Ολυμπιακός

…εγώ έτσι κιαλλιώς με τέσσερις κουταλιές την πίνω την φραπεδιά…που πρέπει να φτάσω σήμερα???
…η ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός είναι πιο ντροπιαστική και απ’αυτή στην Καλαμαριά#-o…να τιμωρηθεί ο Γιαννακόπουλος που δεν σέβεται ούτε νόμους ούτε τίποτα, αλλά προφανώς δεν χάσαμε απ’την παρουσία του
…η δικιά μας παρουσία τώρα άφησε υποσχέσεις…θα στρώσει η ομάδα…την επόμενη φορά θα το παλέψει αντρίκια εναντίον του εφηβικού του Π.Α.Ο.

:):!:

Ούτε τη γυναικεία ομάδα δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Απλά.

Υ.Γ. Πρώτη φορά που συμφώνησα με την Πράσινη.
Υ.Γ. 2 Για μένα τέλος το μπασκετάκι…βασικά για λόγους υγείας, είμαι σε δύσκολη ηλικία, χθες πρέπει η πίεση μου να έφτασε 20.

ολα αυτα δεν θα υπήρχαν(σε τέτοιο βαθμό) αν ο ψηλέας που έχετε δεν έκλεινε πάνω στον διαμαντιδη. αλλά μόνο και μόνο που χάνεις το +15 απο αυτόν τον παναθηναικο…

Εχτές που τα είπαμε απο κοντά ομως στο σεφ κάνανε τις κότες …

Όσοι πήγανε χτες να κράξουνε στο ΣΕΦ είναι ούγκανοι κατσαπλιάδες με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Γενικά όλοι αυτοί οι οπαδοί όλων των ομάδων μου προκαλούν αποστροφή.

έπρεπε ρε γίδι να σε πιάσει ο μαύρος(που δεν έπιασε τον μπατιστα) και να σου δώσει μόνο μια. λες σε κάποιον οτι έκανε την κότα ενω μπορεί να σου κόψει το κεφάλι αν θέλει, και δεν μπορεί να το κάνει γιατί μετά θα πέσεις να τον φας με κάθε τρόπο. γίδι

Ειμαι πιο θηρίο απο χαντερ ρε χαζουληδες ! Δεν τον παιρνει ! Πλάκα κάνουμε . Αυτοί που πήγανε ήθελα να πω και την κουβέντα που κάνανε . Εγω δεν πήγα . Τα είπαμε …

μην τα λετε αυτά ρε παιδιά…όσοι πήγαν χθες το βράδυ, έχουν λιώσει τον κώλο τους στα καθίσματα του σεφ, αγώνα δεν χάνουν…και πάντα κύριοι…ούτε διακοπες αγώνων, ούτε αντικείμενα, τίποτα…

Διαβάζω ότι είχαμε να δώσουμε φάουλ στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟ, παρακαλώ πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια :!:

Είχαμε 3 ομαδικά αν δεν κάνω λάθος…άρα ναι.

…είχαμε…

άστα και γω σήμερα το κατάλαβα αυτό γιατί χτες έβλεπα τον αγώνα χωρίς ήχο και δεν είχα πάρει χαμπάρι…Λεπτομέρειες μωρέ τι ψάχνεις :stuck_out_tongue:

ε ναι ρε παλικαρια. αμα ειναι τι λεμε για τραγική άμυνα. δεν ειναι μόνο ο ψηλός που πήγε διαμαντιδη. ο σπανουλης εκεί στο κέντρο κοιμήθηκε

…εγώ ο μαλάκας το ειχα παρει είδηση…και σκεφτόμουν "τώρα θα το κάνει…τώρα θα το κάνει…τώρα…"
Και μετά άρχισα τις χριστοπαναγίες…

Η αλήθεια είναι ότι μετά το κέντρο ο Σπανούλης πάει να του το κάνει, αλλά ούτε αυτό δεν κατάφερε…

Ο Μπαρτζώκας το είχε πάρει χαμπάρι, να πει σε κάποιον να κάνει φάουλ; Ή απλά καθόταν και περίμενε να δει τι θα γίνει; Στο τελευταίο καλάθι σηκώνει το πόδι και μετά χτυπιέται, πρέπει να το βρω να το κάνω gifάκι

εντιτ, τελικά δεν έφταιγε ο Μπαρτζώκας :!:.

Ρώτησα και έμαθα τι ζήτησε στο τελευταίο τάιμ άουτ. Ζήτησε δύο πράγματα: Η επίθεση του Ολυμπιακού να γίνει στα 2 ή 3 δευτερόλεπτα (έγινε τελικά στα 6), για να μη μείνει χρόνος στον Παναθηναϊκό. Ακόμη και αν δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός, θα ρίσκαρε μόνο το ενδεχόμενο μιας παράτασης.

Και το δεύτερο που ζήτησε ήταν, αν δεν έπαιρνε δύο πόντους από την επίθεση, να γίνει αμέσως φάουλ (είχε 3 ομαδικά και δικαίωμα να δώσει ένα ακόμη).

χαχααχ. ο σλουκας λεει οτι είχαν οδηγία για φαουλ. επίσης δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα αν είσαι ο σπανουλης. εκει στο κέντρο, φάουλ.

*το ποδι γάμησε. σαν παιδάκι που δεν του παίρνουν το παιγνίδι που θέλει ήταν

Το έκανε και στο 3ποντο του Σλότερ, σαν τικ είναι, πολύ χαριτωμένο

http://imgur.com/imaqGb3

Για το φάουλ, στο τέλος ο Μπατίστα έχει το καθαρό μυαλό και κάνει σκρην στον Διαμαντίδη και μετά ακολουθεί προς το καλάθι. Ο Σπανούλης δεν μπορώ να καταλάβω αν πήγε να κάνει φάουλ και τον έκοψε το σκρην ή αν ήθελε να αφήσει τον Διαμαντίδη να κατέβει και να του κάνει φάουλ στο κέντρο

Βλέπω μπάσκετ σχεδόν 20 χρόνια και μπορώ να πω ότι μ αρέσει περισσότερο απ’το ποδόσφαιρο. Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί.Τώρα για τον μπαρτζωκα δεν φταίει μόνο αυτός στην τελευταία επίθεση αλλά 1ον σε κάθε παιχνίδι στο οακά τα τελευταία 3 λεπτά δεν κάνουμε επιθέσεις(όπως γινόταν κ με τον Γιαννάκη) και 2ον δεν γίνεται επαγγελματική ομάδα να τρώει καλάθι σε αιφνιδιασμό μετά από βολές κ έχοντας να δώσει φάουλ.
Τέλος πάντων μάλλον μας χαιρετάει ο Μπαρτζω κι εγώ λέω μακριά από Έλληνες. Κάτι άκουσα για Τζορτζεβιτς μακάρι…

Δεν τον ακούτε τον έμπειρο τον Τοξικό, γι’αυτό σας ανεβαίνει η πίεση.

Όσο για…

[SPOILER]

[SPOILER]Κουκλίτσα, κάνε μου ένα σαντουιτσάκι[/SPOILER][/SPOILER]

Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας!