Ολυμπιακός

Για γέλια και για κλάμματα

και σιγά μην το χάσει ο Τσόρι

…χαζεύω το κεντρικό αμυντικό δίδιμο…δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται
…κρίμα και η συντήρηση δυνάμεων που έκαναν κάποιοι με τον Ατρόμητο#-o

:):!:

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω έχει ο σημερινός Μήτρογλου από τον Διαμαντάκο. Σε άλλα νέα, για γέλια η άμυνά μας, καμία δημιουργία στο κέντρο απ’ την αρχή του ματς, κάποιες γελοίες αποφάσεις του διαιτητή για ‘μένα δεν αλλοιώνουν το αποτέλεσμα (στην τελική ας έβαζαν μία απ’ τις 1500 τελικές που είχαν στο πρώτο μισάωρο, δε θα κάτσω να γκρινιάζω για το πέναλτι). Στο γήπεδο υπήρχαν μόνο ο Μαζουάκου, ο Εντινγκά και σε στιγμές ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι. Όλοι οι άλλοι ανύπαρκτοι.

edit: Ξύπνησαν μνήμες Rosenborg με ένα γράμμα διαφορετικό…

Βλεπωντας τον Μποτια αισθανθηκα μαλακας που τοσα χρονια εβριζα τον Σαριεγκι.Αυτα

κάποτε, όχι πολύ παλιά, είχα Αβραάμ και Μέλμπεργκ διάολε…έχω να δω χαφ επιπέδου από τον Τζόλε και τον Γκαλέτι, δεξί μπακ αγνοείται εδώ και 2 χρόνια, για επιθετικό έχω έναν που μοιάζει τρομερά στον Μήτρογλου εμφανισιακά…

Μαζουακού σπουδαία ντρίμπλα και πνευμόνια για τη θέση του, μου αρέσει πολύ
Πολύ καλός και ο Εντινγκά
Γενικά το κέντρο είναι το μόνο που μου αρέσει σε αυτή την ομάδα

Αυτά

Καταρχήν βλέπετε ότι ο σοφός και πολύπειρος γαύρος την είχε μυριστεί τη φάση. Αλλά δεν τον ακούτε. 'Ασε που ο Μήτρογλου δεν μπορεί να κοιμηθεί…

τα στόπερ του γαύρου μου θυμίζουν τον σπίθα και τον ατσίδα.

Η αλήθεια είναι οτι έβλεπα οτι θα τους ξεκολιασουμε . Τελικα πήραμε τα αρχιδια μας !

πατσουπε-πε , κορδονε-νε

Έπρεπε να είχαμε πουλήσει Μαζουάκου και Ρομπέρτο, πριν το ματς με την Μάλμε. Τώρα έπεσε η τιμή τους και δεν ξέρω πως θα κλείσει ο Βαγγέλης την τρύπα των 2 εκατομμ.? που μας είπε πως έχει ο Ολυμπιακός αλλά αυτός παρόλα αυτά συνεχίζει και κόντρα στους “οικονομολόγους” οπαδούς… :frowning:

Η ήττα χθες ανήκει ολοκληρωτικά σε όποιον αποφάσισε να πουληθεί όλη η περσινή και δεμένη ομάδα και έτσι κατεβήκαμε με μια 11άδα που μαζεύτηκε πριν από 3 εβδομάδες. Στο επίπεδο του Ch.L., που οι περισσότερες ομάδες (και δη οι πιο ‘φτωχές’ όπως η Μάλμε) είναι δεμένες και δουλεύονται πολύ καιρό, αυτά πληρώνονται.

ΥΓ. Ο Ρομπέρτο σαφώς και φταίει και στα 2 γκολ. Δεν έχει κανένα λόγο να βγει από την εστία του σε κανένα από τα 2 γκολ. Ο Μίτσελ έχει δίκιο κι εδώ. Τα λάθη του Ρομπέρτο γίνονται γιατί κάνουν λάθη οι Μποτία και Αμπιντάλ. Προκαλούν άγχος στον Ρομπέρτο κι αυτός (κακώς) βγαίνει από την εστία.

Eίσαι απλά ένας φαιδρός εγκάθετος…

Μπήκε στο πάνθεον η χτεσινή εμφάνιση, κάνει παρέα σε μόλντε, χέρενφεν, μακάμπι.

Τραγικό στήσιμο (4 αμυντικά χαφ, αν και κάποιοι ίσως επιμείνουν ότι ο Κασάμι έπαιζε εξτρέμ), τραγική άμυνα.

Επίσης στο γκολ του Μήτρογλου που πάνε να μας το βγάλουν κανονικό:

1. Οφσάιντ ο Εντινγκά που συμμετέχει στη φάση.
  2. Οφσάιντ ο Μποτία που παίρνει την κεφαλία.
  3. Επιθετικό φάουλ ο Μήτρογλου (έχω μάλιστα την εντύπωση ότι ο καραφλοκόρακας αρχικά σφυρίζει φάουλ και μετά παίρνει χαμπάρι τον επόπτη και σηκώνει το χέρι).

Ο Μητρογλου κοιμαται ορθιος εδω και ενα χρονο περιπου.
Ο Μποτια απλα τραγικος και δε νομιζω οτι μπορει να επανελθει ψυχολογικα μετα απο τετοιες χοντρες μαλακιες που εκανε χθες. Στη Μαλμε ‘’ κερδισαμε’’ ενα στοπερ που θα τρεμει για μια ζωη.
Ο Τσορι πιθανοτατα επρεπε να ξεκινησει βασικος.
Απο εκει και περα, αν δινοτανε το πεναλτι θα μιλουσαμε για αλλο ματς, αλλα και αυτα μεσα στο παιχνιδι ειναι. Ο Ρωσσος δεν πρεπει να ξανασφυριξει οχι μονο σε Τσ.Λ. αλλα γενικοτερα σε ποδοσφαιρικο αγωνα, τωρα διαβασα οτι τον κραζουν και στη χωρα του, εχει δωσει κι εκει δειγματα του ‘‘ταλεντου’’ του. Φαινεται οτι ειναι αμπαλος επειδη οχι μονο δεν εδωσε το πεναλτι αλλα εβγαλε και καρτα απο τη σιγουρια του.
Βεβαιως και φταιει το ξεριζωμα της ομαδας και καπου εκει ειχε δικιο ο προπονητης της Μαλμε οταν μιλουσε για ασταθεια. Με τετοιες εμφανισεις φοβαμαι πολυ τι μπορει να συμβει μεσα στο Τορινο.

Λέτε στο Τορίνο να ξαναζήσουμε “ιστορικές στιγμές” ;

Αυτή η ομάδα μου δίνει την εντύπωση ότι μπορείνα φέρει “ηρωικό” χινάρι με τη Γιούβε, και από την άλλη να φάει πεντάρα ξεγυρισμένη
Δε γίνεται δουλειά μακροπρόθεσμα έτσι, όμως…

Μετα τα χθεσινα το παιρνουμε αποφαση οτι παλευουμε για την τριτη θεση με τους Σουηδους, ισως και να ειναι καλυτερα ετσι γιατι στο Europa εχουμε ελπιδες για 8αδα και με λιγη κωλοφαρδια (οπως το βραδυ με την Ατλετικο)ισως και 4αδα, [B][U]αν και μονο αν[/U][/B] δεσει η ομαδα και επανελθει ο Σιοβας.
Επισης τεραστια μαλακια του Αβρααμ που επειδη δεν επαιξε βασικος σε κανα 2 παιχνιδια σηκωθηκε και εφυγε, απο σημερα δε θα εβγαινε απο την εντεκαδα ουτε με νομοθετικη ρυθμιση!

Έτσι όπως ήταν ο Αβραάμ μετά τον τραυματισμό, αμφιβάλλω αν θα τα κατάφερνε έστω και 10% καλύτερα.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι το συνολικό ταλέντο της ομάδας φθίνει χρόνο με τον χρόνο. Και το ταλέντο είναι κάτι που όποιος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, το διακρίνει ανεξάρτητα από το αν ο παίκτης ή η ομάδα αποδίδουν καλά σε έναν μεμονωμένο αγώνα.

Παράδειγμα ο Ντουρμάζ χτες (και όποτε άλλοτε έπαιξε). Ντρίμπλα δεν πέτυχε, μπούκες δεν επιχειρούσε και το μόνο που έκανε ήταν να ανοίγεται δεξιά, να παίρνει την παράλληλη πάσα, να φέρνει τη μπάλα στο αριστερό και να γεμίζει στην περιοχή. Ούτε μία σέντρα του νομίζω δεν πήγε έστω κοντά στον Μήτρογλου.Δεν ξέρω τι έκανε στην Γκετσλεμπιρλιμπιμπομ και δε με απασχολεί κιόλας, ο Χάρης ο Παππάς να δείτε τι έκανε στην Καλαμαριά.

Άλλο παράδειγμα ο Γιάνναρος ο Μανιάτης. Το παλικάρι και χτες έτρεξε σα να μην υπήρχε αύριο και πλην του Μήτρογλου, πρέπει να πάτησε περιοχή περισσότερο από κάθε άλλον. Ε, αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι ο παίκτης που πάταγε περιοχή χτες, έχει χειρότερα τελειώματα κι απ’ τον φίλο μου τον Χάρη στο σχολείο. Δε φταίει όμως ο Μανιάτης, φταίει το ότι αυτόν τον ρόλο ξέμεινε να τον παίζει ο Μανιάτης.

Αντιπαραδείγματα οι Μαζουάκου, Αφελάι. Και οι δυο ενώ τελικά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό, έπαιζαν καλά κουβαλούσαν τη μπάλα και απασχολούσαν 1-2 αμυντικούς ο καθένας, κάτι που σημαίνει ότι άνοιγαν χώροι για άλλους παίκτες, οι οποίοι όμως αδυνατούσαν να τους εκμεταλλευτούν.

Και κάτι τελευταίο που αφορά στον Μίτσελ. Όταν αφιερώνεις τόσα λόγια ειρωνείας απέναντι στον αντίπαλο προπονητή τότε οφείλεις να τον νικήσεις κιόλας. Αλλιώς μετατρέπεσαι από τον Μίτσελ τον ατσαλάκωτο κοσμοπολίτη στο μιτσελάκι το κοροϊδάκι. Άσε που το γεγονός ότι τά ριξε στον Ρομπέρτο ήταν κίνηση εφάμιλλη με αυτή του Σόλιντ να κάνει κάποτε αλλαγή τον Ανατολάκη για μη πάθει κοκομπλόκο ο Ουαντού.

Αυτά και μην αγχώνεστε για ιστορικές στιγμές στο τορίνο. Θα τα παλέψει όλα τα ματς η ομάδα γιατί ξέρουν όλοι ότι από αυτές τις εμφανίσεις μπορεί να πάρουν μεταγραφή κάπου καλύτερα. Τα επερχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ να φοβάστε.

Σήμερα στον Σπορ FM ειπώθηκε ότι ο χτεσινός διαιτητής είνα ξάδερφος του Καράσεφ που έπαιζε μπάσκετ στη ΤΣΣΚΑ το '95. Αθάνατη ελληνική δημοσιοκαφρία.

οποτε μας χρωστουσε ενα σκισιματακι για τα νερα??!!! χαχαχαχα, οντως αθανατη ελληνικη δημοασιογραφια αν ειπωθηκε κατι τετοιο.

Τι μου θυμίσατε τώρα…

Αθάνατες εποχές στο ΣΕΦ…Επιστημονικές…