Ολυμπιακός

ειπαμε στα 3 κορνερ πέναλτι

Για αυτό όλοι στηρίζουμε σκαι, καθημερινή και γιάννη αλαφούζο. Μια μέρα η Σία η Κοσσιώνη θα είναι πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Πορτοσάλτε θα ορίζει τους διαιτητές.

Γιατί είναι πολύ καλός προπονητής και αν λάβεις υπ’ όψη πως κάθε καλοκαίρι παραλαμβάνει ένα σχεδόν καινούριο ρόστερ έχει κάνει θαύματα.
Γιατί σου θυμίζω πως η ομάδα που παρέλαβε από τον ΝΙκοπολίδη δεν βλεπόταν.
Γιατί είναι πάρα πολύ καλός στο να διαβάζει παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους και να στήνει την ομάδα με σωστή τακτική (Man United πέρυσι, Aτλέτικο και γιουβεντους φέτος, αντίθετα με τον -επίσης εξαιρετικό κατά τα άλλα- Βαλβέρδε που έστηνε την ομάδα ίδια είτε ειχε απέναντι ομάδα Β’ εθνικής στο κύπελλο είτε τη Ρεάλ με αποτέλεσμα κάτι εντυπωσιακά στραπάτσα όπως αυτό πριν 5 χρόνια από τη Σεντ Ετιέν όπου πιάστηκε αδιάβαστος.
Γιατί δεν φταίει ο Μίτσελ που οι μισθοφόροι δεν μπορούν να νιώσουν την ιερή πόρωση που νιώθουμε εσύ και εγώ φωνάζοντας “Μπαοκ καριόλη γαμώ την τούμπα όλη” και να παίξουν ανάλογα στέλνοντας τον Σκόνδρα για ράμματα.

Καλά τα πήγε. ¨Ενα λάθος οφσάιντ στην κάθε ομάδα ήταν των πλάγιων φάσεις.
Θέλω ως φιλοξενούμενος την ίδια διαιτησία στην Τούμπα με αυτή που είχες εσύ προχθές. :wink:

Και Μπάμπη τεχνικό σύμβουλο στην εθνική! :lol:

:lol3: :lol3: :lol3:

του βγαλατε την ωμοπλατη…τι αλλο πια να παθει ο καημενος ο Σκονδρας;

δε νομίζω να έκανε ράμματα όμως. :stuck_out_tongue:

δλδ δε φταιει πχ ο μιτσελ που πουληθηκαν παιχτες και πηραν αμπαλους αντικαταστατες στη θεση τους?που γεμισε ο γαυρος με μετριους παιχτες? εγώ πιστευω οτι πολυ απλα ο μιτσελ την ψωνησε και νομιζε οτι καθε χρονο θα βγαζει καινουργιους παιχτες προς πωληση και θα φκιαχνει καριερες, ανεξαρτητου της “πρωτης υλης” που εχει να δουλεψει.

Στ’αρχιδια μου οι πανω, στο τελος ευκολα η δυσκολα θα το χασουν, ΠΑΟΚ ειναι. Αλλα αυτη τη Θρυλος version καραμελα που οταν χανουμε δικαια, αυτο που βρισκουμε να πουμε ειναι το ‘’ να οριστε κερδισατε, κανενα κατεστημενο ‘’ , μπορουμε να τη κοψουμε; Αυτοι οι συνειρμοι ειναι τελειως βαζελικοι. Και στη τελικη δεν ισχυει κιολας, δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι το οφφσαιντ δεν ηταν υστατη προσπαθεια σμπρωξιματος. Αυτο που λεω καμια σχεση με το ‘‘ο Ολυμπιακος φταιει για ολα’’ που ειναι pure κομπλα, απλα να μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας.

