Ολυμπιακός

o ντουρμαζ για κανα ποστ σλατζ ειναι και πολυ του πεφτει

ΖΩ
ΖΩ
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΩ

…να δούμε θα μας χαρίσει απόψε κανά γκολ η Μάλμε:p…χλωμούλι…θα πρέπει να παίξουμε με ψυχή και μυαλό…δεν ξέρω όμως γιατί αυτή η βραδιά μου θυμίζει Μόλντε και Μακάμπι στην Λευκωσία:-k

:):!:

Άναψαν τα αίματα κατά την άφιξη των οπαδών του Ολυμπιακού στο Μάλμε για το αποψινό ματς του Champions League.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδός των «ερυθρόλευκων» προσπάθησε να κλέψει άρωμα από το αεροδρόμιο και εντοπίσθηκε από τους άνδρες ασφαλείας που προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Περίπου, 15 οπαδοί προσπάθησαν να αποτρέψουν τους security και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους του αεροδρομίου και αφού εντόπισε τον δράστη τον συνέλαβε.

Από την ένταση που προκλήθηκε δύο Σουηδοί υπάλληλοι του αεροδρομίου διακομίστηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται η κατάσταση της υγείας τους.

είπε να βγάλει τα σπασμένα ο άνθρωπος. τόσα έδωσε να πάει μέχρι εκεί

Σε βρίσκω υπερβολικό φίλε Σουηδέ. Στο Γκρίχλαντ αυτά τα μαγαζζζά, όπως και ο,τι βρουν, τα ξεκαλουπώνουν. Κι εσείς φέρατε τον χαμό για ένα άρωμα. Μπορεί απλά να ήθελε να το πιει…

συγνώμη. δεν έκανα καλή ανάγνωση της είδησης

…think outside the box:p
…καλά τους δείξαμε την μαγκιά της φυλής:D

Δ
εν ξερω αν ειδατε 11αδα…κανα κεντρικο χαφ δεν εβαλε!

8 Εντινγκά
5 Μιλιβόγιεβιτς
2 Μανιάτης
…το γέμισε το κέντρο

Αυτός ο Μποτια πριν κάποια χρόνια δεν πέρναγε του Ρέντη ουτε για πάρει φύλλο πορείας για δανεικός…

…ο Εντιγκά κόβει, γιατί ούτε ο Αμπιντάλ είναι σε καλή μέρα

Μεγάλος μποτία. Έκλασα στα γέλια.

Ε μα, κανει μπαμ απο μίλια μακριά. Πόσο παπάρας είναι για να περιμένει στο άκρο να ερθει το τέρμα!!! Ημαρτον!

…και ο Αμπιντάλ που ήταν???

Στεφ την παλευεις βραδιατικο παιδάκι μου? τι σχέση έχει ο αμπινταλ εκεί. Να τη διώξει το ταγαρι επρεπε κ περιμενε το τερμα να παει να μαζέψει

Ρε μαλακα μποτια ουαντου!! Γάμω τη μπουτανα σου !

Κάνε μας τη χάρη ρε Μποτία τραγέλαφε !!!

Μόνο Εντινγκά και Μαζουακού αξιοπρεπείς σήμερα

Θέλεις Τσόρι όμως, φαίνεται ότι λείπει η δημιουργία του

…λείπει και ο Τσόρι, αλλά και κάποιος που θα την βάλει στα δίχτια…και φυσικά κάποιος που θα καθαρίζει τα πολλά λάθη στην άμυνα

Παλιές χρυσές εποχές πισογυρισμάτων (αφορά την ομάδα) και αδικίας (αφορά πέναλτυ καθαρό που δε δόθηκε - οφσαιντ μήτρογλου ανύπαρκτο)

Ας βαζανε πιο πριν ενα. Πίσω είμαστε για γέλια, να φάμε κι άλλο πρέπει κανονικά. Ατλέτικο στη έδρα της έτσι μας εχει ρίξει ταρίφα γερή.