Ολυμπιακός

…ο Κομπότης λέεει ότι είναι δικός του ο Πουλίδο…καμιά σχέση ο Ολυμπιακός, λέει:lol: :slight_smile: :!:

…λίστα πότε στέλνουμε στην ΟΥΕΦΑ:):!:

…λέτε να αφήσει τον Φουστέρ έξω από την λίστα, να γίνει ο μαύρος ο χαμός:?: 8O :slight_smile: :!:

Ελεύθερος ο Λοβερν.Λέμε τώρα…

lene oti emeine eleutheros gia sas

Για NBA διαβάζω εγώ. Ρε Τράκη δώσε μας τον Γκιστ να τελειώνουμε :stuck_out_tongue:

Σφαιρόπουλος για το αν θα αποκτηθεί παίκτης :

«Σας ευχαριστώ πολύ που κάνετε ξανά αυτή την ερώτηση. Έχω πει πολλές φορές και θέλω να δώσω για μία ακόμα φορά ξεκάθαρη απάντηση για να σταματήσει η παραφιλολογία που κάνει κακό στην ομάδα.[B] Έχω πει πολλές φορές πως έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους έξι ξένους της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος[/B] από το πως δουλεύουν το πώς προσπαθούν για να παίζουν καλά και πόσο έχουν αφομοιώσει τη νοοτροπία μου. Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το δεύτερο αφορά τη δική μου φιλοσοφία που λέει πως δεν θέλω να υπάρχουν δύο ομάδες. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να έχουμε άλλη ομάδα στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρώπη. Όλοι πρέπει να ξέρουν τον ρόλο τους και να υπάρχει «χημεία». Αυτή τη στιγμή η ομάδα τα έχει όλα αυτά και δεν θέλω να έρθει ένας παίκτης που θα χαλάσει την ισορροπία και τον σχεδιασμό που έχει η ομάδα στο παιχνίδι της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες. [B]Δεν θα πάρουμε παίκτη και θέλω να τελειώνει αυτό[/B]. Απορώ πως βγαίνει αυτό παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα».

Κοουτς , αν οι Ντάνστον/Πρίντεζης δεν ανεβάσουν απόδοση μπες εσύ να παίξεις σέντερ .

…καλά κάνει και έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του:):!:

Και εγώ έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Στη μέση του πετγουει , στο ιατρικό τιμ και στην τύχη μας δεν έχω εμπιστοσύνη . Γουημς (ανέτοιμος λογικά) και Τζάκσον εκτός σήμερα. Ελπίζω να κάνουμε τον Καηλ να κλαίει να μην παίξει ούτε αυτός. Α ρε Χαινς υπεργίγαντα…

…μακάρι να συγκινηθεί από την ατμόσφαιρα:):!:

Αναμενεται ματσαρα με ΤΣΣΚΑ σημερα σε ενα καταμεστο ΣΕΦ, 2ο sold out μετα το ματς με τον Ερυθρο Αστερα. Εχω εισιτηριο και ανυπομονω για το ματς.

Στο ποδοσφαιρο νομιζω οτι τελειωσε το παραμυθι και του φετινου πρωταθληματος με +8 δεν γυρναει πλεον. Του εφταιγε και χθες η διαιτησια του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ?

…όντως ματσάρα, και ευτυχώς την έχει η ΝΕΡΙΤ…μέσα όμως θά’ναι αλλιώς:):!:

Τι τούβλα είναι αυτά ρε παιδί μου, εμένα να μου δώσουν τη μπάλα, ένα ελεύθερο θα το βάλω.

Ρε τον Χάντερ !!!

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

…Χαντεριάδα στο δεύτερο δεκάλεπτο:):!:

Αν δεν ξεμείνουμε από δυνάμεις τους έχουμε. Για πάμε λίγο μωρή ομάδα

ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ :!:

…και με συμπαθητική διαφορά:):!:

δεν ειδα τι εγινε στο υπολοιπο ματς, τον επαιζα μεχρι τωρα με το alley oop του OTHELLO

Τους πατήσαμε. Αν και πιστεύω ότι ένα 4άρι έπρεπε να είχε ήδη αποκτηθεί, η ομάδα δείχνει ότι έχει καρύδια, είναι φορμαρισμένη και πάει άνετα για πλεονέκτημα έδρας. Μόνο με αυτοκτονία θα το χάσουμε.

Σε άλλα νέα που μέχρι πριν 5-10 λεπτά αγνοούσα, α ρε Λοτζέσκαρε, το 'ξερα ότι είσαι μερακλής. Κι εσύ Ιωάννου το ίδιο!!! :stuck_out_tongue: