Ολυμπιακός

Ε λογικά ο Αμπιντάλ τον Δεκέμβρη κρεμάει παπούτσια…Έτσι και αλλιώς για το εφέ τον πήρε.

Αναρωτιέμαι τι ακριβώς παίζει με Μήτρογλου. Πάει καλύτερα σε σχέση με πριν ένα διμηνο , που δεν μπορούσε καν να κάνει κοντρόλ και να σπάσει μια μπάλα, αλλά και πάλι είναι λες και τον ευνουχίσανε . Μακάρι να μην οφείλεται στον τραυματισμό του και να μην μπει στο κλαμπ Πατσατζόγλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο γιατί έπεσε ο Αμπιντάλ? Γιατί έβαλε τον Κασάμι μέσα.

Εγώ έχω μια θεωρία για τον Μήτρογλου, ότι πέρυσι τέτοια περίπου εποχή όταν έβγαζε μάτια και του έγλυφε τα παπάρια το άπαν σύμπαν, τα μυαλά του πήραν τόσον αέρα που πάλι καλά να λέτε που δεν έχει απογειωθεί (κυριολεκτικά) ωσάν ζέπελιν. Το πιστεύω, ότι αυτό το παιδί έχει δείξει πως τελικά έχει πολύ αδύναμο χαρακτήρα, δεν μπόρεσε με τίποτα να διαχειριστεί την τόση ξαφνική δόξα. Δεν τον βοήθησε και η αλληλουχία των μετέπειτα εξελίξεων βέβαια. Αμέσως μετά την επιστροφή απ’ τον τραυματισμό του φορτώθηκε με την ευθύνη του σκοραρίσματος σε μια ομάδα που πάλευε να σωθεί στην Premier League. Σκέτο βουνό δηλαδή σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές του ευθύνες σ’ ένα πρωτάθλημα της πλάκας όπως η Σουπερλίγδα. Αλλά κι αυτός ρε πούστη μου έδειξε ότι δεν είχε καμία απολύτως συναίσθηση της δουλειάς που έπρεπε να ρίξει για να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό. Εντελώς ράθυμος και υποτονικός, σα να λέει ακόμα στον εαυτό σου “έλα σιγά τώρα, ο Μήτρογλου είμαι, να, τώρα όπου να ναι θ’ αρχίσω πάλι να κάνω πλάκα σε όποιο στόπερ βρω μπροστά μου χωρίς να κουνήσω το μικρό μου δαχτυλάκι”. Εμ δεν πάει έτσι, μικρό μου καγκούρι.

Τώρα βέβαια αν αυτή η οικτρή εικόνα του αποδειχθεί τελικά μια απλή παροδική φάση και κάποια στιγμή αρχίσει πάλι να τα παστελώνει, εδώ θα μαστε για τις δέουσες κωλοτούμπες.

Δεν χρειάζονται κωλοτούμπες γιατί και τα δύο ισχύουν:
Kαι παιχταράς με επαφή με τα δίχτυα που δεν βρίσκεις εύκολα είναι και μαλακοχαρακτήρας που μόνος του θάβει το ταλέντο του.

Παιδιά υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την κρίση του Βαλβέρδε ή να τον θεωρεί περίεργο χαρακτήρα;
Aποδείχθηκε πως δίκιο είχε και για τον Μήτρογλου και για τον Λέτο.

Κανέναν δεν κοροϊδεύει ο Αμπιντάλ. Αυτοί που τον έφεραν και τον βάζουν να παίζει στόπερ μας κοροϊδεύουν. Πάντα ένα αξιόπιστο, αμυντικογενές αριστερό μπακ ήταν, ποτέ δεν υπήρξε υπερπαίκτης και ο λόγος που η αξία του θεωρήθηκε για κάποια χρόνια μεγαλύτερη απ’ την πραγματική ήταν το πρόβλημα υγείας του, που καλά νάναι ο άνθρωπος αλλά το ότι νίκησε τον καρκίνο δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε αμυντικός α’ επιπέδου.

Όσο για τον Μήτρογλου, το υπογραμμισμένο κείμενο του κάρβου είναι όλη η αλήθεια. Δεν πιστεύω ότι πήραν τα μυαλά του αέρα γιατί αμφιβάλλω ότι έχει μυαλά. Πιο πιθανό μου φαίνεται να μην κατανοεί καν ότι βρίσκεται δέκα επίπεδα κάτω από τον περσινό του εαυτό.

Good point :-k

:stuck_out_tongue:

Αυτό.

Μια χαρά ήταν ο Αμπινταλ χθες, παίζει να έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν φέρει ευθύνη σε κανένα γκολ και γενικά δεν έκανε κανένα τρανταχτό λάθος. Αν είναι έτσι να σταυρώσουμε τον Μποτία γιατί η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του στο δεύτερο γκολ.
Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας χθες αλλά στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι άξιζε κάτι καλύτερο .
Για τον Μήτρογλα, έχω κουραστεί να τον βλέπω να βολοδέρνει, χθες ήταν σαν να παίζαμε με 10. Είναι κρίμα αλλά φαίνεται ότι το παλικάρι δεν θα επανέλθει. Όσο για τον χαρακτήρα του, πάντα αυτός ήτανε απλά τώρα δεν την βάζει στα δίχτυα και μας εκνευρίζει περισσότερο.

…αυτός ο Μπενίτες ακόμα τραυματίας είναι???:):!:

Ναι ακόμη εξω .
Το θεμα του μητρογλου χρίζει επιστημονικής βοήθειας . Ειναι πραγματικά εξω απο τον καλο του εαυτό . Μήπως ομως δεν το βοηθάει και το σύστημα του μιτσελ ; Οταν πέρυσι είχες τον Κάμπελ που πατούσε συνεχώς απο τα πλαγιά , εβγαΕ σέντρες του θανάτου και τον τάιζε συνεχώς ; Οταν στα πρώτα ματς του Βαις η μπάλα έμπαινε συνεχώς μεσα στην περιοχή ;
Θέλω να πω οτι το στήσιμο του μιτσελ δεν βοηθάει και τον παίχτη να παίξει αυτο που μπορεί . Το ανέκδοτο ντουρμαζ ( Γάμω το σπίτι σου ) και ο αφελαι , που οποίος τον ξέρει απο παλια ( Αϊντχόβεν ) έπαιζε περισσότερο προς τον άξονα μαζι με τοιβονεν δεν αφήνουν και πολλές επιλογές . Επίσης απο πέρυσι λέγε οτι ήθελε δυο φουλ Μπακ . Ο μαζούακου ειναι τρομερός , ο Κοντος ειναι … Δεν λέω κατι αλλο . Το θεμα ειναι οτι ο μητρογλου δεν στηρίζεται απο την ομαδα και επιπλέον η κατάσταση του , φαίνεται οτι ειναι μη αναστρέψιμη .
Μπορεί να χει αλλάξει και το σύγχρονο ποδόσφαιρο και να μην το χω πάρει χαμπάρι ξέρω γω . Το σύστημα πέντε στο κέντρο και να τρέχει ο μαζούακου δεν ταιριάζει στον ολυμπιακο .

Είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης και την επόμενη αγωνιστική η ομάδα παρατάχθηκε με κλασικό 4-4-2 στο χορτάρι και υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο :stuck_out_tongue:

Ρε δεν πα να λες ; Παίζουμε καμία μπάλα της προκοπής και δε το βλέπω ; Εδώ θα είμαστε … Και είναι αυτό που λέω . Πέντε στο κέντρο και τρέχει ο μαζουακου .

Στο κοκο για τα εξτρέμ και το μητρογλα δεν μπήκες όμως

ναι, για το οτι ο μητρογλας δε μπορει να περασει ουτε τον αμπινταλ πλεον στο 1-1 φταινε τα εξτρεμ που δεν υπαρχουν.

Και αυτός φταίει και το σύστημα του μιτσελ που τον αφηνει ξεβρακωτο στα αγγούρια .
Πρέπει να συνέλθει και αυτός και η ομαδα για να παμε καλυτερα .

…φταίει και η κεφάλα του η κλούβια…θέλει ψυχολόγο περρισότερο παρά προπονητή:):!:

Παιδια ο Μητρογλου κατα 90% δεν εχει επανελθει λογω του τραυματισμου του και ισως να μην εγινε και οπως επρεπε η εγχειρηση…

…όμορφη η αποψινή βραδιά με τους Orthodox Brothers…να δούμε και το αγωνιστικό…και τον Ντάρντεν:):!:

Ξέρουμε αν είναι στο γήπεδο ο Οrthodox brother Ιβάν?

η ουσία αυτής της αδερφοποίησης δεν είναι και ό,τι πιο υγιες αλλά διάολε, ανατριχίλες

σπανουλη εχεις καταστρεψει 2 δεκαλεπτα μονος σου.

εδιτ, θεος σπικερ

Vassilis Spanoulis, amazingly after 6 turnovers is somehow the leading scorer with 14 points
:lol:

ακομα και ετσι φαινεται η ηρεμια που παει να φερει ο σφαιροπουλος πιστευω, σε αλλη περιπτωση μαλλον ουτε σταθερο προβαδισμα θα υπηρχε ουτε ψυχραιμια οποτε μειωνε ο αστερας. και οτι ειπε ο κολοκυθας περι ανατριχιλας προφανως

ξαναεδιτ, και κατι ασχετο, αλλα η κλασσικη τιτανια κραυγη ντανστον μετα απο αρχιδατο καρφωμα, με κεφαλι ριγμενο προς τα πισω και χερια ετοιμα να ανατιναχτουν απο το flexing εχει μπει επισημα στις top 5 αθλητικες απολαυσεις μου