Ότι για να αμυνθεί κανείς απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ατλέτικο, πρέπει τα ακραία μπακ (όπου τα δικά μας δεν είναι και οι καλύτεροι αμυντικοί του κόσμου) να παίρνουν ασταμάτητες βοήθειες από τους χαφ που θα παίζουν μπροστά τους. Άρα τα χαφ αυτά θα πρέπει να είναι πειθαρχημένα και -σχετικά- γρήγορα. Αν τα χαφ τώρα θα βαφτίζονται εξτρέμ ή εσωτερικά ή ρόμβοι ή υποτείνουσες λίγο με απασχολεί.
Περίπου όπως παίξαμε πέρσι στο εντός με τη Γιουνάιτεντ, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.
Αλλά κατάλαβα τι λες. Ποιον παίκτη έχουμε για να κάνουμε αυτή τη δουλειά όμως και να έχει δείξει πως μπορεί να μπει μέσα απόψε και να μην τον φάει η μαρμάγκα;
Πρακτικά, έτσι όπως τα καταφέραμε, μάλλον δεν έχουμε κανέναν. :lol:
Αν ο Φουστέρ είναι σε καλή κατάσταση θα έλεγα αυτόν και τον λαχανοντουρμά, ειδάλλως Αφελάι και κορυφή τον Διαμαντάκο μόνο και μόνο επειδή δείχνει σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους άλλους 2. Και στο κέντρο Εντινγκά, τον Σέρβο και τον Κασάμι λίγο πιο μπροστά.
Αν δεν μεινουμε σοβαροι και συγκεντρωμενοι, να ξερετε οτι γυρναει. Η Ατλετικο με τρεις πασες βρισκεται εξω απο την περιοχη μας. Μαζουακου σα να ξερει μπαλα, σε σχεση με Μπονγκ και κατι τετοιους απιθανους, ειναι και σοβαρος αμυντικα, σε σχεση με Χολεμπας και κατι τετοιους απιθανους, μ’αρεσει. Ο Μητρογλας ειναι εκτος τοπου και χρονου και ο Τσορι απλα συγκινητικος , εκανε μια λαθος πασα και δε βγηκε η αντεπιθεση προς το τελος αλλα δεν πειραζει.
…εντάξει τό’βαλε και ο Μήτρογλου:thumbup:
…ακόμα δεν έχουμε νικήσει μαυτήν την ομάδα που παίζουμε, αλλά εννοείται ότι δεν περίμενα με τίποτα να έχουμε αυτήν την εξέλιξη ως τώρα με μιά ομάδα που το ρόστερ της οριστικοποιήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών…δεν τό’χα με τίποτα στην ομάδα, και περίμενα φυσιολογικά την ήττα, ή μια παλικαρίσια ισοπαλία…τώρα προσοχή μην χαλάσουμε ότι φτιάξαμε
Έπεσαν λίγο για ύπνο ο διπλοΜποτία και ο Αμπιντάλ στις φάσεις των 2 γκολ της Ατλέτικο ή είναι ιδέα μου? Κατά τ’ άλλα εγώ περίμενα να χάναμε 2-0 στο μισάωρο και τελικά έγινε το ακριβώς αντίθετο και μάλιστα παίζοντας και μπάλα. Θετικό το πρόσημο και ελπίζω ο πιστολέρο με το γκολ του να ανέβει τουλάχιστον ψυχολογικά για να καλύψει λίγο το ντεφορμάρισμά του.
Δεν περίμενα την Ατλέτικο να μας υποτιμήσει έτσι, δεν είναι στην νοοτροπία της. Στο 1ο ημίχρονο κερδίσαμε τον αγώνα σήμερα που μπήκανε λες και κερδίζανε από τα απόδυτήρια. Σπουδαία εμφάνιση και πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για τη συνέχεια
ΥΓ : έλα ρε πιστολέρο!!! Πάρε τα πάνω σου τώρα παιχταρά μου
Το γκολ που πετυχε ο Μητρογλας, περα απο τους 3 βαθμους οι οποιοι μπορει να αποδειχθουν χρυσαφι, ειναι και ενα ηθικο boost για να ξαναβρει τον εαυτο του. Απο τους καινουριους μου αρεσε πολυ ο Κασαμι, ο Μαζουακου οπως εγραψα και πιο πριν, ο Μιλιβογιεβιτς που εδειξε καλα στοιχεια και ο Μποτια που ηταν καλος. Ο Εντιγκα ταχα μπηκε για κοψιμο και εκανε 2-3 χοντρες μαλακιες. Αυτη η νικη δε μας εξασφαλιζει τιποτα, αν δεν παρουμε τους εξι βαθμους απο την Μαλμε ειναι σαν να μη νικησαμε αποψε.
…τεράστια νίκη με γόητρο, βαθμολογική σημασία, γιατί τώρα η Αθλέτικο θα σκυλιάσει στα επόμενα ματς για να ρεφάρει…προσοχή τώρα με την Μάλμε και όλα θα πάνε καλά:):!: