Ντάξει ρε ένα κακό παιχνίδι έκανε ο τύπος.Μην είσαι καταδικαστικός. Τα λεφτά δεν του τα σκάμε εμείς
Eχω να δω το Παπαλουκα σε σταθερα καλη κατασταση απο το 2006.
Δηλαδή είναι γραφική-γελοία η άποψη που έχει το 90% όσων παρακολουθούν το Ελληνικό πρωτάθλημα, πως όταν το ματς ζορίζει για τον ΠΑΟ, τα κουκούτσια πάνε σε αυτόν?
Εγώ χθες δεν περίμενα να νικήσει ο Ολυμπιακός γιατί ούτε έχουμε δέσει ακόμα, θέλουμε πολύ δουλειά και ο ΠΑΟ ήταν με την πλάτη στο τοίχο. Αν έχανε, είχε σοβαρό χάντικαπ για την πρώτη θέση. Παρόλα αυτά, παρά τη συντριβή πάλι τα κουκούτσια πήγαν σε αυτόν (και δεν αναφέρομαι στα κουκούτσια που παίρνει ο κάθε γηπεδούχος και είναι απολύτως δικαιολογημένα). Μόνο Χαλπερίν (δε τον περίμενα) και Σόφο άντεξαν. Ούτε άμυνα δεν παίξαμε χθες. Δίκαιη 100% ήττα και με μεγάλο σκορ.
Μας μπέρδεψες ρε παιδί μου από τη μια λές 100% δίκαια ήττα και από την άλλη λες ότι η διαιτησία ευνόησε τον παο.:-k
Πάντως προπόνηση έκανε ο πάο χτες, απαράδεκτοι Γιαννάκης και παίκτες. Αν συνεχίσουν έτσι…
Απίστευτος Πέκοβιτς όμως 9/9 δίποντα!8O8)
μα τι σε μπερδεύει? Δεν είναι αντικρουόμενα αυτά τα 2…
Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει ένα μούφα πέναλτυ ενώ νικάει 4-0 σημαίνει πως δε νίκησε δίκαια?
ΑΙΣΧΟΣ!
Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΒΛΑΝΟΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠ’ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
:lol:
Τί θα γίνει μ’ αυτά τα βλαμμένα ρε π…η μου… πάλι πήγαν να το μπαχαλέψουν το ματς… κι ο Θανάσης πάλι να λέει για τον “υπέροχο” κόσμο. Αν δεν ήταν κι αυτές οι π@π@ριές…
Αυτά τα κάνει εξώφυλλα η Πράσινη και το ντέρμπι δεν τα λέμε εμείς 8)
Ναι ρε, ποτέ. Ειδικά στο μπάσκετ. Ούτε ο Πρωταθλητής, ούτε το Φως.
#-o
Αν είναι τώρα να είμαστε ακριβείς σε ότι λέμε και να μην υπερβάλλουμε ,να μας το πείτε να τα κλείσουμε τα αθλητικά
Την Πέμπτη παίζουμε με Μπενφίκα. Ελπίζω να χει καταλάβει ο Βαλβέρδε ότι παίζεται η θέση του σε αυτό το παιχνίδι…
Ε καλά, όχι και η θέση του ρε!!! Μιας και το πρωτάθλημα θα το πάρουμε, νομίζω ότι όποια πορεία κι αν έχουμε στο ΟΥΕΦΑ, ο Βαλβέρδε θα μείνει και του χρόνου. Και από εκεί και πέρα θα είναι σημαντικό το τι θα κάνει στην Ευρώπη. Όπως είχε γίνει και με τον Σόλιντ.
Πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς την Πέμπτη, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γενικά, ο όμιλος είναι εξαιρετικά δύσκολος.
Αν δεν περάσει τον όμιλο ο Βαλβέρδε δεν θα μείνει στην ομάδα. Στάνταρ πράγματα.
Όχι ρε. Είσαι τρελός; Με 7 βαθμούς μπροστά από βάζελο; Τούμπες κάνει ο Σώκρατες!
Ο Σώκρατες συμφωνώ κάνει τούμπες. Ο Σωκράτης όμως( είναι γνωστό ότι μιλάμε για διχασμένη προσωπικότητα) θέλει μεγαλεία και στην Ευρώπη.
