Σώπα, ομάδα του μέλλοντος φτιάχνουμε.
Μα γιατί δεν προωθεί ο πρόεδρας κανάν μανιάτη φουσκωτό χρυσαυγίτη στο κέντρο να μην περνάει τίποτα ;;;
το σημαντικό είναι ότι ο περήφανος κόσμος του ολυμπιακού δε μασάει από βρώμικο πόλεμο και κιτρινισμό και αγκαλιάζει την ομαδα ακόμα και στα φιλικά!
Περίμενε νάρθει και το επόμενο τρίμπαλο από τον βάζελο και ο περήφανος κόσμος θα γιουχάρει και θα ψάχνει ποιος θα τους πει την αλήθεια, το ΚΚΕ, η ΧΑ, ποιος επιτέλους.
Έφυγε ο Σάμαρης
…και παίρνει Ντουμάρζ:):!:
Είναι μαγκιά της ομάδας να πουλάει παίχτες με τόσα λεφτά ενώ τους έχει πάρει τσάμπα. Ποιος πίστευε πέρσι τέτοιο καιρό ότι ο Σάμαρης θα φύγει σε ένα χρόνο με 8-9 εκατομμύρια;;;
Σιγά το περίεργο, την τελευταία 15ετία τόσο κοστολογούνται συνήθως οι εμφανίσεις και τα γκολ σε μουντιάλ ειδικά για παίκτες μικρομεσαίων εθνικών ομάδων.
Περιέργο μπορεί να μην είναι, είναι όμως μεγάλη υπόθεση για ελληνική ομάδα αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός.
Μα δεν κάνει κάτι ο Ολυμπιακός, η Εθνική το κάνει κυρίως.
Αντε και μερικά παιχνίδια στο τσ.λ.
Καλά κάνει και τους πουλάει, το θέμα είναι ότι στη θέση τους έρχεται σαπίλα. Με την εξάιρεση φυσικά 2-3 δανεικών που σχεδόν ποτέ δε μένουν δεύτερη χρονιά.
Ειδικά στην υπόθεση του Σάμαρη νομίζω ότι πιο πολύ έπαιξαν ρόλο οι εμφανίσεις του με την Μπενφίκα στο τσου λου παρά αυτές στην Εθνική.
Τώρα για την σαπίλα που λες θα το δούμε στην πορεία γιατί νομίζω ότι και πέρσι κλαίγαμε όταν καταλάβαμε ότι ο Σάμαρης θα είναι βασικός…
Και καλά κάναμε και κλαίγαμε γιατί παίκτης καλός είναι αλλά από μυαλά μηδέν. Την είχε δει Ρεντόντο και πρόκειται για κατόρθωμα το ότι έχασε τη θέση του από τον Εντινγκά.
Ειδικά στο εντός με την Μπενφίκα ένα μαύρο χάλι ήταν ο Σάμαρης.
Οι διοργανώσεις εθνικών ομάδων πάντα μετράνε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην τιμή πώλησης και μετά -αρκετά παρακάτω- πάει το τσ.λ.
Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν έχει μυαλό!
…δεκτό, άμυαλος ο Σάμαρης, αλλά τώρα θέλει πολύ δουλειά, γιατί τον βλέπω μεταξύ πάγκου εξέδρας…πάντως ακόμα δεν γράφτηκε πουθενά ότι τέλειωσε η μεταγραφή:):!:
το “λαχανοντουρμάζ” πάντως είναι τίγκα εμπνευσμένο νικ .
Aυτό! Μέσα και εγώ, όταν τον είδα πέρυσι στην ενδεκάδα με ΠΣΖ στο Φάληρο δεν το πίστευα.
Και ας εκτέθηκε στο συγκεκριμένο ματς σε δύο φάσεις γκολ, τελικά το στοίχημα βγήκε στον Μίτσελ στο σύνολο της χρονιάς.
Ποιός μας λέει πως δεν θα ξεπεταχτεί άλλος πιτσιρικάς φέτος για κάτι αντίστοιχο του χρόνου;
…δεν είμαι γκρινιάρης, αλλά άμα ακούσω - διαβάσω ότι ο Ολυμπιακός είναι καινούρια ομάδα και θέλει πίστωση χρόνου, θα τα πάρω στην ουκρανία[-X…κανένα πρόβλημα με το να πουλάμε παίκτες, κερδίζει κύρος και η ομάδα, και καταλαβαίνουν οι παίκτες, Έλληνες και ξένοι, ότι είναι για το καλό τους το να έρθουν στον Ολυμπιακό…αλλά πάλι μια εντελώς διαφορετική ομάδα θα παρουσιάσουμε…όχι από πέρσι, αλλά και από αυτήν που ξεκίνησε την προετοιμασία:-k…θέλω να δω την λίστα στην ΟΥΕΦΑ, για να δω ποιο είναι το ρόστερ μας:):!:
Του χρόνου δεν έχει μουντιάλ, όσοι ξεπεταχτούν το πολύ να φτάσουν μέχρι Πανιώνιο, Εργοτέλη και Καλλονή.
…φέτος πάντως άρχισαν να δανείζουν και στο εξωτερικό παίκτες:):!:
Δηλαδή φέτος οι βασικοί σέντερ μπακ του ολυμπιακού θα είναι αβραάμ και αμπιντάλ;