Αυτός είναι ο ορισμός μιας [U]πλήρους ασφάλισης[/U]. Ότι καλύπτει όλα τα ασφαλισμένα μέλη σε περίπτωση που όλοι τραυματιστούν (ή αν μιλούσαμε για μια εταιρία που έχει ασφαλίσει 5 εταιρικά αμάξια, σε περίπτωση που όλα τρακάρουν).
Ειδάλλως έχουμε αυτό που συμβαίνει τώρα, δηλαδή μια [U]μερική ασφάλιση[/U].
Καταρχήν δεκάρα δε δίνω αν λέγεται πλήρης ή μερική. Το θέμα είναι αν ρεαλιστικά σε καλύπτει ή όχι. Κατά την άποψή μου (και την εμπειρία μου) καμία λογική εταιρία στον κόσμο δε θα κάλυπτε την περιουσία της στο άθροισμα της αξίας της όταν αυτή είναι διάσπαρτη και δεν μπορεί να “καταστραφεί” ταυτόχρονα. Αν δηλαδή έχεις 10 καταστήματα αξίας 100.000 ευρώ το καθένα, δεν ασφαλίζεσαι για 1.000.000 αλλά για 300.000 (π.χ.). Εκτός κι αν κάνεις ξεχωριστή ασφάλεια για κάθε κατάστημα αλλά αυτό είναι άλλου παπά.
Και επανέρχομαι στο ερώτημά μου. Ανεξάρτητα αν είναι μερική ή ολική, υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που μπορεί ισχυριστεί ότι οι παίκτες της εθνικής είναι ακάλυπτοι εξαιτίας της περίπτωσης να τραυματιστούν όλοι μαζί;
E, ας βγουν τότε οι Αγγελόπουλοι να κατηγορήσουν ξεκάθαρα τον Βασιλακόπουλο ότι δεν έχει προβλέψει… το τρακάρισμα του λεωφορείου, να γελάσουν και τα μπετά και να τελειώνουμε.
ΥΓ. Στα άλλα μπορεί να έχουν δίκιο, δεν τα έχω ψάξει. Απλά αυτό το σημείο μου χτύπησε πολύ στο μάτι και το θεωρώ πολύ δούλεμα από πλευράς τους
[SPOILER]…τους καλύπτει η αστική ευθύνη του λεωφορίου…1.000.000 ανά άτομο σωματικές βλάβες…και λέγεται υποασφάλιση, αν δεν ασφαλίζουν πλήρως τους παίκτες:p[/SPOILER]
καλό
…κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά στην Αμερική, και παίξαμε στα ίσια μεγάλες ομάδες
…βγήκε ή μάλλον ξαναβγήκε ο Διαμαντάκος, ο οποίος είναι και παικτούρα και ποδοσφαιρόφατσα
…βγήκαν θετικές κάποιες μεταγραφές…Μαζουάκου, Γκαζαριάν, Κασάμι
κακό
…δεν είναι και τόσο θετικό για μια ομάδα να παίζει καλά τόσο νωρίς…παίζει να έγινε λειψή δουλειά στην φυσική κατάσταση, για να είναι πιο άνετοι οι παίκτες τώρα, και μετά, αν ισχύει αυτό, θά’χουμε μυικούς τραυματισμούς
συμπέρασμα
…ας δούμε το ρόστερ στην τελική μορφή, γιατί κάποιος-οι θα φύγουν, κάποιοι θα κοπούν, και τα πρώτα παιχνίδια στην Ελλάδα, και βλέπουμε
…ααα κατά την ταπεινή μου αποψη οι μεταγραφές τελείωσαν, εκτός αν επιστρέψει ο Μήτρογλου:-s ή έρθει το Πουλόπον, κάτι που και να γίνει θά’ναι προς Γενάρη