Ολυμπιακός

Αλλο αυτο :slight_smile:

Ακόμα δεν έχω συνέλθει από την πώρωση.

Είχα μπει για μπάνιο ρε γαμώτο, γέλασε το σύμπαν πάλι ε;

…τρέχουμε τρέχουμε:D :slight_smile: :!:

edit
…οκ το βάλαμε
…τον Δεκέμβρη, τώρα δηλαδή θα πρέπει να δουν ποιους θα κρατήσουν και τι θα πάρουν…όχι τέλη Γενάρη

:):!:

Φύγε ρε Μπαρτζώκα γαμώ :!:

…we drαnk it…again

Τι εγινε φιλοι μου γαυροι; Χουχουχου

Drank είναι ο αόριστος :stuck_out_tongue:

Το διόρθωσα λίγο, γιατί όταν τα λέγαμε οι περισσότεροι το καλοκαίρι ήμασταν παναθηναϊκοί εμείς. Το να γίνουμε Πόρτο μας έφαγε. Θα μας κάνει καμιά μήνυση η Πόρτο για συκοφαντική δυσφήμιση.

…οκ παιδιά…ο Καραπαπάς, που έχει γίνει χειρότερος και απ’την Βούλτεψη, είπε ότι ‘‘δεν θα ρίξουμε λευκή πετσέτα’’…εντάξει θα επανέλθουμε
…η σεζόν θυμίζει ανατριχιαστικά πια το 2010…μην ξεχνάτε ότι τότε πήγαμε στους 16, και βγήκαμε τελευταίοι στα Ελληνικά πλέη - οφ
…η διαφορά είναι ότι ο τότε ο ‘‘Μπαρτζώκας’’ έφυγε…τέτοια εποχή

Κι ο Σαμαράς για την ανάπτυξη, γνωστά αυτά, πάμε παρακάτω

…πάνω από ένα μήνα εκτός ο Μιλιβόγεβιτς…τά’χαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα:):!:

Πρίντεζης

Για την κατάστασή του: «Η αποθεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά. Ο τραυματισμός ήταν ένα πταίσμα, αλλά απέκτησα [B]οστικά οιδήματα[/B] κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας. [B]Σε[/B] μία εβδομάδα με [B]10 μέρες ευελπιστώ να ξεκινήσω [U]κάποιες ασκήσεις[/U][/B]. Το καλό είναι πως δε θα μου αφήσει κάποιο κουσούρι»

…τις δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε τις έχουν ακούσει στο Ρέντη, ή κάνουν πως δεν ακούνε:?:

…Τσοριάδα μπροστά…αρχιμαλακιάδα πίσω[-X…πάλι καλά που αντέδρασαν καλά στις δυο ισοφαρίσεις
…κτύπησε και ο Κασάμι#-o

Μπαρτζωκα μείνε !

Η αμυνα φετος στο ποδοσφαιρο απλα δεν υπαρχει, μια μεγαλη μαυρη τρυπα ειναι πισω… Τα ακραια μπακ ο Μαζουακου και ο Ελαμπντελαουι παιζουν ολη την γραμμη και δεν γυρνανε πισω εγκαιρως, ειδικα ο Μαζουακου. Οσο για το κεντρικο διδυμο, ο Μποτια ειναι λιγος, προσπαθει ο καημενος και το παλευει, δεν ειναι αδιαφορος αλλα ειναι επιρρεπης στην γκελα και ο Αμπινταλ δεν μπορει, ξεκαθαρο αυτο πλεον. Ειναι αργος, χανει πολυ συχνα τον παικτη που υποτιθεται οτι θα πρεπει να μαρκαρει και στην τελικη δεν εχει παθος και θεληση απ’ οτι φαινεται. Τον εκτιμω σαν παικτη και σαν ανθρωπο, αλλα το καλυτερο για ολους θα ειναι να σταματησει και να γυρισει στην Μπαρτσελονα σε καποιο ποστο οπως ακουγεται. Τρωμε πολυ ευκολα γκολ, δεν θυμαμαι χειροτερη αμυνα απο το 96-97 και μετα…

Απο εκει και περα την Τριτη ημουν γηπεδο και το ευχαριστηθηκα γιατι ηταν ενα ωραιο ματς γενικα με διακυμανσεις στο σκορ. Στο δευτερο ημιχρονο ανεβηκαμε επιθετικα και παιξαμε ισως το καλυτερο μας ημιχρονο εδω και πολλα ματς. Κορυφη ο Τσορι, μεγαλη παικταρα ρε γαμωτο, τι ωραια που θα ηταν να ηταν λιγο νεοτερος… Επισης λατρεια για τον μαχητη Φουστερ που τα δινει παντα ολα, υπεροχος… :respect:

Αβραάμ συν ακόμα ένα στόπερ πρέπει να πάρουμε:):!:

Πιο πιθανό να δεις διαφήμιση απο τα σουβλάκια Αβραάμ (στο Χαλάνδρι) στη φανελα παρα τον ίδιο πίσω…

ωραία σουβλάκια ο άτιμος! ήταν γουρλής και στο πρώτο ματς με την ατλέτικο :stuck_out_tongue: