Και ο Πανιωνιος μια χαρα τα παει
Ο Πανιώνιος εχει μεγαλύτερη ποιότητα …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η Πανιώνια πολύ μάχιμη. Η δικιά μας πολύ καγκουρόφατσα.
Έτσι είμαστε εμείς οι Καλλιθεάτες, κάγκουρες.
…αύριο πιστεύω ότι θα το παλέψει η ομάδα…παρ’όλα αυτά και το Χ μου φαντάζει χλωμό…ειδικά τώρα που υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι η Αθλέτικο είναι κουρασμένη απ’το ντέρμπι με την Ρεάλ#-o…το ρόστερ του Αμερικάνικου τουρνουά, θά’χε περρισότερες πιθανότητες
:):!:
Όντως θα βάλει Μήτρογλου βασικό σήμερα;
παιζει ακομα. αλλα λενε θα βαλει στο κεντρο τον εντιγκα με το σερβο. θα βαλει αριστερα τον κασαμι. λογικα μητρογλου μπροστα, ο οποιος ειναι σκια του εαυτου του, κ λογικο οταν η αποθεραπεια του επρεπε αν κρατησει κανα 5μηνο αυτοι στον εναν μηνα τον ειχαν και καλα ετοιμο για να τον πουλησουν. το αποτελεσμα το εχουμε δει μεχρι στιγμης…
τωρα αν πεταει ξαφνικα, τι να πω μακαρι, αλλα δεν το βλεπω.
Τι εννοείς αριστερά τον Κασάμι, δε θα έχει Αφελάι, Ντουρμάζ στα άκρα;
αφελαι ναι, ντουρμαζ μαλλον παγκο. ηλιθια κινηση μου φαινεται και μενα. ειδικα για εντος εδρας.
δηλαδη θα βαλει κεντρο εντιγκα με τον σερβο, μπροστα τους τον τσορι πιο μπροστα μητρογλου και στα ακρα αφελαι και κασαμι. ετσι ελεγαν μεχρι χτες βραδυ δηλαδη.
Θεωρείς οτι με ντουρμάζ στα άκρα αντι για κασαμι έχετε περισσότερες πιθανότητες για ενα θετικό αποτέλεσμα σημερα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
μαλλον θεωρει οτι ο κασαμι ειναι το ποιοτικοτερο χαφ που εχει αυτη τη στιγμη ο ολυμπιακος και το να παιξει εξτρεμ με αυτο το βαρυ σωμα ειναι ανηκουστο. Αλλα νταξει τη θεση στο κεντρο θα του την παρει ο Εντινγκα μετα απο τραυματισμο, μεγαλα κοψιματα προβλεπονται.
Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε για θετικό αποτέλεσμα.
Εμένα μου αρέσει να βλέπω ομάδες, ειδικά ομάδες που είναι αουτσάιντερ, να παίζουν έξυπνα και το να βάζεις ένα βαρύ 6-8άρι να κάνει τον ακραίο επιθετικό μου μοιάζει το αντίθετο από έξυπνο. Ειδικά όταν τον συνδυάζεις με ένα “μπακ” που σπάνια περνάει τη σέντρα (προς τα πίσω).
Τι να πω, ας μας καταπλήξει όλους ο Μίτσελ με την εμφάνιση σήμερα και ως γνωστόν ποτέ δε φοβήθηκα τις κωλοτούμπες αντίθετα με άλλους που περιμένουν κάθε φορά να κρίνουν “στο τέλος”.
δεν τιθεται θέμα ο Κασάμι να γίνει εξτρέμ…απλά θέλει έναν παίκτη παραπάνω στα χαφ που θα πέφτουν κορμιά…τη πλευρά θα την έχει όλη ο γίγας Μαζουάκου…με βοήθειες φυσικά από Τσόρι και κασάμι…
Να κλέψουμε ένα Χ θέλουμε. Όχι να κερδίσουμε έναν άσσο. Η διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες είναι χαώδης. Η Ατλέτικο έχει καλύτερο υλικό από τον Ολυμπιακό, είναι πιο έμπειρη, πιο πολύ καιρό δουλεμένη, ο προπονητής τους ξέρει τους παίκτες του, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, δεν είναι αυτό το πρώτο τους απαιτητικό παιχνίδι για φέτος, κλπ.
Πιστεύω πως ο Μίτσελ παίρνει (πάλι) την σωστή απόφαση. Κι ας μη του βγει. Αν βάλει 11άδα λες και παίζουμε σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα μετρήσουμε 2 γκολ από το πρώτο ημίχρονο λόγω απουσίας ρυθμού/αγώνων/δεσίματος και μετά δε διορθώνεται τίποτα. Οπότε, βάζει τον Κασάμι επιπλέον χαφ, μαζική άμυνα και ελπίζουμε παρά την απουσία (σοβαρών) αγώνων να πάμε στο ημίχρονο με 0-0 και μετά βλέπουμε
τοτε να βαλει το Φουστερ βρε συ, που μπορει να πιεσει λιγο ψηλα στα ακρα και να βοηθησει και στο κεντρο. ο κασαμι ειναι οντως βαρυς εκει. θα δουμε στην πραξη βεβαια.
Ο Φουστέρ είναι ένα από τα “να πάμε στο ημίχρονο με 0-0 και μετά βλέπουμε”
Πέρσι ήταν πάντα μια από τις αλλαγές του β’ ημιχρόνου στο Ch.L. Ποτέ βασικός. Νομίζω πως ο Μίτσελ προτιμάει να τον βάζει στο 2ο και να τους πεθαίνει στο τρέξιμο όταν έχουν ήδη κουραστεί λίγο.
Κάρβου τι λες;
Δηλαδή μακάρι να είναι τα πράγματα όπως τα λες (να πάμε σαφέστατα συντηρητικά στο α’ και να πιέσουμε αν μπορούμε στο β’ -όχι όπως πέρσι με την Παρί που έγινε το ακριβώς αντίθετο), αλλά δεν το βλέπω.
Το να βάζει έξτρα χαφ τον βαρύ Κασάμι αριστερά πώς ακριβώς θα βοηθήσει την αμυντική λειτουργία αν ανεβαίνει το δεξί μπακ της Ατλέτικο και ντουμπλάρει με τον Γκαρσία τον (μέχρι τώρα) αδύναμο αμυντικά Μαζουάκου; Το ίδιο έκανε πέρσι στο εντός με την Μπενφίκα, βάζοντας δεξιά τον Γιαταμπαρέ νομίζω και ήταν μακράν η χειρότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Επίσης, αν πας συντηρητικά ΔΕΝ ξεκινάς Μήτρογλου.
Ξεκινάς με τους πιο γρήγορους και σε καλύτερη κατάσταση παίκτες σου.
ρομβο θα παιξει, εσωτερικος θα ειναι ο κασαμις. δε νομιζω να τον βαλει στα ακρα, κι απο οτι φαινεται με τις επιλογες του γενικα δε τρελαινεται να παιζει με εξτρεμ.
Δυσκολο το ματς σημερα. Προβλεπω αξιοπρεπη ηττα (0-1, 1-2). Η Ατλετικο ειναι μαλλον η πιο σκληροτραχηλη ομαδα αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη. Μακαρι να διαψευστω αλλα δεν βλεπω τον τροπο.
Δεν είμαι βέβαιος πως θα είναι έξω αριστερά ο Κασάμι. Κάτσε να δούμε που θα τον έχει το βράδυ. Από την στιγμή που βάζει τον μεγάλο μπαλαδόρο Εντινγκά, αναγκαστικά χρειάζεται κάποιον που θα μπορεί να κάνει και μια σωστή πάσα για να ηρεμήσει το παιχνίδι (=Κασάμι). Ο σκοπός δεν είναι να παίζουμε άμυνα για 45 λεπτά, αλλά για 20-25 και το να πάμε τσούκου-τσούκου στο ημίχρονο δίχως να έχουμε κινδυνεύσει. Σε αυτή την περίπτωση, ο Μήτρογλου είναι μια χαρά επιλογή. Μαζί με Τσόρι, Κασάμι και Αφελάι θα μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Ακόμη κι αν είναι ακίνδυνοι για την Ατλέτικο γιατί παίζουν μακριά από την περιοχή της.