας Εντιγκά, να προκαλεί το ενδιαφέρον…φυσικά κάποιος απ’τους Γκαζαριάν, Κασάμι, Μπαζοάκου, Αμπντελαγορά του ΑλΧαλίλι, μπορεί να αποτελέσει την φερινή ευχάριστη έκπληξη…πάντα γίνεται κάτι τέτοιο…ενώ απ’τους πιο γνωστούς παίκτες έρχεται πολλές φορές η απογοήτευση…Ριέρα, περσινός Σαβιόλα…αν και ο τελευταίος τά’βαλε τα γκολάκια του
…ο Οθέλος για δεύτερος σέντερ, στο μπάσκετ δεν είναι και άσχημη περίπτωση
Ο Μιτσοφ στην ΤΣΣΚΑ επαιζε οχι σε καμια κωλομαδα.Ειναι πολυ καλος ρολιστας,ιδανικος αντι-Περπερογλου,αλλα τελειως αλλο πραγμα απο αυτο που μεχρι τωρα ψαχναμε.Πιο πολυ μου κανει για κινηση που σχετιζεται με πιθανη πωληση του Λοτζεσκι,για τον οποιο ενδιαφερεται πολυ η ΤΣΣΚΑ.
Κακή επιλογή ο αμπάσκετος Σέρβος, ακόμα και ο ασταθής Περπέρογλου μπροστά του μοιάζει Ντουράντ. Η νοοτροπία και το αγωνιστικό στυλ του, θα έλεγα οτι βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό που λάνσαρε ο Ολυμπιακός της προηγούμενης διετίας (11-13).
Τρέχει πολυ . Οταν λέμε πολυ πραγματικά πολυ . Είναι τεχνίτης , καλη πάσα , καλο κοντρόλ . Μπαίνει και πατάει περιοχή . Παει σε προσωπικό τζατζαρισμα . Εννοείται ομως οτι μπορούσαμε να φέρουμε παίκτη καλύτερο και πιο γνωστό . Να κανει και κλικ στον κόσμο , όχι τίποτα αλλο .
Μια ελπίδα έχουμε μόνο για τη μπάλα, να την πέσουνε στον Βαγγέλα για στημένα παιχνίδια και να ρίξουν την ομάδα στην Β κατηγορία. Θα είναι έπος . Του αξίζει του Μαρινάκη να μνημονεύεται μαζί με Κοσκωτά και Σαλιαρέλη
Και για τον Κόκκαλη έλεγαν όλοι πως είναι Στάζι και δολοφόνος και … και … και… Ώσπου έφυγε από τον Ολυμπιακό και έκτοτε είναι ο Μαρινάκης όλα αυτά. Ούτε η Καθημερινή δεν αναπαράγει την είδηση του ΣΚΑΙ. Αν το να μιλάει ο Σάββας με τον δημοσιογράφο της “δίκης” και το να του υπαγορεύει τι να πει, στοιχειοθετεί κλήση εισαγγελέα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τότε μάλλον δεν ξέρω τι σημαίνει “εγκληματική οργάνωση”.
Οι απομαγνητοφωνήσεις του Σάββα πώς βρέθηκαν στα χέρια του ΣΚΑΙ? Επιτρέπεται να βγαίνουν έτσι εύκολα προς τα έξω και να δημοσιεύονται;
Πιο σημαντική είναι η είδηση για το μαγαζί του Τζαβέλα, παρά το αν ο Σάββας μιλάει με δημοσιογράφους και παράγοντες. Αν ο Μαρινάκης είναι όλα αυτά που του προσάπτουν και βγαίνουν τέτοιες κλήσεις εισαγγελέα, τότε εμένα μου φαίνεται πως δεν θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά μόνο να τον δυσφημίσουν. Η είδηση έχει αναπαραχθεί μόνο από τα συστηματικά αντι-Μαρινάκης ταμπλόιτς κι έχει αγνοηθεί από οτιδήποτε άλλο (φοβερό και το “αβαβά” του φιλοΜαρινακικού sport-fm).
Κλάιν μάιν ρε κάρβου, καταλαβαίνεις, νά’χουμε να ασχολούμαστε το καλοκαίρι μια και δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις. Ότι δηλαδή ο υπερκοριός, απ’ όλα όσα μπορούσε να καταγράψει σχετικά με το αν ο Μαρινάκης ελέγχει το ποδόσφαιρο (που το ελέγχει, δεν τίθεται αμφιβολία), βρήκε το ποιον έβαλε ο Σάββας να μιλήσει στη Δίκη. Γελάει ο κόσμος.
Με αρκετή δόση χιούμορ και συνομωσιολογίας, θα έλεγα ότι πρόκειται για καψώνι από τη ΝΔ μιας και μάλλον στήριξε υπόγεια ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.
Μη το γελάς. Η είδηση έχει αναπαραχθεί πολύ στα ταμπλόιντ που στηρίζουν Σαμαρά. Κόκκαλης και Μαρινάκης εδώ και καιρό στηρίζουν σιωπηλώς τον ΣΥΡΙΖΑ για να αποφευχθεί η ιδιωτικοποίηση του Πειραιά, κ.α… Εξάλλου, δεν έπεσαν μόνο της Χ.Α. τα ποσοστά στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο όμως το παραβλέπει ο κόσμος.
Απορία: ο υπερκοριός της ΕΥΠ έχει αφήσει καμιά συνομιλία δίχως να την καταγράψει; wtf?
Μάιστα, όλα τα λεφτά βέβαια η κατάταξη και κυρίως το τοπ-16. Λογικά η πρώτη θέση θα παιχτεί με τη Βαλένθια (που έχασε όμως Ντόελμαν και Λαφαγιέτ) και την Γαλατά (που δεν ξέρω πόσο έχει ενισχυθεί.)
“τυχαία συνάντηση” Δούρου - Μαρινάκη στο ταβερνάκι.
Οι υπερκοριοί λογικά καταγράφουν τα πάντα από συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά αυτά που “καίνε” δε θα βγουν ποτέ προς τα έξω.