Κασίγιας του Προφήτη Ηλία και απόψε
ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥΤΣΑ
ΠΟΥΛΟ ΒΕΚΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ
Εμφανίστηκες ε ; Έπεσε η πουτσα και μείνανε κόκκαλο οι Ιταλοί . Πουτανα μάλμε θα είχαμε 9 βαθμούς !
Μπράβο στην ομάδα . Είχα πει από την αρχή ότι ο όμιλος είναι αντρικός και θα είμαστε ωραίοι !
Πες και πού κρυβονται οσοι εκραζαν τον ΠΡΟΕΔΡΟ :!:
Ας ειχαμε μυαλό στο Μάλμε, χάσαμε ευκαιρίες μαλακιστηκε η άμυνα και καληνύχτα. Εντατικα μαθήματα Γκατούζο για να μην φαμε ταριφα στο Τορίνο…
Για αυτο ειμαι Ολυμπιακος, γιατι μονο αυτη η ομαδα εκει που σε εχει ξενερωσει και δεν παιζει καλα για συνεχομενα ματς, στο πιο κρισιμο βγαζει ψυχη και παθος και παιρνει μια τεραστια νικη απεναντι σε μια μεγαλη ομαδα. Την ηθελα παρα πολυ σημερα την νικη και το χαρηκα με ολη μου την ψυχη. Ηρωας και κορυφαιος του αγωνα ο [B][SIZE=3]ΤΙΤΑΝΑΣ[/SIZE][/B] Ρομπερτο που απλα δεν ετρωγε γκολ με τιποτα σημερα. Υπεροχη ομαδικη προσπαθεια στο γκολ και γενικα δειξαμε χαρακτηρα. Σωστες επιλογες και απο τον Μιτσελ, η ομαδα ειχε πλανο και επαιξε με δυναμη και στο τελος που κουραστηκαν οι παικτες και πιεζε η Γιουβεντους κατεβασε τα ρολλα ο Μεγας-Ρομπερτο και γραφτηκε μια χρυση σελιδα στην ιστορια του Ολυμπιακου…
αγόρι μου εγω κόβω βασιλόπιτα σπίτι και ένα κομμάτι παει στο πρόεδρο !! Τι να λέμε τωρα .
Θέλει Μπακ δυνατό ο θρύλος . Δεν θα τα πιάνει παντα ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ
…πίσω του…
Ξέρει κανένας πόσες και σήμερα έχει ο Μαζουάκου κι έχει ρίξει το μπερέ στο πλάι;
Αν δεν κερδίσουμε την Κυριακή να παραιτηθεί ο Μίτσελ.
sigxarhthria!
…και να αναλάβει ο Νικοπολίδης, και να ζητήσουμε απ’τον Άγγελο να σπάσει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ…θα γυρίσει και ο Αβραάμ έτσι…γιατί όχι???:):!:
Ο Μαρινάκης τι το χει παίξει το παιχνίδι με το βάζελο ;
…πάντως χθες ζήτησε νίκη, και απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο…ποιο πολύ λέει τον νιάζει το ντέρμπι, απ’το χθεσινό:):!:
ε ναι, ετσι δεν θα φαινεται οτι επαιξε διπλο :!:
Μακαρι να έρθει χ-2 και να έχουμε δυναμική παρέμβαση 7 και δήλωση συμπαράστασης τράκη 13.
Έλα μωρέ τώρα με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη ασχολείστε; Πάμε όλοι μπασκετάρα μπας και κερδίσουμε καμιά…ένσταση!

επιτακτική η ανάγκη να μας πετάξει πάλι καμιά τριάρα ο Αναστασίου στο Καραισκάκη 
Και ο Ντάνστον με πρόβλημα υγείας λέει…Ελπίζω να ξαναπονέσει στη μέση του ο Πετγουει και να παίζει με κράμπες ο Χάντερ για να δούμε Αγραβάνη, Σίμονς και Καββαδά να ισοπεδώνουν .