να κανω κ εγω ενα σχολιο. ως απαντηση στο “ελα μωρε με το οφφσάηντ”

νομιζει πραγματικα κανεις σας, γαυρος ή μη, ότι το κλιμα στον ολυμπιακο (κ τον παοκ) θα ήταν το ιδιο με 1-3 και με 1-2 ? με 1-3 κ με ήττα από μάλμε, οι κακες γλωσσες λενε οτι ο μιτσελ θα πακέταρε…

Όχι. Το θέμα με τις πωλήσεις είναι καθαρά Μαρινάκης, στη δική του τσέπη πάνε τα λεφτά. Ο Μίτσελ όπως και κάθε σοβαρός προπονητής θα ήθελε να έχει έτοιμο ρόστερ από τον Ιούλιο, να κάνει με αυτό προετοιμασία κλπ.
Ούτε ισχύει πως σε όποια θέση έφυγαν παίχτες ήρθαν άμπαλοι, θα προτιμήσω τον Μαζουάκου από τον Χολέμπας με κλειστά μάτια!

Eπίσης όχι. Γιατί μας έχουν πρήξει τα παπάρια οι Αλαφουζοσαββίδηδες.

Σίγουρα θα προσπαθούσαν να το αξιοποιήουν έτσι κάποια ΜΜΕ.
Για όποιον βλέπει ποδόσφαιρο δεν θα άλλαζε κάτι ουσιαστικό. Ο Μίτσελ έτσι και αλλιώς αμφισβητείται από κάποιους. Αν θέλουμε να ζήσουμε μία χρονιά σαν το 09-10 ας τον φάμε.
Ελπίζω ο κόσμος μας να έχει περισσότερο μυαλό από αυτό.
Ό,τι και να γίνει με τη Μάλμε. Κανένας προπονητής δεν πρέπει να κρίνεται από ένα και μόνο ματς.

επι βαλβερδε δε γινοντουσαν τετοια ντηλια/ξεπουληματα, τυχαιο? για μενα δεν ειναι μονο θεμα μαρινακη, εχει και ευθυνη ο εκαστοτε προπονητης για το αν θα δεχτει να του αλλαξουν τη μιση,πετυχημενη,ομαδα. επιμενω, προφανως απλα αποψη μου , οτι τον μιτσελ τον επιασε μια προπονητικη υπεροψια και πιστεψε οτι α) θα αναγεννησει τον μητρογλα, β) θα βγαλει τον νεο σαμαρη, γ) θα βγαλει τον νεο μανωλα,δλδ οτι με λιγα λογια θα βγαλει παλι απτη μυγα ξυγκι. ο μαζουακου που λες ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα τον μετριων αντικαταστατων.

και μια ερωτηση, το συζηταγα προχθες και παρολο λιγο τραβηγμενο ισως εχει βαση:
ο ,θετικοτατος ως τοτε, κασαμι αρχισε να βλεπει τον χρονο συμμετοχης του να μειωνεται δραματικα,και πλεον ακουγοντε και σεναρια αποχωρησης, μετα τον πανηγυρισμο με τη γιουβε. τυχαιο η μπορει να χει παιξει καμια κουβεντα των πατριωτικων δυναμεων που τα χουν κιμιασει με τον χοντρο?

Απλά ο φαταούλ ανακάλυψε το “αντ μάνατζερ” με τον μίτσελ και όχι με τον βαλβέρδε.

Ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν υπάρχει χώρος για προπονητή/αφεντικό τύπου Σερ Αλεξ και Βενγκέρ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Αν θέλει να πουλήσει ο πρόσεδρος, πουλάει και έχει και τον τρόπο μέσω των ελεγχόμενων δημοσιογράφων/παπαγαλακιών να αποδομήσει και τον καλύτερο προπονητή!

Για τον Κασάμι άκουσα πως άρχισε να την ψωνίζει λίγο και ο ίδιος (φαινόταν σε κάποιες φάσεις) και ο Μίτσελ θέλησε να τον προσγειώσει όπως είχε κάνει κάποτε και με τον Τζεμπούρ.
Χέστηκε ο Μαρινάκης και για τη μεγάλη Αλβανία και για τα εδώ εθνίκια! Σιγά μην αφήσει και τα πρωτοσέλιδα της πράσινης να μας φτιάχνουν ενδεκάδα!

Της πλάκας προπονητής είναι ο Μίτσελ. Είναι ένας αρκετά καλός διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού αλλά τακτικά είναι επιεικώς άσχετος και το ότι έστησε καλά το ματς με την Μάντσεστερ εντός συγκυριακό ήταν αν σκεφτούμε πόσο χάλια έστησε τη ρεβάνς με αποτέλεσμα να χαθεί μια ιστορική πρόκριση.

Όσο για το ρόστερ, ειδικά φέτος το καλοκαίρι δική του απόφαση ήταν να φύγουν οι Σαβιόλα (για να φέρει τον Μπενίτες, γελάει ο κόσμος), Αβραάμ (για να παίζει ο Μποτία, το γέλιο συνεχίζεται), Χολέμπας (το ότι ήρθε ο Μαζουάκου δεν έχει να λέει), ούτε φάνηκε να έχει καμιά κάψα για να μείνει Κάμπελ.

Ο ένας και μοναδικός λόγος για να μην φύγει είναι ότι στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι, από όλες τις απόψεις, η ελεεινή διοίκηση. Ελπίζω ο guardian να έχει δίκιο μπας και καθαρίσουμε, αλλά δεν το βλέπω πιθανό.

Δεν έχω καν δει ούτε δευτερολεπτο από το ματς με ΠΑΟΚ και δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται, αλλά οι “κακές γλώσσες” είναι συνήθως ΑΡΔημοσιογράφοι. Και όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το κλίμα αυτό μόνο ο Ολυμπιακός το ελέγχει. Δε το ελέγχει κανένας λάισμαν.

Για παράδειγμα, φάγαμε 4άρα από την Ατλέτικο και δεν γράφτηκε κακή κουβέντα. Ο Ρομπέρτο και ο Μποτία έκαναν νηπιακά λάθη που δεν τα κάνουν επαγγελματίες (ούτε στο 5x5 μεταξύ μας δεν το έχω δει αυτό που έκανε ο Ρομπέρτο) και τους δικαιολογήσαμε αμέσως. Ούτε το γεγονός πως ο Χέσους Μέντες είναι συνιδιοκτήτης ποδοσφαιριστών που παίζουν και στις 2 ομάδες δε σχολιάστηκε. Σε εμάς για παράδειγμα είναι συνιδιοκτήτης του Μποτία, του Ρομπέρτο (έτσι είχε γραφτεί όταν ανενέωσε), του Πελέ και ήταν και του Σέποβιτς. Στην Ατλέτικο έχει κάμποσους από ότι επίσης θυμάμαι. Αυτό ούτε η Γάτα δε το έγραψε. Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα να ήταν το σκορ 2-0 από τέτοια λάθη, οι ίδιοι δημοσιογράφοι θα είχαν βγάλει μέχρι και βίντεο του Σεϊταρίδη που έβαζε γελοίο αυτογκόλ σε ευρωπαϊκό ματς (ο οποίος ήταν επίσης του Μέντες παίκτης).

Σε θέματα τύπου, ό,τι ισχύει για τους άλλους δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό.

Ρε λέτε ο guardian να εχει δίκιο ; Προβλέπω πέτρινα χρονια :slight_smile:

Εξακολουθω να πιστευω οτι κανεις πλακα. Πρωτον το οφσαιντ του Τσορι ειναι τελειως οριακο και παλι εγω πιστευω οτι ειναι οφσαιντ. Το αλλο ειναι πεντακαθαρο και πανευκολο και οδηγησε σε γκολ. Και υπαρχει και αλλο οφσαιντ πριν στον Περειρα που εδωσε και δεν ειναι ( δεν μιλαω για το γκολ του πρωτου ημιχρονου). Επισης υπαρχει η κοκκινη του Μιλιβογεβιτς. Αλλα τα 24 με 4 φαουλ ηταν το χειροτερο τα οποια τα περισσοτερα ηταν ή ανυπαρκτα ή αναποδα. Δυστυχως μου θυμιζεις του κλασσικους γαυρους. Εδω και ο ChrisP θα συμφωνησει μαζι μου.

^ Ε λάθος κάνεις! Ο ΚρισΠ ήταν προχτές μέσα και τον έπιανε ΙΕΡΗ ΠΟΡΩΣΗ όταν φώναζε “Μπαοκ καριόλη γαμώ την τούμπα όλη” :stuck_out_tongue:

Με αυτές τις συνεχείς αλλαγές παιχτών ξενερώνεις γιατι δεν μπορείς να ταυτιστείς με την ομάδα.
Και αυτό ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα

…οκ μαζί σου…απλά αν οι αλλαγές γίνοντα την σωστή ώρα, τότε γίνονται για το καλό:):!: