Ολυμπιακός

καλά εννοείται οτι δεν υπάρχει αδικία, τρία ονόματα είπα παραπάνω που δεν θα τα δούμε ούτε στον ύπνο μας. έχεις τον άλλο τον “παππού” με το κοντρόλ στα χέρια και σου στέλνει τη μπάλα συστημένη και με καρφιτσωμένο αυτόγραφο του πάνω

Και όχι πως το Europa μας χαλάει. Ίσα ίσα εκεί έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουμε σε σχέση με το CL που μ’ αυτή την ομάδα έχουμε ταβάνι τους 16 εκτός κι αν παγώσει η κόλαση.

βασικά δεν είναι η διοργάνωση, μετά την τελευταία μίρλα απλά ποδόσφαιρο και ας είναι και στο πρωτάθλημα σουμπούτεο

Έτσι μπράβο κουκλάρες μου. Την Κυριακή όλοι αηδία και σιχαμάρα, την Τρίτη “θρύλε θεέ μου ολυμπιακέ μου”.

καλώς τον άντρακλα

…που διάβασες κάτι τέτοιο από μένα…ίσα ίσα που τώρα που βλέπω ότι επιλέγουν παιχνίδια είμαι πιο πολύ τσατισμένος , για την Τρίπολη, για Παναχαική, και για όλες τις ξεφτίλες εδώ
…σε παιχνίδι πού’φαγες τρία, ή τέσσερα τότε στην Μαδρίτη, δεν έπαιξες καλά, γιατί ακολουθεί η ερώτηση…αν δεν έπαιζες καλά πόσα θά’τρωγες???

:):!:

Κριμα σε 2 λεπτα γυρισε το ματς και χασαμε την ευκαιρια να φυγουμε απο το Τορινο με θετικο αποτελεσμα. Ειδαμε μπάλα και παθος που δεν βλεπουμε στο πρωταθλημα, αλλη ομαδα παλι.

Πάμε ΟΥΕΦΑ ; Δε γάμιεται , μπάλα είναι και γυρίζει . Ωραίο παιχνίδι έγινε απόψε

Nameless αλειψου με baby oil και τραβα βαψε κανα καγκελο στη λεωφορο γραφικο προβατο
Πηγες ομονοια να πανηγυρισεις; ειδες χαρα στα σκελια σου παλι σημερα;

Μήπως κάποιος ρε παιδιά να πει στο μιτσελ για το σαλινο; Ο άλλος ο Κοντος δε το χει με τίποτα ρε .

πότε ακριβώς έκανα κόμεντ για το ματς με τη Γιούβε ;

Όχι εσείς ρε, για τους άλλους λέω

Δυο πράγματα για χτες:

1. Πάλι είδαμε το προφανές, ότι δηλαδή η πλειοψηφία των παικτών επιλέγει ξεκάθαρα να ξεκουράζεται τα σ/κ ώστε να τα δίνει όλα μεσοβδόμαδα, μιας και ο μόνος στόχος τους στον Ολυμπιακό είναι μια καλή μεταγραφή.

2. Έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητα γελοίο το “χάσαμε αλλά παίξαμε γαμώ, τους πατήσαμε, περηφάνια γι αυτόν τον θρύλο, έφταιγε η γκαντεμιά, ο διαιτητής και ο ΣΚΑΙ”.

Πρώτον χτες, δεν παίξαμε μεγάλη μπάλα. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, είτε το είχε αποφασίσει από πριν είτε δεν έχει δει ποτέ του μεγάλη μπάλα. Ότι είχαμε καλή νοοτροπία δεν το αμφισβητώ, αλλά μην προσπαθεί κανείς να μας πείσει ότι αξίζαμε το διπλό και παπαριές καμαρωτές. Είχαμε 2 φάσεις - 2 γκολ και η Γιουβέντους 7 φάσεις - 3 γκολ.

Δεύτερον, η προσέγγιση της ομάδας μετά το γκολ ήταν αστεία. Τι μπιλιάρδο και γκαντεμιές ακούω, όταν μέσα σε πέντε λεπτά έχουν βρεθεί πέντε γιουβεντίνοι στην περιοχή μας με τέσσερις, το πολύ πέντε δικούς μας αμυντικούς. Την πρώτη φορά δεν έγινε γκολ, τις άλλες δύο έγινε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, το ίδιο ακριβώς έγινε πέρσι στο Παρίσι με τον Καβάνι να βγαίνει τετ-α-τετ στο 90 και να κάνει το 2-1 και στο Μάντσεστερ, στο γκολ που τρώμε στο τέλος του α’ ημιχρόνου. Εντελώς ασόβαρα πράγματα.

