εμενα με εχει φτιάξει ήδη…τι λες τώρα…
…να δούμε…δανεικός και πίσω του χρόνου?..δανεικός και αγορά του χρόνου?..αγορά όμως έτσι?..ή αγορά από τώρα?..ο παίκτης δεν μας χαλάει καθόλου…το ποιος θα βάζει το τόπι στο πλεκτό είναι το θέμα:-k
:):!:
Ο Αφελάι μια χαρά παίχτουρας είναι αν ξεπεράσει οριστικά τους τραυματισμούς του και ΑΝ έρθει. Και κατέχει όλη την τριάδα (αριστερά - κέντρο- δεξιά) στην μεσοεπιθετική γραμμή. Με τον επιθετικό είναι το θέμα τι κάνουμε. Γενικά με τέτοιους σχεδιασμούς για ένα ακόμα καλοκαίρι γελάνε και οι πέτρες.
Αφού διώξατε τον Σάκη τον Παπάζογλου [-X
^
Πρέπει να έλειπαν φροντιστές απο την προετοιμασία, δεν εξηγείται αλλιώς η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Κοιτά που ο χοντρός λεει δώστε το τζιοβιγκο αλλιώς θα παρω αφελαι και θα μου δώσετε 15 για μανωλα! Μεγάλη γάτα ο χοντρός , μεγάλη γάτα !
Παιχταρας ο αφελαι ρε . Τι να λέμε τωρα ;
Edit - αύριο έρχεται ο Παιχταρας !
…λογικά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή, και είναι μεταγραφή…1+2 χρόνια…δεν ξέρω αν έδωσε λεφτά στην Μπαρτσελόνα, η απλά οι Καταλανοί ήθελαν να τον ξεφορτωθούν…όπως και νά’χει, αν είναι υγειής, θα προσφέρει πάρα πολλά, και είναι μια μεταγραφή, που έτσι κιαλλιώς θα κάνει αίσθηση
…καλώς μας ήρθε λοιπόν
:):!:
Θα παρουμε τον Σακη τον Νεκρομεηχεμ :lol:
…αυτός κιαν είναι σέντερ-φορ έκπληξη…παίζει και σε όλες τις θέσεις, μπασίστας, κιθαρίστας ή ντράμερ:p…είναι και ΑΕΚατζής:p…μια χαρά:):!:
Το πόσο θα βοηθήσει θα κριθεί από την υγεία του.
Δεν μας χαλάει πάντως που κάναμε και μεταγραφή αεροδρομίου με τα λεφτά που άφησε η βαζέλα στο τραπέζι με ρεζίλικο αποκλεισμό! Γιατί για αυτά πρόκειται! 8)
^
Ε τώρα γίνεσαι κακός!
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
…πανικός με Μανωλά, και χαμογελάει ο φαταούλ…ανάλογα με το πόσα θα παντελονιάσει, θα δείξει και για σέντερ-φορ:):!:
:lol3::lol3: ναι παιδια μισο λεπτο, δε θα παει σε μεγαλο ευρωπαικο κλαμπ ετσι οπως εχει σπασει τα κοντερ τα τελευταια 2 χρονια, εδω θα ερθει
…θά’θελα να είμαι απόψε Καραισκάκη, για να τιμήσω τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά είμαι εκτός…θα το δω βαίβαια, να δω και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας…Μανωλάς εκτός?..μάλλον μετράει ώρες στον Πειραιά:):!:
Απίσττευτη προσέλευση για 13/8, ουρές της μίας ώρας στα εκδοτήρια, γεμάτες θύρες με ?30 εισητήριο σε φιλικό, σύμφωνα με τους ευσεβείς πόθους μερικών “οι οπαδοί του Ολυμπιακού γυρνάνε την πλάτη τους στο ποδόσφαιρο αηδιασμένοι από τον χοντρό” κατά τα άλλα…#-o
Το παιχνίδι για όσους δεν το είδατε δεν χωράει σοβαρή κριτκή με τόσες αλλαγές και συμμετοχή παιχτών που δεν πρόκειται να δουν ενδεκάδα στο β’.
Στο πρώτο είχαμε ικανοποιητική ανάπτυξη για το timing και τις συνθήκες του αγώνα, οι πολλές αναξιοποίητες σέντρες που έφταναν σχετικά εύκολα στην καρδιά της περιοχής της Αθλετικ φώναζαν “που είσαι ρε Μήτρογλου;”
Aς περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ροστερ με τον φορ και να δείξει ο Μίτσελ ενδεκάδα για να μιλήσουμε πιό σοβαρά.
…παίζουμε στα ίσα μεγάλες ομάδες, και αυτό φαίνεται καλό…χωρίς σέντερ-φορ όμως θα τα βρούμε μπαστούνια με τις μικρές ομάδες που θα παίζουν μπετόν αρμέ μέσα στο Φάληρο…και δεν είναι μακριά πια η έναρξη:):!:
Φτυστος ο αγκουερο είναι το παιχτρονι που φέρνει ο βαγγελας
…φτύστον να μην τον ματιάσεις:p…Μπενίτεθ λοιπόν…Παραγουανός…αυτά δύσκολα βγαίνουν, αλλά αν βγουν τα κέρδη είναι πολλαπλά…για μένα μακάρι φέτος η μεγάλη έκπληξη νά’ναι ο Διαμαντάκος, και ακόμα μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη, νά’ναι υγειής ο Ολαιτάν:):!:
και ο σάμαρης? και ο μανωλάς? και οι αντίστιχοι αντικαταστάτες είναι ο μποτία,ο αναγενημμενος αβραάμ και ο μπουχαλάκης?? :’)
μεγάλες μάσες ο χοντρός!
…βρε τον Φαταούλ:p :!: