Ολυμπιακός

…δεν τον αναπολεί κανείς σε διαβαιβαιώ…μάλλον όλοι τον Λο σκέφτονται ή κάποιον που μπορεί να μπει επάξια στην θέση του:):!:

Για πλάκα παίζουν τα παιδιά . Εύκολα καλο πλασάρισμα στον όμιλο

…μαζί σου…για την συνέχεια χρειάζεται μεγάλη βελτίωση…αν με τον νέο χρόνο είναι όλη η ομάδα καλά και στην διάθεση του προπονητή, τότε μπορούμε να δούμε πόσο μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα…κιαν βρεθεί και κανά καλό 4αράκι, χλωμούτσικο, τότε σίγουρα θά’ναι καλύτερα τα πράγματα:):!:

Σφαιρόπουλος ο νέος κοουτς μάγκες…άιντε να δούμε

…καλή του τύχη…την χρειάζεται:):!:

Εντάξει, λύθηκε το πρόβλημα τώρα.

Δηλαδή στην προκειμενη τι αλλάζει? Τίποτα.

Γελαει ο κοσμος παιδια

Γελάνε και τα τσιμέντα στην Τρίπολη. Ευχαριστούμε Σπάθα και βοηθοί, μην σταματάτε παρακαλώ.

Αηδία για άλλη μια φορά η ομάδα (μου;)

…για άλλη μια φορά αηδία…καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι αν ξεφύγει αύριο ο ΠΑΟΚ 5 βαθμούς Άντε Για Πρωτάθλημα Ξανά Στον Πειραιά…του χρόνου:):!:

edit…δεν χάλασα το Σαββατόβραδό μου βλέποντας αυτήν την αηδία:):!:

δεν ειχα ιδεα τι εγινε, δεν ασχολουμαι καθολου πλεον με τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο, ουτε στο τσουλου, αλλα γινεται ενας ψιλοχαμος και εβαλα να δω τις φασεις

αυτο το χονδροειδες ξεφτιλιζει τον ολυμπιακο, φτανει πια. δεν φτανει η ξεφτιλα που δεν ειχε ορια μετα τις κασετες, αυτος ο τυπος δεν εχει καν τσιπα για να κρατησει τα προσχηματα.

παμε ρε παοκ, καντον να ξεφτιλιστει και αλλο με επιπλεον χειρουργεια (γιατι οσο κερδιζει ο παοκ, αυτα θα ερθουν ειναι σιγουρο)

Τρομερός ο Σπαθας . Συγκλονιστικός . Η άρμαδα μας έκανε τρομερό ματς .

Δεν υα χειαζεται αυτα ο ολυμπιακος ρε μάγκες . Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο Σπαθας . Αν ήμουν ο νταλας … Ο Χίου νταλας θα του έκοβαν τη μπάλα . Κρίμα να γίνεται τέτοιο σκηνικό και να μην επεμβαίνει κανεις . Ο Αλαφούζος θα εχει να λεει . Υπάρχουν εκτελεστικά όργανα . Ας πάρουν την ευθύνη και να καθαρίσουν …

Ναι ρε Ντάλας, κρίμα να γίνονται όλα αυτά και να μην επεμβαίνει κανένας. Τσκ τσκ τσκ. Δράστε, τι περιμένουν τα εκτελεστικά όργανα τα τελευταία 15+ χρόνια που έχουμε κάθε χρόνο χειρουργεία - όλως τυχαίως πάντα από την ομαδάρα σου, που όμως ποτέ δεν τα έχει ανάγκη; Ο Σπάθας φταίει, ποιος άλλος; Καμία ιδέα τι είχε στο μυαλό του - απλά κακογάμησε χτες το βράδυ και εκδικήθηκε μια τυχαία ομάδα.

Ξανασκέψου το πάντως, απ΄ότι φαίνεται τα έχεις ανάγκη τα χειρουργεία έτσι που σέρνεσαι κάθε Κυριακή, για να βάλεις δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη την Τετάρτη. Ξανασκέψου και ξεκίνα να τα επικροτείς - γιατί με την “αμεροληψία” δεν πείθεις κανέναν. Άιντε.

Εγώ πιστεύω ότι η χτεσινή διαιτησία (ακόμα δεν έχω δει τι έγινε αλλά δε μου προξενεί εντύπωση) ήταν προβοκάτσια κάποιων για να γίνει πέσιμο στον ΘΡΥΛΟ μας αλλά και στον ΠΡΟΕΔΡΟ μας.

Όλοι στην αυριανή διαδήλωση έξω από τον ΣΚΑΪ :!:

Εγώ πιστεύω ότι ο πρόεδρος δεν είναι χοντρός αλλά τον παχαίνει η τηλεόραση.

Δε το πάω στο παρελθόν . Τα λάθη του είναι δεδομένα . Ξαναλέω να του κόψουν τη μπάλα . Τώρα ΕΣΥ να προσπαθείς να μου την πεις φίλε είναι λίγο … Άκυρο . Επιμένω να τον καθαρίσουν και το μόνο χορτάρι που θα πατάει να είναι σε κανα πικ νικ και στ κήπο του σπιτιού του .
Μην σχολιάζεις εδώ …Τραβά άλλου να λες ιστορίες

Βρε παιδί μου να μη το εχει δει κανένας γαύρος το παιχνίδι…

ουρίστε ενα βιντεουυυ…

…την είχαμε πάρει πρέφα την δουλειά
…καλά ούτε μια φάση δεν πέτυχαν σωστά…και διαιτητής και επόπτες#-o

:):!:

Εγώ το είδα. Και αηδίασα. Τώρα;