Ολυμπιακός

E τότε σήμερα θα δούμε την επιστροφή του Κατσίβελη

Φοβερή διαχείριση του σκορ στο τέλος…

Φύγε.

ξεφτυλισμενε μπαρτζωκα σε νικησε το κολαστηριο των τσιρλιντερ

Παραίτηση Μπαρτζώκα ή τέρμα το μπασκετ για μένα…

Ακομη μια χρυση σελιδα στο εγχειριδιο του Μπαρτζωκα “1001 Τροποι Για Να Τον Πιειτε Στο ΟΑΚΑ”

Μια ζωή τα ίδια. Ατελείωτο κομπλεξ. Η πιο λουσερ ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού.

Έλα, διώξτε τον επιτέλους :!:

Μπράβο στην τιτάνια προσπάθεια του γιωργη και της ομάδας μας σημερα . Ευχαριστήθηκα μπάσκετ !! Και εις ανώτερα μάγκες . Χίλια μπράβο , γιωργη ειμαστε δίπλα σου ! :wink:

Όχι κάποιος τον θέλει . Μεσα απο δω είναι !

Βούλωστο υπάλληλε, πήγαινε βέλαξε στον ΣΚΑΙ και μην ασχολείσαι με το μπάσκετ, δε σας παίρνει.

Μπαρτζώκα φύγε.

Ας μείνει, εγώ δεν έχω θέμα. Απλα στο ΟΑΚΑ μονο με Τόμιτς. Ας κάθεται σπίτι.

Κουφαλα τσιμπας!

Μείνε Γιώργο , μην ακούς κανέναν , παμε για φάιναλ φορ και οτι θέλει ας γίνει

Αμήν

Στα πρόθυρα του εγκεφαλικου ειμαι…

ή στα μεταθυρα, δεν ξερω…

Και, αν και είμαι πάντα υπέρ του προπονητή…νεξτ πλιζ…για χίλιους λογους…

ρε κανει ενσταση ρε φιλε. την υπεγραψε λεει ο Σπανουλης.

σοβαρα τωρα, γιατι την ξεφτιλιζουν την ομαδα δεν καταλαβαινω.

Ας δούμε το θετικό, τουλάχιστον θα φύγει πριν καν αρχίσει η ευρωλίγκα, οπότε η γκρίνια στο κάθε στραβοπάτημα θα είναι λιγότερη.

Πλέον το μόνο που μένει να δω είναι να κερδίσουμε το βάζελο και την επόμενη στις εφημερίδες να διαβάσω πως χάσαμε.

Έκλαψε μέχρι και ο γκολντγουαιρ σημερα…Μαζι με τον χωκινς!!

^ Γιατί δεν την σέβονται όλα τα μέλη της απο ότι φαίνεται…

Αλλά για να αποδίδουμε και τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, πάντα θα έχουμε την αγωνία να δούμε ΠΩΣ θα χάσει ο Μπαρτζώ. Πραγματικά ποτέ δε χάνει με τον ίδιο τρόπο σέβεται το φίλαθλο του Ολυμπιακού και σκαρφίζεται κάτι καινούργιο έτς για να μη βαριόμαστε :stuck_out_tongue:

edit:

:p8):wink::D:roll::lol::-s

Λίγοι…

Μπαρτζώκας γιια την επόμενη μέρα: "Είναι σίγουρα πολύ δύσκολη. Όλοι έχετε δει πώς κινήθηκε ο Ολυμπιακός και το [B]αν έχει πρόοδο στο παιχνίδι του[/B].

Στάκα λίγο ρε κόουτς. Ποια πρόοδο? Κακή άμυνα, μηδέν συγκέντρωση, πολλά τρίποντα, κακή ψυχολογία . Τα ίδια ακριβώς με πέρσι.

[B]Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ήττας. Προετοιμαζόμασταν μέρα-νύχτα για το παιχνίδι.[/B] …Ενώ κατέληξε([B]Σλούκας[/B]) σχολιάζοντας την κατάληξη του αγώνα: “Είναι ένα παιχνίδι, παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου. Με όποια μειονεκτήματα είχε ο αντίπαλος. [B]Για 38 λεπτά παίξαμε όμορφο μπάσκετ και καλή άμυνα.[/B] Οι τρεις τελευταίες επιθέσεις και οι τρεις τελευταίες άμυνες είναι ευθύνη των παικτών. Αυτά ξεκαθαρίζουν ότι ευθύνονται οι παίκτες όπως ξαναείπα”.

Δηλαδή ρε Σλουκ προετοιμαστήκατε για να κλείσετε Μπατίστα ? Για να κλείσετε τον Παππά? Και παίξατε έτσι??? Και χέσε μας με την ευθύνη της ήττας. Πρακτικά πάλι οι απέναντι ήθελαν να κερδίσουν περισσότερο από εσάς.

Αγγελόπουλοι, είστε αλαφούζοι. Καθίστε να τους βλέπετε μόνοι σας και σας εύχομαι να κανετε παρέα με τον πανόπουλο.

Να κλάψω ή να γελάσω με τα πρωτοσέλιδα σήμερα;;
απόλαυση πραγματικά, απαραίτητη προυπόθεση φραπεδιά με 4 κουταλιες…