[QUOTEΔηλαδή είναι γραφική-γελοία η άποψη που έχει το 90% όσων παρακολουθούν το Ελληνικό πρωτάθλημα][/QUOTE]
Εχμ, το 90% των γνωστών σου μπορεί, το 90% αυτών που βλέπουν Α1, ούτε για ανέκδοτο, εκτός αν μόνο η θύρα 7 βλέπει μπάσκετ Απο εκεί και πέρα, το να σχολιάζει κανείς τους διαιτητές και να λέει πως΄η ομάδα που υποστήριζε είχε απο πάνω κακή απόδοση, μου φένετε σα να αυτοαναιρεί τον εαυτό του, αλλά πάσο, ότι βολεύει τον καθένα να πιστεύει.
έχεις δίκιο. Αυτοαναιρώ τον εαυτό μου, επειδή δε με καταλαβαίνεις! :lol:
Χάλια μαύρα χτες.
Κάκιστοι Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, ακόμα χειρότερο κοουτσάρισμα από Γιαννάκη.
Θα επιστρέψουμε όμως…
Το μόνο που χάθηκε χθες είναι η αξιοπρέπιά μας, αλλά και αυτό δεν είναι λίγο:-s:-k:!:
Tα μεγαλύτερα συμβόλαια (Childress, Παπαλουκάς, Βούισιτς, Βασιλόπουλος) ήταν οι πιό απογοητευτικοί…
Και καλά ο πρώτος ας πούμε πως ακόμα προσαρμόζεται. Από τον 2ο και τον 3ο με την εμπειρία που έχουν και τις Ευρωλίγκες που έχουν κερδίσει περιμένεις να είναι αυτοί που θα ξυπνήσουν την ομάδα και θα ανεβάσουν τους υπόλοιπους και όχι να είναι οι πρώτοι που θα κρύβονται.
Και κάτι άλλο, επειδή παντού στις εφημερίδες διαβάζω για τους παίχτες και τον Γιαννάκη: Eπειδή οι Αγγελόπουλοι έσπρωξαν 30 εκ. δεν πρέπει να θεωρείται πως έκαναν την δουλειά τους ως διοίκηση καί από αυτούς πρέπει να έχουμε απαιτήσεις το επόμενο καλοκαίρι ξανά…
Πάιξαμε με αντίπαλο τον Διαμαντίδη που είχε φτύσει την περασμένη εβδομάδα παίχτη του Πανελληνίου. Ασχολήθηκε κανείς με το θέμα;
Aν ο Παπαλουκάς είχε φτύσει αντίπαλο πιστέυετε πως οι κομπλεξικοί νάνοι θα το είχαν αφήσει έτσι;
Στο ποδόσφαιρο υπήρχε περίπτωση να είχε κάνει κάτι τέτοιο ο Καραγκούνης π.χ. και να μην είχαμε κινητοποιηθεί για να τον καλέσει ο αθλητικός δικαστής και να χάσει το ντέρμπυ;
Αλλά είπαμε στην μπάλα υπάρχει ό Σάββας που είναι “γραφικός”… :roll:
Κατά “σύμπτωση” εκεί είναι όμως που έχουμε 11/12 τελευταία πρωταθλήματα ένώ στο μπάσκετ υπάρχει η αντίστροφη εικόνα…
Μην μου γράψει κανείς “γιατί ασχολείσαι με αυτά και όχι με τους παίχτες”. Από τους παίχτες ξεκίνησα όπως βλέπετε. Αλλά περιμένω κάποιος από την ομάδα να ασχοληθεί και με αυτά και δεν βλέπω να το κάνει κανείς! [-X
To μεγαλύτερο πρόβλημα του μπασκέτικου Ολυμπιακού είναι ένα: Παναγιώτης Γιαννάκης. Όταν ανοίξετε τα μάτια σας και καταλάβετε πως δεν πρόκειται για προπονητάρα και τον αντικαταστήσετε με κάποιον σοβαρό προπονητή θα έχετε κάνει και το μεγαλύτερο βήμα για να φτάσετε στα ίδια επίπεδα με τον βάζελο. Γνώμη μου.