Ολυμπιακός

Τραυματίας ο Αγραβάνης, ήρθε η ώρα πιστεύω να κάνει το ξέσπασμά του ο Κατσίβελης παίζοντας πάουερ φόργουορντ.

Επιστροφή Τζος Πάουελ είναι η λύση και να φύγει ο Μπαρτζώκας.

…χάλασε και η ανοικτή προπόνηση στο Ρέντη…ντεμ ιτ:):!:

Να δω τι άλλο θα χρειαστεί προκειμένου να διώξουμε Σίμονς, ο Πέτγουεη να πάει μόνο για ευρωλίγκα και νά ρθει ένα 4άρι της προκοπής στην ομάδα.

Κατά τ’ άλλα, welcome back Dunston (εκπληκτικός στο τελευταίο δεκάλεπτο), Μάντζαρης ουσίας, Σπανούλης ασχολίαστος (ξέρω, δεν τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του…) και Λοτζέσκι πλέον σταθερά διακριθείς.

Αν φύγει και ο Μπαρτζώ πάμε για μεγάλα πράγματα.

…4άρι της προκοπής βρίσκεται τέτοια εποχή???
…δεν τό’δα, αλλά απ’το σκορ πρέπει να παίξαμε καλή άμυνα

:):!:

Φαντάζομαι ότι η παραμονή του Πετγουει έχει να κάνει καθαρά με τη μείωση του μπάτζετ σε σχέση με πέρσι. Έφεραν λαφαγέτ,χάντερ και ντάρντεν αντί Λο,Μπέγκιτς και Περπέρογλου. Και οι 3 αν δεν κάνω λάθος με μικρότερα συμβόλαια σε σχέση με τους αυτούς που αποχώρησαν. Στο 3 πάντως θέλουν να προωθήσουν και Παπαπέτρου οπότε δε με χαλάει ιδιαίτερα. Με 400 χιλιάρικα παραπάνω θα μπορούσαν να έχουν αντικαταστήσει τον Πετγουει και να έχουμε ρόστερ με σοβαρές βλέψεις για φαηναλ 4. Στους ψηλούς παράλληλα κράτησαν Σίμονς για να του την σπάσουν και καταλήξαμε να παίζουμε με Χάντερ,Πετγουει καθώς οι Πρίντεζης, Ντάνστον δεν είναι υγιείς. Έστω και τώρα, έχοντας γλιτώσει και το συμβόλαιο του Μπαρτζώκα, μακάρι να κινηθούμε έξυπνα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυπιστεύω…

Επίσης καιρός είναι να αποφασίσουν τι θα κάνουνε με Καββαδά,Κατσίβελη,Αγραβάνη,Σίμονς και Χριστοδούλου. 5 παίκτες χωρίς ρόλο στην ομάδα δεν είναι και λίγοι.

αγαπω τους παντες σημερα

Αλαφούζο λασπολόγε εδω θα γίνει ο τάφος σου.
Οι ταβανόπροκες δεν σκούριασαν ακόμα :!:

Σήμερα έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα τα ενδεχόμενα αποτελέσματα (σε ισοπαλία, ήττα ή νίκη με 1-0/2-1 κερδίζω 20 ευρώ, σε νίκη με 2 γκολ διαφορά χάνω ένα 50ρικο αλλά θα έχουμε ξεπλύνει λίγο την περσινή ντροπή κι αν έρθει 3-2 θα κερδίσει το άθλημα)

άμα βρει κανείς κανένα καλό λινκ για το ματς και μου το έστελνε, θα το εκτιμούσα

προστιμάκι much?

Μιτσελ

Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Μήτρογλου, θα τον αφήσουμε χωρίς… επιδόρπιο. Θα του κάνει καλό".

ελπιζω αυτο να σημαινει οτι τον βαρουσαν ολοι στα αποδυτηρια με σαπουνια τυλιγμενα σε πετσετες.

Θέλω να δω πόσο θα συνεχιστεί η κωλοφαρδία του Μίτσελ, την Τετάρτη τον έσωσε ο Ρομπέρτο από το 1-3 που θα ήταν “δίκαιο” σκορ, σήμερα ο Αυλωνίτης σε ένα ακόμα ντροπιαστικό βράδυ του απέναντι σε ογκόλιθους της προπονητικής όπως οι Αναστασίου και οι Βονόρτες.

Μπαρτζώκα φύγε.

εσυ μη μιλας, πηγες ταμειο.

Δομημένο παίξιμο φίλε μου, και ταμείο και νίκη και μπορώ να γκρινιάξω για την εμφάνιση.

το ανυπαρκτο φαουλ στον αφελαι

Πόσο άμπαλος μπορεί να είναι κάποιος;

κραπσοδυ ασε τον γαυρο και πες τι ξερεις για acdc 23/5 παρισι

Κι εγω σ αγαπω

…καταφέραμε να δώσουμε το δικαίωμα σε μια ομάδα με 0 τελικές που να πηγαίνουν προς το τέρμα, να μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος#-o
…αυτό είναι αποκλειστικά δικό μας φταίξιμο
…ο διατητής έπαιξε έδρα, με το να δίνει πιο εύκολα φάουλ και κάρτες κατά του Π.Α.Ο. , αλλά δεν έπαιξε ρόλο για την διαμόρφωση του αποτελέσματος
…και οι δυο ομάδες είσαν άθλιες, απλά ο Ολυμπιακός κάπως λιγότερο άθλιος
…δεν μπορεί ολόκληρος Μίτσελ να τραβήξει το αυτάκι του Μήτρογλου:?:
…ο Αυλωνίτης θα γίνει νέος Κουλοχέρης
…ο Αμπιντάλ μας δουλεύει

…το κύπελο μάλλον δεν το γουστάρουμε
…μάλλον δεν έχχουμε δυο εντεκάδες, ή απλά η δεύτερη βαριέται που ζει