Τρίτον, εγω προσωπικά δεν θα θεωρήσω σε καμία περίπτωση επιτυχία την 3η θέση. Υποχρεώση ήταν ήδη από την κλήρωση. Και σιγά την ευρωπαϊκή υπερδύναμη Γιουβέντους δηλαδή (μιλάω για την ομάδα που προέκυψε μετά απ’ τους υποβιβασμούς). Το ίδιο ακριβώς με τον Ολυμπιακό είναι, παίρνει τα πρωταθλήματα στην Ιταλία άνευ ανταγωνισμού.

Εν κατακλείδι, καμία περηφάνεια και κανένας θαυμασμός για τον χτεσινό Ολυμπιακό. Μπράβο που πάλεψε το ματς, κακώς που δεν προστάτεψε το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο πρώτο είσαι ολόσωστος, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Το καλοκαίρι πάλι θα ‘χουμε 15 νέους παίκτες και πάλι η ομάδα το Νοέμβρη “δε θα έχει δέσει”. Στο δεύτερο, δε νομίζω κανείς να είδε μπαλάρα απ’ τον Ολυμπιακό χτες. Απλά ήταν καλύτερος από τα τρία προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς πράγμα που λογικά αποδίδεται σ’ αυτό για τη νοοτροπία που είπες. Και προφανώς μετά το 60 έσβησαν οι μηχανές και αν κρατάγαμε το 1-2 θα το χρωστάγαμε πάλι στον Ρομπέρτο αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού.

Όσο για τη βέκια καριόλα, υπερδύναμη μπορεί να μην είναι αλλά μόνο και μόνο από μερικούς παίκτες που έχει στην 11άδα της για ‘μένα ήταν απ’ την αρχή το φαβορί για τη 2η θέση. Είναι ένα σκαλί πάνω από εμάς όπως και να το δει κανείς.

Ο Μήτρογλου και ο Αμπιντάλ χθες ήταν οι 2 πιο θλιβερές εικόνες κατ’εμέ. Δύο βετεράνοι που έχουν αποφασίσει πως σιγά-σιγά σταματούν να ασχολούνται επαγγελματικά με το άθλημα. Επειγόντως να γίνει καλά ο Σιόβας και να βρούμε κάποιο φορ που να έχει αντοχή ή έκρηξη και [U]την διάθεση να τα συντηρήσει μέσα από τις προπονήσεις, ώστε να μην κοροϊδεύει τον εαυτό του πως δεν σκοράρει επειδή έχει “μπουκώσει” και για αυτό πρέπει να βαράει όλα τα πέναλτι[/U].

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα, ειδικά αν σκεφτείς το προηγούμενο που είχατε φέρει εκεί :p.

μα γιατι το λες αυτο, ο καρπετ και ο καραλης τον αποθεωσαν χθες τον αμπινταλ! περιμενω αρθρο κολαφο απο νικολακο με τιτλο “αυτος θα σταματησει τον δεκεμβρη?”.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός για να μην έχω παρατηρήσει κάτι εκνευριστικό από αυτόν. Στο δεύτερο όμως… Ούτε καν εμπειρία δεν πρόσφερε.

Σε κάποια στιγμή χαλάει το τεχνητό οff-side δίχως λόγο. Διαβλέπει πως υπάρχει μια επικίνδυνη κατάσταση (=να πάρει το φορ την μπάλα) και μένει πιο πίσω. Όμως δεν πέφτει πάνω στο φορ! Το κοιτάει από μακριά! Και όταν το φορ (που πλέον δεν ήταν offside εξαιτίας του) παίρνει την μπάλα, τότε ο Αμπιντάλ κινείται προς τα εκεί για να του κλείσει το σουτ. Καραλής και Καρπετόπουλος συμφώνησαν πως “ο Αμπιντάλ με την εμπειρία του έσωσε τον Ολυμπιακό”… Ουάου

Καλά, το ότι ο Αμπιντάλ σας δουλεύει ψιλό γαζί είναι από τα λίγα βέβαια της όλης ιστορίας.

τακλιν εχει κανει απο τοτε που ηρθε?θυμαται κανεις?