Ε, δεν μπορώ να μην το γράψω. Ξέρω πως θα με πεις αντιολυμπιακό αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Το αντίστοιχο ποσοστό που στο ποδόσφαιρο πιστευει πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο προκλητικά ευννοήμενη ομάδα της τελευταίας 12ετίας είναι γραφικό και γελοίο;
με έχεις δει να πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη μεταχείριση από όλες τις ομάδες στο ποδόσφαιρο;
Πετυχα Θυρα 7 χθες κι εκατσα κι ειδα…Και αυτα που ειπαν για το ντερμπι ηταν σωστα.Παραδεχτηκαν οτι ο Ολυμπιακος εχασε καθαροτατα,οτι δεν υπηρχε μεσα στο γηπεδο.Κυριως ομως ειπαν οτι δε μπορει οι παικτες του Ολυμπιακου να παιζουν και να φερονται εκει μεσα σα κοτες και ειδικα ο Παπαλουκας αλλα κι ο Γιαννακης.Καθε φορα το ιδιο παραμυθακι στο ΟΑΚΑ…Ριψεις αντικειμενων,ο Ομπραντοβιτς παντα και καλα τραυματιζεται κι ο ιδιος,συστασεις ταχα μου απ τον κοντο και απο τον υπεθυνο των συνδεσμων να μη πετανε αντικειμενα αλλα κι απ τα μεγαφωνα(που περσι φωναζανε “προστατεψτε την ομαδα.Μην ασχολειστε με τους καραγκιοζηδες”…)Και να τα βλεπουν αυτα οι δικοι μας και να χασκογελανε με τους αντιπαλους στο κεντρο…Γενικα προστασια απο διοικηση,προπονητη μηδεν στο μπασκετ…Ο Ομπραντοβιτς τοτε στο ΣΕΦ με ενα μπουκαλι ειχε παρει την ομαδα κι εφυγε και μεις κανουμε τους ευγενικους και τους τηρητες του fair play…
Συμφωνώ με pumpkin. Δύο επιλογές υπάρχουν( καλά υπάρχουν και άλλες αλλά δύο μου αρέσουν εμένα ):
- Παίζεις με πάθος και δεν ασχολείσαι με τους οπαδούς και τα καφριλίκια τους.
- Σηκώνεσαι και φεύγεις από το γήπεδο.
Η ομάδα επέλεξε να μην κάνει τίποτα από αυτά και μας απογοήτευσε
@Manson21 : Ο Γιαννάκης με απογοήτευσε στο ματς με τον Πάο. Δεν γίνεται σε μια θέση που έχουμε Μπουρούση, Βουγιούκα, Σχορτσιανίτη και Βούισιτς να χάνουμε κατά κράτος. Ο Πάο στην θέση 5 έχει μόνο τον Πέκοβιτς. Βέβαια είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς…Αν όμως και στον δεύτερο γύρο δεν υπάρξει βελτίωση τότε ναι θα πρέπει να πάει αλλού ο Γιαννάκης.
@Mule : Συμφωνώ στο ότι δεν υπάρχει διοικητική ασπίδα στην ομάδα και πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό οι Αγγελόπουλοι.
ρε λιγο ψυχραιμια. εννοειται μας απογοητευσε ο Γιαννακης αλλα δεν θα γινουν εν ψυχρω αλλαγες. αυτο το εχουν δειξει οι αγγελοπουλοι. δεν πραττουν οπως ο κοκκαλης σε καμια περιπτωση. οταν δεσουμε θα ειμαστε πολυ καλυτεροι, και μην ξεχνατε οτι τους εχουμε εμσα. αν δεν κανουμε αλλη ηττα, και νικη με ενα ποντο μας κανει για το πλεονκτημα… γιατι τελικα στα πλει οφ αυτο μετραει…
Και εμείς και ο π.α.ο. θα δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες με τον νέο χρόνο, και τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από τον π.α.ο. και αυτό θα φανεί.
Ναι ρε οκ δεν είπε κανείς να φύγει κάποιος. Ευτυχώς οι Αγγελόπουλοι δεν είναι σαν τον Κόκκαλη. Απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίξαμε άθλια. Υπερβολικά άθλια.
Πάμε γερά σήμερα, για την πρόκριση, για βαθμούς στην Ελλάδα,και για να χαρούμε μπάλα από τον Θρύλο:!:
Τον βλεπετε τον ασσο του γαυρου σημερα???
Εγω προς το Χ το κοβω
Δεν έχω ιδέα και τι μπάλα παίζει η Μπενφίκα. Για να δούμε. Γενικά φέτος η ομάδα δεν έχει πείσει. Για να δούμε…
Δυσκολο ματσακι… Απο την μια παιζετε εντος αλλα απο την αλλη ειδα την Μπενφικα στον προηγουμενο αγωνα με την Γαλατα και παροτι εχασε το ματς, ηταν καλυτερη και εχασε παρα πολλες τρελες ευκαιριες.
Μετά την πρόκριση του ΠΑΟ, σήμερα επιβάλλεται να κερδίσουμε και γενικά επιβάλλεται να προκριθούμε.
Γιατί την έχεις τόσο δεδομένη την πρόκριση του ΠΑΟ?
Πρώτον, προκρίθηκε ήδη στο ΟΥΕΦΑ.
Δεύτερον, δύσκολα θα χάσει από Ανόρθωση εντός…
1- 0 στο 40ο δευτερολεπτο
Ετσι τσακ μπαμ
Ελεος ρε πουστη. Ολη την μερα ελεγα να σας παιξω ασσο και τελικα επαιξα Χ. #-o
Tι εβαλε ο γυφτογυφτουλας? :?
Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!
Aπό το γήπεδο ποστάρεις?