Δεν λέω οτι θα την χασει και οτι οι πιθανότητες ειναι υπέρ των Σουηδων απλα δεν νομίζω οτι θα ειναι τοσο εύκολο …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν λέω οτι θα την χασει και οτι οι πιθανότητες ειναι υπέρ των Σουηδων απλα δεν νομίζω οτι θα ειναι τοσο εύκολο …
Περα απο την πλακα ο Ολυμπιακος θα παλεψει με Γιουβεντους για την 2 θεση που φετος θα ειναι ψιλιασμενη απο το περσινο πατατρακ που εφαγε με την Γαλατασαραι.Τους Σουηδους ευκολα η δυσκολα θα τους βαλει απο κατω
…δεν είμαι αντίθετος με το να γίνονται πωλήσεις, όχι για να περηφανευόμαστε ότι οι παίκτες μας πηγαίνουν σε μεγάλα κλαμπ, αλλά γιατί αυτό είναι το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, είτε μας αρέσει είτε όχι…αλλά να υπάρχει περίπτωση, μετά την έναρξη των επισήμων αγωνιστηκών υποχρεώσεων της ομάδας, να πουληθούν και οι άλλοι δυο διεθνής μας παίκτες, και νά’ρθουν Μποτία, και Γκαζαριάν, ή ακόμα και πιο εντυπωσιακά ονόματα, είναι ότι χειρότερο για την ομάδα αγωνιστηκά, και δείχνει τις προθέσεις του φαταούλ…να τα αρπάξει:-k…φυσικά δεν μπορεί να υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός ρόστερ, που η ομάδα αλλάζει κατά το 1/3? μετά το τέλος της προετοιμασίας#-o
:):!:
χολεβας στη Ρομα, σε λιγο θα πουλησεις και τον ηλεκτρικο απεναντι απ το γηπεδο
Κρατάω την ανάσα μου για το μέγεθος του ποσού, με πάνω από έξι μύρια θα βγω στη βεράντα και θα φωνάξω ΓΚΟΛ :!:
εντωμεταξυ πολυ ευστοχο σχολιο στα ιντερνετς
Απο την τριαρα την περσινη ποσοι μεινανε??? Για να βρουμε τον επομενο.
…και Μανιάτης άμα καλύψει καμιά ομάδα την ρήτρα…εκεί θα την πατήσει ο φαταούλ…θά’θελε ένα καλύτερο ποσό:please:
Στο καλο χολεμπα . Ήξερες καλα το τόπι . Υπεραξία παίρνουν οι κουφάλες στον ολυμπιακο . Μεταγραφή δεν περιμένω . Ειμαστε κομπλε και θα το δείξει η πορεία . Και να μην λέμε οτι ο χοντρός δεν έδωσε χρήμα . 5 ο κασαμι, 4 ο μπενιτεζ, 6 ο ρομπερτο , 1 χαρτί ο μαζούακου, 1 ο φορτουνης , 2,5 ο ντουρμαζ , 2,5 αφελαι , 1 ο αμπινταλ , 2 ο μποτια . 2 ο ντιγκα , κατηγορία ο έργο(τρ)ελης!! Άντε κάλο βράδυ
Παίξε και κανένα Τζόκερ σήμερα!!!
Ειναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι !
Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι πωλείται και το “Γ.Καραισκάκης” σε τιμή σκότωμα !!!
Επίσης, φήμες μεταξύ εφοπλιστικών κύκλων λένε ότι ο κ.Μαρινάκης θα αγοράσει μπόλικα πλοία φέτος…
Χοντρέ πούλα κι άλλο, άλλοι 30 αθλητές μείνανε
…έτσι όπως το πάει αυτός, το μαγαζί θα ανοίγει και Κυριακή:D…πολυκατάστημα το καντάντησε…ααα και ο Κολοβός στον Πανιώνιο…είναι που θα τον πούλαγαν στο εξωτερικό#-o…πως τους ξέφυγε μα την αλήθεια:-k
Και να φανταστείς πως όταν το έγραψα, δεν είχε γραφτεί/ακουστεί ακόμη τίποτα. Ήμουν βέβαιος πως θα τον δώσουν με την πρώτη ευκαιρία. Περιμένω να ακούσω τιμή που θα τον δώσουμε και περιμένω μεγάλο ποσό πάλι που θα μας εκπλήξει.
έντιτ: 3 εκατομμύρια λένε οι Ιταλοί, αλλά το ποσό μου ακούγεται πολύ λίγο για διεθνή παίκτη, που ξεχώρισε στο Μουντιάλ κι έχει γεμάτες χρονιές Ch.L. εδώ και χρόνια.
απόνερα των 15 εκατομμυρίων του μανωλα.
πρώτη φορά οι τουλ 50 ευρο, δεύτερη 26.
μπιζνες
Σχετικά με τα “πουλάει τα πάντα ο Μαρινάκης” κλπ. :
Συνειδητοποιείστε πως μέσα στην περασμένη χρονιά ο Αμπράμοβιτς πούλησε Μάτα, Νταβίντ Λουίζ και Λουκακου και η Ρεάλ Οζίλ, Ντι Μαρία και Αλόνσο…
Αν με ρωτήσετε αν πιστεύω πως τα ποσά που φέρεται πως αλλάζουν χέρια στις μεταγραφές πλέον είναι υπερληθωρισμένα και αν πιστεύω πως από πίσω ξεπλένεται χρήμα, η απάντηση είναι και στις δύο ερωτήσεις: Nαί!
Αλλά ας μην τρελαινόμαστε πως ο Μαρινάκης εφηύρε το συγκκριμένο παιχνίδι, ας δούμε και λίγο τι γίνεται πέρα από τη μύτη μας…
Για τον Χολέμπας αν πάει να κολλήσει η μεταγραφή, προσφέρομαι προσωπικά να τους τον πάω με το αυτοκίνητο και το φέρρυ μπόουτ να τους τον παραδώω στη Ρώμη αν είναι να σιγουρέψω πως θα φύγει!!! 
Και πάρα πολύ έκατσε!
Συμφωνω με mule. Ο χοντρος δείχνει να εχει μπει σε ενα μικρο κλαμπ με μάνατζερς ωστε να κανουν τέτοιες μπίζνες. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο κατι τέτοιο. Βέβαια μονο θεωρίες συνωμοσίας λέμε …
Πως ο Μαρινάκης συμμετέχει σε ξέπλυμα μέσω μεταγραφών εγώ το έλεγα από τότε που πάσαρε τον Ριέρα στη Γαλατά, μετά από ένα καλοκαιρινό φιλικό που περπάταγε και στη μία φάση που του βγήκε καλή μπαλιά να φύγει μόνος του στην αντεπίθεση μπέρδεψε τα μπούτια του!
Μου ήταν δύσκολο να πιστέψω πως μετά από τέτοιο ματς ο Τερίμ ζήτησε τον παίχτη και μάλιστα όχι για ψίχουλα…
Εγώ προσωπικά είμαι φαν του Χολέμπας. Στα σημαντικά ματς θα τα δώσει όλα κι αν έχει βοήθεια στην άμυνα είναι υπερ-χρήσιμος στις κόντρα επιθέσεις. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως ο Μπονγκ ή ο Μουζουάκου ή ο Ινσούα θα καλύψουν το κενό του Χολέμπας εγκαίρως.
Σίγουρα, η Ε.Ε. και η UEFA θα πρέπει να το ψάξουν το θέμα με τα ποσά. Εδώ και χρόνια διακινούνται τεράστια ποσά και οι επενδυτές που μπλέκουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έρχονται από εκτός Ευρώπης χώρες (ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Κίνα, Νότια Ασία, Ρωσία, κ.α.) πράγμα που είναι έξτρα ύποπτο. Γιατί επιλέγουν να χρεώσουν τεράστια ποσά σε ομάδες που δε θα τους επιστρέψουν πίσω; Γιατί δεν τα ξοδεύουν σε ομάδες στη χώρα τους αφού είναι ποδοσφαιρόφιλοι; Γενικώς, υπάρχουν εδώ και χρόνια οι υποψίες/βεβαίοτητα πως το ξέπλυμα χρήματος (παγκοσμίως) πλέον γίνεται σε ? και το $ δεν προτιμάται πλέον γιατί υπάρχει πολύ αυστηρό regulation σε global level. Ίσως αυτή να ήταν και η αιτία για την μείωση του διακινούμενου $ από το 2002 και μετά.
Και εννοείται πως το ξέπλυμα χρήματος σε τέτοια ποσά, μπορεί να είναι από το οτιδήποτε. Drug money, trafficking, φοροδιαφυγή, χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, κλπ.
Θα είναι μεγάλη ντροπή για τον οποιοδήποτε σύλλογο έχει εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Εγώ π.χ. δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δε θα σιχτιρίζουν σε λίγα χρόνια, αν ο Σαουδάραβας τους παρατήσει με 1 δις χρέη ή αν βρεθούν αποδείξεις πως ξέπλενε χρήμα για κανέναν ISIS.
Περισσότερα για το ξέπλυμα χρήματος στο ποδόσφαιρο μέσω των μεταγραφών:
http://www.fatf-gafi.org/media/fatf/documents/reports/ML%20through%20the%20Football%20Sector.pdf
Παράδειγμα:
Case 10 (fictional): Talent pools
A club purchases a player for EUR 10 million but states in the official documents that it has purchased the player for EUR 5 million. The total amount of EUR 10 million is provided by the investors. These investors invest EUR 5 million in the talent pool and provide the club another EUR 5 million of the books which could be ?dirty‟ money. The player needs to improve himself αnd will later be sold to another club for a transfer sum of say EUR 15 million. Everyone who is involved in the deal will gain by the acquisition and sale of the player. The club can by the extra donation of EUR 5 million buy a better player. The investors can launder EUR 5 million and get a return on their investment. And the players‟ agent gains a good commission since his player is bought for EUR 10 million instead of EUR 5 million and is later on sold for EUR 15 million.
…στον πάγκο ο Κασάμι απόψε:?:…λέτε να τον έβγαλε στις προσφορές:D…αντιθέτως ο Μανιάτης μέσα…για να τον φέρει στο φιλότιμο και να μην φύγει μόνο με την ρήτρα:):!: