Τεραστια νικη η σημερινη, απο τις μεγαλυτερες και σημαντικοτερες νικες στην ιστορια του συλλογου. Γιατι ηταν μια ξεκαθαρη νικη απεναντι σε μια απο τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης, την περσινη φιναλιστ του Champions League, μια ομαδα που πριν λιγες μερες νικησε σε ντερμπι την Ρεαλ. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στους παικτες και στον Μιτσελ. Ημουν στο γηπεδο και το ευχαριστηθηκα αν και καρδιοχτυπησαμε παλι οπως παντα. Μπραβο ρε μαγκες, το καλυτερο δυνατο ξεκινημα στο Champions League, σοβαροτητα και δουλεια για αναλογη συνεχεια.
Ο Μιλιβόγιεβιτς (ή όπως αλλιώ λέγεται) λένε πως έτρεξε …17,000 χλμ!
Τον βλέπω στη Ρόμα από αύριο…
Θα σου απαντήσω εγώ που μάλιστα υποστήριξα σήμερα πως ο Μίτσελ κατεβάζει την ομάδα όπως πρέπει. Είναι η πρώτη φορά που είδα πρεμιέρα Τσ.Λ. του Ολυμπιακού και δε μπορούσα να προφέρω τα ονόματα 2 :!: βασικών ποδοσφαιριστών μας. Τα γκολ τα χάρηκα αλλά σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δεν κατάφερα να πορωθώ με αυτή την 11άδα. Το χτίσιμο της ομάδας από το μηδέν κάθε χρονιά είναι μεγάλη ξενέρα για πολλούς από εμάς. Αν για εσένα δεν είναι, δε σημαίνει πως δεν είανι για εμάς. Εγώ στο Pro δεν βάζω να παίζει στον Ολυμπιακό η 11άδα της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα, αλλά παίζω με Μανιάτη και Σιόβα. Οι ομάδες που μου αρέσουν χτίζονται. Δεν προκύπτουν στα λογιστικά βιβλία και με το να συνεργάζεσαι με συγκεκριμένους μάνατζερ.
Σημασία έχει που ο Ολυμπιακός έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες.
Κλάμα γι αυτή τη μεγάλη νίκη! Πιστεύω πολύ στον Μιτσελ και τη νοοτροπία που έχει φέρει στην ομάδα…λογικά θα δούμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα στη συνέχεια!
Υ.Γ. Ατλέτικο Κερατσινίου γράφουν οι γραφικοί #-o
:lol: χαχα, επισης εχει σημασια να παιζει ο κλαους στην εθνικη.
karvou ο χοντρος μεχρι τωρα δυο (μαζουακου, μιλιβογεβιτς) τους πουλαει… 
Μιλιβόγεβιτς δύσκολο, είναι δανεικός.
Ας περιμένουμε και τη συνέχεια πάντως, τέτοιες μέρες πριν 12 χρόνια ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε το τσ.λ. για όποιον θυμάται.
Τρομερή διαχείριση Μίτσελ στο β’ πάντως, εκεί που φαινόταν ότι το γήπεδο άρχισε να γέρνει, κάνει 2 άλλαγές και τέλος.
κανεις δεν ξεχναει το επικο 6-2, αλλα αλλη ομαδα τοτε, κι αλλο σκορ. νομιζα ειχε οψιον αγορας ο σερβος. οντως καλη διαχειριση του μιτσελ, και για οποιον θυμαται περσι τετοια εποχη παραμονες τσαμπιονς λιγκ τον εδιωχναν καποιοι καλοι αυλικοι δημοσιογραφοι.
πρωτη φορα λεει μετα 12 χρονια που παμε με τον ιδιο προπονητη 2η φορα σερι στο τσαμπιονς λιγκ…
όχι μονο αυλικοι δημοσιογραφοι, αυλικοι γενικώς…κοντά στον Ηγέτη ιστάμενοι…
Τρεις σπουδαίοι βαθμοί…τίποτα παραπανω…αν χάσουμε στο Μάλμε, ακυρώνεται το χθεσινό…
Το θεμα φίλοι μου είναι ένα . Ειμαστε με την ομαδα και στα δύσκολα και στα εύκολα . Η χθεσινή ιδιαιτερότητα του αγώνα , με μια απο τις καλύτερες , αν όχι την καλύτερη της Ευρώπης δίδαξε οτι η ομαδα εχει καρύδια . Η προσμονή για το στόχο , το δέσιμο των νέων παιδιών με την κερκίδα κανει τη διάφορα . Όσο για εσένα φιλε μου που δεν ήξερες δυο ονόματα παικτών του ολυμπιακου , μάλλον δεν ασχολείσαι και τόσο πολυ μιας και το ριξες στο προ !
Σώπα ρε μαν, στα δύσκολα και στα εύκολα ε;
Και για πες, το 2005 που γιούχαρε όλη η 7 τον Μπάγεβιτς και το “είμαστε πλήρεις”, εσύ φαντάζομαι τους έδερνες που έκαναν κακό στην ομάδα.
Για να μην πω για το μπασκετ που οι οργανωμένοι χρόνια τώρα στηρίζουν με πάθος, σε όλα τα ματς, πάντα στα εύκολα ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Ε ναι, αυτό θα είναι, μάλλον.
Ε στα λέω και δεν καταλαβαίνεις . Απόλαυσε τη νίκη . Ετοιμάσου να δεις ωραία κόλπα απο τον μαζούακου και τους υπόλοιπους .
Και εγω μανιατη ,σιοβα αμπινταλ ,ρομπερτο και τα σχετικά έχω στο fifa !!
Δηλαδή τσουβαλιαζεις τους πάντες ρε κρισπ;
1ον δεν εισαι άμπαλος . Μάλλον λίγο αυθόρμητος .
2ον το γαμημενο είναι μπάλα ! Δεν ξερεις που καταλήγει το κάθε ματς , η κάθε διοργάνωση .
3ον στην 7 δεν είναι ολοι επιστήμονες , υπάρχει αγάπη για τον ολυμπιακο και μονο αυτο .
4ον ο κοσμος , η μάζα οτι ακούει λεει . Οι πιο πλυ απο τα συμφραζόμενα βγάζουν ακρη .
Το γεγονός είναι το εξής . Στηρίζουμε την ομαδα και στα εύκολα και τα δύσκολα .
Σ’ ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις.
Στηρίζουμε στα εύκολα και στα δύσκολα εκτός απ’ τον Μπάγεβιτς, τον Μπαρτζώκα και τον Μπαμπαγκίντα.
Aυτό είναι σπουδαίο. Μόνο αγάπη…κοίτα να δεις…
Καλά, οι μπασκετικοί είναι μούλοι…
Καλα τα λες . Την ουσία την πιάνεις η μαλακιες λέμε τόση ωρα ;
Παραθέτω μερικά απαξιώτικα σχόλια για την ομαδα τον μιτσελ και τον κόσμο
"Δεν υπάρχει αρχή και τέλος στην ομαδα “
“Χαμένο το χει το παιχνίδι ο μιτσελ " " που πας χωρις αβρααμ” " ο τελευταίος να κλείσει την Πορτα " ηφαίστειο ο ολυμπιακος " ευρω περίγελος " πέντε τεμάχια απο ατλετικο " μυρωδιας ο καρεμπε” Δεν υπάρχει σχέδιο " νεα ομαδα - άσχημα αποτελέσματα " άμπαλος ο μιλιβογεβιτς, μποτια "
Να πα να γαμηθουνε λέω εγω
Το προβλημα δηλαδή δεν τοκαταλαβαινεις οτι δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ο μπαρτζω απο τον βαζελο ; Αυτο που έγινε φέτος δεν το περίμενε κανεις . Εκει εντοπίζεται το προβλημα. Το χαμένο πρωτάθλημα απο τον Αλβέρτη .
Εντάξει ντάλας, σε περιμένω σε κάνα μήνα που θα μας έχει αποκλείσει απ’ το κύπελλο ο ΠΑΟ να στηρίξεις στα δύσκολα.
Ποιος το λέει;
8 είναι τα χρόνια (Σόλιντ).
ωπα σωστος, ειχα ξεχασει τον Τροντ με την καλτσουλα του. με παρεσυρε καποιος αλλος και ειχα γυρισει σε εποχες ντουσαν… 
Sto basket loipon… Ektos kai o Darden ena mina leei. Pragmatika kalytera auti i omada na min kanei kan proponiseis / filika. Oute kan prwtathlima afou den prokeitai na to paroume pote. Mono agwnes Euroleague.
(sorry gia ta greeklish)