Ολυμπιακός

Δάκρυα συγκίνησης και ντελίριο χαράς. Μένει ο Σίμονς! Θα κονταροχτυπηθεί με τον Καββαδά για την νευραλγική θέση του 3ου σέντερ στα παιχνίδια της ευρωλίγκας.

Έλα σωστή κίνηση είναι αυτή, για τριτοτέταρτος σέντερ καλός είναι ο τίμιος Σέντρικ. Τα θέματα είναι αν θα πάρουμε σοβαρό σκόρερ στην περιφέρεια (διαβάζω ότι κοιτάμε τα σάμερ λιγκ και τρομάζω) και κατά πόσο θα είναι βελτιωμένος ο Πέτγουεϊ.

Τίμιος θα είναι ο Σέντρικ αν του χρόνου μάθει να κρατάει τη μπάλα στα χέρια του :stuck_out_tongue: Είχαμε ανάγκη για 4ο σέντερ τόσο πολύ ;

Νομίζω πως είμαι εκνευρισμένος με το φετινό σχεδιασμό επειδή φανταζόμουν εντελώς διαφορετικές κινήσεις.2 παίχτουρες θέλαμε μόνο, έστω έναν αντι λο(ναι έχω βαρύ ψυχολογικό τραύμα). Τέλος πάντων, δεν θα γίνει αυτό που θέλω εγώ αλλά αυτό που σχεδιάζουν στην ομάδα .Ακόμα βέβαια προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το πλάνο. Ε , μια κίνηση έμεινε, θα μάθουμε σύντομα.

‘‘Οι 15 παίκτες ενόψει της νέας σεζόν: Μπρεντ Πέτγουεϊ, Όλιβερ Λαφαγιέτ, Μπράιαντ Ντάνστον, Βασίλης Σπανούλης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Σλούκας, Σέντρικ Σίμονς, Ματ Λοτζέσκι, Οθέλο Χάντερ, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Ανδρέας Χριστοδούλου.’’

…συμπαθητικό ρόστερ, αν σκεφτείς και το αντίστοιχο του Π.Α.Ο. αυτήν την στιγμή…όμως
"Μηδένα προ του τέλους κακάριζε"…για Ευρώπη ο ‘‘Μίστερ Μπιν’’ πρέπει να κάνει τεράστεια υπέρβαση

:):!:

…καλή μεταγραφή θά’ναι, αν γίνει ο Μπόγιαν Κρκιτς
…για το μάσκετ πάμε λέει για Ντουάιτ Μπάικς απ’τους Ράπτορς…ρίσκο είναι αυτές οι δουλειές απ’το NBA

Φορτουνης . Αυριο πρωί ελλαδα να περάσει απο ιατρικά . Οι παοκτζηδες αποσύρθηκαν απο την διεκδίκηση του παίκτη .

Για να δούμε

…εεε ας έρθει και κανά πατριωτάκι:p…και του Μπόγιαν Κρκιτς δεν έχει χαλάσει ακόμα…του Πουλίδο δεν το βλέπω να γίνεται, όπως και όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού που γίνονται σήριαλ:):!:

διαβαζω για την αρπαγη του φορτουνη απο παναθηναικο και παοκ (700 χιλιαρικα απο την καιζερσλαουτεν) και με πιανουν κατι γελια…
κι ολα υτα για εναν παιχτη που ηταν δικος μας παλιοτερα αν δεν κανω λαθος…

…όχι ακριβώς, μας έκλανε συνεχώς μέχρι πριν κανά μήνα…αλλά τώρα το μάγεψαν τα λευτά…αυτά
με Παναθηναικο και ΠΑΟΚ είναι όντως για γέλια:):!:

Σχεδόν δεδομένη η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ψάχνει ήδη για σπίτι στην Κρήτη

[COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]

:lol::lol:…θά’ναι πολύ μαλάκας για να δεχθεί κάτι τέτοιο…αλλά ποτέ δεν ξέρεις:p :slight_smile: :!:

Ο ντουρμαζ είναι πολυ στοουνερας παίχτης !

…πάμε λοιπόν… Κρκιτς, Ντουμάρζ (Αριστερός εξτρέμ), Αμραμπάτ (αριστερός εξτρέμ), Φορτούνης, συν τον όποιν αντικαταστήσει τον Μανωλά, αν φύγει…πόσους φέτος8O…αν αυτό γίνεται βάση κάποιου σχεδίου, και μπορεί το όλο αυτό να γίνει ομάδα, τι μπάλα θα παίξουμε φέτος:roll:…και αν ο φαταούλ μπει στην ψυρού, ποιος πληρώνει όλους αυτούς:p
…ε ρε γλέντια που θα γίνουν με τους κομένους…δανεικούς
…ααα απ’όλους αυτούς, μόνο ο Φορτούνης είναι επίσημα δικός μας
…ελπίδες για Ολαιτάν…ας είναι καλά το παιδί, και βλέπουμε για τα άλλα

…φεύγει λέει, ο σαβιόλας…

εδιτ : ακυρο απο παε

…έχει αρκετό ενδιαφέρον, το πως θα εξελιχθεί η όλη φάση με τις μεταγραφές, και γενικότερα με την διαμόρφωση του ρόστερ…πάντως η χθεσινή πορδοχαρά για το τριπλό χτύπημα, αρχίζει να χλωμεύει…μάλλον δεν έρχεται ο Κρκιτς, το σκέφτεται ο Ντουμάρζ, ενώ ακύρο το θέμα με Αραμπάτ:):!:

Γελάει ο κόσμος πραγματικά.

Εισαγγελείς και δικαστές, κάντε το καλό και ρίχτε μας στα τοπικά.

…μην είσαι κακός…μένει ο Σαβιόλα…ας ελπίσουμε να ξαναβρεί
κάτι απ’τον παλιό ευατό του, και να την η μεταγραφή σέντερ-φορ:p :slight_smile: :!:

…στα ερυθρολευκα αλλος ενας στοχος της λαοπρόβλητης Παε του Ηγέτη…

[SPOILER]ο μπογιας στην στοουκ…[/SPOILER]

…μάλλον και ο Ντουμάρζ λέει όχι…ο Καραπαπάς λέει ότι για όποιον παίκτης πάει σε άλλη ομάδα, εμείς θα πάρουμε καλύτερο:):!:

δεν λενε οτι ισχυει αλλα τουρκικα μεσα αναφερουν οτι η Γαλατα παει για Σπανουλη