Ολυμπιακός

Αν γίνεται να χάσετε και στα επόμενα 2-3 ματς μήπως γυρίσει πίσω, θα το εκτιμούσαμε δεόντως :!:

Δεν τον δινετε τελικα, βγηκε ανακοινωση

Άντε όπου νάναι, θα βγει διάψευση από την ΚΑΕ ότι τα δημοσιεύματα ήταν κατασκευασμένα.

Το ότι δεν συναινεί η ΚΑΕ δεν νομίζω να είναι πρόβλημα στο να φύγει, αλλού διαβάζω ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο αλλά προφορική συμφωνία και του χρωστάμε και λεφτά, και αλλού ότι έχει όρο στο συμβόλαιό του για τερματισμό συνεργασίας χωρίς παραπάνω λεπτομέρειες, ό,τι να’ναι.

Σε 6-7 χρόνια πάντως που θα διώξουμε τον Σφαιρόπουλο λογικά θα πάρουμε Μπαρτζώκα

…μια χαρά είναι ο Σούλης σαν άνθρωπος και σαν προπονητής…αλλά η ΚΑΕ μπαίνει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο…κιάλλοι έχουν χάσει από μικρότερη ομάδα, ακόμα και ο ίβκοβιτς, αν θυμάμαι καλά…δεν τον αδειάζεις έτσι τον Μίλαν…η χρονιά ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα…περρισότερο λόγω άστοχων κινήσεων, παρά των κακών αποτελεσμάτων

:):!:

Σωστός ο stef. Δηλαδή αν τώρα ο Σούλης (o οποιοσδήποτε Σούλης) με 5 προπονήσεις χάσει ένα από τα επόμενα 2 ματς, με ποια λογική θα τον κρατήσεις ενώ δεν κράτησες τον Τόμιτς; Και σε εμένα μου μοιάζει πολύ μεγάλο άδειασμα. Εκτός αν οι Αγγελόπουλοι σκοπεύουν σε 3-4 αγωνιστικές να μας φέρουν πάλι τον Μπαρτζώκα :stuck_out_tongue:

Εγώ πιστεύω ότι παίζουνε αυτό το ΣΚΡΑΤΣ, σκρατσάρουν χτες, βγαίνει ο Μίλαν, σκρατσάρουν σήμερα βγαίνει Σούλης, θα σκρατσάρουν αύριο και θα βγει ο Δράκος του Παραμυθιού να πάρει την εκδίκησή του.

Ο Σούλης ήταν Αθήνα από το πρωί, οπότε δεν έχει να κάνει με την ήττα. Και αν έχουν δείξει ένα πράγμα οι Αφοί, είναι ότι στηρίζουν τους προπονητές. Οπότε προφανώς εξαρχής είχαν αποφασίσει να μην μείνει ο Τόμιτς.

Δεν είπα ότι έχει να κάνει με την ήττα η όποια απόφαση. Είπα ότι ο κόσμος πριν μια βδομάδα έλεγε “καλύτερα με Μίλαν μέχρι τέλος”, πριν τρεις μέρες αποθέωνε τους τέσσερις κοντούς και τώρα που χάσαμε λέει “μωρέ μήπως θέλουμε κανονικό προπονητή τελικά;”.

Οι αφοί μας έχουν καταστρέψει φέτος.

Πρώτα κρατάνε τον Μπαρτζώκα με δεδομένο να τον διώξουν στην πρώτη στραβή με τον ΠΑΟ. Είναι λογική αυτή; Ή διώξτον το καλοκαίρι και πάρε άλλον (ο οποίος θα είναι είτε Σφαιρόπουλος είτε κάνας σοβαρός Ευρωπαίος που θα ζητήσει και σοβαρό μπάτζετ) ή δείξου μάγκας μετά τον ΠΑΟ και πες “εμείς το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε και θα το κάνουμε και τώρα”.

Τέλος πάντων ο Μπαρτζώ παραιτείται και επί 10 μέρες από τη μία αφήνουν να γράφεται ότι “ο Μίλαν θα έχει την ευκαιρία του” και από την άλλη προσεγγίζουν προπονητές με συμβόλαια με μοναδικό αποτέλεσμα να βγαίνει προς τα έξω ότι μας ρίχνουν όλοι χυλόπιτες.

τραγικη κατασταση στο μπασκετ, οχι τπτ αλλο αλλα αντι να ειμαστε χαλαροι που νικησαμε εκτος την βαλενθια, τωρα βγαζουμε τα ματια μας. σορρυ αλλα δεν φταιει μονο ο τομιτς η ο προπονητης στις ηττες. φταινε και οι παιχτες, δε γινεται να την πληρωνει η ευκολη επιλογη καθε φορα.
οπως ειπα κ μετα το ματς με βαλενθια μηπως να επαιρναν εναν προπονητη για συμβουλο στο τομιτς. η επιλογη του σουλη καλη, αλλα ακουνε τη λεξη σουλης καποιοι και ξυνιζουν.

στην μπαλα διαβαζεις αρθρα οτι ο αμπινταλ θελει να σταματησει και ριχνεις απειρες μουτζες προς το scouting σχετικα με την αμυνα μας φετος… 2 στα 2 εχουνε…

Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι οι Αγγελόπουλοι μας δουλεύουν συνειδητά 1,5 χρόνο τώρα ;

…τώρα όπως και νά’χει, τον κάψαμε τον Μίλαν…η ήττα απ’την Κηφισιά είναι το λιγότερο…η ήττα απ’τον Μαρκόπουλο είναι μεγαλύτερη…γιατί προσπαθώντας να πάρεις δεσμευμένους προπονητές, δείχνεις στον Μίλαν ότι έχει μικρή ημερομηνία λήξης, με ότι αυτό συνεπάγεται…να δω το πως θα καταφέρουν να συνηρπάξουν με τον Μίλαν, αν δεν βρουν κάποιον άλλο, κάτι πολύ πιθανό
…έτσι όπως πάει ήττα και αλλαγή προπονήτού, φέτος το σκορ της ομάδας θα μετριέται σε Νίκες - Αλλαγές προπονητή

Το κατεστημένο που κυνηγάει τον Θρύλο, φάνηκε και χθες στη Ρώμη. Το γκολ της Ρόμα ήταν off-side… Να μην πατήσει ξανά το πόδι του ο Πλατινί στο Καραϊσκάκη :stuck_out_tongue:

…το ξεΝέριτ μας δείχνει απόψε???:):!:

Ναι αυτο σας δειχνει

Εχω ξενερωσει με ποδοσφαιρο και με μπασκετ, αλλα στο σημερινο ματς θελω σαν τρελος την νικη γιατι εκεινο το 1-1 ειναι ισως η μεγαλυτερη στεναχωρια που μου εχει προκαλεσει αθλητικο γεγονος… Για να δουμε.

Α ρε Τσορι είσαι μεγάλη παιχτουρα…

…δεν το λήγει από τώρα, να ησυχάσουμε:roll:
…καλά το πήγαμε, ωραίο και το γκολάκι, πάμε τώρα γερά και ότι γίνει

Ενα άγαλμα στο Ρομπέρτο, οκ το καλοκαίρι την έκανε νομιζω.
Μποτια σε πίστευα μωρή παιχταρα… :!:

…νίκη χρυσάφι όπως και να το δεις…εγώ δεν το περίμενα…του Αγίου Ρομπέρτο απόψε…αλλά στην αλλαγή του ο Μήτρογλου…ποιο ΘΕΟΣ δεν γίνεται:):!: