Ολυμπιακός

Ε ναι τωρα μάλιστα!

Το αστείο είναι ότι όλα τα ΜΜΕ αναπαράγουν την καραμέλα ότι απλά ο Σπάθας είναι τραγικός διαιτητής. Κανείς δεν ασχολείται με το ποιός του δίνει το κίνητρο να σφυρίξει έτσι.

Το μόνο ενθαρρυντικό με την όλη φάση είναι ότι βλέπεις σιγά-σιγά περισσότερους ολυμπιακούς να κράζουν το τσίρκο. Κάτω από τα περισσότερα τραγικά άρθρα βλέπεις πολύ ώριμα και υγιή σχόλια.

να δουμε ποτε θα διαβασουμε τετοια ωριμα και υγιη σχολια και απο παναθηναικους σε αναλογου ομορφιας αγωνες μπασκετ
γιατι εκει συνηθως εχουμε “σας γαμαει και σας χυνει και ρουφαει κοκαινη” “πουτσα παλι κουρτινακηδες” “δεκαπενταστερος” και παει λεγοντας
οχι τπτ αλλο για να βλεπουμε τλκ και ποιοι ειναι τα προβατα και οι κομπλεξικοι

Όταν τα κάνει ο Τράκης στο μπάσκετ δεν υπάρχει πρόβλημα όμως ε…:roll:

Στο μπάσκετ τα ΜΜΕ δεν αναπαράγουν καραμέλες, είναι πιο τίμια.

Παναθηναϊκός είμαι εγώ, αλλά καταλαβαίνω ότι ο Τράκης είναι αλήτης και καταστρέφει το μπάσκετ (και ο Αλαφούζος το ίδιο σκουπίδι είναι, απλά αναλώνεται στην γκρίνια γιατί δεν τον παίρνει για κάτι παραπάνω). Και είναι άρρωστο να έχεις το μπάσκετ ως μέσο εκδίκησης για το ποδόσφαιρο (ΠΑΟ) και το αντίθετο (ΟΣΦΠ).

Το θέμα είναι σιγά-σιγά να αυξηθεί η μερίδα του φίλαθλου πληθυσμού που δεν καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της ομάδας του και να μειωθεί η κυκλοφορία οπαδικών εφημερίδων που δηλητηριάζουν ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Με αφορμή αυτά τα 2 σχόλια, ας πω την άποψη μου σε αυτό το θέμα :
Η αηδία και η σιχαμάρα τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα και αυτό γιατί πλέον οι διαιτησίες είναι τόσο κάκιστες από φόβο μην μείνουν οι διαιτητές στα “αζήτητα” και χάσουν το μεροκάματο, μιας και πληρώνονται για κάθε αγώνα ξεχωριστά (δεν είναι έμμισθοι ως γνωστόν)…Από την εποχή του χρηματισμού που ίσχυε πριν καμιά 20αρια χρόνια, φτάσαμε στην εποχή του φόβου, όπου άμα δεν κάνεις τα χατίρια των “καρχαριών” του ποδοσφαίρου, δε θα ξαναδείς το όνομα σου στους πίνακες στον αιώνα τον άπαντα…όλοι οι διαιτητές σφυρίζουν για έξτρα εισόδημα (μιας και είναι ερασιτεχνική η διαιτησία στην Ελλάδα και όλοι έχουν άλλο ως βασικό επάγγελμα) και κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν αυτό το εισόδημα, αφού είναι της τάξης των 1.000+ ευρώ…αυτοί είμαστε λοιπόν

Έχω πάψει προ πολλού να κατηγορώ τους διαιτητές για τα χάλια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα από τότε μου έμαθα από 2-3 γνωστούς μου που σφυρίζουν σε μικρές κατηγορίες για το τι συμβαίνει στο χώρο

Τέτοια παιχνίδια δεν έχουν να κάνουν τόσο με το να κερδίσει η ομάδα που την ευννοεί ο διαιτητής αλλά κατά κύριο λόγο να με το να σταλεί μήνυμα για το ποιος ελέγχει τα πράγματα. Το να γίνεται ο κακός χαμός για τον ορισμό του Σπάθα εδώ και μέρες και τελικά ο Σπάθας (με τους βοηθούς) να παίζουν 90-10 υπέρ του Ολυμπιακού είναι ένα απροκάλυπτο “άντε γαμηθείτε, φωνάξτε όσο θέλετε, εγώ θα παραμείνω το αφεντικό” του Μαρινάκη στους υπόλοιπους.

Το χθεσινό ματς, στο θέμα της λογικής πάνω στην οποία στήνεται, μου θυμίζει ένας Άρης-Παναθηναϊκός 0-1, την σεζόν 2010-201 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι-βουτιά του Βύντρα που είχε κάνει γκολ ο Σισέ. Εκείνη η σεζόν πρέπει να είναι η πιο βρωμική των τελευταίων χρόνων καθώς υπήρχε παρασκηνιακός εμφύλιος Πατερα-Μαρινάκη (τον οποίο κερδίζει τελικά εύκολα ο δεύτερος) και το Άρης-Παο εκεινης της σεζόν με διαιτητή τον Δαλούκα ήταν ένα “μήνυμα” αντίστοιχο του χθεσινού.

Για να μην παρεξηγηθω, δεν λέω πως τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που ακολούθησαν ήταν καθαρά. Ήταν απλά χαλαρά γιατί υπήρχε μονοπώλειο Μαρινάκη. Από φέτος ξεκινάνε αντίστοιχης εμβέλειας καταστάσεις με την σεζόν 2010-2011.

Μπα, manson, διαφωνώ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σταλεί τέτοιο μήνυμα, γιατί όλοι ξέρουν ποιος ελέγχει τα πράγματα. Η διαιτησία (είδα τα οφσάηντ και την αποβολή) ήταν καθαρά για να δοθεί βοήθεια στο να πάρει ο Ολυμπιακός τους 3 βαθμούς.

Τα προηγούμενα χρόνια, όποιος παρατηρούσε τις διαιτησίες του Ολυμπιακού στα περισσότερα ματς (συνήθως όχι στα ντέρμπι, γιατί εκεί έβλεπαν περισσότεροι) υπήρχε ένα διακριτικό σπρώξιμο του τύπου “σφυράω όλα τα αμφιβητούμενα φάουλ όταν επιτίθεται ο Ολυμπιακός και καταπίνω τη σφυρίχτρα σε όλα τα φάουλ όταν αμύνετα”. Πράγμα που δημιουργούσε μια μεγάλη διαφορά στην κατοχή μπάλας και την πίεση προς τον αντίπαλο και σε συνδυασμό με το ότι υπήρχαν 3-4 καλοί παίκτες και το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ολυμπιακός ήταν σχετικά καλό, οδηγούσε σε εύκολες νίκες. Έτσι, δεδομένου και ότι βαθμολογικά το πρωτάθλημα τέλειωνε νωρίς, κανείς δεν ασχολούταν ούτε χρειάζονταν εμφανείς πιστολιές.

Φέτος που το πράμα ζορίζει λίγο (επειδή ο Ολυμπιακός είναι πολύ χειρότερος και έχει σοβαρό πρόβλημα με κλειστές άμυνες) λογικά θα δούμε πιο εξόφθαλμα πράγματα όπως χτες και τουλάχιστον όσο ο ΠΑΟΚ αντέχει στην κορυφή.

Μην τα λέτε αυτά απότομα ρε και πάθει καμιά καρδιά ο Ντάλας (όχι ο Σμηνίτης, ο δικός μας εδώ). Πολύ χειρότερος ο Ολυμπιακός; Πρόβλημα με κλειστές άμυνες; Η ερυθρόλευκη αρμάδα που ταπείνωσε τη Γιούβε; Τι λέτε ρε; Ποιος σας τα πε αυτά; Ο Σπάθας φταίει. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το λόγο, αλλά αυτός φταίει.

Μπασκετική απορία περισσότερο για να ξεφύγουμε απ’ τα ξεφτιλίκια του ποδοσφαίρου. Ο Τόμιτς θα παραμείνει στη θέση του βοηθού ή έφυγε τελείως απ’ την ομάδα?

Φταει ο μαλακας γιατι στο φύλο αγώνα δεν έγραψε 0-1 . Κανε το καλο ολοκληρωμένο βρε ρέφερι .

Ω μαλάκα εγώ του γράφω “αμεροληψία” κι αυτός νομίζει ότι υπάρχουν ερμαφρόδιτοι αγώνες.

Δε σκέφτομαι ώρες ώρες εδώ μέσα, άσφαιρα βάζω στη θαλάμη

Ο Σφαιρόπουλος θα ειναι βοηθός προπονητή του Σπανούλη :stuck_out_tongue:

Παρτο στο χαβαλέ γιατί θα αλλάξει το τροπάριο και θα κλαις

εννοείς ότι ο σφαιρόπουλος είναι εφέ μιας ο κιλμπηλ δεν χρειάζεται καν βοηθό?

Εννοεί ότι θα κλαις όταν θα έρθει η ευρωπαϊκή κούπα στο λιμάνι γιατί δε θα 'χεις να κράζεις εσύ και όλοι οι άλλοι που κάνετε βρώμικη προπαγάνδα στα σάιτ. :stuck_out_tongue:

Ναι ρε, το χω προσέξει κι εγώ τελευταία, καμιά εκατοστή εγκάθετοι χανουμοβάζελοι κόβουν βόλτες στα ίντερνετς και παριστάνοντας τους Ολυμπιακούς δηλώνουν “αηδιασμένοι”. Ευτυχώς που οι γνήσιοι Ολυμπιακοί τους έχουν μυριστεί και τους ξεμπροστιάζουν όπου τους βρουν μπροστά τους.

Δε θα αφήσουμε κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα μας επειδή τσέπωσε το 50άρικο. Δε θα περάσει το δικό σας διορισμένοι.

Ό,τι και να λέτε , σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχουμε τους προπονητές με το τέλειο μαλλί. Πένα !