Ολυμπιακός

Άντε πήρατε και επιθετικό ! Γυρνάει Μήτρογλου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τώρα θα κοντράρουμε στα ίσια και σε όλες τις θέσεις την Ατλέτικο!!! :stuck_out_tongue:

Σοβαρα τωρα ρε μαγκες εχω μια γαμημενη απορια αυτος ο μαλακας ο κυρ Σαββας για ποσο καιρο θα κυκλοφορει ακομα ελευθερος;;;

Νομίζω οτι κανεις δεν ασχολείται με αυτόν. Ουτε καν οι φίλοι του ολυμπιακού …

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλά τα λέει ο Σάββας, μόνο οι διαιτητές μπορούν να σταματήσουν τον Μαζουακού και τους άλλους γκαλάκτικος του φετινού θρύλου.

Τέλος πάντων, στην πούτσα μας το Χ και η μπάλα που παίζουμε, εμένα με καίει στα πόσα μύρια θα κλείσει τελικά ο Χολέμπας.

^
Σωστός. Έτσι είναι, ποια μπάλα, εγώ απο το πρωί προσπαθούσα να πουλήσω αδέσποτες γάτες σε τουρίστες και τα κατάφερα, 25 ευρώ τη μία.

Ένα εκατομμυρίο για τον Χολέμπας, περάστε κόσμε!

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τη διαφορά ότι αυτοί που αναφέρεις αγοράζουν κιόλας στα [U]ανάλογα ποσά[/U] με τα οποία πουλάνε. Η Ρεάλ αγόρασε Μπέιλ, Τόνι Κρος, Χάμες Ροντρίγκεζ. Ο Μαρινάκης πουλάει με 10 και 15 εκατομμύρια ευρώ και αγοράζει με 2 εκατομμύρια το πολύ. Έκανε πίσω για το Φινμπόγκασον τον Ιούνιο γιατί του φάνηκαν πολλά τα 7,5 εκατομμύρια που ζήταγε η Χέρενφεν (όταν είχε πάρει τόσα λεφτά με τις πωλήσεις των Μήτρογλου, Φέισα, Βάις, Φετφατζίδη). Με μοναδική εξαίρεση τα 6 μύρια για Ρομπέρτο, με ελεύθερους και δανεικούς τη βγάζει κυρίως ο μεγαλοεπενδυτής. Δεν γίνεται να πουλάς στους άλλους ακριβά κι εσύ να θες να αγοράζεις με ψίχουλα.

Aυτό που σου μπόλνταρα είναι το σημαντικό! Στον Χολέμπας κάποιοι έδωσαν βίντεο με το Γεωργάτο και του είπαν “αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριστρός μπακ που πέρασε ποτέ από εδώ” και αυτό τον στιγμάτισε, αποφάσισε να γίνει ο νέος Γεωργάτος με ούτε το μισό ταλέντο!
Άρχισε να παίζει όλη την πτέρυγα αλλά χωρίς σωστές επιστροφές, βελτίωσε τη σέντρα του στην πορεία για να τα λέμε όλα, κατάφερε να γίνει και διεθνής ελλείψει άλλου…
Δύο χρόνια όμως τώρα, στα κρίσιμα εκτός έδρας σε Λεβάντε και Man Utd, ήταν καθοριστικός στους αποκλεισμούς με απίστευτης αφέλειας ενέργειες! Και αν στη Λεβάντε δεν ήξερε, στο Μάντσεστερ έπρεπε να είχε πονηρευτεί…
Γι αυτό και από πέρυσι προτιμώ Μπονγκ, Επειδή δεν βρίσκουμε κάθε μέρα νέο Γεωργάτο, αντί για κακέκτυπο ας έχουμε έναν συνεπή και πειθαρχημένο παίχτη που θα παίζει την θεσούλα του σωστά,

Πάντως με 1 εκατ. που τον έδωσε ουσιαστικά τον χάρισε!

και εγω τον Μπονγκ προτιμω. οχι για να παιζει στον Θρυλο αλλα για να πινουμε τσιγαρα.
να γινεις σκαουτερ.

…σαυτήν την χώρα εμετοί σαν τον Σάββα κυκλοφορούν ελεύθεροι, και όχι ωραίοι[-X

:):!:

ο τελευταιος να κλεισει τη πορτα.

κλαμα

:lol: :lol::lol:

Και γαμώ τις ελληνοποιήσεις κάνουμε…για τις άλλες ομάδες.

Σάμαρης, Μανωλάς, Χολέμπας, Αβραάμ.

Δεν κατάλαβα γιατί από το να πάρει μέτριους που δεν κάνουν διαφορά όπως τον Μποτία και τον Γκαζαριάν, δεν κρατούσε Κολοβό και Αυλωνίτη.

Ούτως ή άλλως για λύσεις πίσω από τους βασικούς προορίζονταν. Ίσως να μπορούσαν να εξελιχθούν και με τον Μίτσελ.

Βασικό σέντερ φορ ξέρεις ότι θες από τον Γενάρη και φτανει 31/8 για να πάρεις δανεικό αυτόν που έδωσες. Δηλαδή δεν υπήρχε ούτε ένας φορ σε όλη την αγορά;

Edit: Έκλεισε ο Γιαννούλης του Ατρομήτου για αριστερό μπακ.

τον πουστη το χοντρο μιλαμε για μεγαλυτερο απατεωνα κι απο τον Σαλιαρελη
καθε χρονο αλλαζει ολη την ομαδα, το τι μιζες πρεπει να πεφτουν δε λεγεται
αντε γαμησου κι εσυ και ο ισολογισμος σου αηδια πλεον

Αφου τη γλιτωσαν και οι παγκοι στο Καραισκακη,παλι καλα να λεμε.Δεν πειραζει,ας γεμιζει ο Χοντρος το γηπεδο μονος του,μονο με τα φασιστακια που εχει μαζεψει στην 7 και τους μανατζαραιους του.Βαρελι διχως πατο η ομαδα επι προεδρειας του…

φημες οτι θα εχουμε χορηγο την MediaMarkt κρινονται ως ανακριβεις…

Από τα πέτρινα χρόνια , πάμε στα αδιάφορα χρόνια. Μπράβο Βαγγέλα έχεις όραμα !

…φέτος πάντως κάναμε ρεκόρ στο πάρε - δώσε…μιλάμε για τζίρο:p…σήμερα δεν είναι να δωθεί η λίστα στην ΟΥΕΦΑ?..για να δούμε…ποιοι θα κλαίνε και θα θέλουν να φύγουν?:):!:

…edit…ελπίζω να μην ισχύει για Αβραάμ#-o

Προλαβαίνουμε να δώσουμε και τον Μανιάτη νομίζω .:!: