Ολυμπιακός

To θαυμαστικό θα πήγαινε, αν έμενε ο Μπαρτζώκας…

Αναμενόμενο…

Άντε, καιρός ήταν!

Τρένο θα πάει η ομάδα τώρα. Αλήθεια.

:(:(:frowning:

Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Γιώργο

Mην κάνεις έτσι Γράκχε…
Μου σπαράζεις την καρδιά…

και δεν μπορεί να πάει και φενέρ που’χαν έτοιμο συμβόλαιο. κρίμα.
λίγος σεβασμός στον Πρώτο Και Μοναδικό Έλληνα Προπονητή που πήρε ευρωλίγκα.
και μετά τον σκούπισε ο πεδουλάκης.
και μετά τον έδεσε κόμπο ο κόουτς αλβέρτης.
και χθες τον αποσυντόνισε ο διαμαντάκος.

Ναι γιατί άλλωστε την Ευρωλίγκα εκείνη την πήρε με τη δεινότητα του σε κοουτσάρισμα και τακτική.

Rudolf έλα έλα θα πάτε φέτος για το 7ο αστέρι και όλα καλά.

Namelessdead, άρα λες ότι οι ήττες με πάο πάνε στον κόουτς αλλά η 100αρα στη ρεάλ κάπου αλλού ; Για πες…

θα έρθω στο σπίτι σου το βράδυ.

έλα στο κυτταρο να ακουσουμε γιομπ ρε :stuck_out_tongue:

δεν μπορώ, θα πάω να βοηθήσω τον κόουτς να μαζέψει τα πράγματα απ’το γραφείο.
θα βοηθήσει και ο σπανούλης, σα να χάρηκε σήμερα κάπως, δεν ξέρω γιατί.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10702129_10153289827849899_8996318791611307597_n.jpg?oh=17196b5ea1ac7b32958c081cbe89ee10&oe=54B7D6B9

"Μια γυναίκα φεύγει, Μια σωστή κυρία. " εμπαθές

…εντάξει έφυγε υπέροχα, και τώρα μένουμε με Τόμιτς?..ποτέ δεν ξέρεις βαίβαια…μπορεί ο Μίλαν να αποδεικτεί λίρα εκατό:):!:

Εγώ τον στήριζα μέχρι χθες, αλλά μετά και από αυτό πραγματικά είναι κρίμα και για εκείνον να μείνει στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε για όλα και πάμε παρακάτω.
Δεν λέω ότι φταίει μόνο αυτός για την χθεσινή ήττα, αλλά από το να διώξεις όλη την ομάδα είναι πιο λογικό να φύγει ο προπονητής.

Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω στο γκαζέτα για τραμπουκισμούς στον μπαρτζωκα από χρυσαυγιτάκια της 7 και για μη αντίδραση των παικτών και της διοίκησης, η ξενέρα φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα. Τόσο γιατί οι Αγγελόπουλοι δεν ενδιαφέρονται να πετάξουν τους ούγκανους εκτός όσο γιατί οι παίχτες είναι κοτάρες ολκής. Τι φοβηθήκανε οι δίμετροι άραγε? Βέβαια , εδώ χεστήκανε με τον Μπλουμς…

Όχι όλες οι ήττες ούτε όλες οι νίκες. Δε νομίζω όμως ότι ήταν και τακτικό μάστερπλαν να πας τη Ρεάλ που βομβάρδιζε όλη τη χρονιά σε ματς 100 πόντων, ούτε ότι γύρισε εκείνο το παιχνίδι με κάποιο φοβερό κοουτσάρισμα από τον πάγκο. Δεν το λέω με κάποια εμπάθεια. Απλά τον θεωρώ άτολμο και γενικά “λίγο” προπονητή για αυτό το επίπεδο.

Φαντάζομαι πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε πόσο υπερτιμημένος/υποτιμημένος ήταν τελικά ο Μπαρτζώκας παρακολουθώντας την δουλειά του και σε άλλες ομάδες.

Xωρις να συμμετεχω στην κουβεντα, μια ακυρη παρατηρηση.

Δε νομιζω οτι μια ομαδα που βομβαρδιζει ολη τη χρονια, ΘΕΣ να την πας σε ματς 100 ποντων. Ισα ισα, που σε αυτο το ειδος παιχνιδιου “σε εχει” αδιαμφισβητητα.

Το οτι με κεινη τη Ρεαλ, ενα ματς 100 ποντων ειναι πολυ πιθανο, πηγε ετσι καλως ή κακως και πιθανον να μη χρειαστηκε καμια φοβερη παρεμβαση απο τον παγκο, ειναι μια αλλη συζητηση

Συμφωνώ απόλυτα και αν διαψευστώ την κάνω και την κωλοτούμπα μου άφοβα.

Ναι, το ίδιο λέμε. Του έφυγε το παιχνίδι, απλά ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος επιθετικά και φοβερά εύστοχος και το πήρε.

…απ’οτι βλέπω και διαβάζω θα συνεχίσουμε με Μίλαν Τόμιτς προπονητή…δεν με χαλάει, απλά πρέπει να βρεθεί ένας καλός βοηθός…ο Σφαιρόπουλος ίσως?:):!:

Ένα πράγμα θέλω. Να έρθουν τα πάνω-κάτω, να πάρει ο ολυμπιακός την Ευρωλίγκα φέτος και να πάω στο ΣΕΦ να κρεμάσω πανό 20 μέτρα που θα λέει:

[SPOILER]ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ[/SPOILER]

Τέλος πάντων, άδοξο τέλος και έπρεπε όντως να φύγει όπως ήρθαν τα πράγματα, αλλά σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχε μείνει για πολλά χρόνια. Πιστεύω πως ήταν (και είναι δηλαδή) εξαιρετικός προπονητής και σοβαρός άνθρωπος. Αλλά όταν μπλέκεις με άμπαλους ελληνάρες κωλόγαυρους…

Όσο για το τώρα, ίσως ο Τόμιτς είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει ήδη μια μικρή εμπειρεία, αλλά κυρίως κάθησε δίπλα σε Ντούντα οπότε θα έχει μάθει κάποια πράγματα. Ξέρει την ομάδα, ξέρει τους παίκτες, είναι δικό μας παιδί, αγαπάει την ομάδα… Νομίζω πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία.