Ολυμπιακός

Ανακοινώθηκε ο Mazoo-and-the-zoo-akou! :yahoo:

…σήριαλ κιαυτό#-o :slight_smile: :!:

Μου αρέσει που ο Καραπαπάς σχολίασε πως αν δεν έρθει στον Ολυμπιακό ένας παίκτης που κυνηγάνε, τότε θα πάρουν καλύτερο.

Γιατί δεν κυνηγάνε αυτόν τον καλύτερο εξ’αρχής; :lol:

Δεν ξέρω, αλλά εγώ θέλω οπωσδήποτε να πάρουμε τον ΤΖΙΜΜΥ τον ΝΤΟΥΡΜΑΖ, το ονομά του θα μπορούσε άνετα να είναι όνομα κάποιου ήρωα από το WWF των early 90s.

superfly Jimmy Snuka σου θυμισε?χαχαχα. αυτες οι σιγουρες μεταγραφες φετος παντως χαχαχαχα, και συνεχιζουν να προσφερουν μας αερα κοπανιστο.
κρκιτς, ντουρμαζ, αμπραρατ την εκαναν με ελαφρα. αντε να τελειωσει και αυτος ο πουλιδο που 2 μηνες τωρα ερχεται να τελειωνουμε.
θα ερθουν καλυτεροι ομως χαχαχαχα…

Υπομονή να περάσουν οι μέρες, να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ολαιτάν.

…βρε νά’ναι καλά το παλικάρι, και όντως για την πάρτη του και μόνο θα το θεωρήσω μεταγραφή ζωής…και ελπίδας:):!:

Πάει και ο Πουλίδο απ’ ότι φαίνεται. Ξεκίνησε προπονήσεις με την Τίγκρες. Δεν πειράζει, σύμφωνα με τον Καραπαπά θα πάρουν καλύτερο. Και το δούλεμα συνεχίζεται…

…έχουμε καλύτερο…τον Παπάζογλου:p…αναμένω ανακοίνωση ότι’‘μένουμε μαυτούς που έχουμε, εκτός αν βρεθεί κάτι το συγκλονιστικό’’#-o…πόσο χαζός ήμουν που για μια στιγμή προχθές νόμιζα πως κάτι πάει να αλλάξει:):!:

Θα 'ρθουν πίσω πακέτο οι Ντιόγκο-Μπόρχα ρε, μη γκρινιάζετε. Θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα ο επενδυτής.

σακσες στορι τυπου ελληνικης αναπτυξης
ο ολυμπιακος εχει ανεβει επιπεδο και παει για ευρωπαικη υπερβαση αλλα χανει παικτες απο μεγαθηρια κολοσσους τυπου στοουκ,καβουρακια ο πολντο
στην βαζελα εχουμε επενδυση σε νεους και με μπουρμπο κτλ θα παει να βγαλει ομιλους ουεφα/τσουλου και πρωταθλημα εκει θα πεσει κλαμμα
και στον παοκ του απλα μετα απο τις περσυνες υπερβασεις με μαντουρους φετος αναστασιαδης και καβουρακια…πολυ γελιο
επικοινωνιακα ο ολυμπιακος μου θυμιζει εποχες μητσου ο γκονζαλεζ ειναι 2 ριβαλντο ,παικτες χαμερ κτλ…

Νοσταλγώ τα πέτρινα χρόνια, έβλεπα έναν Ντέταρι κι έναν Προτάσοφ τότε.

ναι αλλα τωρα θα δεις Ρομπίνιο και Πάντεφ !

Sent from my iPhone using Tapatalk

ναι αλλα τωρα θα δεις Ρομπίνιο και Πάντεφ !

Sent from my iPhone using Tapatalk

…οκ Πάνο…να ξαναγυρίσουν αυτοί…να γυρίσει και μένα το πουλέν μου, που ψάχνει και ομάδα στην Ελλάδα?:roll:

[SPOILER]και για όποιον δεν κατάλαβε…για το Χαβιτουλίνι λέω…είμαι Χαβιτοκτυπημένος, τι να κάνουμε:D[/SPOILER]

:):!:

…Tremel Durden…

σύμφωνα με το επίσημο site…

και γω μολις αυτο εμπαινα να γραψω. επαιζε στη ρεαλ αυτος περσι? ευρωλιγκα επαιζε?

Μάιστα, τριάρι καθαρό ο Ντάρντεν (με την έννοια ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την οργάνωση) οπότε μάλλον ο Λοτζέσκι κατεβαίνει στο “2”.

Παίκτης με εμπειρία Ευρωλίγκας σε υψηλό επίπεδο τουλάχιστον, για να δούμε.

…μάλλον συμπληρώθηκε το ρόστερ στο μπάσκετ…έχουν παρέλθει τα χρόνια που οι καλύτεροι ερχόντουσαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα…μαυτά τα μέσα που έχουμε, το ρόστερ είναι συμπαθητικό, και μένει να δούμε τι δουλειά θα γίνει στην προετοιμασία, και γενικά όλη την χρονιά:):!:

α μαλιστα πιο πολυ τον πηρε δηλαδη για αντικαταστατη του περπερογλου. τωρα ομως ψιλοεπιβαλλεται να ανανεωσει και τον Μαντζαρη. εχει ηδη αργησει ετσι κι αλλιως…